IMMO REPUBLIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO REPUBLIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.584.636

Publication

16/12/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0823.584.636

Benaming

(voluit) : Immo Republic in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Reigerslaan 22 te 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere Algemene Vergadering  Sluiting vereffening

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders betreffende de sluiting van de vereffening gehouden op 30 november 2011 om 17 uur op de maatschappelijke zetel :

1. De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De aandeelhouders keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2. De vergadering neemt kennis van het door de rechtbank van koophandel per 3 oktober 2011 goedgekeurde plan van verdeling.

Tevens neemt zij kennis van het nieuw opgestelde plan van verdeling, welk opgesteld werd door een betekening verkregen van het kadaster betreffende de tekortschatting inzake registratierechten per 28 november 2011. Deze betekening heeft enkel een invloed op de verschuldigde vennootschapsbelasting en het uiteindelijke liquidatie saldo.

Tenslotte neemt de vergadering ook kennis van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken. De aandeelhouders keuren unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed.

3. De vergadering gaat over tot ontslag van de vereffenaar en verleent deze volledige en onbeperkte kwijting voor de door hem vervulde opdracht.

4. De vergadering verleent vol ledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door hem vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóór ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

5. Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

6. De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap Immo Republic in vereffening, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Dendermonde onder het nummer 0823.854.636, met maatschappelijke zetel te Reigerslaan 22 9150 Kruibeke, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

7. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijfjaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: Reigerslaan 22 te 9150 Kruibeke.

I 111111 1111! IIJI III 1111111111111111111111111111

*11189043*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8. Er wordt eveneens volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HUYNEGEM ASSOCIATES", die te dien einde allen woonstkeuze doet te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan, 2, bus I, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

V or-

behuden

aàel het

Belgisch

Staatsblad

Tom Timmerman Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011
ÿþMod 2.1

ib In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

s Ondernemingsnr 0823.584.636

Benaming

(voluit) : IMMO REPUBLIC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reigerslaan 22 te 9150 Kruibeke (Gazai)

Onderwerp akte : vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

GRIFFIE

VAI\t KOOPHANDEL,

- 4 JUL 2011

DENDUM ONDE

ll1J ll11 ll11 1111111M 111I11llh1 111111111 llI

" 111~~551"

V beh aa Bel Sta

Uittreksel uit de akte verleden door Meester Ludo GIELEN, notaris met standplaats te Edegem-Etsdonk, op achttien maart tweeduizend en elf, geregistreerd "drie bladen een verzending Registratie MORTSEL de 22 MAART 2011 Boek 140 blad 72 vak 16 vijfentwintig euro (¬ 25,00) De e.a. inspecteur (getekend) J. DE VRIES":

"Ontbinding:

De algemene vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden.

Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Aanstelling Vereffenaar:

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen: de heer Tom Timmerman, wonende te; 9150 Kruibeke (Bazel), Reigerslaan 22 (homologatie door de rechtbank van koophandel te Dendermonde krachtens beschikking de dato 30 mei 2011).

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen, tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de: vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Ontslag zaakvoerder:

Wordt ontslagen als zaakvoerder, de heer Tom Timmerman, voornoemd, met decharge over zijn! bestuursdaden over de boekjaren tot en met het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van! hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken wat te haren laste te zijn.

Volmacht:

Er wordt bijzonderde volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANHUYNEGEM ASSOCIATES, met zetel te 2600 Antwerpen, district Berchem, Floraliënlaan 2, btw-nummer BE 0466.871.391, rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Bart Apers, accountant-belastingconsulent, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten in verband met de bekendmaking van de voorgaande besluiten te vervullen, en onder meer tot het doorvoeren van alle wijzigingen en schrappingen van deze, vennootschap bij alle openbare besturen, diensten van openbaar nut en ministeries, onder andere de diensten; van de adminstratie der belasting over de toegevoegde waarde, ondernemingsloket en kruispuntbank, belastingen en dergelijke."

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De notaris

Worden samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de beslissing tot homologatie door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de;

vereffenaar;

-verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de extern accountant.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0823584636

Benaming

(voluit) : Immo Republic

.~~oz000,"

iieeend ter gaie vu de lek-7k Erl i ~e,Udgf te keIweí'pen

011 Î 6 IAN. 21711

De eriffier.

Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Matenstraat 214, 1e verd., 2845 Niel

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist met ingang van één december tweeduizendentien (01/12/2010) de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid gelegen Matenstraat 214, 1@ verd., 2845 Niel te verplaatsen.

De maatschappelijke zetel en de vestigingseenheid worden overgebracht met ingang van 01/12/2010 naar Reigerslaan 22, 9150 Bazel.

Tom Timmerman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IMMO REPUBLIC

Adresse
REIGERSLAAN 22 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande