IMMO DELACHRIS D'ELVERSELE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO DELACHRIS D'ELVERSELE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.772.014

Publication

28/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0434.772.014

Benaming (voluit) :IMMO DELACHRIS d'ELVERSELE

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :Ommegangsdreef 53 te 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING-ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS-DWERSEN

del

14;

1 i 1 naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en! vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun] volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun] datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden) en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehoudenI

in de zetel van de vennootschap. ]

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom] en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar] afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met' vermelding van hun respectievelijke rechten."

b) toevoeging van een artikel 7bis aan de statuten dat luidt als volgt:

"ARTIKEL ZEVEN BIS - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

In afwijking van het vorige artikel kunnen er tot en met éenendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013) ook volgestorte aandelen aan! toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan del

aandelen op naam. 1

Een aandeelhouder kan altijd en op eigen kosten de omzetting vragen vare aandelen aan toonder in aandelen op naam. Indien de aandeelhouder dit]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAAN KOOPHANDEL

1 l JAN. 2014

_ DENDEMIpNDE

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor mij, Filip VAN dER CRUYSSE, notaris! te Lokeren, vervangende mijn ambtgenoot, Jean MA,TTHYS, notaris met] standplaats te Lokeren, wettelijk belet, op 31 december 2013, ter] registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering vang de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO DELACHRISI d'ELVERSELE", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, bijeengekomen en na beraadslaging de volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1/ De vergadering beslist tot wijziging van de statuten ingevolge ingevolge de afschaffing van de effecten aan toonder conform de wet van december 2005 als volgt:

a) vervanging van artikel 7 van de statuten door volgende tekst: "ARTIKEL ZEVEN - AANDELEN OP NAAM

Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op

~ +

c.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

'wenst, geeft hij zijn aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna zal

!vernietigen.

i

Op één januari tweeduizend veertien (01/01/2014) zullen de aandelen aan

toonder waarvoor nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd, van !rechtswege omgezet warden in aandelen op naam.

Deze worden dan in het register ingeschreven ander de naam van de !vennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden ;opgeschort; deze inschrijving verleent de vennootschap niet de hoedanigheid Ivan eigenaar.

'Een aandeelhouder kan dan altijd en op eigen kosten de inschrijving van 'zijn aandelen op zijn naam vragen. Indien de aandeelhouder dit wenst, geeft hij zijn (vervallen) aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf ;dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam, het aantal .aandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde !aantal verminderen en daarna de aandelen aan toonder zal vernietigen."

12/De vergadering beslist tot het ontslag van de volgende bestuurders met !ingang van heden:

INV Immo Delachris de Tielrode, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw 1Ivonna Maetens.

!De beslissing over de kwijting wordt uitgesteld tot na de goedkeuring van Ide jaarrekening.

!De vergadering beslist vervolgens om André De Laet en Rita De Laet, wiens 'mandaten als bestuurders vervallen in februari 2014, te herbenoemen tot 'bestuurders met ingang van heden tot de jaarvergadering te houden in 2018. I3/De vergadering stelt voor tot de goedkeuring van de jaarrekening van het !boekjaar 1/10/2011 tot en met 30/09/2012 met opname PV (opmerking Rekening-Courant).

IDe vergadering beslist om aangaande dit agendapunt geen beslissing te ;nemen.

14/De vergadering beslist tot de openbare verkoop van alle onroerende 'goederen van deze vennootschap.

Tot instrumenterende notaris gelast met deze verkoop wordt daartoe aangesteld: notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas.

5/De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de 'gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ;ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van !koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6/De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur 'om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

!SLOT

!Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft 'opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

!VOOR. GLIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

!Notaris Filip Van der Cruysse.

Lsamen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.



07/01/2014
ÿþ i r=--z_jj_- ~~Ï ti, Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IININI~YIYNI~III

*140 7756*

I~

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 s DEC, 2013

DENDER

DE

Ondernemingsnr :0434.772.014

Benaming (voluit) :IMMO DELACHRIS d'ELVERSELE

(verkort):

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel :Ommegangsdreef 53 te 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :VERGADERING NIET IN GETAL

Uit een akte verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 05 december 2013, geregistreerd te Lokeren op 12 december nadien boek 630 blad 38 vak 06, ontvangen vijftig euro, getekend de Ontvanger, R. Roose, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO DELACHRIS d'ELVERSBLE", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, bijeengekomen is om het volgende te beslissen:

De voorzitter heeft uiteengezet dat volgens de hierbijgevoegde aanwezigheidslijst één aandeelhouders aanwezig zijn die één (1) aandelen op vierduizend tweehonderd achtentwintig (4228) aandelen hebben neergelegd, recht gevend op één (1) stemmen, aanwezig zijn.

Dat aangezien de wet voorziet dat een statutenwijziging van de vennootschap aan de goedkeuring van de algemene vergadering zal voorgelegd worden, er overeenkomstig artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen, vereist is dat de vergadering, om geldig te kunnen beraadslagen, moet samengesteld zijn uit een aantal aandeelhouders die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dat, gezien het bereikte quorum de vergadering niet geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten op de agenda geplaatst.

Dientengevolge deelt de voorzitter mede en verzoekt zij de instrumenterende notaris te akteren dat eerstdaags een tweede buitengewone algemene vergadering zal bijeengeroepen worden met dezelfde agenda,en dat deze vergadering geldig zal kunnen besluiten over haar agenda, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Getekend, Notaris Jean Matthys,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013
ÿþMod Word 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

0 G AUG. 2013

DEND~rMONDE

Ondernemingsnr : 0434.772.014

Benaming

(voluit) : IMMO DELACHRIS d"ELVERSELE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ommegangsdreef 53 cb<L.50 Uo..anrnufárc..,L

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 1 augustus 2013.

Er wordt uiteengezet dat in de raad van bestuur van 1 augustus 2013 beslist werd om twee gelegeerde bestuurders te benoemen.

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, de heer De Laet André, wonende te 9100 St Niklaas, Nieuwstraat 55. Zijn mandaat loopt met ingang van heden voor een periode van B jaar en is onbezoldigd,

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder; mevrouw Yvonna Maetens, wonende te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53. Haar mandaat loopt met ingang van heden voor een periode van 6 jaar en is onbezoldigd.

Opgemaakt te Waasmunster, 1 augustus 2013

Gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

De Laet André Maetens Yvonne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

08/04/2013
ÿþmec' Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsblae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deukte

Ondernemingsnr : 0434.772.014

Benaming

(voluit) : IMMO DELACHRIS D'ELVERSELE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9250 WAASMUNSTER, OMMEGANGSDREEF 53

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING BIJKOMENDE BESTUURDERS - BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 14 februari 2013

Er wordt uiteengezet dat de laatste algemene vergadering der aandeelhouders op 9 februari 2012 beslist

heeft te herbenoemen als bestuurders vanaf 9 februari 2012 voor een periode van 6 jaar, tot de jaarvergadering

te houden in 2018:

- de heer Roger De Laet, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53;

- mevrouw Ivonna Maetens, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53;

- NV Immo Delachris de Tielrode, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Roger De Laet.

De heer Roger De Laet is overleden op 10 augustus 2012 zodat ter vervanging van wijlen de heer Roger De Laet een nieuwe bestuurder benoemd moet worden.

De algemene vergadering heeft met gewone meerderheid van stemmen beslist te benoemen tot derde en

vierde bestuurder van de Raad van Bestuur:

- de heer André De Laet, 9100 Sint-Niklaas, Nieuwstraat 55;

- mevrouw Rita De Laet, 9971 Lembeke, Kerkstraat 21.

En dit vanaf 14 februari 2013 tot de volgende algemene vergadering te houden op de tweede donderdag

van februari 2014.

Uittreksel uit de Raad van Bestuur gehouden op 14 februari 2013

De Raad van Bestuur heeft met unanimiteit van stemmen beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger: mevrouw Ivonna Maetens, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53

en dit vanaf 14 februari 2013 tot de volgende algemene vergadering te houden op de tweede donderdag, van februari 2014.

DE LAET RITA MAETENS IVONNA

Bestuurder Bestuurder

DE LAET ANDRE

Bestuurder

arum. L.

VAN KOC-r,-'.rc°tDEL

2 7 MRT 2013

DENDax ::41:4~

111111111111111111101111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/04/2012
ÿþMOd Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

flhIfllHumum~~~w~a~u~

*12079468

Ondernemingsnr 0434.772.014

Benaming

,volUitf IMMO DELACHRIS D'ELVERSELE

,verkort]

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel 9250 WAASMUNSTER, OMMEGANGSDREEF 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

De Jaarvergadering der aandeelhouders heeft op 9 februari 2012 beslist tot herbenoeming van de

bestuurders voor een periode van zes Jaar vanaf 9 februari 2012, tot de Jaarvergadering te houden In 2018:

- de heer De Laet Roger, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53

- mevrouw Maetens Ivonna, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53

ª% c - NV Immo Delachris de Tielrode, met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, met vaste vertegenwoordiger de heer De Laet Roger, woonachtig te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53

e Zij aanvaarden hun mandaat,

Onmiddellijk daarna is de raad van bestuur bijeengekomen teneinde de heer De Laet Roger, woonachtig te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder vanaf 9 februari 2012, voor een periode van zes Jaar tot de jaarvergadering te houden in 2018,

Hij aanvaardt zijn mandaat.

g DE LAST ROGER

Gedelegeerd bestuurder

to

ï~



.Sa

.rr

rr

P

:

DL

to

..r

P

' I-I,-' van Luikk 5`i r' Rem() ,n+1" ,prI^" " '1'r " nr'. rvti},l"G ha'tcll van de persotoirfi-,ri,

tf?r >. !,rn or han~'

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6:7 :a.í`41:

\ r ; ~ -

13 APR. 2012

12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.02.2012, NGL 08.03.2012 12056-0363-011
10/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.02.2011, NGL 08.03.2011 11052-0438-011
23/04/2010 : DE042542
10/03/2010 : DE042542
10/03/2009 : DE042542
20/03/2008 : DE042542
13/03/2007 : DE042542
31/03/2006 : DE042542
08/03/2006 : DE042542
01/04/2005 : DE042542
15/03/2005 : DE042542
13/04/2004 : DE042542
15/03/2004 : DE042542
20/08/2015
ÿþMoa Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHra`AN A

KOOPHANDEL GENT

11 AUS. 2015

AFDELING D reMONDE

Ondernemingsnr : 0434.772.014

Benaming

(voluit) : IMMO DELACHRIS d'ELVERSELE

(verkort)

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Ommegangsdreef 53, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

, Onderwerp akte ; Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 30 juli 2015

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, mevrouw De Laet Rita, wonende te 9971 Kaprijke- Lembeke Kerkstraat 21. Haar mandaat is onbezoldigd.

Opgemaakt te Waasmunster, 30 juli 2015

Gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

De Laet André De Laet Rita

Op de laatste blz van L ¬ rt tc_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2003 : DE042542
25/03/2002 : DE042542
10/03/2001 : DE042542
23/03/2000 : DE042542
21/03/2000 : DE042542
22/02/2000 : DE042542
03/06/1999 : DE042542
01/01/1997 : DE42542
15/03/1994 : DE42542
04/01/1994 : DE42542
01/01/1993 : DE42542
31/03/1992 : DE42542
01/01/1992 : DE42542
01/06/1991 : DE42542

Coordonnées
IMMO DELACHRIS D'ELVERSELE

Adresse
OMMEGANGSDREEF 53 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande