REDFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.650.441

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 05.05.2014 14115-0440-010
25/09/2014
ÿþMod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE NEERGELial

201/1 2 SEP, 2014

ATSB AD prcinBelifiWAN

yetrypm...,,,Inr..! TE C.5: NIT

1111111I1j1MIN1111111

MONITEUR

18 -09-

3E GISCH ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsrir : 0426.660.441

Benaming

(voluit) : REDFIN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Nederkouter 124

(volledig adres

Onderwerp akte: WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op tien september tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REDFIN", met zetel te 9000 Gent, Nederkouter 124, opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques Van Cauwenberghe met standplaats te Deinze, op zestien november negentienhonderd vierentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien: december erna, onder nummer 3348-04, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij proces-. verbaal verleden voor notaris Anne Pede met standplaats te Merelbeke op vier mei tweeduizend, gepubliceerd, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf mei erna onder nummer 2000-05-12/140 en waarvan de zetel werd verplaatst naar het huidige adres bij beslissing genomen op eenendertig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig mei erna onder nummer 2012-0530/0096757, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0426.650.441,, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Gent, beslist heeft met algemene stemmen:

1. VOORAFGAAND VERSLAG: VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 287 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA PER 30 juni 2014.

Ontslag van lezing van het verslag van de zaakvoerder met omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, alsook van de staat van activa en passive, afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien«.

2. DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist de doelsomschrijving van de vennootschap zoals opgenomen in artikel vier van de statuten volledig te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van. elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die. rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Aile welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend  doch geenszins beperkt tot  het verrichten van prestaties inzake administratieve en organisatorische aangelegenheden, ' budgetcontrole, (interim-) management en het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, met uitzondering van gereglementeerde' , diensten. Dit zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen,, verenigingen en particulieren,

- Aile handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en eenmanszaken, het advies en de: opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van, gereglementeerde diensten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van wisselkoersen en intrestvceten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het bouwen, laten bouwen, kopen en verkopen van onroerende beleggingen en investeringen, zowel in het binnenland als in het buitenland, evenals het realiseren van allerhande onroerend goed projecten in eigen naam, of in naam en voor de rekening van derden.

blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in voile eigendom, vruchtgebrulk als blote eigendom als onder de vorm van aile andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

Het verhandelen, verhuren en ter beschikking stellen op gelijk welke wijze tegen vergoeding van gebouwen, garages, parkeerplaatsen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica, communicatiemedia en andere roerende goederen.

- Het inrichten en uitbaten van snackbars, restaurants, hotels, apart-hotels, vakantiewoningen, bed & breakfasts en andere verblijfsetablissementen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van aile beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in aile bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden., "

- De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

Bedrijvigheden, vermeld in het maatschappelijk doel, maar waarvoor nu of later een vestigingsattest of een andere dergelijk verleende erkenning zou vereist zijn, worden beschouwd als niet geschreven en geen deel uitmakend van het doel van de vennootschap zolang deze niet voldoet aan de reglementering ter zake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

3. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Kapitaalverhoging met vijftigduizend euro (EUR 50.000,00), om het kapitaal van vijfenzeventigduizend euro (EUR 76.000,00) te verhogen tot honderd vijfentwintigduizend euro (EUR 126.000,00), door inbreng in geld met uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De totale ultgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op vijfenzeventigduizend euro (EUR 75.000,00), waarvan vijftigduizend euro (EUR 50.000,00) als kapitaalwaarde en vijfentwintigduizend euro (EUR 25.000,00) ais uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

4. INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING  PLAATSING EN VOLSTORTING VAN DE NIEUWE AANDELEN

Inschrijving op de kapitaalverhoging voor het bedrag van achtentwintigduizend euro (EUR 28.000,00) met de gelden voortkomend uit de tussentijdse dividenduitkering en voor het bedrag van zevenenveertigduizend euro (EUR 47.000,00) met andere gelden.

Als vergoeding voor de hierboven omschreven inbreng in geld worden vijfhonderd (500) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde toegekend. De inschrijvingsprijs per aandeel bedraagt aldus honderd vijftig euro (EUR 150,00) waarvan honderd euro (EUR 100,00) kapitaalwaarde en vijftig euro (EUR 50,00) uitgiftepremie.

In ruil voor de inbreng van de gelden voortkomend uit voornoemde tussentijdse dividenduitkering worden afgerond honderd zevenentachtig (187) nieuwe aandelen uitgegeven en in ruil voor de andere geldinbreng worden driehonderd dertien (313) nieuwe aandelen uitgegeven.

De nieuw gecreëerde aandelen zijn identiek aan de bestaande aandelen en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande kapitaalaandelen, en zullen in de winst delen pro rata temporis vanaf heden.

5. HET PLAATSEN OP EEN ONBESCHIKBARE REKENING "UITGIFTEPREMIE"

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij vijfentwintigduizend euro (EUR 25.000,00)

ais uitgiftepremie, te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie",

B. KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIE

Verhoging van het kapitaal door incorporatie van de uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van honderd

vijfentwintigduizend euro (EUR 125.000,00) naar honderd vijftigduizend euro (EUR 150.000,00) , zonder uitgifte

van nieuwe aandelen.

7. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

Vaststelling dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijftigduizend euro (EUR 150.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

8. AANPASSING VAN DE REGELING ROND VOLSTORTINGSPLICHT

Aanpassing van de regeling inzake volstortingsplicht zoals opgenomen in artikel acht van de statuten aan te

passen en vervanging door een nieuwe regeling zoals opgenomen in de nieuwe tekst van statuten.

9. SCHRAPPING VAN HET VOORKOOPRECHT BIJ OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN EN AANPASSING VAN DE B1JOHRENDE OVERDRACHTSPROCEDURE

Beslissing om het voorkooprecht bij overdracht van aandelen onder levenden zoals opgenomen in artikel twaalf van de statuten te schrappen en om de bijhorende overdrachtsprocedure zoals .opgenomen in artikel dertien van de statuten aan te passen zoals hieronder opgenomen in de nieuwe tekst van statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,beboutten

aan het Belgisch Staatsblad

WIJZIGING VAN DE DATUM JAARVERGADERING

Beslissing om de datum van de jaarvergadering zoals opgenomen in artikel eenentwintig van de statuten te

wijzigen in de derde zaterdag van maart om tien uur, zelfs indien dit een feestdag zou zijn.

11. AFSCHAFFING VAN DE KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE BEVOEGDHEIDSBEPERKINGEN VOOR DE ZAAKVOERDERS

Beslissing om de kwalitatieve en kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen voor de zaakvoerders zoals opgenomen in artikel zeventien van de statuten af te schaffen.

Ingevoige deze alschaffing geldt ZO,Ne inter) ais extem een individuele beee*Gs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder, ook indien er meerdere zijn,

12. SCHRAPPING VAN HET CONCURRENTIEVERBOD EN DE NON-CUMULATIECLAUSULE:", ' Schrapping van het concurrentieverbod opgenomen in artikel 17/Bis van de statuten alsook van de non-cumulatieclausule opgenomen in artikel 17/Ter van de statuten.

13. AANNEMING VAN EEN VOLLEDIG NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

De vergadering beslist om een volledig nieuwe tekst van statuten aan te nemen, rekening houdend met

voornoemde beslissingen.

14. MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

Bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1- Expeditie van de akte statutenwijziging.

2- Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief dd. 30/06/2014.

3. Bankattest.

FREDERIC BAUVVENS

NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 17.05.2013 13124-0166-010
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 15.06.2012 12181-0366-010
30/05/2012
ÿþ Mad Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A I I11I1'II 1H 11l1 II

be ui

a

Br

Sta





Ondernemingsnr : 0426.650.441

Benaming

(voluit) : REDFIN

(verkort) :

~...._......~..~.. _

' NEERGELEGD .....4~_ .

I 6MEI2VIG' RECHTele VAN i:00PII.w' ~ ~ir

TE GENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint Lievensstraat 11 - 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder & verplaatsing maatschappelijke zetel

Ult de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 31 maart 2012, blijkt het ontslag van zaakvoerder mevrouw Ann Verschooris met ingang vanaf 31 maart 2012. Uit diezelfde notulen blijkt dat de heer Patrick Derycke , wonende te 9450 Denderhoutem, Anderenbroek 85 131 , vanaf 31 maart 2012 werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur

Uit de notulen blijkt eveneens dat de zetel van de vennootschap vanaf 31 maart 2012 verplaatst werd naar

de Nederkouter 124 te 9000 Gent.

Voor eensluitend verklaard,

Patrick Derycke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0321-011
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 27.05.2010 10136-0022-011
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 22.03.2009, NGL 28.05.2009 09174-0327-011
26/11/2007 : KO148096
11/06/2007 : KO148096
20/07/2006 : KO148096
02/05/2006 : KO148096
02/06/2005 : KO148096
20/04/2004 : KO148096
10/05/2003 : KO148096
30/04/2002 : KO148096
12/05/2000 : AA053328
01/01/1995 : AA53328
18/09/1990 : AA53328

Coordonnées
REDFIN

Adresse
NEDERKOUTER 124 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande