LINDAB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LINDAB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.910.211

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 10.09.2014 14583-0448-039
04/11/2014
ÿþHad Word 11.1

Libers- 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

" 142010, _ BE

~BELGE NEERGELEGC,~ -



2014 i 8 SEP, 2014

N

aATSBLAC V~EM

KOOaii"a~g~i##;~e T

.,



MON}TEU

28-10-

LGiSCH S





Ondememingsnr : 0464910211

Benaming

(voluit) : LINDAB

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Zeeschipstraat 149 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming ! ontslag Bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders op 11 augustus 2014 is beslist :

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Nillson Cari-Gustav dat ingaat op 01/09/2014.

De vergadering benoemt vanaf 01/09/2014 de heer Fredrik Liedholm , Matthias Güllichs gata 9 -254 33 Helsingborg , als bestuurder voor de periode 2014  2017.

Dirk Van den Branden

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþMod Word 11.1



NEERGELEGD

3 0 CEC. 2C13

~

F'.; i'l 1 ~ VAN

i:OOPi-1Ai*4û1. »G~~t GENT

!MM! ICI

V beh

aa

Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.910.211

Benaming

(voluit) : LINDAB

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeeschipstraat 149, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING  GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN - MACHTIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 18 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LINDAB", de volgende beslissingen heeft genomen;

1: OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM + AANPASSING STATUTEN

vaststelling door de vergadering dat het maatschappelijk kapitaal belopend op ¬ 2.050.000,00 vertegenwoordigd is door 14.926 aandelen.

vaststelling door de vergadering dat de statuten nog steeds voorzien dat het kapitaal vertegenwoordigd is

door aandelen aan toonder.

bevestiging door de aandeelhouders dat het bezit van hun aandelen is ingeschreven in het register van

aandelen.

Het aandelenregister werd geregistreerd te Gent 7 op zestien december tweeduizend en elf.

Voor zoveel als nodig bevestiging door de vergadering dat het maatschappelijk kapitaal groot ¬ 2.050.000,00 vertegenwoordigd is door 14.926 aandelen op naam.

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel acht der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De volgestorte aandelen zijn op naam. Per aandeel kent de onderneming slechts één titularis. In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen."

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel negen der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten, totdat één enkele persoon tegenover haar, schriftelijk, is aangewezen als eigenaar van het aandeel.

De vennootschap erkent enkel aan de vruchtgebruiker van een aandeel en dit met uitsluiting van de blote eigenaar, het recht op de dividenden en het stemrecht van alle agendapunten, geen enkele uitgezonderd, welke voorkomen op de agenda van een jaarvergadering, een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering. De vruchtgebruiker moet zijn zakelijk recht binnen de maand die volgt op het ontstaan ervan, aan de Raad van Bestuur ter maatschappelijke zetel per aangetekend schrijven bekend maken, De blote eigenaar kan zolang het vruchtgebruik duurt, aile andere rechten die aan zijn aandeel verbonden zijn uitoefenen,"

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel elf der statuten integraal te vervangen door; volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap mag, ten alle tijde, mits naleving van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, aandelen zonder stemrecht creëren; bovendien mogen, bij gewoon besluit van de Raad van Bestuur, hypothecaire of andere kasbons of obligaties gecreëerd of uitgegeven worden"

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel dertig der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de titularissen van zakelijke rechten van aandelen, minstens vijf volle dagen voor de bijeenkomst, aan de Raad van Bestuur hun voornemen betekenen de vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem"

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel vijfendertig der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen.

De bestuurders geven, tijdens het verloop van de vergadering, antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten. De commissarissen geven, tijdens het verloop van de vergadering, antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag..

De antwoorden worden slechts gegeven voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Behoudens in de gevatten door de wet voorzien, worden de besluiten genomen bij eenparigheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald. Bij staken van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat, in jaren, verkozen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Stemmingen per brief zijn niet toegelaten.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam, voornaam, woonplaats van de aandeelhouders en het aantal voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun Lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen. Een eventuele schriftelijke algemene vergadering kan worden gehouden mits:

-Alle besluiten met eenparigheid van stemmen genomen worden;

-Het voorwerp van de besluiten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort, met uitsluiting van die besluiten welke bij authentieke akte moeten genomen worden.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm te worden overgegaan."

2. KAPITAALVERHOG1NG

A) Kapitaalverhoging

beslissing van de vergadering om het kapitaal te verhogen met ¬ 1.000.000,00, teneinde het kapitaal te

brengen van ¬ 2.050.000,00 op ¬ 3.050.000,00 zonder de creatie van nieuwe aandelen.

B) verzaking voorkeurrecht

individuele verzaking door de aandeelhouders op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze aan

hun recht van bevoorrechte inschrijving en zijn uitoefeningstermijn.

C) inschrijving en volstorting

Inschrijving

- inschrijving door de vennootschap naar Zweeds Recht de private limited liability company "Lindab AB", met

zetel te 269 82 Bástad (Zweden), in geld op de kapitaalverhoging ten bedrage van ¬ 1.000.000,00

Volstorting:

volledige volstorting inbreng op een geblokkeerde rekening

D)Vaststelling daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging

vaststelling dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus gebracht op ¬ 3.050.000,00 vertegenwoordigd door 14.926

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

E) Aanpassing statuten

 Vvr-rbehouden

aah het

Belgisch Staatsblad

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel vijf der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijftig duizend euro (¬ 3.050.000,00).

Het gehele kapitaal is geplaatst en het is verdeeld in veertien duizend negenhonderd zesentwintig (14.926) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/veertien duizend negenhonderd zesentwintigste (1114.926ste ) van het kapitaal.

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel 5 bis der statuten aan te vullen door volgende tekst:

"* Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Notaris Fevery Fabienne, te Gent, op achttien december tweeduizend en dertien, werd het kapitaal verhoogd met één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van twee miljoen vijftig duizend euro (¬ 2.050.000,00) op drie miljoen vijftig duizend euro (¬ 3.050.000,00) door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen."

3.GOEDKEURING GECOÔRDINEERDE STATUTEN

4. MACHTIGING RAAD VAN BESTUUR

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met gecoördineerde statuten met

aangehechte

- bankattest

- volmacht aandeelhouder de vennootschap naar Zweeds Recht de private limited liability company "Lindab AB"

- volmacht aandeelhouder de vennootschap naar Duits recht "Lindab GmbH"

- verklaring bestuurder Nitsson Per

- verklaring bestuurder Nilsson Cari-Gustav

Notaris FEVERY Fabienne



Bijlagen bij-h-etáelgiscbrStaatsblacl --69>01120t4 = ATmuxerciü Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 3 0 MEI 2013

RECHTBANKN

k~ ANQEt: TB-GENT

Ondernemingsnr : 0464.910.211 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeeschipstraat 149, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING -- KWIJTING ZAAKVOERDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP  MACHTIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, te Gent, op 22 mei 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LINDAB", de volgende beslissingen heeft genomen

1. KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

kennisname door de vergadering van het fusievoorstel opgesteld op twaalf november tweeduizend en twaalf:

-voor wat betreft de overgenomen vennootschap : neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op drieëntwintig november tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier december tweeduizend en twaalf, onder nummer 12195761.

-voor wat betreft de overnemende vennootschap : neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op drieëntwintig november tweeduizend en twaalf en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier december tweeduizend en twaalf onder nummer 12195821.

Kennisname van het verslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIRFLUX" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "LINDAB", opgesteld op dertig januari tweeduizend en dertien overeenkomstig artikel 694 van het wetboek van vennootschappen

2. FUSIEBESLUIT  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING -- OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op twaalf november tweeduizend en twaalf door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIRFLUX" met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Dirk Martensstraat 10, met RPR Brugge 0461.085.144, en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "LINDAB", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zeeschipstraat 149, RPR Gent: 0464.910.211

instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "LINDAB", voornoemd, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIRFLUX", voornoemd, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

vaststelling dat deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende, vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per dertig september tweeduizend en twaalf.

vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIRFLUX", ontbonden is zonder vereffening en aldus heeft opgehouden te bestaan na éënendertig december tweeduizend en twaalf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

LINDAB

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Me verrichtingen van de overgenomen vennootschap na éénendertig december tweeduizend en twaalf, hetzij aldus vanaf één januari tweeduizend en dertien worden geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

vaststelling dal de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en een), geboekt zullen warden in de overnemende vennootschap.

3, KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

4. MACHTIGING

5. VOLMACHT KBO/BTW

De vergadering verleent, met eenparigheid van stemmen, aan de Heer VAN dEN BRANDEN-COOLS Dirk Greta Eduard, wonende te 9220 Hamme, Broekstraat 82, met recht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, bijzondere volmacht om de vervulling van alle administratieve formaliteiten; met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met aangehechte

certificate of registration dd 04.04.2013

uittreksel uit het Handelsregister Abteilung B, Ambtsgericht Lübeck, dd. 12.04.2013

verklaring bestuurder Nilsson Carl

verklaring bestuurder Nilsson Per

onderhandse volmacht vennootschap naar Duits recht LINDAB GmbH

onderhandse volmacht vennootschap naar Zweeds recht LINDAB AB

Notaris FEVERY Fabienne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/12/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIII 1H11 II II II I'

*12195821*

Ondernemingsnr : 0464.910.211

Benaming

(voluit) : Lindab

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zeeschipstraat 149, 9000 Gent

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 719 Wetboek van vennootschappen)

i

NEERGELEGD 2 3 NOV. 2012

RECHTBANK VAN t nf?BHAN r [E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 12 november 2012 inzake de fusie door overneming van BVBA Airflux (over te nemen vennootschap) door NV Lindab (overnemende vennootschap).

Dirk Van den Branden-Cools, gedelegeerd bestuurder

http://www.auditas,be/fusievoorstellen/airflux-lindab.pdf

Ui lj  ,,,Lesna: fv1.-k.st3-Ge,

ad. sA Nt1wI-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþrem POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111 1111111

*11193021*

et

E

si







Ondememingsnr : 0464.910.211

Benaming (voluit) : Lintlab

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeeschipstraat 149 9000 Gent

(volledig adres)

Ondervuea~p(eo~LaCt e : Ontslag en benoeming bestuurder - C-lerbenoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 mei 2011 De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Nils-Johan Andersson.

De vergadering benoemd de heer Per Nilsson, IRiinneholmsgatan 11 te 262 63 Ângelholm, Zweden, als bestuurder voor de periode 2011 - 2017.

De bestuurders de heer Dirk Van den Branden - Cools en de heer Carl-Gustav Nlisson worden herbenoemd voor de periode 2011 - 2017.

De gedelegeerde bestuurder verklaart dat geen enkele bestuurder tijdens het boekjaar heeft medegedeeld rechtstreeks of zijdelings een belang te hebben gehad bij verrichtingen ln tegenstrijd met de belangen van de vennootschap.

Een bijzonder verslag daarover is dus zonder voorwerp.

Dirk Van den Branden - Cools

gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

13 DEC. 2011

RirCI-i'I" I VAN

KOOPHAN MW: GENT

Bijlagen bij .bet BelgisehStaatsblad 23/22/2012 Annexes du 1kloniteur belgE

Op de laatste blz. van Luik § vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 21.10.2011 11583-0517-037
09/06/2011
ÿþ Mod

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





dIe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad ,..09/06/2011 -.Anne.xes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het 

Belgisch

Staatsblad

*11085923*

1

Ondernemingsnr : 0464.910.211

Benaming

(voluit) Lindab

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Zeeschipstraat 149 9000 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 18 mei 2009

De Algemene Vergadering beslist om de heren Carl-Gustav Nilsson en Nils-Johan Andersson als bestuurder te herbenoemen voor een periode van 3 jaar.

Dirk Van den Branden

gedelegeerd bestuurder

r`ar:ER GEL EGD

27 MEI 2011

RCHTNK VAN

KOOPHiâgebel TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 17.09.2010 10545-0591-037
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 26.08.2009 09684-0273-038
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 30.07.2008 08530-0372-035
22/01/2008 : GE195228
17/12/2007 : GE195228
21/08/2007 : GE195228
13/02/2007 : GE195228
16/08/2006 : GE195228
01/07/2015
ÿþ Ma[ Word 11.1

I~4~~r( 41*. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

i

NEERGELEGD

2 2 JUNI 2015

Griffie

RECHTBANK VAN

KUUI'H/aNiLll=t. I F LIENT_

Ondernemingsnr : 0464910211

Benaming

(voluit) : LINDAB

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Zeeschipstraat 149 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

Uit de notulen van de Raad van Bestuur op 15 september 2014 is beslist :

Na bespreking beslist de Raad van Bestuur vanaf 1 september de heer Dirk Van den Branden te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder van de firma Lindab NV.

Dirk Van den Branden

Gedelegeerd Bestuurder

10/01/2006 : GE195228
02/08/2005 : GE195228
15/07/2004 : GE195228
22/10/2003 : GE195228
18/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

= ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Iln

N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

j

GD

-2-0 Î -- 203í~IrC f i I'I3.~~TK VAN OOp,GCi# TE GENT

Ondernemingsnr : 0464910211

Benaming

(voluit) : LINDAB

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Zeeschipstraat 149 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming I ontslag Bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders op 1510 2015 is beslist

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Per Nillson 15/07//2015 en de heer Dirk Van den Branden per 07/08/2015.

De vergadering benoemt vanaf 15/07/2015 de heer Gert Ladefoged (090369-1573), Leninsky Prospect 106 Bld 1 app 58 - Moscouw , Rusland , als bestuurder voor de periode 2015  2017. De vergadering benoemt ook vanaf 15/07/2015 Mevrouw Linda Kjellgren(730401-3548) , Filbornavâgen 18 - 252 76 helsingborg - Zweden ais bestuurder voor de periode 2015 - 2017.

Gert Ladefoged

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2015
ÿþ Mod Word 71.1

fl~ ~tw1`( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*1 119050*

Ondernemingsnr : 0464910211

Benaming

(voluit) : LINDAB

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Zeeschipstraat 149 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

Uit de notulen van de Raad van Bestuur op 15 Juli 2015 is beslist:

Na bespreking beslist de Raad van Bestuur vanaf 15 Juli 2015 de heer Gert Ladefoged te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder van de firma Lindab NV.

Gert Ladefoged

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2003 : GE195228
27/07/2002 : GE195228
11/07/2002 : GE195228
04/01/2002 : GE195228
15/12/2001 : GE195228
27/11/2001 : GE195228
15/08/2001 : GE195228
21/03/2000 : GEA021783
31/03/1999 : BLA007841
31/03/1999 : BLA007841
29/12/1998 : BLA7841

Coordonnées
LINDAB

Adresse
ZEESCHIPSTRAAT 149 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande