PI ONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PI ONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.592.246

Publication

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 15.05.2013 13118-0190-015
29/04/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.

_-_.=

Benaming

(voluit)

~ ~ ~ ~ ~~ ~~~ ~ ~~ 1 ~~~~~~m~* ~ ~~~m

Rechksvorm"

Zetei :

Pl One

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eineplein 8, 9700 OUDENAARDE

Oudenaarde

1 8 APR. 2011

Griffie

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris André TOYE te Oudenaarde, de dato acht april tweeduizend en elf, met volgend registratierelaas : "Geregistreerd te Oudenaarde op 11 APR. 2011, 5 bladen, Ovwoendingen. Boek 7BB.b|od15.vek05.Óm~ongen:vUóantwdndQeuno(¬ 25.U0).DoOn~enge~(Ae~)H.De8rove.^

bijkt dat door De Heer PEPERSTRAETE Jan Maria Cornelius Arnold, geboren te Leuven op 19 december 1985. ongehuwd, wonende ta97OO Oudenaarde, Bnap|a|n7.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Pl C>ne^, met! zetel te 9700 Ouclenaarde, Eineplein 8.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

- het aankopon, varknpen, verkavelen, m||en, hunen, vorhuren, nemen en verlenen van allerlei rechten van/op om het even welke onroerende goederen; het optreden als tussenpersoon hierin; het optreden als bouwpromotor en in het algemeen alle activiteiten verbonden aan ondernemingen in onroerende goederen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door de aan- en verkoop, verhuring, onroerende leasing en andany! overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst;

- de verhuur van bouwmachines en werktuigen;

- binnen het kader van dit doel overgaan tot het aankopen, verkopen, huren, verhuren, renoveren, uitrusten, valoriseren en laten bouwen van onroerend goederen, al dan niet gemeubeld;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig opbouwen, beheren en uitbreiden van een roerend patnmonium;

- het verienen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmansza ken en dit op het vlak van het bestuur, het ter beschikking stellen van

derden van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding het o | rvan. alsook het waarnemen

van het beheer op alle nivauuo, zowel voor rekening van of in deelneming met danden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder beperking;

- het uitoefenen van bestuursmandaten;

- het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen;

- het stellen van daden van burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële mand, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of bijdragen tot de realisatie ervan.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duurte rekenen vanaf 01april2011.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan sedert 01 januad 2011 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigddoor1â800ndo|anzondornominm|a waarde, maar met een frac-tiewaarde van 1/1 86ste per aandeel. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort.

Het saldo dient te worden volgestort op beslissing van de zaakvoerder(s).

Het openstaand saldo beloopt op zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 eur) en is totaal verschuldigd door de Heer Jan Peperstraete, voornoemd.

Boekjaar : Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de opnchtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 dawwmnber! 2012.

Op het einde van het boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op alsmede_(balans, Jresultaterirekening, en .toelichting)..

de jaarrekening

Op de laatste biz. van Luik B vermelden; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumeriterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver3w: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming winst : De "te bestemmen winst" of het te verwerken verlies zoals deze worden bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht.

Vereffening : Bij ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffening-staat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Net batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de aandeelhouders verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Jaarvergadering : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede maandag van juni om 19u op de zetel of op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, tenware andersluidende bepaling. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

De algemene vergadering kan onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen de voorzitter en de secretaris alsmede de stemopnemer(s) aanstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij de vergadering moet beraadslagen over wijziging van de statuten of andere aangelegenheden waarvoor een bijzondere meerderheid moet in acht worden genomen, voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, dienen de vennoten zich te gedragen naar de voorschriften, medegedeeld door de zaakvoerder(s).

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder per aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

De eerste jaarvergadering wordt in 2013 gehouden.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de " bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is. Van zodra er meer dan twee zaakvoerd ers zijn benoemd vormen zij een college.

Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering bepaalt en/of bevestigt bij eenvoudige meerderheid de bezoldiging van de zaakvoerders die als kost voor de vennootschap wordt aangerekend.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om emstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Als statutair zaakvoerder wordt benoemd, wiens mandaat bezoldigd zal worden uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering : de Heer PEPERSTRAETE Jan, voornoemd.

Bij zijn overlijden of onmogelijkheid om zijn functie uit te oefenen, zal hij als niet-statutair zaakvoerder worden opgevolgd door Mevrouw DEBACKER Katinka Annet Ilvy, geboren te Roeselare op 12 oktober 1975, s nationaal nummer 75.10.2-050.71, wonende op hetzelfde adres, welke alhier is tussengekomen en verklaard heeft de functie te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Controle : De verrichtingen van de vennootschap staan onder controle van één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en hun vergoeding.

Nochtans beslist de algemene vergadering vrij al of niet een commissaris aan te stellen, in de gevallen waar dit overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is.

Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de zaakvoerder de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks- en controlerecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan.

Volmacht : Ter voldoening en opvolging van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW- en belastingsadmini-straties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, met macht van indeplaatsstelling, aan Mevrouw MINJAUW Joke, p/a Accountansbureau Hermes bvba, Member of Vandelanotte, Kennedypark 1A, 8500 Kortrijk.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH AFSCHRIFT.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte.

André TOYE, Notaris te Oudenaarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso(a)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.08.2016, NGL 31.08.2016 16559-0214-013

Coordonnées
PI ONE

Adresse
EINEPLEIN 8 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : Eine
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande