IMMOSOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOSOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.723.080

Publication

19/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[mt 3= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.,-

tILINJUI IIII

BELG~

NEERGELEGD

12 -02- 2014 - 3 FEB, 2014

LGISCH STAATSBAáp`HATeF iTV aNENT,

BE

MONITEUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.723.080

Benaming

(voluit) : IMMOSOM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9890 Asper, Steenweg 95 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen aan toonder - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Sven Heyvaert te Sint-Niklaas op 31 december 2013, voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap IMMOSOM volgende beslissingen heeft genomen :

1.De algemene vergadering beslist om met ingang vanaf heden tot bestuurder te benoemen:

Mevrouw De Keyzer Vera Celesta Jeanine, geboren te Oudenaarde op 30 januari 1968, wonende te 9750 Zingem, Boterhoek 32,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Kantoor Stevens-Van Wesemael', met maatschappelijke zetel te 9750 Zingem, Boterhoek 32, BTW BE 0456.920.478 RPR Gent

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerster van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Kantoor Stevens-Van Wesemael' om mevrouw De Keyzer Vera aan te duiden als vast vertegenwoordiger van de vennootschap.

2.De vergadering beslist alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

a) vaatstelling van termijn binnen dewelke de aandelen dienen omgezet te worden

De vergadering beslist dat alle aandelen aan toonder die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordiger

dienen omgezet te worden in aandelen op naam, uiterlijk tegen 31/12/2013

b) vaatstelling van de modaliteiten van omzetting

De vergadering beslist de modaliteiten voor de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam vast te stellen als volgt:

- elke aandeelhouder, eigenaar van aandelen aan toonder van de vennootschap, kan de omzetting vragen. - indien hij dit wenst geeft hij zijn aandelen af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde.

- de aangeboden aandelen dienen binnen de vijf dagen in het register van aandelen op naam ingeschreven te worden en daarna vernietigd.

De vergadering beslist dat na het verstrijken van de voormelde overgangsperiode aile niet omgezette aandelen aan toonder automatisch zullen worden ingeschreven in het aandelenregister op naam van de vennootschap, zonder dat de vennootschap van de aandelen eigenaar wordt

Een aandeelhouder kan dan altijd en op zijn kosten de inschrijving van zijn aandelen op zijn naam vragen volgens de modaliteiten zoals hiervoor vastgesteld

In het register van aandelen zal dan het aantal aandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderd worden; daarna worden de aangeboden materiële effecten vernietigd.

De vergadering beslist dat de vernietiging van de aangeboden aandelen aan toonder zal dienen te gebeuren als volgt:

- de overhandiging van de aandelen aan toonder zal onmiddellijk gevolgd worden door de inschrijving van de aandelen in het aandeelhoudersregister; indien het eigendomsrecht van de aangeboden aandelen is uitgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dient de inschrijving van de aandelen in het aandelenregister enerzijds op naam van de vruchtgebruiker te geschieden voor wat betreft zijn rechten en anderzijds op naam van de blote eigenaar te geschieden voor wat betreft zijn rechten.

- de mantel en coupons van de aangeboden aandelen aan toonder zullen door de raad van bestuur of zijn aangestelden onmiddellijk vernietigd worden door versnippering

Onmiddellijk na dit besluit wordt de vergadering geschorst teneinde, met het oog op de omzetting van de aandelen in aandelen op naam, de aandeelhouders de gelegenheid te geven hun aandelen aan te bieden om ze in te schrijven in het aandelenregister en om over te gaan tot de materiële vernietiging van de aangeboden aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens stelt de vergadering vast dat alle aandelen ter omzetting werden aangeboden en dat alle mantels met hun coupons door de bestuurders werden vernietigd, wat door ondergetekende notaris wordt bevestigd. De aandelen zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister.

c) Als gevolg van de hiervoor genomen beslissingen, besluit de algemene vergadering de statuten aan te passen.

3. De algemene vergadering beslist om de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te laten doorgaan op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

4. De vergadering beslist om de bestaande statuten te vertalen naar het Nederlands en te vervangen door; Artikel 1. - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap ; zij wordt opgericht onder de benaming ; "IMMOSOM", De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd van de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "N.V.".

Artikel 2. - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3, - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9890 Asper, Steenweg 95 bus 2. Deze kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig landsgedeelte of tweetalig Brussel bij besluit van de Raad van Bestuur ; de verplaatsing wordt echter bekendgemaakt zoals een statutenwijziging. De vennootschap mag bij beslissing van de Raad van Bestuur exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 4. - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of onrechtstreeks

-dienstverlening op boekhoudkundig, fiscaal, financieel, sociaal en juridisch vlak;

-dienstverlening met betrekking tot immobiliën transacties, tussenpersoon bij deze transacties in de meest uitgebreide vorm inbegrepen decoratie en renovatie;

-dienstverlening inzake leningen, financieringen, leasing en verzekeringstransacties;

-dienstverlening in informaticamateriaal, bureelmateriaal, leveringen van alle aard alsook consultancy studies, verhuur computermateriaal, vorming en begeleiding in de informatie branche;

-dienstverlening met betrekking tot promotie en publiciteit;

-dienstverlening inzake tuinonderhoud (aanleg en onderhoud),

De vennootschap mag financiële producten aanbrengen, onderschrijven of verwerven voor eigen naam of voor rekening van derden geheel of gedeeltelijk indien het doel gelijkmatig of verenigbaar is met haar statuten en dit de vennootschap bevoordeelt in haar ontwikkeling.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, onroerende en roerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

B, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. - KAPITAAL.

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend EURO. Het is verdeeld in tweeënzestigduizend aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - KAPITAALSVERANDERINGEN.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden in één of in verschillende malen bij beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van voorwaarden vereist voor wijziging van statuten en met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen.

a)Kapitaalverhoging

Er wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen betreffende kapitaalverhogingen en meer in het bijzonder naar het voorkeurrecht in geval van een kapitaalverhoging door inbreng in geld

b)Vermindering van kapitaal

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Moet de vermindering geschieden door terugbetaling aan de aandeelhouders dan mag deze terugbetaling eerst gebeuren twee maanden nadat het besluit van de algemene vergadering neergelegd is en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 74 van het wetboek van vennootschappen, In geen geval mag de vermindering van kapitaal nadeel brengen aan de rechten van derden.

De kapitaalvermindering mag niet tot gevolg hebben dat het geplaatste kapitaal wordt teruggebracht tot beneden het minimum vereist bij artikel 439 van het wetboek van vennootschappen. Dergelijke vermindering kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een daaropvolgende verhoging van het kapitaal tot het voormelde minimum.

Artikel 7, - AARD VAN DE EFFECTEN.

De effecten (aandelen en andere) zijn op naam, Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten

Artikel 8. -- EFFECTEN IN ONVERDEELDHEID,

Wanneer één of meer effecten (aandelen en andere) toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang dergelijke aanwijzing niet gebeurd is blijven alle aan het effect verbonden rechten geschorst.

Is een effect met vruchtgebruik bezwaard dan wordt de uitoefening van het aan dit effect verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebruiker één van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om dit recht ten aanzien van de vennootschap uit te oefenen.

Artikel 9.

De rechten en verplichtingen aan een aandeel verbonden volgen deze, in welke handen het aandeel ook overgaat. De schuldeisers, erfgenamen of rechtsopvolgers van eert aandeelhouder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te laten leggen op de papieren of documenten van de vennootschap, noch de inventaris te doen opmaken van het maatschappelijk vermogen, er de veiling of verdeling van vragen of zich op enige wijze met het bestuur in te laten. Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de inventarissen, jaarrekeningen en beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 10. - UITGIFTE VAN OBLIGATIES.

De vennootschap kan te allen tijde obligaties of andere al dan niet door een hypotheek gewaarborgde effecten die een lening belichamen, creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur. Deze bepaalt de uitgiftevoorwaarden en -prijs, de wijze en duur van de aflossing en/of de terugbetaling en alle andere bijzondere voorwaarden.

Maar indien het de uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten betreft, kan dat besluit slechts genomen worden door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften, dit onder voorbehoud van de bevoegdheden die de statuten aan de raad van bestuur zouden verlenen met betrekking tot het toegelaten kapitaal,

De effecten of obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders en die handtekeningen kunnen worden vervangen door stempels.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11. - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, aandeelhouders of niet. In de gevallen voorzien door artikel 518 §1 van het wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 §3 van het wetboek van vennootschappen niet wijzigt mag de duur van hun mandaat niet langer zijn dan zes jaar.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering ; zij zijn herbenoembaar,

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Elke bestuurder kan eveneens ontslag nemen mits schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon die hij vertegenwoordigt mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - VACATURE.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt hetzij door overlijden, hetzij door ontslag of anderszins, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien ; in dat geval gaat de algemene vergadering in haar eerste bijeenkomst over tot de definitieve benoeming ; de aldus aangestelde bestuurder voltooit het mandaat van degene die hij vervangt.

Artikel 13. - VERGADERINGEN - VOORZITTERSCHAP.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, bij afwezigheid wordt de voorzitter vervangen door een gedelegeerd-bestuurder, aangeduid door de andere bestuurders.

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of de gedelegeerd-bestuurder zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist. Hij vergadert eveneens op verzoek van minstens twee bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief,

Artikel 14. - BESLUITVORMING.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Over aangelegenheden die niet op de agenda vernield zijn kan de Raad van Bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk bestuurder kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of ander foto-telegrafisch, of elk ander communicatiemiddel, aan één van zijn collega's, drager van een gedrukt document, opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt in deze omstandigheden als aanwezig aangerekend. Een bestuurder kan slechts één medelid vertegenwoordigen.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen ; bij staking van stemmen heeft degene die de vergadering voorzit beslissende stem.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden in notulen vastgelegd en ondertekend door minstens de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen. De schriftelijk gegeven volmachten worden bij de notulen gevoegd. Kopieën of uittreksels, voor te leggen bij een rechtspleging of anderszins, worden ondertekend door de voorzitter of de gedelegeerd-bestuurder.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van liet toegestaan kapitaal.

Artikel 15 - DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 16. - SALARIS.

Aan de Bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 17. - TEGENSTRIJDIG BELANG.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder of een lid van het directiecomité die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, of van het directiecomité behoort, dit mede te delen aan de andere leden voor deze een besluit neemt, en dient de raad van bestuur of het directiecomité en de vennootschap de voorschriften van artikel 523, respectievelijk 524 ter van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Artikel 18. - INTERN BESTUUR.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die dienstig of nodig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die volgens de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Dergelijke verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 19K - EXTERN BESTUUR,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden hetzij door de Voorzitter of de gedelegeerd-Bestuurder, die afzonderlijk mogen optreden, hetzij door twee bestuurders, die gezamenlijk moeten optreden.

De voorzitter en gedelegeerd-bestuurder, aan wie volgens voorgaand lid de algemene individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, worden benoemd door de Raad van Bestuur bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Een uittreksel van dit besluit wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Gedelegeerde leden treden individueel of gezamenlijk op in uitvoering van een besluit van de Raad van Bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden door de Raad van Bestuur aangesteld ; alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmachten. Alle rechtsvorderingen als eiser en als verweerder worden door de Raad van Bestuur, op vervolging van een der bestuurders, vervolgd.

Artikel 20. - DAGELIJKS BESTUUR.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur zal de handtekening van één bestuurder of van de daartoe aangestelde gevolmachtigde volstaan om ontlasting te geven aan het Bestuur van spoorweg, post, telegraaf, telefoon, postcheque en andere besturen. Deze opsomming is niet limitatief maar enonciatief,

Artikel 21. - BEKENDMAKING VAN BENOEMING OF AMBTSBEËINDIGING.

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en het directiecomité en hun ambtsbeëindiging worden bekendgemaakt door neerlegging in hun vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en door publicatie ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit die stukken moet blijken of die personen ieder afzonderlijk of gezamenlijk of als college moeten optreden. Dezelfde regels betreffende openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëindiging gelden voor personen die samen met een bestuurder bevoegd zijn de vennootschap als orgaan te vertegenwoordigen.

Artikel 22, - VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS.

De bestuurders zijn persoonlijk niet verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig artikels 527 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

D. TOEZICHT

Artikel 23.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig de artikelen 130 en volgende van het

wetboek van vennootschappen. Er wordt slechts een commissaris aangesteld indien de wet of de algemene

vergadering dit vereisen.

E. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 24 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid der aandeelhouders.

Jaarlijks moet tenminste één algemene vergadering worden gehouden, jaarvergadering genoemd. Zij zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Er kan ten allen tijde een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over om het even elke aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over wijziging van statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 25. - PLAATS VAN VERGADERING.

De algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake benoeming en ontslag van bestuurders, de vaststelling van hun salaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, het vaststellen en goedkeuren van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, Zij ïs eveneens bevoegd om te beraadslagen en besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren wanneer deze in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, te besluiten tot vervroegde ontbinding, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van Met doel en omvorming van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 26. - BIJEENROEPING.

De Raad van Bestuur en de commissaris, wanneer die er is, kunnen zowel een gewone als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap zulks vereist ; zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De Raad van Bestuur is verplicht een algemene vergadering samen te roepen binnen de drie weken nadat één of meer aandeelhouders die samen meer dan één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen zulks schriftelijk hebben gevraagd. Deze aandeelhouders moeten in hun aanvraag de punten vermelden die ze veeneen op de agenda te brengen.

Artikel 27, - OPROEPING.

De oproepingen voor een algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 28. - VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder, houder van een obligatie, warrant of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Artikel 29. - VERDAGING VAN DE VERGADERING.

De Raad van Bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie weken te verdagen tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van een of meer aandeelhouders die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. indien het om de algemene vergadering betreffende de goedkeuring van de jaarrekening gaat, doet de verdaging geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, tenzij de jaarvergadering hierover anders beslist.

Artikel 30. - STEMRECHT,

elk aandeel geeft recht op één stem binnen de perken voorzien door de wet. Behoudens de wettelijk voorziene gevallen worden de besluiten op geldige wijze genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen de algemene vergadering bijwonen met raadgevende stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheden van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

e

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 31. - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris, zij kan over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien dit quorum niet is bereikt kan een tweede vergadering, bijeengeroepen met dezelfde agenda terzake besluiten treffen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Een wijziging van statuten is alleen dan aangenomen wanneer het voorstel drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 32. - BOEKJAAR - JAARREKENING.

l-let boekjaar van de vennootschap vangt aan op een januari van elk jaar om te eindigen op eenendertig

december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur

de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 33. - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst worden ten minsten één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering die er gelijk welke bestemming aan kan geven.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de Raad wordt de bevoegdheid verleend met inachtneming der wettelijke voorschriften, interim

dividenden uit te keren.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 34. - ONTBINDING.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de

rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar

vereffening tot aan de sluiting ervan,

Artikel 35. - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 36. - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187, 188 van het wetboek

van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 37. - WIJZE VAN VEREFFENING.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS.

Artikel 38.

De aandeelhouders, obligatiehouders, houders van warrants of met medewerking van door de vennootschap uitgegeven certificaten, bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Sven Heyvaert

Tegelijk met deze neergelegd:

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.01.2013, NGL 28.10.2013 13641-0418-013
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.11.2011, NGL 29.11.2011 11625-0024-014
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.09.2010, NGL 23.09.2010 10551-0383-012
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 29.06.2009 09340-0235-011
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.06.2008 08357-0335-012
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.07.2007, NGL 20.07.2007 07442-0026-010
30/05/2007 : BL525736
25/08/2006 : BL525736
20/04/2006 : BL525736
29/09/2005 : BL525736
26/01/2005 : BL525736
02/06/2004 : BL525736
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 14.08.2015 15433-0263-014
03/10/2000 : BL525736
08/10/1997 : BL525736
18/11/1989 : BL525736

Coordonnées
IMMOSOM

Adresse
STEENWEG 95, BUS 2 9890 ASPER

Code postal : 9890
Localité : Asper
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande