LANI CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANI CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.621.874

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 29.08.2014 14524-0333-010
23/07/2013
ÿþRechtsvorm : bvba

Zetel: Bogaardestraat 224e, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 19 juni 2013 blijkt de adreswijziging van de ' maatschappelijke zetel naar de Veurestraat nummer 37 te 9051 Afsnee en dit vanaf 5juli 2013.

Alina Radulescu, zaakvoerder

Moa Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1311996

Ondernemingsnr : 0508 621 874 Benaming

(voluit) : Lani Consulting

(verkort)

ll

i EERG ELEGD

a 1 ~` ~~~~,~ 2013

t~,ts,:~a. l ~ r~i~ VAN.'_.'[~o't~R'~t1;.11 s. GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2013
ÿþ1111111111

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECIÉe\ K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsar : 0508 621 874 Benaming

(voluin : Lani Consulting

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : bvba

Zetel Bogaardestraat 224c, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2013 blikt het ontslag van de heer Adrian Constantinescu, wonende te Bogaardestraat 224c in Maldegem, als zaakvoerder. Er wordt hem algehele kwijting verleend over de door hem genomen beslissingen en daden van beheer. Er wordt beslist om de ontslag nemende zaakvoerder niet te vervangen.

Alina Radulescu, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid- van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

03/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behoude

aan het

8elgisci

Staatsbit

11111111110111111111111111111111111111111/1111111

*13001418

; Ondernemingsnr : CD, SC)/) (c) ,

NEERGELE ;D

2 0 BEC. 201.2

RECHTE 't , N

KOOPHAN EW fI FNT

FI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Lani Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaardestraat 224C

9990 Maldegem

i Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 18 december 2012, neergelegd voor? registratie, blijkt dat er door

1. De heer CONSTANTINESCU Adrian Gabriel [1K B 0582492 86] [RR 75.05.22-511.51], van Roemeense nationaliteit, informaticus, geboren te Boekarest (Roemenië) op tweeëntwintig mei negentienhonderd,; vijfenzeventig, wonende te 9990 Maldegem, Bogaardestraat 224 C, ongehuwd..

2. Mevrouw RADULESCU Aline Sorina [1K B 0562480 74] [RR 75.05.30-406.13], van Roemeense nationaliteit,; informaticus, geboren te Medias (Roemenië) op dertig mei negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9990; , Maldegem, Bogaardestraat 224 C, ongehuwd.

Welke verklaren en bevestigen dat zij geen verklaring van wettelijk samenwonen hebben afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand en dat zij geen samenlevingscontract hebben afgesloten.

eF

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht. Naam : Lani Consulting

l! Zetel < 9990 Maldegem, Bogaardestraat 224C Doel;

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening als voor rekening van derden, rechtstreeks of via?; onderaanneming, zowel in België als in het buitenland: het leveren van consulting, vorming, bijstand en alles:1 wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt in verband met computersoft- en hardware en;;

; netwerkapplicaties; het verhandelen van goederen inzake computersoft- en hardware; alsook vang

randapparatuur, en de installatie van al deze goederen.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële, roerende en onroerende rechtshandelingen en daden!' stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en inil het buitenland, en voor eigen rekening en vaar rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken,;; zuilen in onderaanneming worden uitgegeven.

ii Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen i; _; aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en: leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in;; hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt;; met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur. Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd; euro (¬ 18.600,001. Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder vermelding;;

van de nominale waarde. ;r

Inbreng in geld:

- De heer CONSTANTINESCU Adrian voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00), waarvoor hem vijfhonderd (500) aandelen op naam werdeni; toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

- Mevrouw RADULESCU Aim a voornoemd, verklaart een Inbreng te doen in geld ten belope van negenduizend!; driehonderd euro 1¬ 9.300,00), waarvoor haar vijfhonderd (500) aandelen op naam werden toegekend,. zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ !

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 77.7

6.200,00) zodat alle aandelen voor een/derde deel volstort zijn.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Algemene vergadering

De gewone algemene " vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om veertien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni tweeduizend veertien om veertien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op achttien december tweeduizend en twaalf om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

BestemminQvan de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BENOEMING VAN TWEE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur de heer CONSTANTINESCU Adrian voornoemd en mevrouw RADULESCU Aline voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennoctschap in oprichting in de pericde tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in tcepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Clerck Boekhouders", te 9990 Maldegem, Nieuwstraat 24, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T,W "-nummer, en voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondememingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer CONSTANTINESCU Adrian voornoemd en mevrouw RADULESCU Alina voornoemd, de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedepcneerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "KBC Bank", agentschap Maldegem.

Genoemde lasthebbers mogen, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Zij mogende gelden_ook.doen.overschrijven op.een.rentedragende.rekentng_op.naam van, de_vennootschap., _.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r--

mod 11.1



De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebbers, wordt bevrijd van alle verantwoordefijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebbers geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vóór registratie. De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

\'oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.02.2016, NGL 29.08.2016 16517-0543-009

Coordonnées
LANI CONSULTING

Adresse
VEURESTRAAT 37 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande