KATHOJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATHOJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.555.016

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.07.2014, NGL 25.07.2014 14361-0516-015
31/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301130*

Neergelegd

29-01-2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.555.016

Benaming (voluit): Kathoja

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Blommekens 10-12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 16 januari 2014, met als registratierelaas  Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, drie bladen, geen verzendingen, op 21 januari 2014, reg 5, boek 441, blad 56, vak 16, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur ai, ea. Inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER J.P. blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KATHOJA , met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT  EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Martine Buysse, gevestigd te 9052, Zwijnaarde, Eedstraat 80, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 14 januari 2014 luidt letterlijk als volgt :

 6. BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 14 december 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KATHOJA om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van schuldvorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 1.884.593,88 Euro. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van KATHOJA BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt

ten minste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de

inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uitsluitend uit de inschrijving van 4.490 nieuwe aandelen KATHOJA BVBA op naam van de inbrengers, pro rata hun huidige deelneming in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 14 januari 2014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd en elfduizend driehonderd en vier euro zeventien eurocent (¬ 111.304,17) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01) op honderd negenentwintigduizend achthonderd zesennegentig euro achttien eurocent (¬ 129.896,18) door de hierna beschreven inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van vierduizend vierhonderd negentig (4.490) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen achthonderd vierentachtigduizend vijfhonderd drieënnegentig euro achtentachtig eurocent (¬ 1.884.593,88), waarvan:

- in totaal honderd en elfduizend driehonderd en vier euro zeventien eurocent (¬ 111.304,17) zal geboekt worden als kapitaal;

- en in totaal één miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend tweehonderd negenentachtig euro éénenzeventig eurocent (¬ 1.773.289,71) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies .

Inbreng

1/ De heer CARPENTIER Luc, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een schuldvordering die hij bezit jegens de vennootschap, met name ten belope van zevenduizend vijfhonderd achtendertig euro achtendertig eurocent (¬ 7.538,38);

2/ De burgerlijke maatschap  FAMILIE CARPENTIER , voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een schuldvordering die zij bezit jegens de vennootschap, met name ten belope van één miljoen achthonderd zevenenzeventigduizend vijfenvijftig eurocent (¬ 1.877.055,50).

Voormelde schuldvorderingen voor een totaal bedrag van één miljoen achthonderd vierentachtigduizend vijfhonderd drieënnegentig euro achtentachtig eurocent (¬ 1.884.593,88) zijn ontstaan naar aanleiding van de toekenning aan de voormelde vennoten van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van twee miljoen drieënnegentigduizend negenhonderd drieënnegentig euro twintig eurocent (¬ 2.093.993,20), waartoe de bijzondere algemene vergadering de dato 27 december 2013, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, heeft beslist.

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %) bleef er een netto-dividend over van één miljoen achthonderd vierentachtigduizend vijfhonderd drieënnegentig euro achtentachtig eurocent (¬ 1.884.593,88).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, worden uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en worden in totaal gewaardeerd op één miljoen achthonderd vierentachtigduizend vijfhonderd drieënnegentig euro achtentachtig eurocent (¬ 1.884.593,88), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengen, waarvan:

- in totaal honderd en elfduizend driehonderd en vier euro zeventien eurocent (¬ 111.304,17) zal geboekt worden als kapitaal;

- en in totaal één miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend tweehonderd negenentachtig euro éénenzeventig eurocent (¬ 1.773.289,71) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies .

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbrengen in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrengers ervan, van :

 % achttien (18) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde heer Carpentier Luc;

 % vierduizend vierhonderd tweeënzeventig (4.472) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde burgerlijke maatschap  FAMILIE CARPENTIER .

Deze vierduizend vierhonderd negentig (4.490) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Luik B - Vervolg

Uitgiftepremie

Het totaal bedrag van de voormelde uitgiftepremies, zijnde één miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend tweehonderd negenentachtig euro éénenzeventig eurocent (¬ 1.773.289,71) wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies , die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist vervolgens, eveneens in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met één miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend tweehonderd negenentachtig euro éénenzeventig eurocent (¬ 1.773.289,71), om het te brengen van honderd negenentwintigduizend achthonderd zesennegentig euro achttien eurocent (¬ 129.896,18) op één miljoen negenhonderd en drieduizend honderd vijfentachtig euro negenentachtig eurocent (¬ 1.903.185,89), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies ten belope van één miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend tweehonderd negenentachtig euro éénenzeventig eurocent (¬ 1.773.289,71).

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen negenhonderd en drieduizend honderd vijfentachtig euro negenentachtig eurocent (¬ 1.903.185,89) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd veertig (5.240) aandelen, die elk één / vijfduizend tweehonderd veertigste (1 / 5.240ste) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn Verhamme, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 16 januari 2014

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/09/2012 : GET000108
31/07/2012 : GET000108
01/08/2011 : GET000108
04/08/2010 : GET000108
07/08/2009 : GET000108
23/03/2009 : GET000108
02/09/2008 : GET000108
03/08/2007 : GET000108
25/08/2006 : GET000108
23/06/2005 : GET000108
06/08/2004 : GET000108
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15394-0170-013
11/07/2003 : GET000108
08/11/2002 : GET000108
20/10/2001 : GET000108
22/04/2000 : GET000108
22/01/1999 : GET000108
20/01/1999 : GET000108
01/01/1988 : GET108

Coordonnées
KATHOJA

Adresse
BLOMMEKENS 10-12 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande