MULTISPORT ARDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTISPORT ARDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.534.611

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.06.2014 14214-0026-013
13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13165-0288-012
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12163-0392-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 21.06.2011 11200-0190-011
11/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Les 3.

111111 1111

" iiosaios"



~,~-"-~_

-~:- '-.;-

GRIFFIE RC-. ~iAiNrt



VAN KOOPHANDEL

3 0. 03. 2011

DENDERI~nDE

Benaming : MULTISPORT ARDES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Schuitstraat 12, 9401 Ninove (Pollare), België

Ondernemingsnr : 0461534611

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 25 maart 2011, blijkt dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULTISPORT ARDES" volgende beslissingen hebben genomen:

"Eerste beslissing: ontslag zaakvoerders - benoeming nieuwe zaakvoerder

De algemene vergadering beslist, te rekenen vanaf heden, een einde te stellen aan de mandaten van zaakvoerder van de heer VAN DAELE Geert (NN 66.03.22 263-96) en mevrouw DE LEEUW Conny (NN 67.09.06 260-60), hetgeen bij deze wordt aanvaard, en de besloten vennootschap "DE GROOT & DE JONGE CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 9401 Ninove (Pollare), Schuitstraat 12, ondernemingsnummer 0833.975.415, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van heden, welke hier verklaart bij monde van haar vaste vertegenwoordiger de heer DE GROOT Gunter, nagemeld, haar mandaat te aanvaarden.

De heer DE GROOT Gunter Frans (NN 70.12.23 439-37), echtgenoot van mevrouw DE JONGE Isabel, wonende te 9400 Ninove, Van der Schuerenstraat 96, werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van voormelde BVBA "DE GROOT & DE JONGE CONSULTING" bij beslissing van het bestuursorgaan gehouden op 2 maart 2011, welke ter publicatie zal worden neergelegd samen met de huidige akte-statutenwijziging. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tweede beslissing: uitbreiding doel

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 28 februari 2011. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 28 februari 2011 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid het doel van de vennootschap aan te vullen met hetgeen volgt:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in participatie met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder restaurants, pizzeria's, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, bars, clubs, cafés, milk-bars, bodega's en tavernes, brasseries, bistrots, "guest-house", hotels, motels, logementshuizen, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbars, dancings en discotheken, nightclubs, feestzalen, sport- en fitness-centra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en foikloreartikelen evenals luxeartikelen. De verhuring van feestzalen en tenten en het terbeschikking stellen van allerhande ruimten. De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen. De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector, alsook van alle automatische en ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren; Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteursdiensten alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels; alle aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren; Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen; Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdende; Consulting in horeca; het begeleiden en het adviseren van derden bij het inrichten en beheer van horeca en aanverwante bedrijven; Het verlenen van culinair en keukenadvies; lesgeven in horeca; het geven van kookcursussen; In het geval de verrichting van bepaalde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort. De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel analoog aan/of samenhangend is met het hare of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Het patrimonium grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot :

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten,verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels-industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- de engineering, leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage, en in het bijzonder met betrekking tot hardware, software en toebehoren.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels-en financiële operaties verrichten.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of vereffenaar. Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met al of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren".

Derde beslissing: voorafgaande verslagen

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van volgende verslagen:

1° Het verslag van de zaakvoerder de dato 22 maart 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

2° Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Peter Leyns, hebbende zijn kantoor op het adres 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54/B, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van voormelde bedrijfsrevi-sor worden hierna letterlijk weergegeven: "De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Multisport Ardes, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de rekening-courant op naam van de Heer Geert Van Daele en Mevrouw Conny De Leeuw ten belope van 110.000 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijk-held;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 4.436 aandelen van de vennootschap BVBA Multisport Ardes, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 21 maart 2011,

(getekend) Leyns Peter Bedrijfsrevisor". Het verslag van de zaakvoerder zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vierde beslissing: kapitaalverhoging

1. Beslissing: Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderd en tienduizend euro (¬ 110.000,00) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) te brengen op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 128.600,00) door door het creëren van vierduizend vierhonderd zesendertig (4.436) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Vervolgens komen tussen: de heer VAN DAELE Geert en mevrouw DE LEEUW Conny, beiden voornoemd, welke verklaren volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. Zij verklaren vervolgens in te schrijven op de vierduizend vierhonderd zesendertig (4.436) nieuwe aandelen door inbreng van een gedeelte van de schuldvor-deringen onder vorm van rekening-courant die zij hebben tegenover de vennootschap als volgt:

- de heer VAN DAELE Geert, ten belope tweeduizend tweehonderd achttien (2.218) aandelen;

- mevrouw DE LEEUW Conny, ten belope van tweeduizend tweehonderd achttien (2.218) aandelen.

Elk aandeel zal volledig zijn volstort door deze inbreng in natura.

3. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 128.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vijfduizend honderd zesentachtig (5.186) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing: aanpassing van de statuten aan voorgaan-de besluiten

De algemene vergadering beslist met eenparigheid, teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande, volgende wijzigingen door te voeren:

- artikel 3  Doel wordt aangevuld met volgende tekst:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in participatie met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder restaurants, pizzeria's, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, bars, clubs, cafés, milk-bars, bodega's en tavernes, brasseries, bistrots, "guest-house", hotels, motels, logementshuizen, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbars, dancings en discotheken, nightclubs, feestzalen, sport-en fitness-centra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen. De verhuring van feestzalen en tenten en het terbeschikking stellen van allerhande ruimten. De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen. De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector, alsook van alle automatische en ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren; Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteursdiensten alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels; alle aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren; Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen; Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdende; Consulting in horeca; het begeleiden en het adviseren van derden bij het inrichten en beheer van horeca en aanverwante bedrijven; Het verlenen van culinair en keukenadvies; lesgeven in horeca; het geven van kookcursussen; In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort. De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel analoog aan/of samenhangend is met het hare of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Het patrimonium grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot :

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten,verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels-industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- de engineering, leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage, en in het bijzonder met betrekking tot hardware, software en toebehoren.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels-en financiële operaties verrichten.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

bestuur of vereffenaar. Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met al of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren".

- Artikel 5  Kapitaal, volledig artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 128.600, 00). Het is verdeeld in vijfduizend honderd zesentachtig (5.186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Zij vertegenwoordigen elk één/vijfduizendhonderdzesentachtigste deel van het kapitaal".

Zesde beslissing: Volmacht voor coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst vande statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zevende beslissing: Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing: Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Boekhoud-kantoor Roosens, met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Bosveld 24, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren betrekking hebbend op onderhavige beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal inhoudende verslag van de zaakvoerder

en balans en verslag van de bedrijfsrevisor; gecoördineerde statuten.

Notaris Yves Vanden Eycken

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 24.06.2010 10223-0270-011
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 09.06.2009 09219-0238-011
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 06.06.2008 08206-0379-011
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 06.06.2007 07199-0090-013
19/10/2006 : OU066759
03/07/2006 : OU066759
27/06/2005 : AA066759
09/06/2004 : AA066759
10/03/2004 : AA066759
09/07/2003 : AA066759
18/10/1997 : AA66759

Coordonnées
MULTISPORT ARDES

Adresse
SCHUITSTRAAT 12 9401 POLLARE

Code postal : 9401
Localité : Pollare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande