NIKO PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NIKO PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.801.061

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 19.06.2014 14202-0373-039
02/01/2015
ÿþ(Te Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIER CHTBAN ,

KOOPHANDEL GENT

19 DEC. 2014

AFDELING DMONDE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1 * 1j 15000484*

11





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.801.061

Benaming

(voluit) : NIKO PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark West 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  VEREFFENING IN ÉÉN AKTE  VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Vertinden, te Sint-Niklaas, op zestien december tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Miko Projects", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 40, ondernemingsnummer 0472.801.061, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT - Verslagen

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passiva van

de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld overeenkomstig

artikel 181 van het Wetboek van vennootschap-epen:

-verslag van het bestuursorgaan;

-verslag van de Commissaris, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst &Young Bzedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor, met

zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel Tirylaan, en met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30,

met ais mandaatdrager Paul Eelen, bedrijfsrevisor;

-staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastge-'steld.

b)bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De bestuurders, hier aanwezig, verklaren aan de notaris dat er geen bijzondere overeenkomsten bestaan waaraan de vennootschap zich dient te houden bij haar ontbinding.

c) besluit

1]e besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst &Young & Partners", bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel Tirylaan, en met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met als mandaatdrager Paul Eelen, bedrijfsrevisor, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"8. BESLUITEN

In het kader van cie procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van', bestuur van de vennootschap Niko Projects N.V. een boekhoudkundige staat afgesloten op 9 december 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.054.935,62 EUR en een eigen vermogen van 4.054.935,62 EUR,.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de normen van het instituut van', de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles de wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Schulden of verplichtingen ten laste van de vennootschap, onbekend op heden, die na sluiting van de vereffening zouden opduiken, zullen door Niko Group N.V. respectievelijk betaald of vervuld worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing en de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, door de raad van bestuur wordt geraamd p een bedrag van ¬ 0, en dat dit bedrag niet geconsigneerd werd.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 15 september 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Paul Eelen

Vennoot."

De bestuurders van de vennootschap verklaren dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tuseen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Na lezing van voormelde verslagen, besluit de vergadering om de vennootschap te ont-'binden en haar in vereffening te stellen, met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk om te verzaken aan de termijnen en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart dat het Wetboek van vennootschappen voorziet dat een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is indien cumulatief voldaan is aan volgende voorwaarden:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

-aile aandeelhouders zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

-indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten:

-De vergadering besluit om geen vereffenaar aan te duiden.

-De vergadering besluit dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn; aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op onderhavige vergadering en eenparig er mee instemmen dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in één akte.

-De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met de sluiting van de vereffening, De hier aanwezige bestuurders nemen hiervan kennis.

De bestuurders van de vennootschap verklaren dat zij kennis hebben genomen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, hetwelk stipuleert dat zij ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij gebreke aan de benoeming van een vereffenaar(s).

DERDE BESLUIT  Goedkeuring van de verdeling van het netto verdelingssaldo en overname van de resterende activa bestanddelen

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 9 december 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting, het resterend actief van de vennootschap, de schulden en de verplichtingen, als gevolg van de vereffening, ten aanzien van de aandeelhouders van de vennootschap, volledig worden toegewezen aan de meerderheidsaandeelhouder van de vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap Niko Group, voornoemd.

De naamloze vennootschap Niko Group verklaart de haar toegekende activa, de schulden en verplichtingen te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT Vaststelling beëindiging mandaat bestuurders

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders beëindigd is ingevolge de ontbinding van de

vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

VIIJFDE BESLUIT  Sluiting vereffening

R,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanliet Belgisch Staatsblad

---

Gezien de afgifte van de goederen, zowel actief als passief, aan de naamloze vennootschap Niko Group, verklaart de algemene vergadering de afrekening voor gesloten.

Voor zoveel als nodig bevestigt de naamloze vennootschap Niko Group dat zij alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffen-'de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark West 40.

ZESDE BESLUIT BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering besluit om de heer Kris Goossens , wonende te 1745 Opwijk, Mazelstraat 29, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde om in naam en voor rekening van de vennootschap alle bankrekeningen op naam van de vennootschap, af te sluiten.

ZEVENDE BESLUIT - Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Mevrouw Ann Boesmans, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Grotstraat 17, voornoemd, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om de schrapping van de vennootschap bij de Ondernemingsloketten, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de Administra-die van de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan te passen, voor zover als nodig, en hiertoe alle administratieve stukken en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, verslag van het bestuursorgaan en

bedrijfsrevisor, met staat van activa en passiva.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013
ÿþl~

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

i

130 715 +

GRIF P-1-'t-:-C1-11-BANK

VAN KOOPHANDEL

1 7 JUNI 2013

DENDERM

Ondernemingsnr : 0472801061

Benaming

(voluit) : Niko Projects

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark West 40 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vertegenwoordiging van Ernst & Young & Partners BVBA als commissaris - Bijzondere volmacht

Ingevolge de beslissing van de jaarvergadering gehouden op 21 mei 2012 werd de BVBA"Ernst & Young & Partners', bedrijfsrevisorenkantoor, benoemd als commissaris met vaste vertegenwoordiger mevrouw Marleen HOSTE, bedrijfsrevisor,

Overeenkomstig het artikel 16 van de Wet van 22 juli 1953 wordt vanaf de jaarvergadering gehouden op 21 mei 2013' de vaste vertegenwoordiger Paul EELEN, bedrijfsrevisor, voor de resterende looptijd van het mandaat.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 6 juni 2013:

De Raad van Bestuur beslist om met onmiddellijke ingang een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Pascale Milo, HR Director, alleen handelend en met recht van de indeplaatsstelling, om volgende handelingen te stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

t Het aanwerven, promoveren, overdragen, sanctioneren en ontslaan van werknemers van de Vennootschap; het opstellen, actueel houden en aanpassen van het arbeidsreglement en de arbeids-'overeenkomsten (individueel en collectief), in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving; de vergoeding van de werknemers te bepalen in overeenstemming met het beleid van de Vennootschap en de toepasselijke regelgeving; in het licht van het voorgaande alle overeenkomsten te onderhandelen en aan te gaan, documenten te ondertekenen, verklaringen af te leggen, en enige andere handelingen te stellen die in dit verband nodig of nuttig blijken;

2, De Vennootschap te vertegenwoordigen voor de Arbeidsrechtbanken en Arbeidshoven, en in dat verband alle handelingen te stellen die nodig zijn om de belangen van de Vennootschap te beschermen, vrijwaren of af te dwingen inclusief doch niet beperkt tot het ondertekenen en/of neerleggen van alle documenten, doch te allen tijde voor aangelegenheden die een aanspraak of aansprakelijkheid vertegenwoordigen van maximaal 500.000 EUR;

3. De Vennootschap te vertegenwoordigen voor alle instellingen en organisaties met betrekking tot arbeidsrelaties waaronder vakbonden, vertegenwoordigers van het personeel, arbeidscommissies, ondernemingsraden, sociaal secretariaat, sociale zekerheidsadministratie, fiscale administratie, en in dat verband alle handelingen te stellen die nodig zijn om de belangen van de Vennootschap te beschermen, vrijwaren of af te dwingen (inclusief doch niet beperkt tot het onderhandelen en aangaan van alle overeenkomsten, ondertekenen van documenten, afleggen van verklaringen, en stellen van enige andere handelingen die in dit verband nodig of nuttig blijken).

De algemene vergadering geeft volmacht aan mevrouw Ann Boesmans gedomicilieerd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Kuiermansstraat 57 om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Voor éénsluidend uittreksel,

Ann Boesmans

____.__ Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 19.06.2013 13195-0593-041
09/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0472.801.061

Benaming

(voluit) : NIKO PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS, INDUSTRIEPARK - WEST 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester PHILIPPE VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Philippe Vertinden & Sven Heyvaert , geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10, op veertien december tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd twee rol geen verwijzing te Sint-Niklaas de 21 december 2012, boek 586 blad 82 vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De ontvanger (getekend) V, Vertongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NIKO PROJECTS" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met twee miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 2.700.000,00) om het te brengen van twaalf miljoen zevenhonderd achttien duizend euro (E 12.718.000,00) op vijftien miljoen vierhonderd achttien duizend euro (¬ 15.418.000,00) door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging werd volgestort ten belope van twee miljoen honderdduizend euro (¬ 2.100.000,00), door storting of overschrijving op een rekening op naam van de vennootschap bij Belfius Bank, op nummer BE71.5645.1426.3169, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde bank op veertien december tweeduizend en twaalf

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1-I DEC, 2012

DENDERMONDE

Griffie

III

i

IIHIaIY~IIIIIIII011Nn1

*13005441*

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, gecoördineerde tekst van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark West 40 - 9100 Sint-Niklaas (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op. 21 mei 2012:

De vergadering besluit eveneens met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen als bestuurders voor een periode van drie jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2015:

-de heer Jozef De Backer, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 320 als voorzitter van de Raad van Bestuur; -Pjure Impact bvba, Tulpenlaan 30, 2550 Kontich, die als vaste vertegenwoordiger aanduidt de heer Peter Joas, als gedelegeerd bestuurder;

lnducap Comm.V., met zetel te 1650 Beersel, Elfbunderslaan 24, die als vaste vertegenwoordiger aanduidt de heer Philippe Lambrecht, als bestuurder.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder van Pjure Impact bvba om, overeenkomstig artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Peter Joos, wonende te Tulpenlaan 30, 2550 Kontich, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurs-imandaat in onderhavige vennootschap.

De vergadering neemt eveneens kennis van de beslissing van de zaakvoerder van Inducap Comm.V. om, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Philippe Lambrecht, wonende te Elfbunderslaan 24, 1650 Beersel, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurs-'mandaat in onderhavige vennootschap.

Dit mandaat is onbezoldigd. De voornoemde bestuurders, alhier tegenwoordig, verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Op voorstel van de Raad van Bestuur beslist de jaarvergadering met algemeenheid van stemmen de BVBA Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel ' Thirylaan 2004 en met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met als mandaatdrager mevrouw Marseen Hoste, bedrijfsrevisor, te benoemen ais commissaris, tot aan de jaarvergadering te houden in 2015.

Voor eensluidend uittreksel.

Peter Joas

voor PJure Impact bvba

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

Itr,t 1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECI-í`EC. ti'~iK

VAN KOOPHANDEL.

1 i MI 2012

DENDRriffelC:BR;DE

Ondememingsnr : 0472801061

Benaming

(voluit) : Niko Projects

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 25.05.2012 12133-0449-040
03/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

: Ondernemingsnr Bensinning

(voluit) :

(verkort)

'1200135]'

0472.801.061

NIKO PROJECTS

III

`GRIFT IE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 1. 12. 2011

DENDEReeeDE

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad- Ü f0Ï72012 - Annexes du Moniteur belge

naamloze vennootschap

9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 40

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

"

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door geassocieerd notaris Philippe Verlinden te Sint-Niklaas op negentien december tweeduizend en elf, "Geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas de 20 december 2011,' twee blad geen verzending, boek 581 blad 66 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur: (getekend) V. Vertongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NIKO' PROJECTS" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten' werden genomen:

1. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met vier miljoen euro (¬ 4.000.000,00) om het te brengen van , acht miljoen zevenhonderd achttien duizend euro (¬ 8.718.000,00) op twaalf miljoen zevenhonderd achttien, duizend euro (¬ 12.718.000,00) door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

3. Wijziging van artikelen 5 en 6 van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van akte en gecoordineerde tekst van de statuten.

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwtsrp a~~e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 23.05.2011 11124-0445-038
28/03/2011
ÿþMod 2.0

r

Vo beha

aan

Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

, Lu* o In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECri VAN KC)C P



111 1 6. 03, 2011

*iioas»s"





DENDERN9Wie





Ondernemingsnr : 0472801061

Benaming

(voluit) : Niko Projects

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark West 40 - 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 1 maart 2011:

De vergadering bekrachtigt de beëindiging van het mandaat van de heer Thomas Coppens.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen te benoemen als bestuurder tot aan de jaarvergadering te houden in 2012:

Inducap Comm.V., met zetel te 1650 Beersel, Elfbunderslaan 24, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Lambrecht

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om, overeenkomstig artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Philippe Lambrecht, wonende te 1650 Beersel, Elfbunderslaan 24 aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Voor éénsluidend uittreksel.

Jozef De Becker

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþvoorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsbli

Mod 2.0

11 5.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,_____^ GRIFFIE RECHTBANK VAII,I(nnnF:r,;"" gL

2 9. 12. 2010

.

~E~E

DENDEt~~~



Ondernemingsnr : 0472.801.061

Benaming

(voluit) : INTENSIA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 40

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

I~IVIIIINV~MI~NIMIIhIW~I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester Philippe Verlinden, Notaris te Sint-Niklaas, op zeventien december tweeduizend en tien, "Geregistreerd 2010/276/5656, twee rol geen verwijzing te Sint-Niklaas de 21/12/2010, boek 570 blad 62 vak 01. Ontvangen vijfentwintig euro (25EUR). De ontvanger (getekend) V. Vertongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap. "INTENSIA" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten: werden genomen:

1. a) Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met twee miljoen driehonderdduizend euro (¬ ' 2.300.000,00) om het te brengen van zes miljoen vierhonderd achttien duizend euro (¬ 6.418.000,00) op acht miljoen zevenhonderd achttien duizend euro (¬ 8.718.000,00) door inbreng in speciën, zonder uitgifte van: nieuwe aandelen.

b) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

c) Aanpassing van artikel 5 en 6 van de statuten.

2. Wijziging van de maatschappelijke naam in "Niko Projects". Aanpassing van artikel 1 van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte evenals gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 31.05.2010 10147-0519-039
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 27.05.2009 09170-0167-038
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 06.06.2008 08181-0334-040
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 01.06.2007 07169-0296-032
20/04/2006 : ME087587
16/06/2005 : ME087587
10/01/2005 : ME087587
15/06/2004 : ME087587
20/02/2004 : ME087587
22/12/2003 : ME087587
27/08/2003 : ME087587
14/08/2002 : ME087587
25/07/2002 : ME087587
08/11/2000 : MEA013792

Coordonnées
NIKO PROJECTS

Adresse
INDUSTRIEPARK - WEST 40 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande