MODEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MODEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.215.224

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 28.06.2014 14241-0279-012
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0363-012
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12353-0197-012
23/01/2012
ÿþV

Benaming (voluit) : MODEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kloosterstraat 26A

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :OMVORMING KAPITAAL IN EURO, OMVORMING AANDELEN AAN

TOONDER IN AANDELEN OP NAAM MET DE MOGELIJKHEID OM ZE LATER OM TE ZETTEN IN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN, AANPASSING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN, AANPASSING ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN, AANPASSING ARTIKEL 22 VAN DE STATUTEN, COORDINATIE EN AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK

VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zevenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd negen bladen, één renvooi, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op drie januari tweeduizend en twaalf, boek 159, blad 14, vak 11, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) J. MARTENS, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de naamloze vennootschap MODEP, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kloosterstraat 26A en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: OMVORMING KAPITAAL IN EURO

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het huidige kapitaal zijnde twee miljoen vijfhonderdduizend Belgische Frank om te zetten in Euro, zijnde eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig Euro achtendertig Cent (61.973,38 EUR) vanaf zevenentwintig december tweeduizend en elf.

TWEEDE BESLUIT: OMVORMING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM MET DE MOGELIJKHEID OM ZE LATER OM TE ZETTEN NAAR GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande aandelen die aan toonder luiden, en thans gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van iedere aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijke akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting gebeurt staande de vergadering meer bepaald worden de huidige aandelen aan toonder voorgelegd aan de vergadering, welke lichamelijke effecten vernietigd worden door perforering. Er wordt tevens staande de vergadering een register van aandelen aangelegd waarin het aandelenbezit van elke aandeelhouder wordt ingeschreven en ondertekend door de betreffende aandeelhouders. De aandeelhouders behouden de mogelijkheid om later de aandelen op naam om te zetten in gedematerialiseerde effecten.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in aansluiting bij voorgaande beslissingen artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5:

1. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig Euro achtendertig Cent (61.973,38 EUR), vertegenwoordigd door vijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vijftigste deel van het maatschappelijk vermogen.

2. De raad van bestuur kan, door de algemene vergadering gemachtigd worden tot het invoeren van toegestaan kapitaal nadat de raad het verstag voorzien door artikel 33 bis paragraaf 2 heeft opgemaakt en heeft meegedeeld aan de algemene vergadering.

De aldus toegekende bevoegdheid mag slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van het besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Deze bevoegdheid mag één of meerdere malen worden hernieuwd door de algemene vergadering, voor een termijn die niet langer dan vijf jaar mag zijn. Het aldus toegestaan kapitaal mag vrij, met inbrengen in geld ofwel met niet-geldelijke inbrengen ofwel door inbrengen van reserves worden volgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, n.

C?. Z~~?

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ic~4`tl4~f [ PmcH 'UI" ,NK

1J1

" iaaaoeaa

Onder" nemingsnr : 0448.215.224

VAN KOOPHANDEL

DENDERMONDE

Gróffie

Bijlagen bij hetBélgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

S

Voor-

be ader.`

aan het

Belgisch

Staatsblad

 j"\\F

mod 11.1

Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een niet-geldelijke inbreng die moet worden verricht door een aandeelhouder van de vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven.

In het kader van de toegestane bevoegdheid beslist de raad van bestuur met inachtneming van de aanwezigheid- en meerderheidsvoorwaarden voorzien door deze statuten. De kapitaalverhoging waartoe de raad van bestuur beslist wordt voorgesteld bij authentieke akte met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

Door aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen het kapitaal met het toegestaan bedrag te verhogen, ontneemt de algemene vergadering zich niet het recht een andere kapitaalverhoging te verwezenlijken.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in speciën is het voorkeurrecht voorzien in het Wetboek Vennootschappen toepasselijk.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep heeft gedaan op de beleggers, de raad van bestuur beslissen dat derden ja dan neen aan de kapitaalverhoging kunnen deelnemen, ofwel dat het recht om in te schrijven zal worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op voorwaarde dat deze kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur het voorkeurrecht beperken of opheffen, indien zulks in het belang van de vennootschap is.

3. Onder voorbehoud van de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, kan de algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal warden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te duizend aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, met een deel van de winst dat de volgens artikel 617 Wetboek Vennootschappen voor uitkering vatbare bedragen niet mag ' overschrijden.

De aflossing geschiedt door terugbetaling aan pari aan door het lot aan te wijzen aandelen teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

' De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigheid. De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend uit niet-afgeloste aandelen dat aan de eigenaars van deze aandelen wordt toegekend teneinde het voortduren van het risico te vergoeden, en waarvan het bedrag zal vastgesteld worden door de algemene vergadering.

4. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van aandelen op naam.

Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een overdrachtverklaring in voomield register in te schrijven, te dateren en te ondertekenen door de overdrager en de overnemer of een lasthebber. Een overdracht kan tevens geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen of op iedere andere wijze die door de wet is toegestaan.

Er kan tevens een register van aandelen in elektronische vorm aangehouden worden.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip voor de bijstorting en volstorting. Indien de aandeelhouder niet volstort binnen de termijn die door de raad van bestuur bepaald is een intrest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke rentevoet en blijven de aan die aandelen verbonden rechten opgeschort.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 11 van de statuten aan te passen aan de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen. Vanaf heden zal artikel 11 van de statuten als volgt luiden:

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De uittredende leden zijn herverkiesbaar.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING ARTIKEL 22 VAN DE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 22 van de statuten aan te passen aan het huidige artikel 533 Wetboek Vennootschappen. Artikel 22 van de statuten luidt vanaf heden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Artikel-22:

De agenda der vergadering evenals de datum, uur en plaats van de vergadering en de voorstellen tot besluit worden door de zorgen van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder, minstens vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld. Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit dient er geen bewijs te worden voorgelegd.

Indien alle aandelen, warants, obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan, dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De jaarvergadering en algemene vergadering kan naar believen de agenda wijzigen of bijvullen indien het ganse kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is."

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE EN AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de huidige statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen en aan het nieuwe Wetboek Vennootschappen.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

"

Veer-

behouden`

aan het

Belgisch

L Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11342-0459-012
17/01/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I 11111111111111 IIi Ii 11 I 1 I I I 1I

" 110~8~01=

Vs behc aar Bel! Stam

Onderneniingsnr : 0448215224

Benaming

(voluit) : MODEP

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kloosterstraat 26A te 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 31 december 2010 op de maatschappelijke zetel.

Volgende punten zullen besproken worden: 1. Ontslag bestuurder

Hierna wordt overgegaan tot de stemming:

1. De vergadering neemt nota van het ontslag van de Heer Rudiger De Paep, vanaf heden, als bestuurder-

voorzitter. Er wordt kwijting verleend voor zijn mandaat.

De Heer Rudiger De Paep

Bestuurder - voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

G,CjIPKIF RMr^yTBoNÏj,C

VAN KOOPHANDEL

- 5. 01. 2011

DENDEft1VIONDE

Griffie

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10346-0528-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.07.2009 09461-0264-012
05/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.04.2008, NGL 30.04.2008 08122-0267-013
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 27.06.2007 07283-0146-012
16/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.04.2005, NGL 09.05.2005 05139-0173-013
13/05/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 21.04.2004, NGL 10.05.2004 04134-0289-013
16/05/2003 : SNA007931
24/05/2002 : SNA007931
19/05/2001 : SNA007931
26/05/2000 : SNA007931
20/05/1999 : SNA007931
07/10/1992 : ANA35960
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0125-012

Coordonnées
MODEP

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 26A 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande