LST CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : LST CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 523.902.245

Publication

26/03/2013
ÿþOndememingsnr : S '30 5 0j,

Benaming (voluit) : LST CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vinkenstraat 8, 9950 Waarschoot, België

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst,

OPRICHTINGSAKTE VAN DE GEWONE

COMMANDITAITE VENNOOTSCHAP

"LST Consult"

De ondergetekenden :

1) De heer Luc Standaert, geboren te Waarschoot op 21/07/1952 gedomicilieerd

te

Vinkenstraat 8

9950 Waarschoot

Rijksregisternummer 52.07.21-169.51

Hoofdelijk aansprakelijk, beherende vennoot

2) Mevrouw Hilde Scheir, geboren te Sleidinge op 21/03/1957 gedomicilieerd te

Vinkenstraat 8

9950 Waarschoot

Rij ksregistemummer 57.03.21-216.81

Stille vennoot

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. OPRICHTING

Zij verklaren een gewone commanditairevennootschap ("Comm. V.") onderhen op te richten, onder de naam "LST Consult", met zetel te Vinkenstraat 8, 9950 Waarschoot,

Op de laatste bli. VáriLuik t# vermelden : *Recto : Naam en tióédánig(eid van de instrumenterende notaris, hetzij ïrërï ciè"përsW(ôjn(ëïi}`"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod POF 11.1

ÏLWILriiIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

1 5 MAART 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEMMGENT

NF~RGELEGi3

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luth Et - vervolg Mod POF 11.1

waarvanhetkapitaal wordt vastgesteld op duizend EURO (1.000,00 EUR) verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

I. Inschrijving op de aandelen

A. De heer Luc Standaert schrijft in op negentig aandelen, hetzij ten belope van negenhonderd euro (900,00 EUR);

B. Mevrouw Hilde Scheir schrijft in op tien aandelen, hetzij ten belope van honderd euro (100,00 EUR):

2. Inbreng in geld

De heer Luc Standaert, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "LST Consult" een som geld voor een bedrag van negenhonderd euro (900,00 EUR) in te brengen, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, negentig (90) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "LST Consult" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door De heer Luc Standaert, voornoemd, ten belope van negenhonderd euro (900,00 EUR).

Mevrouw Hilde Scheir, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "LST Consult" een som geld voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR) in te brengen, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, tien (10) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "LST Consult" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door Mevr. Hilde Scheir, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door De heer Luc Standaert, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, worden hem negentig (90) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap "LST Consult" toegekend, waardoor hij kwijting verleent.

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door Mevrouw Hilde Scheir, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, worden haar tien (10) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap "LST Consult" toegekend, waardoor zij kwijting verleent.

Al de comparanten verklaren en erkennen:

- dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld zal

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik Et - vervolg Mod PDF 77.1

worden gedeponeerd op een rekening ten name van de vennootschap geopend bij KBC Bank onder het nummer BE40 73703869 5363, zodra de vennootschap over rechtspersoonlijkheid zal beschikken.

te weten dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal bezitten vanaf het ogenblik dat een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

II. STATUTEN

ARTIKEL 1. - BENAMING

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "LST Consult"

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtsp ersonenregister" of de initialen RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2. - BEHERENDE VENNOOT - STILLE VENNOOT

Mevrouw Hilde Scheir neemt deel aan de oprichting als stille vennoot. De heer Luc Standaert treedt op als beherende vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

ARTIKEL 3. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de eenparige beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de ondervoogdij stelling, het onvermogen of het faillissementvan een vennoot.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

[) uttt a - vervolg Mod PDF 11.1

ARTIKEL 4. - ZETEL

De zetel is gevestigd te Vinkenstraat 8, 9950 Waarschoot.

Deze zetel mag naar een andere plaats inBelgië, binnen hetNederlandstalig gebied en/of hettweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht krachtens beslissing van de zaakvoering.

Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bij lagentot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 5. - DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als in buitenland:

L V OOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, rechtvan opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; hetzich borg stellen of aval verlenen, in de meestruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

]<at B - vervolg Mod PDF 11.1

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF INDEELNEMING MET DERDEN

Alle mogelijke advies- en/ofdienstenfuncties op hetvlak van informatica en bedrijfssoftware,

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied (en),

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actiefzijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon,

De aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal met inbegrip van, maar niet beperkttot persona] computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefax-apparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computer-software en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal ofhet gebruik ervan De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, Iogo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software,

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

De vennootschap kan in het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel ofwelke van aard zouden zijn de verwezenlijkingervan geheel ofgedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer ofbeleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen Pd het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I.ültt Q - vervolg Mod Por 11.1

onderworpenzijn aanreglementaire bepalingen, vo or zover de vennootschap zelfniet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap magbetrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen ofvennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben ofdie nuttig zijnvoor de verwezenlij king van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening ofvoor deze van derden, tothet verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële,

financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel often dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dag volledig geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd doorhonderd aandelen, die elkéén/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt

verbinden:

De heer Luc Standaert : negenhonderd euro,

hetzij : 900,00

EUR

Mevrouw Hilde Scheir : honderd euro,

hetzij : 100,00

EUR

Als vergoedingvoor deze inbrengen, ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

- De heer Luc Standaert : 90 aandelen

- Mevrouw Hilde Scheir : 10 aandelen

ARTIKEL 7. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Staatsb1ïd = 261b 7IÜi1- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik Et vervolg Mod POP 11.5

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en deze te verbinden. Hij kan alle handelingen verrichten onder zijn enige handtekening die nodig of dienstigkunnenzijn voorhet bereiken van hetmaatschappelijk doel, zoals omschreven in artikel 3 van deze statuten, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijkvoorbehouden zijn aan de algemenevergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Ieder zaakvoerdervertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnenzij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dathetmandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijkwordenvoorafgegaanvan deze woorden "Voor de Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm.V.) De Zaakvoerder". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt. De zaakvoerder(s) mogen zich van deze handtekening alleen bedienen voor de zaken van de vennootschap, op straf van afzetting en van schadevergoeding in geval hetmisbruikvan de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerder(s) zijn mogen zij, hetzij gezamenlijk; hetzij afzonderlijk tekenen.

Wordtvoor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld Dhr. Standaert Luc, hier aanwezig en aanvaardend.

De duur van zijn ambt is onbeperkt.

Wijziging kan hieraan gebracht worden en één of meer andere personen kunnen tot deze functie benoemd worden door de algemene vergadering der vennoten mits eenparigheid van stemmen hetzij mits daarvoor de vormen te moeten naleven voorgeschreven voor de wijziging van de statuten.

Hetmandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering.

De zaakvoerder magzich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen inzijn betrekkingen met derden, doormandatarissen of afgevaardigden; op voorwaarde nochtans dathetmandaat ofde afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Watt Q - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod POF 11.1

ARTIKEL 8. KENMERKEN VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en kunnen nooit worden vertegenwoordigd door verhandelbare titels.

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten.

Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn erfgenamen of legatarissen.

ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij net als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaringofverhinderingvan de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een ofmeerdere vennoten een beherende vennoot ofenig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring ofverhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige

meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerderte voorzien.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

ARTIKEL 10. - CONTROLEBEVOEGDHEID

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11. - BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 01/01 van elk jaar en eindigt 31/12 van datzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lue D - vervolg Mod PDF 11.1



Bijlagen1ifj Iiètïéïgisch Staatsblad - 26/03/2013 -Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

..

ARTIKEL 12. - ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op 3de vrijdag van mei om 18 uur, in de zetel van de vennootschap ofop gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel ofop de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

ARTIKEL 13. STEMRECHT

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewonen meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 14. RESULTAAT, WINSTVERDELING

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. ARTIKEL 15. ONTBINDING, VEREFFENING

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals

bepaald in de wet. De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering,

ARTIKEL 16. VERDELING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lat vervolg Mod POF 11.1

zetel heeft.

III OVERGANGSBEPALINGEN

ARTIKEL 17. - Slotbepalingen

De oprichters hebben bovendien eenparig besloten in het kader van de oprichting:

Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op de datum van neerlegging van het uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en zal eindigen eenendertig december tweeduizendveertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 15 mei 2015.

Op basis van schatting ter goeder trouw gedaan zal de vennootschap voor haar eerste boekjaar aan de criteria van een kleine vennootschap zoals beschreven in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoorden.

De vergadering keurt allehandelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting met ingang vanaf 1 januari 2013, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 18. - Volmacht

De algemene vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap met de bevoegdheid, om elk afzonderlijk handelend, in naam en voor rekeningvan de vennootschap alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot het BTW -en ondernemingsnummer en daartoe alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen: de BVBA CBA&Partners,vertegenwoordigd door mevr. Van Hyfte Caroline, te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 4911.

ARTIKEL 19. - Overige bepalingen

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Waarschoot op 08/03/2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

kie( -

Hilde Scheir Standaert Luc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LST CONSULT

Adresse
VINKENSTRAAT 8 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande