LMC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LMC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.982.478

Publication

05/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

rera3,3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het 

Belgisch Staatsblad

SUMO

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 MEI 2 014

Griffie

Ondernemingsnr : 0638.982.478

Benaming

(voluit) : LMC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Reytstraat 255 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onde erp akte: Benoeming - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 22 november 2013 blijkt, met ingang van 1 januari 2014:

- de benoeming ais bestuurder van BVBA Arne VDB Consulting, met maatschappelijke zetel Jos Verdegemstraat 24 te 9040 Sint-Amandeberg, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Arne Vancienberghe, eindigend na de jaarvergadering van 2019;

Over de bezoldiging van dit mandaat wordt beslist op de algemene vergadering.

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Jos Verdegemstraat 24 te 9040 Sint-Amandsberg,

de Heer Guy Vanhauteg hem,

bestuurder

Op de laatste blz. van LI.Uà vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/10/2013
ÿþmod t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVWI111 uINI~IW011VMI

Oudenaarde

2 6 SAP, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr; 8.38k. 2. .1N

Benaming (voluit) : LMC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Reytstraat 255

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 25 september 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat:

11 De heer VANHAUTEGHEM Guv Marcel Albert, wonende te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255.

2/ De heer HERPOEL Hans Julien Gisèle, wonende te 9000 Gent, Apostelhuizen 93 bus 301.

de naamloze vennootschap onder de naam "LMC", hebben opgericht, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255, waarvan het maatschappelijk kapitaal honderdduizend euro (¬ 100.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door vijfentwintigduizend (25.000) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Op de 25.000 kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven voor de prijs van vier euro (4,00 EUR) per stuk:

- door de heer Guy VANHAUTEGHEM, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen, hetzij voor vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

- door de heer Hans HERPOEL, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen, hetzij voor vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

Hetzij in totaal: vijfentwintigduizend (25.000) aandelen of de totaliteit van het kapitaal van honderdduizend euro (100,000,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE80 0688 9813 7777 bij Belfius Bank NV.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "LMC'.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het leveren van managementprestaties en het verstrekken van adviezen naar de vennootschappen binnen de groep of naar derden, dit zowel op commercieel, administratief, operationeel, financieel en strategisch vlak, kortom alle adviezen die betrekking hebben op de werking van een vennootschap. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Qp de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

G k

mod 11.1

De vennootschap zal belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De groothandel, ontwikkeling, aankoop, verkoop, verwerking, productie, levering van onderdelen en producten met betrekking tot electrotechnische en besturingssystemen alsmede de aankoop en verkoop van alle benodigde grondstoffen en toebehoren.

De productie, commercialisatie en distributie van liften, liftinstallaties en besturingssystemen evenals de onderdelen ervan.

De montage en plaatsing van liften evenals het onderhoud en de herstellingen van liften.

De vennootschap zal kunnen optreden als aankoopcentrale voor aile groepsvennootschappen zowel voor haar rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend (25.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfentwintigduizendste (1125.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden,

natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz_ van Luik B vormotden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

Xvoor-

behouàen

aan hot

Belgisch

$taatsblad

algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders,

BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

$ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of door deze statuten.

Volgende bevoegdheden worden voorbehouden aan de algemene vergadering: beslissingen met betrekking tot wijziging van het kapitaal, fusie, splitsing, overdracht of inbreng van bedrijfstakken en gelijkgestelde verrichtingen, of ontbinding van vennootschappen waarin de Vennootschap aandelen aanhoudt,

§2. Dageliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen,

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen ln acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen of gedelegeerd bestuurder afzonderlijk of door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 10 mei op de maatschappelijke zetel om 10 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op do laatste blz van Luilt B vermelden , Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

e

,~~

Voor-

tlehouden

aan hct

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld,

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de

jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten

worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een

bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd

door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van

het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van

een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94,

eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de

tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

ONTBINDING EN VEREFFENING - VERLIEZEN.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld,

b) Wanneer het netto-actief, ten gevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootsohappen.

2. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

mod 11.1

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op 11 mei 2015 op de maatschappelijke zetel om 10 uur,

3. Benoeming van de eerste bestuurders).

Overeenkomstig artikel 518 §2 van het Wetboek van vennootschappen beslist de vergadering het aantal bestuurders te bepalen op drie.

Worden tot bestuurder benoemd voor de duur van 6 jaar te rekenen vanaf heden:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MLO International', met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 93 bus 301, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0882.044.358,

Voor deze vennootschap zal de heer HERPOEL Hans, optreden als vaste vertegenwoordiger, Die hier is verschenen en in naam van de vennootschap heeft verklaard het mandaat van bestuurder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Guy Vanhauteghem', met zetel te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0892.337.642,

Voor deze vennootschap zal de heer VANHAUTEGHEM Guy, optreden als vaste vertegenwoordiger,

Die hier is verschenen en heeft verklaard het mandaat van bestuurder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

- de heer VANHAUTEGHEM Guy;

Die hier is verschenen en heeft verklaard het mandaat van bestuurder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijke persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de , bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

ondertekening van de oprichtingsakte.

4. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

5. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juli 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de bestuurder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

6. Volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANTSKANTOOR BEKAERT BV NV MEERSBLOEM-LEUPEGEM 50 9700 OUDENAARDE

879.961.828, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Neergelegd vóór registratie overeenkomstig artikel 173,1° van het registratiewetboek),

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op dc laatste blz van Luik S vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



t

i

II



*150727968

-.~--~--

\NEEFG7,LIEGD

1 1 -95- 7015

\ RECHT Bel( VAN NT

~ , KO¬ ~~ ~ ~ ~,GX;I##i~-.--

Ondernemingsnr : 0538.982.478

Benaming

(voluit) : LMC

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Jos Verdegemstraat 24 - 9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 april 2015 blijkt, met ingang van

11 mei 2015:

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Begoniastraat 25 te 9810 Eke.

Voor Guy Vanhauteghem BVBA, bestuurder,

de Heer Guy Vanhauteghem, vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15357-0597-017
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0419-018

Coordonnées
LMC

Adresse
BEGONIASTRAAT 25 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande