META MEDIA GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : META MEDIA GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.968.933

Publication

13/01/2014
ÿþ~

Moe word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u

i

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

~IIIIIV II UV~VNI

*14012776*

~r-1FFIE REGHIMANK

VAN KOOPHANDEL

0,2 JAN 20%

DENDgl~tc11~ONDE

i  " -~

Ondernemingsnr : 0461 968933

Benaming

(voluit) : META MEDIA GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hekkergemstraat 31.9260 Wichelen (Schellebeile)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op zevenentwintig december.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de vennoten der Besloten Vennootschap met. Beperkte Aansprakelijkheid "META MEDIA GROEP" met zetel te 9260-Wichelen, Schellebelle,: Hekkergemstraat 31.

Opgericht onder een andere benaming en rechtsvorm bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen. te Wetteren op éénentwintig november negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage bij: het Belgisch Staatsblad van vijf december erna onder nummer 464, en waarvan de statuten sedert gemelde; oprichting meerdere malen werden gewijzigd en voor de laatste maat bij proces-verbaal opgesteld door; ondergetekende notaris op 30 maart 2012, bekendgemaakt als gemeld op 16 april erna onder nummer; 12073961.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde en heeft alsç, ondernemingsnummer 0.461.968.933 en als BTW-nummer : BE-0.461.968.933.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 11 uur 30 onder Voorzitterschap van mevrouw Vivian Tavernier,: nagenoemde zaakvoerder en vennoot van de vennootschap.

Wordt aangeduid als secretaris, de heer Melkebeek Bert, nagenoemd en tot stemopnemers : de heer Melkebeek Bert en mevrouw Melkebeek Tineke, beiden nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd zoals nagemeld, de volgende vennoten, die verklaren het aantal aendelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteitsgegevens/verschijningsformule :

1. Mevrouw TAVERNIER, Vivian, geboren te Wetteren op negenentwintig maart negentienhonderd

zesenzestig, wonende te 9000-Gent, Zwijnaardsesteenweg 523. "

"

Houdster van 60 aandelen in volle eigendom en 186 aandelen in vruchtgebruik.

2. Mejuffrouw MELKEBEEK, Tineke, geboren te Wetteren op twintig november negentienhonderd negentig,:

wonende te 9000-Gent, Zwijnaardsesteenweg 523.

Houdster van 1 aandeel in volle eigendom en 62 aandelen in blote eigendom.

3. De heer MELKEBEEK, Bert, geboren te Wetteren op twee juni negentienhonderd tweeënnegentig,:

wonende te 9000-Gent, Zwijnaardsesteenweg 523.

Houdster van 1 aandeel in volle eigendom en 62 aandelen in blote eigendom.

4. Jongeheer MELKEBEEK, Jan, geboren te Wetteren op drie juli negentienhonderd zesennegentig, wanende te 9000-Gent, Zwijnaardsesteenweg 523, alhier gezien zijn minderjarigheid vertegenwoordigd door' zijn moeder, genoemde mevrouw Tavernier Vivian.

Houder van 1 aandeel in volle eigendom en 62 aandelen in blote eigendom.

5. De naamloze vennootschap "MEDIALLES", met maatschappelijke zetel te 9000-Gent,. Zwijnaardsesteenweg 523, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer :ï

0.474.175.194 en met als BTW-nummer : BE-0.474.175.195. ¬

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Cas te Antwerpen op 16 februari 2001, bekendgemaakt in de' bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart erna onder nummer 133 en waarvan de statuten sedert gemelde' oprichting voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Frank Liesse te Antwerpen: op 1 februari 2007, bekendgemaakt als gemeld op 16 februari erna onder nummer 07027686.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rnj-Iagen 5i liët BèTgiséli staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar raad van bestuur, de heer Bert Melkebeek

voornoemd, mevrouw Vivian Tavernier voornoemd en de vennootschap META MEDIA GROEP, vast

vertegenwoordigd door genoemde mevrouw Tavernier.

Houdster van één (1) aandeel,

Samen : tweehonderd vijftig (250) aandelen in volle eigendom, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal

van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigende.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren :

I. Dat huidige algemene vergadering als dagorde heeft :

1) Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde een bedrag van 1.132.866,00 euro, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 29 juni 2012.

2) Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

3) Beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), onderworpen aan de roerende voorheffing van 10 procent in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4) Bijzonder verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5) Verslag door de heer Bart Franceus, bedrijfsrevisor, optredend namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. Franceus Bedrijfsrevisor", met zetel te Leuven, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

6) Voorstel om onder de voorwaarden van artikel 537 WIB te stemmen over een kapitaalverhoging met een bedrag van 810.000,00 euro om het kapitaal te brengen van 18.600,00 euro op 828.600,00 euro, door inbrengen in natura van:

-delen van ais schuld geboekte te betalen dividenden aan genoemde vennoten (waarbij wordt verduidelijkt dat gezien de beschikbare reserves waaruit de te betalen dividenden zullen geput worden reeds bestonden van vóór de opdeling vruchtgebruik-blote eigendom, voor de desbetreffende aandelen ais voormeld, de betreffende reserves uitgekeerd wo(e)rden aan de blote eigenaars bezwaard met vruchtgebruik en terug in het kapitaal ingebracht in dezelfde verhouding), na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, te weten ten belope van

-voor wat de aandelen toehorende aan genoemde mevrouwTavemier in volle eigendom betreft 194.400,00 euro;

-voor wat het respectievelijk aan elk der genoemden Melkebeek Bert, Jan en Tineke toehorende aandeel in volle eigendom betreft : elk 3.240,00 euro;

-voor wat het aan genoemde vennootschap Medialles toehorende aandeel in volle eigendom betreft : 3.240,00 euro;

-voor wat de aan genoemde mevrouw Tavernier en genoemden Melkebeek Bert, Jan en Tineke toehorende aandelen in vruchtgebruik-blote eigendom (voor elk van de genoemden Bert, Jan en Tineke 62 aandelen) : 200.880,00 euro, hetzij samen achthonderd en tienduizend euro, mits aanmaak van 250 nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

7) Inschrijving  volstorting  toekenning van de aandelen.

8) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen door de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 828.600,00), verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk eenlvijfhonderdste (1/500ste) in het kapitaal."

9) Coiirdinatie der statuten.

Il. De voorzitter zet vervolgens uiteen :

-dat alle bestaande vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals voormeld;

-dat alle vennoten stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

De enige zaakvoerder van de vennootschap, genoemde mevrouw Tavernier Vivian en genoemde vennoten al dan niet vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben elk afzonderlijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en  voor zoveel als nodig - de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde, De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen :

Punt 1  Vaststelling belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op 1,132.866,00 euro, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 29 juni 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Punt 2  Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen 1.175.782,00 euro bedraagt.

Punt 3  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering beslist over te gaan tot een onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van in totaal negenhonderdduizend euro.

Alle vennoten verklaren het volledig respectievelijk ontvangen bedrag overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend in toepassing van gemeld artikel 537.

Punt 4 - Verslag van het bestuursorgaan met het oog op kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag en de leden van de vergadering erkennen, al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, elk afzonderlijk daar een afschrift van ontvangen te hebben én zelfde verslag te aanvaarden en goed te keuren.

Punt 5 - Bedrijfsrevisoraal verslag.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura opgesteld te Leuven op 26 december laatst.

De vergadering ontslaat van voorlezing van gemeld verslag en de leden van de vergadering verklaren, al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, een afschrift van zelfde verslag ontvangen te hebben, waarna de besluiten van dit verslag voorgelezen worden die letterlijk luiden als volgt:

"De voorgenomen verrichting bestaat er In het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten bedrage van 810.000,00 euro met uitgifte van 250 aandelen op naarri met fractiewaarde 3.240,00 euro. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven door inbreng in natura van een schuldvordering jegens de vennootschap voortkomende uit de toekenning van een dividend door de algemene vergadering op 27 december 2013 in toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting, toebehorend aan de vennoten, mevrouw Vivien Tavernier, mevrouw Tineke Melkebeek, de heer Bert Melkebeek , de heer Jan Melkebeek en Medialles NV. Aldus zal de kapitaalverhoging onmiddellijk volstort zijn.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

In het raam van de voorgenomen inbreng in natura van een schuldvordering jegens de vennootschap voortkomende uit de toekenning van een dividend door de algemene vergadering op 27 december 2013 in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid META MEDIA GROEP BVBA, ben ik, de mening toegedaan dat:

Ode beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode waarde waartoe de waardering leidt tenminste overeenkomt met het nominale bedrag van de kapitaalverhoging, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Daar de dividenduitkering pas zal plaatsvinden vlak voor de kapitaalverhoging, bestaat de vordering derhalve nog niet op het moment van dit verslag. Dit verslag is dan ook uitdrukkelijk onder opschortende voorwaarde dat (cumulatief):

a)De algemene vergadering van 27 december 2013 rechtsgeldig besluit, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, tot toekenning van een dividend ten belope van 900.000,00 EUR (bruto) in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b)Deze algemene vergadering rechtsgeldig besluit om het dividendbedrag, na

aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te

nemen op de creditzijde van een schuldrekening op naam van iedere vennoot.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Leuven op 26 december 2013

[HANDTEKENING]

BVBA B, Franceus Bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door Bart Franceus, bedrijfsrevisor

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

Punt 6 - Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder het zesde agendapunt.

De vergadering beslist dat op de 250 nieuwe kapitaalaandelen zal INGESCHREVEN WORDEN in natura tegen een vergoeding van 3.240,00 euro per aandeel.

Punt 7- inschrijving in natura.

Op het kapitaal wordt ingeschreven tegen de hoger gestelde voorwaarden door de huidige enige voormelde vennoten, in de huidige verhouding waarin zij vennoten zijn van de vennootschap als voormeld (onder andere met betrekking tot de thans bestaande aandelen die in eigendom zijn vruchtgebruik/blote eigendom); inschrijvingen door de bestaande vennoten in dezelfde verhouding als ze thans aandelen bezitten in de vennootschap door inbrengen in natura van een deel van de in de agenda vermelde als schulden geboekte te

betalen dividenden aan genoemde vennoten, na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, te vietéri.

inschrijving elk voor de hen respectievelijk netto-toegekende dividenden zoals Voormeld in de agenda, hetzij

samen op de 250 nieuwe kapitaalsaandelen van de vennootschap, hetzij tegen de prijs van 3.240,00 euro per

aandeel.

Volstorting

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven,

volledig volgestort zijn.

Toekenning van de aandelen  vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor de inbrengen worden de 250 nieuwe aandelen toegekend aan de vennoten in dezelfde

verhouding ala ze thans eigenaar waren van de bestaande 250 aandelen van de vennootschap, te weten voor

wat betreft de nieuwe aandelen die de verhouding weerspiegelen van de bestaande die bezwaard zijn met

vruchtgebruik : uitgegeven op naam van de respectievelijke blote eigenaar bezwaard met vruchtgebruik van

mevrouw Tavernier; aldus

-60 nieuwe aandelen in volle eigendom aan mevrouw Tavernier;

-1 nieuw aandeel in voile eigendom aan elk der andere vennoten;

-62 nieuwe aandelen in blote eigendom aan elk der genoemden Melkebeek Bert, Jan en Tineke, bezwaard

met vruchtgebruik in voordeel van mevrouw Tavernier,

Het betreft aandelen op naam. Al deze aandelen zijn volledig volstort.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst

vanaf het lopende boekjaar.

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door

inbreng in natura daadwerkelijk werd gerealiseerd.

Het bestuursorgaan krijgt de opdracht om het vennotenregister aan te passen.

De vergadering wordt verdergezet rekening houdend met de bijkomende aandelen die elk recht geven op 1

stem.

De hierna volgende besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Punt 8 - Aanpassing van de statuten aan de doorgevoerde kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen de statuten van de vennootschap aan te

passen zoals voorgesteld in punt 8 van de agenda.

Punt 9  Coördinatie der statuten.

De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris Uytterhaegen om de aan

voormelde beslissingen aangepaste statuten te coordineren en neer te leggen in het vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie der statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12320-0553-015
03/07/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbta

Maa waA 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I`I-__e

\1AM r.sî"\~~-`

2 2 2012

DEI~IG.:

fIIIJUhIllHllUIIIusea~I~I~ IVIII

*ia"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0461.968.933

Benaming

(voluit) : META MEDIA GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9260 SCHELLEBELLE, Hekkergemstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat - benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 juni 2012:

De vergadering stelt vast dat een einde is gekomen aan het mandaat van Dirk Melkebeek als statutair

zaakvoerder, ingevolge zijn overlijden op 31 mei 2012

Na overleg wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van 31 mei 2012 voor onbepaalde

duur:

Mevrouw Vivian Tavernier, wonende te 9000 GENT, Zwijnaardsesteenweg 523

Vivian Tavernier

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2012
ÿþ Med Word 11.1'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111I*111.111,9111111 ~~i~61

GRIFFIE REC'r-tMANK VAN KOOPHANDEL

Ondememingsnr : 0461908933

Benaming

(voluit) : META MEDIA GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging doel - Kapitaalvermindering - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op dertig maart.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de aandeelhouders der Besloten. Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "META MEDIA GROEP" met zetel te 9260-Wichelen, Schellebelle, Hekkergemstraat 31.

Opgericht onder een andere benaming en rechtsvorm bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen. te Wetteren op éénentwintig november negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage bij, het Belgisch Staatsblad van vijf december erna onder nummer 464, en waarvan de statuten sedert gemelde' oprichting meerdere malen werden gewijzigd en voor de laatste maal (inhoudende onder meer de actuele' rechtsvorm) bid proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe Blindeman te Gent op éénendertig maart ' tweeduizend en tien, bekendgemaakt als gemeld op vijf mei erna onder nummer 64924.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde en heeft als andememingsnumrner 0.461.968.933 en als BTW-nummer : BE-0.461.968.933.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 17 uur 45 onder Voorzitterschap van de heer Melkebeek Dirk,' nagenoemde zaakvoerder en vennoot van de vennootschap.

Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt beslist geen secretaris of stemopnemer(s) aan te duiden.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd zoals nagemeld, de volgende aandeelhouders, die verklaren het aantal' aandelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteiiitsgegevenslverschijningsformule

1. De heer MELKEBEEK, Dirk Renaat Margriet, geboren te Aalstop vier juni negentienhonderd drieënzestig,`

wonende te 9000-Gent, Zwijnaardsesteenweg 523.

Houder van tweehonderd negenenveertig (249) aandelen.

2. De naamloze vennootschap "MEDIALLES", met maatschappelijke zetel te 9000-Gent,

" Zwijnaardsesteenweg 523, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0.474.175.194 en niet als BTW-nummer : BE-0.474.175.195,

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Celis te Antwerpen op 16 februari 2001, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart erna onder nummer 133 en waarvan de statuten sedert gemelde' oprichting voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Frank Liesse te Antwerpen op 1 februari 2007, bekendgemaakt als gemeld op 16 februari erna onder nummer 07027686,

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar raad van bestuur, de heer Dirk Melkebeek' voornoemd en de heer Melkebeek Bert, geboren te Wetteren op 2 juni 1992, wonende te 9000-Gent, Zwijnaardsesteenweg 523, beide bestuurders tot hun gemelde hoedanigheid van bestuurder benoemd bij beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders de dato 1 juli 2011, beide beslissingen bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad de dato 31 januari laatst onder nummer 12027048.

Houdster van één (1) aandeel,

Samen : tweehonderd vijftig (250) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van zeshonderd negentienduizend zevenhonderd vierendertig euro (¬ 619.734,00) vertegenwoordigende.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hekkergemstraat 31 - 9260 Wichelen (Schellebelle)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

I. Dat huidige algemene vergadering ais dagorde heeft

1)Verslag van de zaakvoerder met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2011.

2)Wijziging van het doel om de redenen uiteengezet in het in het vorige agendapunt bedoelde verslag (uitbreiding activiteiten vennootschap) als volgt : schrapping van de huidige tekst van artikel 3 der statuten en vervanging ervan door volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

Het deelnemen in Belgische of vreemde bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door inschrijving, inbreng, ruil of koop, in bijzonderheid in de perssector en de sector van gedrukte en audiovisuele media, in de meest ruime zin;

Het verrichten van alle handelingen verbonden aan media-activiteiten in de sectoren print, online, TV en nieuwe media, in het bijzonder (maar niet limitatief) het uitgeven van magazines zowel in geprinte vorm als online in ruime zin;

Het beleggen, beheren, valoriseren of cederen van roerende waarden en bezittingen, ondermeer van participaties in andere vennootschappen, het aankopen, beheren, huren en verhuren van onroerende goederen;

Het geven van adviezen op het gebied van management en het uitvoeren van nationale en internationale koeriersdiensten, het organiseren van cursussen, opleidingen en seminaries; Het beheren van administratie, boekhouding en data ten behoeve van andere vennootschappen waarin zij al dan niet participeert;

Het organiseren van ééndagstochten en evenementen;

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar;

Verhuur van materiaal en rollend materieel.

Zij kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen, dit alles in de uitgebreidste zin van het woord. Voormelde opsomming is enkel gegeven ten exemplatieven titel. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel."

3)Vermindering van het kapitaal van de vennootschap met zeshonderd en één duizend honderd vierendertig euro (¬ 601.134,00), om het kapitaal te verlagen van zeshonderd negentienduizend zevenhonderd vierendertig euro (¬ 619.734,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van tweeduizend vierhonderd en vier euro vierenvijftig eurocent (¬ 2.404,54) afgerond, met als doel het vrijmaken van overbodige financiële middelen van de vennootschap en volledig aan te rekenen op het fiscaal werkelijk volstort kapitaal en zo dit niet voldoende zou zijn verhoudingsgewijs op de andere in het kapitaal geïncorporeerde bestanddelen.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van bestaande aandelen doch met vermindering van de fractiewaarde van elk van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag, volgens het wetboek van vennootschappen niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn

vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Aanpassing van artikel 5 der statuten aan de genomen beslissing.

4)Coôrdinatie van de statuten.

il, De voorzitter zet vervolgens uiteen

-dat alle bestaande aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals voormeld;

-dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

De enige zaakvoerder van de vennootschap, genoemde heer Melkebeek Dirk én genoemde aandeelhouders al dan niet vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben elk afzonderlijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en  voor zoveel als nodig - de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Punt 1 -- Kennisneming bijzonder verslag met het oog op de wijziging van het doel

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door de zaakvoerder op 10 maart.laatst, met het oog op de wijziging van het doel, De aanwezige aandeelhouders erkennen, ai dan niet vertegenwoordigd zoals voormeld, een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend op 31 december 2011.

Punt 2  Wijziging van het doel der vennootschap  aanpassing artikel 3 der bestaande statuten

"

Voau 1 behouden aan het . Belgisch Staatsblad De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda en dienovereenkomstig de tekst van artikel 3 der bestaande statuten aan te passen. Punt 3  Kapitaalvermindering -- aanpassing artikel 5 der bestaande statuten

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen zoals aangeduid in de agenda.

De terugbetaling mag, volgens het wetboek van vennootschappen niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

tedere aandeelhouder geeft bovendien persoonlijk zijn goedkeuring voor deze kapitaalvermindering en verklaart geen ongelijke behandeling van aandeelhouders te zullen inroepen.

De vergadering beslist artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing en bijgevolg:

-de tekst van artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst : "Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, doch met een ' fractiewaarde van elk één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) in het kapitaal."

Punt 4  Coördinatie der statuten.

De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris Uytterhaegen om de aan voormelde beslissingen aangepaste statuten te coördineren en neer te leggen in het vennootschapsdossier. Voor ontledend uittreksel



\7

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd ;

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

-coördinatie der statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.06.2011 11207-0288-015
05/05/2010 : DE054219
17/07/2009 : DE054219
28/04/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad'

Mod Word 11.1

!l.t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 APR. 2015

AFDELINGM-MERMONDE

im

1 061388x

Ondernemingsnr : 0461.968.933

Benaming

(volalt) : META MEDIA GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekkergemstraat 31, 9260 Wichelen - Schellebelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 juli 2014: Na overleg wordt volgende beslissing getroffen:

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf heden voor onbepaalde duur: De heer Bert Melkebeek, wonende te 9000 Gent, Zwijnaardsesteenweg 523.

Vivien Tavernier

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2008 : DE054219
29/08/2006 : DE054219
11/04/2006 : DE054219
20/09/2005 : DE054219
01/10/2004 : DE054219
28/07/2003 : DE054219
18/07/2002 : DE054219
26/09/2001 : DE054219
10/07/2001 : DE054219
22/02/2001 : DE054219
25/06/1999 : DE054219
08/05/1999 : DE054219
22/04/1998 : DE54219
05/12/1997 : DEA6971
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0499-018

Coordonnées
META MEDIA GROEP

Adresse
HEKKERGEMSTRAAT 31 9260 SCHELLEBELLE

Code postal : 9260
Localité : Schellebelle
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande