RONNY MATTHEEUWS

Société en commandite simple


Dénomination : RONNY MATTHEEUWS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.831.757

Publication

30/12/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE.::

'FAR Vi le:, L L G D

,~.t:(-i1' BANK VAN

Mod Wafd 11.1

~~

uudw~2~~1~ eE

1 9189*

19 -12 2014

LGISCH S~fAATSB~A[-;

~.

fe

~i~H~~u ÿDEi'ïf TE GENT

II 5 -12- 2920%

' Ondernemingsnr : 0891.831.757

Benaming

(voluit) : RONNY MATTHEEUWS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BUNTELARESTRAAT 4 - 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING

Op de bijzondere algemene vergadering van maandag 17 november 2014, hebben de aandeelhouders beslist het doel van de venootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

-het verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden in het binnen- en buitenland, van algemeen vervoer en de uitvoering van alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze bedrijvigheid;

-de verhuur van vrachtwagens, trekkers al dan niet met oplegger, met of zonder chauffeur;

-op- en overslag van, stockage, herverpakking, laden en lossen van goederen, logistiek in de ruime zin van het woord, consultancy voor transport en logistiek;

-het exploiteren van bezoldigd personenvervoer door middel van autobussen of autocars, vergunde diensten van huur van auto's met chauffeur.

Getekend

Ronny Mattheeuws

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

23 MAART 2012 .

RECHTIM VAN

KOOPHA~i113>~~~~E GENT

H'I II I1Illlf Ilnllllll

*izoseais"

bel

ae

Be Sta

Ondernemingsar : 0891.831.757

Benaming

(voluit) : RONNY MATTHEEUWS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BUNTELARESTRAAT 4 - 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDELEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Tussen de vennoten Ronny MATTHEEUWS en Christine DECOCK werd overeengekomen om hun

deelneming in de Comm.V. voortaan evenwaardig te maken. Ronny MATTHEEUWS heeft daarom 40 aandelen

overgedragen aan Christine DECOCK, waarna elk thans 50 aandelen heeft.

Beide vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk.

Op de algemene vergadering van 15 september 2011 werd beslist:

1.Tot benoeming van een bijkomend zaakvoerder, m.n. mevrouw Christine DECOCK, wonende te 9910

KNESSELARE, Buntelarestraat 4.

2.Tot wijziging van de statuten. Bij wijze van uittreksel overeenkomstig art. 69 W.Venn. werden ondermeer volgende bepalingen gewijzigd:

a.De rechtsvorm en de naam: Art. 1: Blijft ongewijzigd.

b.De zetel van de vennootschap: Art. 2: wordt gewijzigd ais volgt:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9910 Knesselaere, Buntelarestraat 4. De zetei kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van het Bestuur van de vennootschap, mist publicatie in het Belgisch Staatsblad.

c.De duur van de vennootschap: Art. 4: wordt vervangen als volgt:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden. worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Art. 39 ten derde t.e.m. ten vijfde van het wekboek vennootschappen is niet van toepassing. Het overlijden of de onbekwaamverklaring van een vennoot zal niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben. in; voorkomend geval wordt gehandeld zoals bepaald in art. 6 en. 10 van de statuten.

Het kennelijk onvermogen van een vennoot of de opzegging door een vennoot zal evenmin leiden tot dei ontbinding van de vennootschap. Het zal enkel leiden tot, naar keuze van de overblijvende vennoten:

(1)een partiële ontbinding van de vennootschap ten aanzien van die vennoot. De vennootschap zalf verdergezet worden met de overblijvende vennoten en de vennoot ten aanzien van wie de vennootschapi partieel is ontbonden zal rechten op een scheidingsaandeel gelijk aan het breukdeel dat zijn aandeel/aandelen vertegenwoordigt/vertegenwoordigen in het eigen vermogen van de vennootschap zoals vastgesteld in de jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar. Zonodig dient voor de bepaling van het scheidingsaandeel te worden gewacht op de goedkeuring van die jaarrekening. Het komt toe aan het bestuur van de vennootschap om het scheidingsaandeel uit te betalen en een algemene vergadering samen te roepen ten einde de statuten; aan te passen.

(2)Ovemame door de overblijvende vennoten van de aandelen van de vennoot die opzegt of zich in staat; van kennelijk onvermogen bevindt, aan een prijs die in onderling akkoord bepaald wordt of die, bij gebreke aan; een dergelijk akkoord, wordt vastgesteld door een deskundige benoemd door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap zich bevindt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

d.Het kapitaal van de vennootschap: Art. 5: wordt vervangen ais volgt:

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en volstort is, bedraagt vijfhonderd (500,00) EUR en is verdeeld in honderd (100), met een fractiewaarde van één honderste (11100ste) van het kapitaal.

e.Het bestuur van de vennootschap: Art. 8: §1 wordt aangevuld met de zin: Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

§2. Wordt gewijzigd als volgt:

Een zaakvoerder kan pas worden ontslagen om wettige reden door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtname van de regels geldend voor wijziging van de statuten.

§3. Wordt gewijzigd als volgt:

Elke zaakvoerder handelt in de uitoefening van zijn mandaat naar eigen inzicht. Hij is bevoegd om alles te doen wat nuttig is of kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

§4. Wordt gewijzigd ais volgt:

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee of meer zaakvoerders aangesteld, dan heeft elk van hen individueel de bevoegdheid om namens de vennootschap te handelen, in en buiten rechte.

§5. Wordt gewijzigd als volgt:

Voor het geval er slechts één zaakvoerder is aangesteld:

In geval de zaakvoerder overleden, wettelijk onbekwaam of verhinderd is om zijn mandaat uit te oefenen kan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van elke belanghebbende, een stille vennoot of enig ander persoon als voorlopig bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van fouter beheer te verrichten gedurende de bij beschikking vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht. De voorlopig bewindvoerder zal als eerste taak een bijzonder algemene vergadering samenroepen ten einde een nieuwe zaakvoerder te horen benoemen. De voorlopig bewindvoerder is bevoegd om de nodige kennisgevingen te verrichten voorzien in de procedure van art. 6 §5 van de statuten.

Voor het geval er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld:

In geval een zaakvoerder overleden, wettelijk onbekwaam of verhinderd is, vervalt zijn mandaat en nemen de overige zaakvoerders het bestuur van de vennootschap waar.

§6. Wordt gewijzigd ais volgt:

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

f.Boekjaar en winstverdeling: Art. 11: §3 wordt gewijzigd als volgt

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten wordt vereist. ln geval van vruchtgebruik komen dividenden toe aan de vruchtgebruiker. In geval aandelen in onverdeeldheld toebehoren aan meerdere eigenaars, komt het dividend toe aan elke mede-eigenaar pro rata ieders aandeel. Het dividend verbonden aan aandelen waarvan de stemrechten zijn geschorst overeenkomstig het vorig artikel, wordt door de vennootschap pas uitbetaald nadat het eigenaarschap van de aandelen definitief is.

De verliezen zullen onder de hoofdelijk aansprakelijke gecommanditeerde vennoten onderling verdeeld worden pro rata hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal. In geval van vruchtgebruik dienen de vruchtgebruiker(s) en de naakte eigenaar(s) tussen te komen in de verliezen pro rata de verhouding tussen de waarde van het vruchtgebruik en de waarde van de naakte eigendom. Indien zij onderling het niet eens raken over deze verhouding, zal de verhouding bepaald worden door 2 deskundigen, waarvan één wordt aangesteld door de vruchtgebruiker(s) en één wordt aangesteld door de naakte eigenaar(s). In geval aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan meerdere eigenaars, dient elke mede-eigenaar tussen te komen in de verliezen pro rata ieders aandeel.

g.Vereffeninglontbinding: Art. 12: ln de eerste alinea wordt toegevoegd: 'ten gevolge van het éénhoofdig worden.'

ln §2 worden de woorden 'opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen' vervangen door `voorzien in boek IV titel IX van het Wetboek Vennootschappen' weggelaten:

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Tot aanname van volgende gecoördineerde tekst van de statuten (uittreksel overeenkomstig art. 69 W.Venn):

Art. 1. RECHTSVORM  NAAM  IDENTIFICATIE.

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt 'Ronny Mattheeuws'.

Art. 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9910 Knesselaere, Buntlarestraat 4. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van het Bestuur van de vennootschap, mits publicatie in het Belgisch Staatsblad..

Art. 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Art. 39 ten derde t.e.m. ten vijfde van het wekboek vennootschappen is niet van toepassing. Het overlijden of de onbekwaamverklaring van een vennoot zal niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben. in voorkomend geval wordt gehandeld zoals bepaald in art. 6 en. 10 van de statuten.

Het kennelijk onvermogen van een vennoot of de opzegging door een vennoot zal evenmin leiden tot de ontbinding van de vennootschap. Het zal enkel leiden tot, naar keuze van de overblijvende vennoten:

(1)een partiële ontbinding van de vennootschap ten aanzien van die vennoot. De vennootschap zal verdergezet worden met de overblijvende vennoten en de vennoot ten aanzien van wie de vennootschap partieel is ontbonden zal rechten op een scheidingsaandeel gelijk aan het breukdeel dat zijn aandeel/aandelen vertegenwoordigt/vertegenwoordigen in het eigen vermogen van de vennootschap zoals vastgesteld in de jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar. Zonodig dient voor de bepaling van het scheidingsaandeel te worden gewacht op de goedkeuring van die jaarrekening. Het komt toe aan het bestuur van de vennootschap om het scheidingsaandeel uit te betalen en een algemene vergadering samen te roepen ten einde de statuten aan te passen.

(2)Ovemame door de overblijvende vennoten van de aandelen van de vennoot die opzegt of zich in staat van kennelijk onvermogen bevindt, aan een prijs die in onderling akkoord bepaald wordt of die, bij gebreke aan een dergelijk akkoord, wordt vastgesteld door een deskundige benoemd door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap zich bevindt.

Art. 5. KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en volstort is, bedraagt vijfhonderd (500,00) EUR en is verdeeld in honderd (100), met een fractiewaarde van één honderste (1/100ste) van het kapitaal.

Art. 8. BESTUUR.

§1. Aantal  Benoeming.

De leiding van de vennootschap berust bij één meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden

benoemd door de algemene vergadering.

§2. Duur van de opdracht  Ontslag.

Een zaakvoerder kan pas worden ontslagen om wettige reden door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtname van de regels geldend voor wijziging van de statuten.

§3. Bevoegdheid.

Elke zaakvoerder handelt in de uitoefening van zijn mandaat naar eigen inzicht. Hij is bevoegd om alles te doen wat nuttig is of kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

§4. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee of meer zaakvoerders aangesteld, dan heeft elk van hen de bevoegdheid om namens de vennootschap te handelen, in en buiten rechte.

§5. Onbeschikbaarheid zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor het geval er slechts één zaakvoerder is aangesteld:

In geval de zaakvoerder overleden, wettelijk onbekwaam of verhinderd is om zijn mandaat uit te oefenen kan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van elke belanghebbende, een stille vennoot of enig ander persoon ais voorlopig bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te verrichten gedurende de bij beschikking vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht. De voorlopig bewindvoerder zal als eerste taak een bijzonder algemene vergadering samenroepen ten einde een nieuwe zaakvoerder te horen benoemen. De voorlopig bewindvoerder is bevoegd om de nodige kennisgevingen te verrichten voorzien in de procedure van art. 6 §5 van de statuten.

Voor het geval er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld:

In geval een zaakvoerder overleden, wettelijk onbekwaam of verhinderd is, vervalt zijn mandaat en nemen de overige zaakvoerders het bestuur van de vennootschap waar.

§6. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Art.11. BOEKJAAR-INVENTARIS-JAARRFKi=NING-WINSTVERDEI_ING-RESFRVFRING-FRI.IEZEN

§1. Boekjaar.

Het boekjaar begint op 01 oktober en eindigt op 30 september daarna.

§2. Inventaris-Jaarrekening.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het Bestuur van de vennootschap de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§3. Winstverdeling  reservering  Verliezen,

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door da algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten wordt vereist. In geval van vruchtgebruik komen dividenden toe aan de vruchtgebruiker. In geval aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan meerdere eigenaars, komt het dividend toe aan elke mede-eigenaar pro rata ieders aandeel, Het dividend verbonden aan aandelen waarvan de stemrechten zijn geschorst overeenkomstig het vorig artikel, wordt door de vennootschap pas uitbetaald nadat het eigenaarschap van de aandelen definitief is.

De verliezen zullen onder de hoofdelijk aansprakelijke gecommanditeerde vennoten onderling verdeeld worden pro rata hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal. In geval van vruchtgebruik dienen de vruchtgebruiker(s) en de naakte eigenaar(s) tussen te komen in de verliezen pro rata de verhouding tussen de waarde van het vruchtgebruik en de waarde van de naakte eigendom. Indien zij onderling het niet eens raken over deze verhouding, zal de verhouding bepaald worden door 2 deskundigen, waarvan één wordt aangesteld door de vruchtgebruiker(s) en één wordt aangesteld door de naakte eigenaar(s). In geval aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan meerdere eigenaars, dient elke mede-eigenaar tussen te komen in de verliezen pro rata ieders aandeel.

Art. 12. ONTBINDiNG  VEREFFENING.

§1. Ontbinding. De vennootschap wordt ontbonden:

-ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen

-ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de

quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging.

- ten gevolge van het éénhoofdig worden.

§2. Aanstellen van vereffenaars.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaar. Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen voorzien in boek IV titel IX van het Wetboek Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

§3. Verdeling van het vereffeningsresultaat,

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie

van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet? werden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil,

Kneeelare, 14 januari 2012.

Ronny Mattheeuws Christine Decock 2

Voor-t5elio8den aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik 13_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RONNY MATTHEEUWS

Adresse
BUNTELARESTRAAT 4 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande