HUMICON

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HUMICON
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 886.245.052

Publication

13/08/2014
ÿþ Mod POP 111

f_riifç fa In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Zetel: RECHTSTRAAT 183, 9080 Lochristi, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING -INVEREFFENINGSTELLING -SLUITING VEREFFENING

, Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 1 juli 2014

Dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma Humicon, met zetel te 9080 Zaffelare, opgericht bij onderhandse akte op 1 januari 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari daarna onder nummer 07010920. Waarbij werd overgegaan tot het nemen van volgende beslissingen:

De algemene vergadering heeft zich verenigd ten maatschappelijke zetel op 1 juli 2014,

Zijn aanwezig: de vennoten:

De heer Hubert Van Nieuwerburgh wonende te Rechtstraat 183, 9080 Zaffelare : zaakvoerder Mevrouw Martine Naudts wonende te Rechtstraat 183, 9080 Zaffelare : stille vennoot Samen vertegenwoordigen zij het totaal van de aandelen.

De vergadering wordt geopend om 17u onder het voorzitterschap van de zaakvoerder die zijn echtgenote: Martine Naudts, aanduidt als secretaris.

De voorzitter stelt vast dat alle partijen die volgens het Wetboek van Vennootschappen tot de algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, aanwezig zijn, zodat geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping is vereist en dat de vergadering derhalve rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de agenda.

De vergadering beraadslaagt over de onderstaande dagorde:

1. Vervroegde ontbinding van de vennootschap

2. Bespreking van de staat van activa en passive

3. Afsluiting van de vereffening

4. Kwijting van de zaakvoerder.

BERAADSLAGINGEN

Met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen:

Op de laatste blz. van [iiik B vermelden : Recto Nàam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

MONITEU

181111111 II 11111 1111111 06 -08

*14154554* GlscH s

-7 MI 20111

RECHTBANK VAN PHANDE E ENT

BEL

20111 TS

"

bah aa Bel Staa

" Ondernemingsnr : Fienaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:"

0886.245.052

HUMICON VOF

Vennootschap onder firme

Lufl 1, - vervolg Mod POF 11.1

1- Vervroegde ontbinding

De vennoten beslissen de vennootschap te ontbinden en alzo in vereffening te gaan. Uit de staat van de activa, vastgesteld per 30 juni 2014, wordt vastgesteld dat de vennootschap geen schulden heeft.

De huidige aandeelhouders bepalen dat aile tegoeden van de vennootschap uitsluitend ten bate of ten faste komen van de beide voornoemde vennoten, in verhouding van elks aandeel in het kapitaal.

De huidige vennoten verklaren tevens dat het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen omvat.

2-Besoreying van de staat van de activa en passive per 30 juni 2014.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap geen passief meer heeft, waardoor de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf gebeurt,

De vennoten verklaren het netto actief onder elkaar te verdelen overeenkomstig hun rechten in de vennootschap. Mogelijke fiscale schulden voortvloeiend uit de vereffening, worden voor de vennoten evenredig met hun deelname betaald, in functie van de werkelijke afrekeningen en aanslagen vanwege de FOD. Dit verdelingsplan wordt goedgekeurd.

De vergadering stelt vast dat een verslag van het bestuursorgaan en van een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant in onderhavig geval niet noodzakelijk is, gezien onderhavige vennootschapsvorm niet is voorzien in artikel 181 van het Wetboek der Vennootschappen

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

3-Afsiuiti van de vereffenin "

Rekening houdend met de samenstelling van de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 beslist de vergadering geen vereffenaar aan te duiden.

Gezien er geen passiva is In de vennootschap, gezien de beide vennoten op de vergadering aanwezig zijn, gezien de eenparigheid van stemmen en de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf gebeurt, alle voorwaarden zijn voldaan cfr. de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één en dezelfde akte te verrichten.

De vergadering verklaart eveneens op de hoogte te zijn van de bepalingen van art. 185 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de aansprakelijkheid van de zaakvoerder indien er geen vereffenaars benoemd zijn De zaakvoerder wordt tav. derden als vereffenaar beschouwd.

De vergadering verklaart de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de vennootschap ophoudt te bestaan. De boeken en bescheiden worden gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van vijf jaar bewaard op het adres van de heer Hubert Van Nieuwerburgh, wonend te 9080 Zaf-felare, Rechtstraat 183

4/ gwiiting van de zaakvoerder

De vergadering beslist algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder wiens mandaat, ingevolgde de afsluiting van de vereffening, van rechtswege beëindigd is.

5/ VolmaghL

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Mevrouw Mieke De Waele, van BVBA Fiduro te Kalken, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, o.m. tav de Kruispuntbank voor ondernemingen en de

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veso : Naam en handtekening.

L'Ill; 17. -vervolg

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

,; ;

FOL) in het algemeen,

De vergadering wordt opgeheven om 20u, gezien de dagorde is afgewerkt na lezing van huidig PV, dat zonder bemerkingen wordt goedgekeurd en ondertekend door de leden..

"igelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verhaal

staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2014

Op de laatste hlz, van Luik J3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Coordonnées
HUMICON

Adresse
RECHTSTRAAT 183 9080 ZAFFELARE

Code postal : 9080
Localité : Zaffelare
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande