LAETITIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAETITIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.606.739

Publication

10/10/2014
ÿþMod word 11.1

~i` l= J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE NEERGELEGD

2014

AATRI

3 0 SEP, 201't

RECiffle.IK VAN

n n vvr r1D,_7AA!rat , 'ri-- r+rº%..

I A imii~i~i~iiu1~ iii

*191 5678*

Ondernemingsnr : 0464.606.739 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Vc

behi aai Bel}

Staa

ONITEU

Laetitia

03 -10 LGISCH S

1

11

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Doornstraat 92

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding zonder aanstelling vereffenaar  notulen buitengewone algemene vergadering

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 24 september 2014 door Meester Francis Lemey, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laetitia", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9940 Evergem, Doomstraat 92, volgende besluiten heeft genomen:

* Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 11 september 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdnde voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 15 september 2014 heeft de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Veerle Verdegem & C°", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Coupure 714, hiertoe vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt;

"De staat van activa en passiva per 15 augustus 2014 van de BVBA LAETIT1A, met zetel te 9940 Evergem, Doomstraat 92, werd door de zaakvoerder in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen opgesteld. Deze staat van activa en passiva, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van E 180.842,02 en een netto-actief van E 100.850,38.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 24.419,87, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd (toepassing van artikel 184, §5, tweede lid W. Venn.).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

We merken tot slot op dat de artikelen 268 en 269 met betrekking tot de termijn voor het opmaken en toezenden van de verslagen en de staat van activa en passiva niet werden nageleefd waardoor de termijn voor het terbeschikkingstelling van het verslag van de bedrijfsrevisor aan de algemene vergadering niet gerespecteerd kon worden. De vennoten zijn hiervan op de hoogte en hebben geen bezwaar geuit.

Gent, 15 september 2014

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Veerle Verdegem

Bedrijfsrevisor"

* Notariële wettigheidsverklaring.

Na onderzoek bevestigt de ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd.

Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen. bevestigt de ondergetekende notaris eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 15 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLUIT- Ontbinding.

De vergadering besluit, gelet, op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, § 5 van het. Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft (bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012) en de wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie (bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2014), tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen laat de ontbinding en vereffening in een akte toe als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten niet eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering besluit eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om aile eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

DERDE BIESLUIT - Sluiting van de vereffening.

De vennoten, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd als voormeld, besluiten, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLUIT - Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 9940 Evergem, Doornstraat 92.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Léonard De Backer voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Service", te 9000 Gent, Coupure 712, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag tot schrapping/stopzetting bij de BTW, het Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd vóór registratie,

Notaris Francis Lemey,

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : GEA021124
31/08/2012 : GEA021124
25/08/2011 : GEA021124
26/07/2010 : GEA021124
25/09/2009 : GEA021124
09/06/2009 : GEA021124
12/06/2008 : GEA021124
07/06/2007 : GEA021124
29/12/2005 : GEA021124
06/06/2005 : GEA021124
07/09/2004 : GEA021124
09/06/2004 : GEA021124
03/07/2003 : GEA021124
17/06/2000 : GE191000
27/11/1998 : GE191000

Coordonnées
LAETITIA

Adresse
DOORNSTRAAT 92 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande