KANT-ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANT-ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.469.303

Publication

26/07/2012
ÿþ mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECIiClï

!!'

kNEERGELEGD \. 1 7 JUL1 2012 arm K VAN FVT

1111

a 111111111.111.11/1111,11.11*

Ondernemingsnr: e gS-47" 3r 3

Benaming (voluit) : Kant-architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kapellestraat1

9950 Waarschoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zetzate, op 05 juli 2012, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 09/07/2012 , acht bladen geen verzendingen, boek 288 blad 74 vak 12. Ontvangen: 25 euro. (gel.) Van den Broeke Dirk e.a. inspecteur a.i., blijkt dat:

1.1. Mevrouw BAEYENS Els Suzanne Roger, geboren te Sint-Niklaas, op 16 januari 1981, ongehuwd wettelijk samenwonend, wonende te 9950 Waarschoot, Kapellestraat 1, en

2. Mevrouw CEULEMANS Sofie, geboren te Lier op 17 december 1979, ongehuwd, wonende te ' 9000 Gent, Sportstraat 396,

2. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

" aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam Kant-architecten.

3. Zetel: 9950 Waarschoot, Kapellestraat 1.

4. kapitaal: 18.600,00 EURO. Het kapitaal is gedeeltelijk volstort in geld. Derhalve dienen navermelde personen nog volgende bedragen te volstorten:

1° mevrouw Els Baeyens, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro: 6.200,00

2° mevrouw Sotie Ceulemans, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro: 6.200,00

Samen: twaalfduizend vierhonderd euro: 12.400,00

5. Boekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

6. reserves -- verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-architecten, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, ingeschreven op de tabel van de Orde van architecten, die vennoot moeten zijn, Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, ...

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van LIA B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenirig

~

m od 11.1

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

- het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten.

- het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken.

- het uitvoeren van expertisen.

- interieur en meubelontwerp

- het uitvoeren van studies, ontwerpen, adviezen en deskundige opdrachten in verband met stedenbouw, ruimtelijke planning, project management, scenografie, interieur, meubelontwerp, en in verband met de vormgeving in het algemeen;

- het tekenen van plannen, het maken van perspectieven, maquettes, bestekken, meetstaten, programma- en budgetanalyses, ramingen, marktstudies, expertises en plaatsbeschrijvingen,

het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag geen deelneming bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

In het algemeen mag de vennootschap op een niet commerciële wijze alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en volgens het beheer van een goed huisvader.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen. De statuten zullen overeenstemmend met de deontologie van het beroep van architect worden geïnterpreteerd. 9.Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur. 10. benoeming zaakvoerders

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1- mevrouw Els Baeyens, architect, wonende te 9950 Waarschoot, Kapellestraat 1, en

2- mevrouw Sofie Ceulemans, architect, wonende te 9000 Gent, Sportstraat 396.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

-iVoor-behouden aan het Betgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 30.07.2015 15368-0157-012

Coordonnées
KANT-ARCHITECTEN

Adresse
KAPELLESTRAAT 1 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande