ROVACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROVACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.243.401

Publication

09/09/2014
ÿþ11111M1.1,1111j111,1,1111

Mod Woccl lii

1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

AFDELING DENDERMONDE

GRIFFIE "i%

RECHTBANK VAN

I

GENT

23 AM. 2014

Griffie

y ------------------- y - « --------- ----- _ ------ ^ ------ ^ A y

Ondernemingsnr : 0818.243.401

Benaming

(voluit) ROVACON

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9310 Aalst(Moorsel), Lievevrouwstraat 49

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 27 juni 2014, geregistreerd! op het eerste registratiekantoor te Dendermonde op 11 juli 2014, referentie 5, boek 136, blad 8, vak 11, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten! Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROVACON", waarvan de zetel gevestigd is te 9310: Aalst(Moorsel), Lievevrouwstraat 49, met ondernemingsnummer 0818.243.401.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1. Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 4.300,00 euro, zodat het kapitaal

verhoogd zal worden van 18.600,00 tot 22.900,00 euro.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in gele,

en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 43 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten

en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis:

vanaf de inschrijving.

Op deze 43 nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van 267 euro per aandeel,

waarvan:

- in totaal 4.300,00 euro zal geboekt worden ais kapitaal

- in totaal 7.100 euro zal geboekt worden als uitgiftepremie

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van

honderd procent (100 %).

2. Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk heeft de enige vennoot verklaard te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot;

inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens hebben de heer VANDERSTRAETEN Ronny, geboren te Aalst op 1 mei 1969, nationaal: nummer 69.05.01-263.27, wonende te 9310 Aalst(Moorsel), Lievevrouwstraat 49 en zijn echtgenote, mevrouw' MERTENS Els Marie-Jeanne, geboren te Aalst op 5 juni 1968, nationaal nummer 68.06.45-352.95, wonende te 9310 Aalst(Moorsel), Lievevrouwstraat 49, die alhier tussenkomt, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap ROVACON, en in te schrijven op de 43 nieuwei kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van 267 euro per kapitaalaandeel, en onder.de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- voornoemde heer Ronny Vanderstraeten tot beloop van 15 kapitaalaandelen - voornoemde mevrouw Els Mertens tot beloop van 28 kapitaalaandelen.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus: werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal tot beloop van honderd procent, zijnde in totaal 4.300,00 euro

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100%) procent, zijnde in totaal

7.100,00 euro

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE39 0682 5230 5919 op naam van de vennootschap bij Belflus Bank, zoals: blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 30 april 2014, dat aan de notaris is overhandigd om in het dossier bewaard te blijven,

! 4. Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

à

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 4.300,00 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 22.900,00 euro, vertegenwoordigd door 229 aandelen.

5. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal 71 00,00 euro te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen,

6. Tweede kapitaalverhoging tot beloop van 7.100,00 euro om het te brengen van 22.900,00 euro op 30.000,00 euro, door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie tot beloop van een bedrag van 7.100,00 euro.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met 7.100,00 euro, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van 22.900,00 euro tot 30.000,00 euro, door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij 7.100,00 euro.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging gerealiseerd is.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van 7.100,00 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebraoht werd op 30.000,00 euro, vertegenwoordigd door 229 kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die elk 1/229ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

8. Wijziging van artikel 6 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit

inzake de kapitaalverhoging.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 6

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00),

vertegenwoordigd door tweehonderdnegenentwintig (229) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

9. Doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014.

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgesloten op 31 maart 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva zullen in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

"- De aankoop, verkoop van hard- en software en aile ermee verband houdende goederen en diensten, alsook de huur, verhuur en onderverhuur van hardware,

- Het kopen, verkopen en aanbieden zowel in groot- als in kleinhandel van allerhande producten in verband niet hier vermelde activiteiten.

- Het uitwerken van on-premise/cloud oplossingen voor netwerkinfrastructuur en aanverwante communicatie,

- Net geven van adviezen en het verlenen van bijstand en dienstverlening aan vennootschappen, ondernemingen en particulieren in verband met de administratie, informatica. De dienstverlening en de follow-up betreffende de verkochte software/hardware producten.

- De vennootschap kan op elke wijze ook betrokken worden en belangen nemen in elke andere onderneming, groepering, organisatie of vennootschap met hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardige of samenhangend doel hebben, of welke de ontwikkeling van haar onderneming rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen.

- De vennootschap kan zich borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen,"

10. Aanduiding vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder, voornoemde heer Ronny Vanderstraeten, beslist zichzelf aan te duiden als vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61§2 Wetboek Vennootschappen voor het geval de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder/zaakvoerder/lid van het directiecomité/directieraad/raad van toezicht in een andere vennootschap. De enige zaakvoerder bevestigt de functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet

11. Schrapping volmacht administratieve formaliteiten ten gunste van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van lmpe, Mertens en Associates"

De vergadering beslist de volmacht voor de administratieve formaliteiten verleend in de oprichtingsakte van de vennootschap ten gunste van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van !me, Mertens en Associates" te schrappen.

12. Toevoeging van een beding van inkooprecht bij afstand of overdracht van aandelen.

De vergadering beslist volgend artikel aan de statuten toe te voegen:

"ARTIKEL 7 BIS. INKOOPRECHT

e--Vbor-bohouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, genieten de medevennoten bij iedere afstand of overdracht van een inkooprecht. Een vennoot mag dus zijn aandelen, zelfs aan een medevennoot, noch afstaan ' onder levenden, noch overdragen wegens overlijden, ten kostelozen of ten bezwarenden titel, zonder alle medevennoten vooraf een inkooprecht aangeboden te hebben.

« De medevennoten zullen over een termijn van drie maanden beschikken om zich uit te spreken over het

aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief verwittigd worden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot be-'zit. Indien bepaalde vennoten het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de vennoten die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhou-'ding in acht genomen wordt

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, of bij ge-brek aan overeenstemming door twee deskundigen.

" Eén van de deskundigen wordt aangesteld door de algemene vergadering die beslist met gewone meerderheid van stemmen, en de andere door de vennoot of zijn rechtheb-rbenden die de inkoop van de aandelen vragen.

De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van alle boeken, be-'scheiden en goederen die de vennootschap toebehoren. Zij zullen een gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap, binnen de twee maanden te rekenen van het bericht van aanstelling dat hun door de meest gerede partij werd toegestuurd.

De kosten van het verslag zullen gedragen worden voor de helft door de vennoot-'schap en voor de andere helft door de vennoot, of zijn rechthebbenden, die de inkoop vraagt.

De schatting door de deskundigen gedaan is bindend voor alle partijen en definitief.

De zaakvoerders zullen, binnen de acht dagen te rekenen vanaf de neerlegging van het deskundig verslag, aan aile vennoten een voorstel tot inkoop bezorgen op grond van de aldus bepaalde prijs."

13.. Volmacht coördinatie statuten

De algemene vergadering verleent een volmacht aan de geassocieerde notarissen Olivier Van Maele en Lien Couck om de statuten te coördineren.

14. Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

15. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan UMENDAELE BOEKHOUDKANTOOR BVBA, te 9300 Aalst, Capucienenlaan 41, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTVV, Ondememingsloket Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMMING.

AI deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder

- staat activa en passiva

Op de laatste bie. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 07.01.2014 14004-0568-014
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 17.12.2014 14698-0484-015
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 11.12.2012 12663-0193-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 06.01.2012 12005-0378-013
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 10.12.2016, NGL 12.12.2016 16700-0209-015

Coordonnées
ROVACON

Adresse
LIEVEVROUWSTRAAT 49 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande