KANTOOR CUELENAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR CUELENAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.648.763

Publication

13/06/2014
ÿþna neerlegging ter griffie va

V, beh aa Bol Staa M









*14116131*

-NEERGELEGD



0 3 JUN1 20%

RECHTBANK VAN

KOOPHANQE),LTE GENT

Mod Word 11.1

,L_Letçl5 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondememingsnr : 0447648763

Benaming

(voluit) : KANTOOR CUELENAERE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kleitkalseide 156-158, 9990 Maidegem

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR CUELENAERE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9990 Maldegem, Kleitkalseide 156-158, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838,834, op 22 met 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het verslag opgesteld in toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit" met kantoor te 9000 Gent, Moutstraat 54, daartoe aangewezen door de zaakvoerders, zonder amendering goed te keuren.

Dit verslag werd ondertekend door mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor en is gedateerd op 19 mei 2014. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8.Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Kantoor Cuelenaere BVBA, bestaat uit de inbreng van een schuld in rekening-courant ten opzichte van mevrouw Gerda De Kesel, mevrouw Delphine Cuelenaere en de heer Koen Cuelenaere voor een gezamenlijke waarde van 450.000 EUR,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.000 nieuwe aandelen van de vennootschap Kantoor Cuelenaere BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 19 mei 2014

Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor"

De vergadering heeft beslist het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerders zonder amendering goed te keuren. Dit verslag is gedateerd op 15 mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerders zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen niet een bedrag van tweehonderd zesenzestig duizend zeshonderd zestig euro (E 266.660,00) om het te brengen van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) op driehonderd zesenzestig duizend zeshonderd zestig euro (¬ 366.660,00) door de creatie van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving,

De vergadering heeft beslist dat op deze aandelen dient ingeschreven te worden tegen een prijs van tweehonderd vijfentwintig euro (E 225,00) per aandeel, hetzij tegen een totale prijs van vierhonderd vijftig duizend euro. (E 450.000,00),

De vergadering heeft beslist dat van deze inschrijvingsprijs:

-tweehonderd zesenzestig duizend zeshonderd zestig euro (¬ 266.660,00) zal geboekt worden als kapitaal, -honderd drieëntachtig duizend driehonderd veertig euro (E 183.340,00) zal geboekt worden ais uitgiftepremie.

De vergadering heeft beslist dat ieder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie volledig volgestort dient te zijn.

De vergadering heeft zich akkoord verklaard met de uitgReprijs van de nieuwe aandelen en met het vormen van een uitgiftepremie zoals voormeld.

De vergadering heeft de notaris ontslagen van elke verantwoordelijkheid in dit verband.

INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN EN VOLSTORTING

INBRENG IN NATURA

En onmiddellijk is tussengekomen:

1/ De heer CUELENAERE Koenraad Maria Rita, geboren te Brugge op 17 oktober 1958, in huwelijk met mevrouw De Kesel Gerda, hierna vernield, wonend te 9990 Maldegem, Kampeldreef 3.

Dewelke verklaard heeft in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Cuelenaere", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van tweehonderd vieentwintig duizend euro, (¬ 225.000,00).

2/ Mevrouw DE KESEL Gerda Marcella Maria, geboren te Eeklo op 8 april 1961, in huwelijk met de heer Cuelenaere Koenraad, voornoemd, wonend te 9990 Maldegem, Kampeldreef 3.

Dewelke verklaard heeft in te brengen In de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Cuelenaere", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke zij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van tweehonderd vierentwintig duizend vierhonderd euro, (E 224.400,00).

3/ Mevrouw CUELENAERE Delphine Dorothea Magdalena, geboren te Eeklo op 11 februari 1986, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonend te 9000 Gent, Onderbergen 93.

Dewelke verklaard heeft in te brengen in de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Cuelenaere", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke zij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van zeshonderd euro. (E 600,00)

Verklaringen:

De inbrengers hebben verklaard:

-dat de vorderingen worden ingebracht in volle eigendom,

-dat de vorderingen worden ingebracht tegen nominale waarde.

-dat de ingebrachte vorderingen door geen enkele inschrijving zijn gewaarborgd.

-dat, aangezien de vorderingen worden ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Cuelenaere", voormeld, die zelf schuldenares is, de formaliteiten voorzien door de wet van 6 juli 1994 betreffende overdracht van schuldvorderingen, niet dienen nageleefd te worden.

-dat de inbrenggenietende vennootschap in aile rechten en verplichtingen van de inbrengers treedt met betrekking tot de ingebrachte vorderingen.

-dat de inbrenggenietende vennootschap de kosten, rechten en ereloon met betrekking tot de inbrengakte zal dragen.

Vergoeding voor de inbreng

De vergadering heeft beslist dat als vergoeding voor de gedane inbrengen aan de inbrengers in totaal tweeduizend (2,000) nieuwe, volgestorte aandelen toegekend worden zonder aanduiding van nominale waarde, die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

De vergadering heeft beslist dat de toekenning van de nieuwe aandelen als volgt gebeurt:

-aan de heer Cuelenaere Koenraad, voornoemd, worden toegekend: duizend (1.000) nieuwe, volledig volgestorte aandelen.

-aan mevrouw De Kesel Gerda, voornoemd, worden toegekend: negenhonderd zevenennegentig (997) nieuwe, volledig volgestorte aandelen.

-aan mevrouw Cuelenaere Delphine, voornoemd, worden toegekend: drie (3) nieuwe, volledig volgestorte aandelen,

DERDE BESLUIT

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht bij akte vast te stellen: -dat op aile nieuw uitgegeven aandelen werd ingeschreven door een inbreng in natura.

-dat alle nieuwe uitgegeven aandelen volledig werden volgestort.

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat na de realisatie van deze kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap driehonderd zesenzestig duizend zeshonderd zestig euro (¬ 366.660,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd vijftig (2.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-Dat door de inbrengers een uitgiftepremie gestort werd van in totaal honderd drieëntachtig duizend

driehonderd veertig euro (¬ 183,340,00)

Verklaringen pro fisco

De vergadering heeft vastgesteld:

-dat de notaris lezing heeft gegeven van het artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten,

-dat voor het heffen van de registratierechten de ingebrachte vorderingen worden gewaardeerd op

vierhonderd vijftig duizend euro. (E 450.000,00).

-dat de waarde van de maatschappelijke rechten die ais tegenprestatie werden verstrekt niet hoger is dan

de waarde van de ingebrachte vorderingen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie, bedragend honderd drieëntachtig

duizend driehonderd veertig euro (E 183.340,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening genaamd:

"uitgiftepremies".

Deze rekening strekt tot waarborg van derden en kan slechts verminderd of opgeheven worden op de wijze

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te

verhogen met een bedrag van honderd drieëntachtig duizend driehonderd veertig euro (E 183.340,00) om het te

brengen van driehonderd zesenzestig duizend zeshonderd zestig euro (¬ 366.660,00) op vijfhonderd vijftig

duizend euro. (E 550.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door incorporatie in het kapitaal

van de voormelde uitgiftepremie voor een totaal bedrag van honderd drieëntachtig duizend driehonderd veertig

euro (E 183.340,00).

De vergadering heeft beslist dat deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van

nieuwe aandelen maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht bij akte vast te stellen:

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd,

-dat naar aanleiding van de tweede kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven, maar dat

de fractiewaarde van de bestaande aandelen werd aangepast.

-dat na de realisatie van deze tweede kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

vijfhonderd vijftig duizendeuro (¬ 550.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend

zevenhonderd vijftig (2150) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk

gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging

van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijftig duizend euro. (E

550.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd vijftig (2.750) gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatsohappelijk kapitaal

vertegenwoordigen."

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92.

De vergadering heeft beslist dat de hiervoor gerealiseerde kapitaalverhoging werd doorgevoerd in"

toepassing van de bepalingen van het artikel 537 WIB92,

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 14 mei 2014 beslist heeft

over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van vijfhonderd duizend euro, (E 500.000,00).

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend

in totaal vijftig duizend euro (E 50.000,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap werd ingehouden en werd

doorgestort aan de bevoegde overheidsdienst, binnen de door de wet voorgeschreven termijn.

4/dat het netto dividend, bedragend vierhonderd vijftig duizend euro (E 450.000,00) toegekend werd aan de

vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap en op hun rekening courant

werd geboekt ais een schuld van de vennootschap aan de vennoten.

5/dat het integrale toegekende tussentijds netto dividend bedragend vierhonderd vijftig duizend euro (E

450.000,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhogingen.

6/dat deze kapitaalverhogingen werden gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

Voorl

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7/dat deze kapitaalverhogingen werden gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het

toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00) bij de

inschrijving volledig werd volgestort door inbrengen in natura.

9/dat de kapitaalverhogingen werden gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit v66r 1 oktober

2014.

10/dat bijgevolg aan de vooischriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders aile machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door

de vergadering genomen besluiten.

ACFITSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van, de statuten, zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-coördinatie van de statuten.

-bijzonder verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De Raedt Frank

notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/01/2014 : GE165866
05/01/2015 : GE165866
07/01/2015 : GE165866
24/01/2013 : GE165866
02/01/2012 : GE165866
29/04/2011 : GE165866
19/01/2011 : GE165866
02/04/2015 : GE165866
25/01/2010 : GE165866
30/12/2008 : GE165866
10/01/2008 : GE165866
19/12/2006 : GE165866
14/12/2005 : GE165866
11/01/2005 : GE165866
03/08/2004 : GE165866
08/12/2003 : GE165866
17/02/2003 : GE165866
19/05/1995 : GE165866

Coordonnées
KANTOOR CUELENAERE

Adresse
KLEITKALSEIDE 156-158 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande