PAKUA

Société en commandite simple


Dénomination : PAKUA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 597.877.811

Publication

23/02/2015
ÿþ 'Md Wan111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

11 -02- 2015

CHTB,A

KOREOPHAND GENT

i

b N

s

1 029283







Ondernemingsnr : (gij O `' 7-'1

Benaming -b

(voluit) : PAKUA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Ten Stroom 33, 9890 Vurste

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting -- statuten  overgangsbepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een onderhandse akte ondertekend op 1 januari 2015 dat werd overgegaan tot de oprichting van volgende gewone commanditaire vennootschap:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en heeft als naam Pakua.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9890 Vurste, Ten Stroom 33.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbeperkte duur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doe! op te treden als verzekeringsagent en verzekeringsmakelaar.

Deze opsomming is louter opsommend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN

Thans is mevrouw Claudine Vanderhispallie, wonende te 9890 Vurste, Ten Stroom 33, de enige beherende vennoot.

KAPITAAL

De beherende vennoot doet een inbreng in speciën van ¬ 490 (vierhonderd negentig euro) en de stille vennoot doet een inbreng in speciën van ¬ 10 (tien euro). Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen, als kapitaal bijeengebracht ¬ 500 (vijfhonderd euro), zijnde 100% van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng.

Er worden door de vennootschap 500 aandelen uitgegeven, waarvan 490 aandelen toekomen aan de beherende vennoot en 10 aandelen aan de stille vennoot.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren, Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot, zijnde mevrouw Claudine Vanderhispallie aan wie de exclusieve bevoegdheid toekomst om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s Votes, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

CONTROLE -- -- ---- --" - _.__-__-.__ _--------.-..-____ _-_

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of bedrijfsrevisor. Zodra de vennootschap de wettelijke criteria overschrijdt, zullen één of meer commissarissen moeten worden aangesteld aan wie de controle wordt overgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van het maatschappelijk kapitaal.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie voor de aanzuivering, wordt het netto actief verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot hun werkelijk gestort aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op heden tot éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Kerkhove & co", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Driesmeers 20, vertegenwoordigd door de heer Paul Van Kerkhove, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Driesmeers 20, om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen die nodig zijn om de vennootschap in te schrijven in de B.T.W.-administratie en het ondememingsloket.

Claudine Vanderhispallie

Beherend vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAKUA

Adresse
TEN STROOM 33 9890 VURSTE

Code postal : 9890
Localité : Vurste
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande