ICT COMFORT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICT COMFORT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.214.263

Publication

05/01/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 11111111111111111111

behoudet *12003521*

aart het

Belgisch

Staatsblat

Ondememingsnr : 0822.214.263

Benaming

(voluit) : ICT Comfort in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Reigerslaan 22 te 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere Algemene Vergadering - Sluiting akte

Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders betreffende de sluiting van de vereffening gehouden op 13 december 2011 om 17 uur op de maatschappelijke zetel:

1.De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden. voorgelegd. De aandeelhouders keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2.De vergadering neemt kennis van het door de rechtbank van koophandel goedgekeurde plan van, verdeling en het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen en dei voorgestelde liquidatiebonus, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle; bewijsstukken. De aandeelhouders keuren unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed.

3.De vergadering gaat over tot het ontslag van de vereffenaar en verleent deze volledige en onbeperkte kwijting voor de door hem vervulde opdracht.

4.De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door hem vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vôôr ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

5.Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders unaniem dal er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

6.De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap ICT Comfort in vereffening, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Dendermonde, onder het nummer 0822.214.263, met maatschappelijke zetel te Reigerslaan 22 te 9150 Kruibeke, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

7.De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven" op nagemeld adres: Reigerslaan 22 te 9150 Kruibeke.

B.Er wordt eveneens volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHUYNEGEM ASSOCIATES", die te dien einde allen woonstkeuze doet te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan 2, bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Tom Timmerman

Vereffenaar

19/10/2011
ÿþL

._A

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de 1k ta_

RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111

" 11157906

-7. 10. 2011

DENDER MON DE

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.214.263

Benaming : "ICT COMFORT"

(voluit)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reigerslaan 22

9150 Kruibeke

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 30/08/2011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 01/09/2011, boek 158 blad 36 vak 11, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen : EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato achttien juli tweeduizend en elf en van het controleverslag van bedrijfsrevisor, de heer Guy Parmentier, opgemaakt op negenentwintig juli tweeduizend en elf, waarvan de besluiten luiden als volgt:

" Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ICT Comfort" kan ik verklaren: Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2011 van genoemde vennootschap de netto-vermogenstoestand ten bedrage van -6.056,50 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 29 juif 2011-08-02

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor.".

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passive, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ICT Comfort' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING. - Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder tengevolge van de ontbinding, van de heer TIMMERMAN Tom Christiaan Florent, ongehuwd, geboren te Vilvoorde op drie maart negentienhonderdvierenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 590-9367117-47 - Rijksregister nummer : 74.03.03-037.90], wonend te 9150 Kruibeke, Reigerslaan 22, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurder voor het door hem tot op heden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

s

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Tom Timmerman, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Dendermonde, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen. Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING. - Biizondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Vanhuynegem Associates, BV onder de vorm van een BVBA, te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan 2, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

-afschrift akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-controleverslag door de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.04.2011, NGL 17.08.2011 11402-0282-012
24/03/2011
ÿþ Mad 2.1

Luïk B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ #



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11065291*

bet

a"c

Be Sta

Necar»IndttfOiteTan da

gedgtotté.m. .i e eui kiewerperi

op .1 4 NddRi 1[ 11

" De diriffier,

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 0822.214.263

(voluit) : ICT Comfort

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Matenstraat 214 GLV, 2845 Niel

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel



De zaakvoerders beslissen met ingang van één maart tweeduizend en elf (01/03/2011) de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid gelegen Matenstraat 214 (GLV), 2845 Niel te verplaatsen.

De maatschappelijke zetel en de vestigingseenheid worden overgebracht met ingang van 01/03/2011 naar Reigerslaan 22, 9150 Bazel.

Tom Timmerman

Coordonnées
ICT COMFORT

Adresse
REIGERSLAAN 22 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande