JOORIS UNLIMITED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOORIS UNLIMITED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.839.894

Publication

14/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r°g E E n. ¬ ; :~, 1. E O tJ

`.......~.._.._.__ ,.~.

'% " ~~!

....

ffie,

n~uiui~~oinmu

" 1307 2fi9*

iu

IIA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : JOORIS UNLIMITED

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Désiré Van Monckhovenstraat 54, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean François Agneessens te Nazareth op 18 april 2013, neergelegd voor registratie, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht tussen :

1) Mevrouw Jooris, Ann Barbara Georgette Paula, geboren te Gent op 15 juni 1966, nationaal nummer 66.06.15 196-06, echtgenote van de heer DE BAETS Frédéric Irène Johan Marie, wonende te 9000 Gent, Désiré Van Monckhovenstraat 54.

2) De heer De Baets, Frédéric Irène Johan Marie, geboren te Gent op 30 november 1976, nationaal nummer 76.11.30 187-04, echtgenoot van mevrouw Jooris, Ann Barbara Georgette Paula, wonende te 9000 Gent, Désiré Van Monckhovenstraat 54,

ais volgt:

1) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt als benaming "JOORIS UNLIMITED".

2) De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Désiré Van Monckhovenstraat 54.

3) Zij wordt opgericht voor een onbepaalde duur, met aanvang op heden.

4) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is

verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één

honderd zesentachtigste (11186sten) van het kapitaal vertegenwoordigen.De fractiewaarde van één (1) aandeel

betreft bijgevolg honderd (100) euro.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door voornoemde mevrouw Joris, ten belope van

honderd vijfentachtig (185) aandelen en door de heer De Baets, ten belope van één (1) aandeel.

De verschijners schrijven in op het kapitaal als volgt:

- Mevrouw Ann Jooris tot beloop van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00);

- de heer Frédéric De Baets tot beloop van honderd euro (¬ 100,00).

Zij verklaren de aandelen waarop zij inschrijven te vol-storten als volgt:

- door mevrouw Jooris tot beloop van zesduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬

6.166,67);

- door de heer De Baets tot beloop van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33), zodat nadien nog een

bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) dient bijgestort

5)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van

ieder jaar.

6) Het batig saldo van de balans, na aftrek van de alge-mene kosten, lasten, afschrijvingen en

bezoldigingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voor de wettelijke reserve voorafgenomen.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve het reservefonds een tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, indien om welke reden ook het reservefonds

minder dan het wettelijke minimum bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerder,

Er mogen nochtans geen uitkeringen gebeuren, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, Is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden

39 g9q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Behalve door de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden, hetzij door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld, hetzij door een besluit van de vennoot, in wiens hand alle aandelen verenigd zijn.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht te herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen te laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Een statutaire zaakvoerder zal slechts kunnen afgezet worden uit zijn mandaat hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Gewone zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder mag op elk moment aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerder die de meest uitgebreide rechten heeft om aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college, dat een voorzit-+ter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De algemene vergadering verenigd zijnde, benoemt tot eerste niet statutaire zaakvoerd ers van de vennootschap;

-Mevrouw Jooris Ann, voornoemd.

8) De vennootschap heeft tot doel ;

- Het uitoefenen van het beroep van vertaler en tolk en het uitvoeren van allerhande vertaal- en tolkactiviteiten in allerhande van en naar diverse talen. Het afleveren van beëdigde vertalingen van en naar diverse talen. Het ter beschikking stellen van allerhande vertalingen voor diverse bedrijven, diensten en overheidsinstellingen. Het uitvoeren van allerhande vertalingen en revisies. De aanwerving, selectie en vorming en het ter beschikking stellen van personeel voor het uitvoeren van diverse vertalingen en vertaal- en tolkactiviteiten, van en naar de meest diverse talen. Het uitoefenen van het beroep van tolk,

- Het verwerven, in. eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden, in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon,

- Taallessen geven en het inrichten van taalcursussen, het publiceren van vakliteratuur, tekstrevisie en tekstcorrectie, het verstrekken van taalkundige diensten in het algemeen, taaladvies, expertise, creatief tekstschrijven, secretariaatsdiensten en alle verwante nevenactiviteiten.

Het schrijven van teksten voor alle media.

-Het beoefenen van de journalistiek in de meest uitgebreide zin.

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime betekenis;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

- het beheer van financiële activa;

- de vennootschap mag technische, commerciële, administratieve en financiële bijstand verlenen aan vennootschappen en ondernemingen; zij mag raadgeving en advies verstrekken in deze materies en tijdelijk management uitvoeren;

- zij mag bestuurdersmandaten opnemen in andere vennootschappen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals onroerende leasing, vruchtgebruik, erfpacht, de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties;

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen;

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland;

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende of onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

9) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet Ieder jaar bijeenkomen op de zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering wordt samengesteld door alle vennoten. Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen, die de vennootschap aangaan, te ver-'richten of te bekrachtigen.

Haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris warden, binnen de door de wet voorschreven termijn, uitgenodigd.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwonen aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Een aanwezigheidslijst met de namen van de vennoten en het aantal van hun aandelen dient ondertekend te worden door ieder van de vennoten of door hun gevolmachtigde alvorens tot de algemene vergadering toegang te krijgen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager,' al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal de vorm van de volmacht mogen vaststellen en de neerlegging ervan op de zetel van de vennootschap eisen binnen het door hem bepaalde tijdverloop, dat echter niet minder zal mogen zijn dan acht dagen te rekenen vanaf de dag van verzending van de bijeenroepings-brief.

De minderjarigen, de onder voogdij geplaatste en de onbekwame in het algemeen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Zolang de behoorlijke opgevraagde en opeisbare volstortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht, dat aan de betrokken aandelen toekomt, eveneens geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de dagorde voorkomen. Alle beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, wat ook het bedrag weze van het kapitaal van de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd.

Nochtans kan de algemene vergadering alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten over wijzigingen in de statuten, wanneer de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezi-igen tenminste de helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigd deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierden van de aanwezige stemmen heeft gekregen.

Een wijziging van het doel is evenwel alleen dan aangenomen, wanneer zij vier vijfde van de aanwezige stemmen heeft verkregen.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig (20) dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen, waarin de agenda van de vergadering vermeld moet zijn. Deze laatste formaliteit moet niet vervuld worden indien de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Ondergetekende Nota-iris be-vestigt dat de deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet bij KBC BANK en dat het bewijs van deponering zal bewaard worden door de Notaris in het dossier van de vennoot-schap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: notaris Jean François Agneessens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~~,0[~~.y~EP.t~~eeqq~: -OrJZt~y Ctf2e

~1 ' U V



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 09.06.2016 16171-0574-009

Coordonnées
JOORIS UNLIMITED

Adresse
DESIRE VAN MONCKHOVENSTRAAT 54 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande