MIRISTOFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRISTOFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.228.815

Publication

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 01.08.2012 12376-0158-013
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 29.06.2011 11230-0001-013
04/05/2011
ÿþ Mot' 2.0

-t LU Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

~ NEERCE LEGD

P ~

2 1 APR. 2031

Griffie " " -- » ~~

tt~CE,.{S Vi.\

111111 " 1106]651 1111

8'

1

Ondernemingsnr : 0477.228.815 Benaming

(voluit) : MlRISTOFF Rechtsvorm : BVBA

fl " `___-- =,., " , ,

Zetel : MOTORSTRAAT 115 - 9000 GENT

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Erika Redel, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 01 april 2011, geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Aalter op 11 april 2011, Boek 437, blad 007, vak 15. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Miristoff met zetel te 9000 Gent, Motorstraat 115, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

BESLUITEN

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap De Lage Vuurse door fusie overgenomen wordt door vennootschap Miristoff.

De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat er sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van vennootschap De Lage Vuurse besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van vennootschap Miristoff besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap De Lage Vuurse over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap Miristoff en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 maart 2011. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap De Lage Vuurse 1.797,06 ¬ bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Miristoff, sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap Miristoff.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap De Lage Vuurse, met alle rechten en plichten, over op vennootschap Miristoff. De aandelen van vennootschap De Lage Vuurse in het bezit van vennootschap Miristoff zullen door de zaakvoerders van vennootschap Miristoff worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 maart 2011, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap De Lage Vuurse 1.797,06 ¬ bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 31 maart 2011 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Miristoff. De schulden van vennootschap De Lage Vuurse gaan over op de overnemende vennootschap Miristoff.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap Miristoff.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap De Lage Vuurse, met zetel te 9000 Gent,

Motorstraat 115, door vennootschap Miristoff, met zetel te 9000 Gent, Motorstraat 115, werd verwezenlijkt.

- anderzijds vennootschap De Lage Vuurse definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Doelswijziging

De algemene vergadering van de vennootschap Miristoff beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door navolgende tekst:

"-Alle commerciële activiteiten binnen de horeca sector, zowel in binnen- als buitenland en dit in de ruimste zin bekeken zoals begeleiding van evenementen, organiseren van recepties, walking dinners, organiseren van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Elelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

cateringactiviteiten , traiteurdiensten, ... Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet, beperkend.

-Het organiseren van sessies i.v.m. inheemse en uitheemse gerechten, zowel in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zijn van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Organiseren van fuiven, zowel in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zin van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Verzorgen van muziek op evenementen, zowel in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zin van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Het organiseren van evenementen in alle sectoren zowel voor bedrijven als particulieren, zowel in binnen-als buitenland en dit in de ruimste zijn van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Organiseren van seminaries, tentoonstellingen, info-avonden, verhuur van de feestzaal inclusief tuin , dit zowel indien van toepassing in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zijn van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Handel in goederen zoals bijvoorbeeld wijnen, ... zowel in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zijn van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Import en export van goederen, zowel in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zin van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Alle activiteiten die te maken hebben met animatie zoals bv. Schmink, theater, grimme... zowel in binnen-als in buitenland en dit in de ruimste zin van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-Alle sportactiviteiten zoals organisatie van sportevenementen, uitbaten van cafetaria's van sporthallen,... zowel in binnen- als in buitenland en dit in de ruimste zin van de doelstelling. Deze opsomming zijnde aanwijzend van aard en zijn dus niet beperkend.

-De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer :

1. alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen onroerend patrimonium zoals :

onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer en opbrengst.

2. alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, restaurant, feestzaal, frituur, taverne, snackbar, tearoom, traiteur, cafés, service flats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantie oorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie

van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen."

De algemene vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te passen aan voormeld besluit.

f) De algemene vergadering van de vennootschap Miristoff beslist haar maatschappelijke benaming te wijzigen in DE LAGE VUURSE en artikel 1 van de statuten aan te passen aan voormeld besluit.

g) De algemene vergadering van de vennootschap De Lage Vuurse (voorheen Miristoff) beslist te benoemeb tot niet-statutair zaakvoerder, Mevrouw D'Hoore Joke, wonend te 9080 Lochristi, Eendenstraat 3/0203, die aanvaardt.

Deze vaststellingen worden in al hun onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Adviesbureau Oostakker, met zetel te 9041 Gent/Oostakker, Krijtestraat 45, en al haar aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke handelingen te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de kruispuntbank voor ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder dd 31 maart 2011, staat van activa en passiva dd 31 maart 2011 en de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden 1e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2011
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0477.228.815

Benaming

(voluit) : Miristoff

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Motorstraat 115, 9000 Gent

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel dd. 18/01/2011

un~wiuiAui~uW~u~iM

" uoass3e+

Bijlage :

- Fusievoorstel

- Staat actief 1 passief

van Loo Christophe Zaakvoerder

Bijlagexl bij, het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 22.06.2010 10203-0421-012
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 23.06.2009 09276-0025-012
02/04/2009 : GEA027015
27/06/2008 : GEA027015
10/09/2007 : GEA027015
03/07/2007 : GEA027015
12/07/2006 : GEA027015
11/07/2006 : GEA027015
05/01/2006 : GEA027015
10/04/2002 : GEA027015

Coordonnées
MIRISTOFF

Adresse
MOTORSTRAAT 115 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande