HOUTTEQUIET BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUTTEQUIET BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.914.310

Publication

19/03/2013
ÿþMaf Word 11.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 1111

13 496

Ondernemirigsnr : 0438.914.310

Benaming

(voluit) : HOUTTEQUIET BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Zandstraat 25A te 9120 BEVEREN WAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

HOUTTEQUIET BEHEER

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oude Zandstraat 25 A

9120 Beveren-Waas

Ondernemingsnummer 0438.914.310

RPR Dendermonde

UITTREKSEL: SPLITSING DOOR OVERNEMING DOOR DE VENNOOTSCHAPPEN

P.H.B, BVBA EN G.H.B. BVBA

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOOTSCHAP

HOUTTEQUIET BEHEER BVBA

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22; februari 2013, geregistreerd, blijkt dat:

De buitengewone algemene vergadering van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, met' maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25 A, met ondernemingsnummer 0438.914.310, RPR Dendermonde.

De vennootschap werd opgericht op 14 november 1989 bij akte verleden voor notaris Karel Vercouteren,ï kantoor houdend te Beveren. De oprichting werd bekendgemaakt de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8' december daarna, onder nummer 891208-286.

VASTSTELLINGEN

A) Voornoemd splitsingsvoorstel werd op 25 juni 2012 opgesteld door de bestuursorganen van de respectievelijke vennootschappen die aan de splitsing zullen deelnemen, en werd op 28 juni 2012 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Voornoemde neerleggingen werden bij vermelding bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van 9 juli 2012 onder nummer 12120306, wat de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA betreft, onder nummer 12120304 wat de overnemende vennootschap P.H.B. BVBA betreft, en onder; nummer 12120305 wat de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA betreft.

B) Aangezien het volledige kapitaal is vertegenwoordigd, is de vergadering in rechte om rechtsgeldig over alle punten van de agenda te beslissen.

C) Om te worden aanvaard, moeten de voorstellen ingeschreven op de agenda de wettelijk en statutair bepaalde meerderheden halen, waarbij elk aandeel recht op één stem geeft.

D) Deze vennootschap doet geen beroep op het openbaar spaarwezen.

E) Deze vennootschap heeft noch effecten zonder stemrecht, noch effecten die het kapitaal niet, vertegenwoordigen, noch obligaties, noch warrants in welke vorm ook uitgegeven.

F) Het bedrag van de kosten, de uitgaven, de bezoldigingen of de lasten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de splitsing gepaard gaan, bedraagt DUIZEND VIJFTIEN EUR (¬ 1.015 ). Dit bedrag is volledig ten laste' van de overnemende vennootschappen P.H.B. BVBA en G.H.B. BVBA.

" G) Uiteenzetting door de voorzitter _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

( NIH fE RRÍÁC Íï'BANK VAN KOOPHANDEL

0 7 tPtAMT 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

" a s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij Notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

Alle vennoten en zaakvoerders verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 en het toezenden van stukken overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen alsook te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch commissarissen, houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet worden overgelegd dat de formaliteiten van de bijeenroeping vervuld werden.

BESLUITEN

De vergadering keurt bij afzonderlijke stemmingen de volgende besluiten goed:

1. Splitsingsvoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen splitsingsvoorstel en de vennoten erkennen uiterlijk één maand vóôr de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn gebracht conform artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen en erkent dat onderhavige splitsing niet geheel gelijk loopt met het neergelegde splitsingsvoorstel, in het bijzonder voor wat betreft:

- de gebruikte boekhoudkundige staat voor de beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva in het vermogen;

- de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de vennootschappen;

- de ruilverhouding van de aandelen en de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen.

2. Toepassing van artikel 731, §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van de uitdrukkelijke instemming van alle vennoten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, zoals beslist in hun respectieve bijzondere algemene vergaderingen van 25 juni 2012, om toepassing te maken van artikel 731, §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering bevestigt eenparig en uitdrukkelijk voornoemde instemming.

3. Verzaking aan de toepassing van de artikelen 730 en 733 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 730 en 733 van het Wetboek van

Vennootschappen toe te passen, in zoverre deze artikels op de verslagen betrekking hebben.

4. Besluit tot splitsing  ontbinding zonder vereffening met het oog op de splitsing door overneming

De vergadering besluit tot splitsing, overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel, door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen), met name:

 gedeeltelijk aan de bestaande overnemende vennootschap P.H.B. BVBA;

 gedeeltelijk aan de bestaande overnemende vennootschap G.H.B. BVBA.

Met dien verstande dat:

a)de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 30 juni 2012, De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de ovememende vennootschappen P.H.B. BVBA en G.H.B. BVBA tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b)de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 juli 2012, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

c)teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de overnemende vennootschappen P.H.B. BVBA en G.H.B. BVBA, elk voor de helft;

d)de overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

1.aan de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA: duizend vijfhonderdzeventig (1,570) nieuwe, volledig

volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap P.H.B. BVBA, zonder opleg,

Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli

2012 in de winst deelnemen;

2.aan de overnemende vennootschap P.H.B. BVBA: duizend driehonderdachttien (1.318) nieuwe, volledig

volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap G.M.B. BVBA, zonder opleg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2012 in de winst deelnemen;

De vergadering beslist dat dit besluit wordt goedgekeurd, onder de opschortende voorwaarde dat de splitsing wordt goedgekeurd door de andere vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

5. Beschrijving van het overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende Notaris te akteren dat het vermogen van de gesplitste

vennootschap, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2012.

B. en C.

De inbreng wordt boekhoudkundig bestemd aan de overnemende vennootschap P.M.B. BVBA en aan de

overnemende vennootschap G.H.B. BVBA,

D, Algemene overdrachtsvoorwaarden

a) De verkrijgende vennootschappen verkrijgen de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen en worden in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldhemieuwing tot stand kan komen.

b) Met ingang van 1 juli 2012 dragen de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook, die de hun overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

c) De verkrijgende vennootschappen nemen de hun overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gesplitste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bouwgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de sohuldenaars.

d) De schulden van de gesplitste vennootschap gaan van rechtswege over op de verkrijgende vennootschappen, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zullen de verkrijgende vennootschappen het volledige passief betreffende het bij hen ingebrachte deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zuilen met name de interesten betalen en alle aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden Ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

e) De verkrijgende vennootschappen moeten, elk wat haar deel betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuïtu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

f) Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

g) De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen;

-alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

-de last van alle passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan v66r datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

-de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschappen om deze archieven en documenten te bewaren.

E. Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de gesplitste vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0438.914.310, vrij en zuiver is van enige schuld en bevoorrechte last, van welke aard ook, en niet is bezwaard met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds met enig pand is bezwaard en dat de vennootschap geen enkele hypothecaire lastgeving betreffende dit overgedragen handelsfonds heeft verleend zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het hypotheekkantoor te Dendermonde I op 19 februari 2013,

6, Kwijting aan de zaakvoerders.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de twee verkrijgende vennootschappen van de eerste jaarrekening die na de splitsing wordt opgesteld, zal gelden als kwijting aan de zaakvoerders van de gesplitste vennootschap.

7. Uitvoeringsbesluiten.

A)De inbrengverkrijgende vennootschappen bezitten zelf een deelneming in de gesplitste vennootschap.

Voos

tryhouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel aan de inbrengverkrijgende vennootschap P.H.B. BVBA geen eigen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap.

Tevens stelt de vergadering vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel aan de inbrengverkrijgende vennootschap G.M.B. BVBA geen eigen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap.

B)Ontbinding zonder vereffening

In overeenstemming met wat voorafgaat, stelt de vergadering vast dat, onder de dubbele opschortende voorwaarde van de aanvaarding door de algemene vergadering van de overnemende vennootschappen P.H.B. BVBA en G.H.B. BVBA van de overeenstemmende besluiten betreffende de splitsing en de goedkeuring van de daaruit volgende wijzigingen in de statuten overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen, de splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft;

1.de ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap, waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan;

2.de vennoten van de gesplitste vennootschap worden de vennoten van de verkrijgende vennootschappen;

, 3.het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gesplitste vennootschap wordt aan

de twee verkrijgende overnemende vennootschappen overgedragen.

8. Volmachten

Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden, zoveel als mogelijk, met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan ieder lid van de colleges van zaakvoerders van de verkrijgende vennootschappen, waarbij ieder afzonderlijk of gezamenlijk kan optreden wat betreft de vennootschap waarvan

" hij zaakvoerder is.

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonen register, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Stijn Van Damme, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN,

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

VAINPF~ÓRECHTBANK

na neerlegging ter griffie van de akte

15 FEB. 2013

DENDER; tONDE

Griffie

I1tIMi~03~uu~41~wM

89

Ondernemingsnr : 0438.914.310

Benaming

(voluit) : HOUTTEQUIET BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25 A

(volledig adres)

Onde erp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 januari 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap blijkt met ingang vanaf 26 jure 2012;

1/ het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van:

- de Meer Peter Houttequiet, wonende te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25 A;

- de heer Geert Houttequiet, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3.

2/ de benoeming tot zaakvoerder van:

- de vennootschap G.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3, met ondernemingsnummer 0444.302.065, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Geert Houttequiet;

- de Vennootschap P.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren Waas, Oude Zandstraat 25, met ondememingsummer 0444.301.768, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Houttequiet:

G.H.E3. BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

de heer Geert Houttequiet

vaste vertegenwoordiger

p.H.B. BVBA

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

de heer Peter Houttequiet

vaste vertegenwoordiger

Dirk Houttequiet

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.01.2013, NGL 30.01.2013 13018-0455-016
09/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,2,. ~~~+L~" ?+

~

~ ; r e" . . . .. .. . ,~ , ~,,: L

2V 3'te

112012

-F; Ç i-_i,..~~ Gri:ffté

Sta.

+iaizosos

Ondernemingsnr : 0438.914.310

Benaming

(voluit) : HOUTTEQUIET BEHEER

(verkort) : I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Zandstraat 25a te 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Er blijkt uit het splitsingsvoorstel de dato 25 juni 2012 in het kader van de deelname van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA aan de splitsing door overneming van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25a, ondernemingsnummer 0438.914.310, rechtspersonenregister Dendermonde, naar de overnemende vennootschappen, zijnde de vennootschap G.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3, ondernemingsnummer 0444.302.065, rechtspersonenregister Dendermonde, en de

vennootschap P.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0444.301.768, rechtspersonenregister Dendermonde, hetgeen volgt:

1° DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN:

1.1. De te splitsen vennootschap

Naam en rechtsvorm: HOUTTEQUIET BEHEER BVBA

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

- elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bipagee bij 1terBelgist Staatsbtád

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins,

Zetel: 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25a

1.2. De overnemende vennootschappen

Naam en rechtsvorm: G.H.B, BVBA

Doel;

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van

vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

- elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coërdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele va derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Zetel: 9120 Beveren Waas, Bosdamlaan 3

Naam en rechtsvorm: P.H.B. BVBA

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland;

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van

vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

- elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven die op dit domein actief zijn;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele va derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Zetel: 9120 Beveren Waas, Oude Zandstraat 25

2' RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN:

Aangezien in toepassing van artikel 740, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, er geen omwisseling van aandelen plaatsvindt van een overnemende vennootschap tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf, zullen volgende nieuwe aandelen toegekend worden aan de vennoten van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA.:

- aan vennoot G.H.B. BVBA: achthonderd tweeënvijftig (852) nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap P.H.B. BVBA; - aan vennoot P.H.B. BVBA: negenhonderd drieënnegentig (993) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap G.H.B. BVBA;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

3° WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDT UITGEREIKT:

De inruiloperatie van de aandelen van de te splitsen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschappen zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De vennoten van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met het bestuur van de te splitsen vennootschap  hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschappen.

Binnen de termijn van twee (2) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekent het bestuur van de overnemende vennootschappen in de respectieve aandelenregisters van de overnemende vennootschappen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de houders van aandelen van de gesplitste vennootschap

- het aantal aandelen van de onderscheiden overnemende vennootschappen dat aan hen toekomt; - de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuur namens de overnemende vennootschappen en door de vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Het bestuur vernietigt in opdracht van de overnemende vennootschappen het aandelenregister van de gesplitste vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per vennoot aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen het aantal aandelen van de overgenomen vennootschappen, met toevoeging van de datum van het splitsingsbesluit. De aandelen van de overnemende vennootschappen zijn op naam alsook de aandelen van de gesplitste vennootschap.

Binnen de twee (2) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuur van elk van de overnemende vennootschappen de houders van aandelen van de gesplitste vennootschap uit om binnen een termijn van twee (2) weken, na de kennisgeving, hun aandelen in te leveren op de zetel van de vennootschap of in de plaats in de kennisgeving opgegeven. Naarmate dat de vennoten zich aanmelden wordt hun identiteit genoteerd, wordt hen kwijting verleend van de afgifte van hun aandelen die terstond worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op het aandeelbewijs en wordt hun aandelenbezit in de onderscheiden overnemende vennootschappen aangetekend in de respectieve aandelenregisters door inschrijving van:

- de identiteit van de nieuwe vennoot;

- het aantal aandelen van de onderscheiden overnemende vennootschappen dat aan hem toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuur namens de overnemende vennootschappen en door de vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend.

4° DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST:

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschappen nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschappen vanaf 1 juli 2011.

5° DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN:

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen vanaf 1 april 2012 , in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in één van deze overnemende vennootschappen is ingebracht.

6° RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP:

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschappen geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

7° BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET 1N ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG:

Alle vennoten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, hebben voorafgaandelijk unaniem ingestemd en maken zich sterk om toepassing te maken van artikel 731, § 1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen, zodat geen revisoraal verslag dient opgemaakt te worden over het splitsingsvoorstel.

8° BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN:

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan het bestuur van de te splitsen vennootschap, noch aan het bestuur van cie overnemende vennootschappen.

9° NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN ELKE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN:

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 maart 2012 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen.

9.1. Overnemende vennootschap G.H.B. BVBA

a) Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap G.H.B. BVBA verwerft de volgende activa, te weten:

tweeëntwintig duizend vijfhonderd twintig (22.520) aandelen in de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde);

- zevenhonderd (700) aandelen in de vennootschap H-MOTORS BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0865.535.651, rechtspersonenregister Dendermonde);

- vijf (5) aandelen in de vennootschap HOUGAR NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0427.584.017, rechtspersonenregister Dendermonde);

- een vordering op de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0476.386,301, rechtspersonenregister Dendermonde) ten belope van honderd vijfendertig duizend vijfenveertig euro (¬ 135.045,00);

- liquide middelen op de zichtrekening bij de KBC Bank ten belope van duizend zevenhonderd eenenveertig euro vierenvijftig eurocent (¬ 1.741,54).

De overnemende vennootschap G.H.B. BVBA neemt de volgende schulden over, te weten:

- een leveranciersschuld ten belope van tweeënvijftig euro negenenvijftig eurocent (¬ 52,59);

- de helft van de geraamde vennootschapsbelasting voor het aanslagjaar 2012 ten bedrage van drieduizend driehonderd eur (¬ 3.300,00);

- de schuld op rekening-courant aan de vennootschap G.H.B. BVBA ten bedrage van zeshonderd vijfenzeventig duizend negentig euro tweeënvijftig eurocent (¬ 675.090,52);

- de helft van de verschuldigde tantièmes over het boekjaar ten bedrage van honderd dertien duizend vijftig euro (¬ 113.050,00).

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

ACTIVA

VASTE ACTIVA

IV. FINANCIËLE VASTE ACTIVA Aandelen Houttequiet NV Aandelen Hougar NV

Aandelen H-Motors BVBA

VLOTTENDE ACTIVA

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR

B. Overige vorderingen

LIR Houttequiet NV

IX, LIQUIDE MIDDELEN KBC Bank - zicht

TOTAAL DER ACTIVA 3.054.259,61 ¬

2.917.473,07 2.917.473,07 ¬ 2.845.304,00 ¬ 2.169,07 70.000,00 ¬

136.786,54 ¬ 135.045,00 ¬ 135.045,00 135.045,00 ¬

1.741,54

1.741,54

. . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

SCHULDEN

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR 791.493,47 ¬

C. Handelsschulden 52,95 ¬

1. Leveranciers 52,95 ¬

E. Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 3.300,00

1 Belastingen 3.300,00 ¬

Geraamde vennootschapsbelasting aj 2012 3.300,00 ¬

F. Overige schulden 788.140,52 ¬

LJR G.H.B. BVBA 675.090,52 ¬

Tantièmes over het boekjaar 113.050,00 ¬

TOTAAL DER PASSIVA 791.493,47¬

9.2. Overnemende vennootschap P.H.B. BVBA

a) Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap P,H.B. BVBA verwerft de volgende activa, te weten:

- tweeëntwintig duizend vijfhonderd twintig (22.520) aandelen in de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde);

zevenhonderd (700) aandelen in de vennootschap H-MOTORS BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0865.535.651, rechtspersonenregister Dendermonde);

- vijf (5) aandelen in de vennootschap HOUGAR NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0427.584.017, rechtspersonenregister Dendermonde);

- een vordering op de vennootschap HOUTTEQUIET NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde) ten belope van honderd vijfendertig duizend vijfenveertig euro (¬ 135.045,00);

- liquide middelen op de zichtrekening bij de KBC Bank ten belope van duizend zevenhonderd eenenveertig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 1.741,55).

De overnemende vennootschap P,H.B. BVBA neemt de volgende schulden over, te weten:

- een leveranciersschuld ten belope van tweeënvijftig euro negenenvijftig eurocent (¬ 52,59);

- de helft van de geraamde vennootschapsbelasting voor het aanslagjaar 2012 ten bedrage van drieduizend driehonderd eur (¬ 3.300,00);

- de schuld op rekening-courant aan de vennootschap P.H.B. BVBA ten bedrage van zevenhonderd drieëntwintig duizend vierhonderd zeventig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 723.470,72);

- de helft van de verschuldigde tantièmes over het boekjaar ten bedrage van honderd dertien duizend vijftig euro (¬ 113.050,00).

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

ACTIVA

VASTE ACTIVA 2.917.473,07 ¬

1V, FINANCIËLE VASTE ACTIVA 2.917.473,07

Aandelen Houttequiet NV 2.845.304,00 ¬

Aandelen Hougar NV 2.169,07 ¬

Aandelen H-Motors BVBA 70.000,00 ¬

VLOTTENDE ACTIVA 136.786,55 ¬

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR 135.045,00 ¬

B. Overige vorderingen 135.045,00 ¬

LJR Houttequiet NV 135.045,00 ¬

LX. LIQUIDE MIDDELEN 1.741,55 ¬

KBC Bank - zicht 1.741,55 ¬

TOTAAL DER ACTIVA 3.054.259,62 ¬

PASSIVA

SCHULDEN

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE ÉÉN JAAR 839.873,67 ¬

C. Handelsschulden

2. Leveranciers

E. Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

2. Belastingen

Geraamde vennootschapsbelasting aj 2012

F. Overige schulden

LIR P.H.B. BVBA

Tantièmes over het boekjaar

TOTAAL DER PASSIVA 52,95 ¬

52,95

3.300,00 ¬

3.300,00 ¬

3.300,00 836.520,72 723.470,72 ¬ 113.050,00

839.873,67 ¬

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijl gëntiirhèt BélgisëTfi Stààtsblàd = 0W O772Oi2 - Annexes du Moniteur belge

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de vennootschap G.H.B. BVBA respectievelijk vennootschap P.H.B. BVBA, elk voor de helft,

10° VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN EN HET CRITERIUM VOOR DEZE VERDELING:

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) G.H.B. BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3, ondememingsnummer 0444.302.065, rechtspersonenregister Dendermonde), bezit vijftig procent (50%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, zijnde zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

b) P.H.B. BVBA (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren Waas, Oude Zandstraat 25,

ondernemingsnummer 0444.301.768, rechtspersonen register Dendermonde), bezit vijftig procent (50%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER BVBA, zijnde zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschappen als volgt verdeeld:

1/ G.H.B. BVBA ontvangt als vergoeding voor haar zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de te splitsen vennootschap: achthonderd tweeënvijftig (852) aandelen van de ovememende vennootschap P.H.B. BVBA.

2/ P.H.B. BVBA ontvangt als vergoeding voor haar zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de te splitsen vennootschap: negenhonderd drieënnegentig (993) aandelen van de overnemende vennootschap G.H.B, BVBA.

Rekening houdend met het uitsluitend familiale karakter van het aandeelhouderschap van de groep zal de ruilverhouding van de aandelen gebaseerd worden op de netto-actiefwaarde van de inbrengen in de overnemende vennootschappen, waarbij er geen omwisseling van aandelen zal plaatsvinden van een overnemende vennootschap tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf in toepassing van artikel 740, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Geert HOUTTEQUIET Peter HOUTTEQUIET Dirk HOUTTEQUIET

zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

06/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1II IIIIIIIIIIINIIIIVIV iu

behoudei *12004811*

aan het

Belgisch

Staatsblai





Ondernemingsnr : 0438.914.310

Benaming

(voluit) : HOUTTEQUIET BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Zandstraat 25/a te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 13 december 2011, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "HOUTTEQUIET BEHEER", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Oude Zandstraat 25/a, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0438.914.310

Opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren op veertien november negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht december daarna, onder nummer 891208-286.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing  wijziging van het doel van de vennootschap

Na kennisname van het verslag opgesteld door de raad van bestuur op 23 november 2011, waarin een; omstandige verantwoording wordt gegeven van de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva werd gevoegd afgesloten op 30 september 2011, hetzij niet meer dan drie maanden oud, beslist de algemene vergadering tot wijziging van het maatschappelijk doel in overeenstemming met hete verslag van de raad van bestuur, zodat de tekst van artikel 3 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden,: voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer,' administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van: vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering; en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

-elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en: communicatie in het bijzonder;

-het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van' ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee: rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook: de opleiding daarvan;

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van! bedrijven die op dit domein actief zijn;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen,

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

`"rx1i`I=íE: 1i~4_tiiv:~,:r V:1i" ,t );OC3i'i-IANDt-1_

2 6. 12. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobitiënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Tweede beslissing  wijziging van het aantal aandelen

De algemene vergadering beslist tot wijziging van het aantal aandelen van de vennootschap, om het aantal te brengen van duizend tweehonderd veertig (1.240) tot duizend vijfhonderd (1.500). De creatie van aandelen gebeurd in evenredigheid van de aandelen van de betreffende aandeelhouders.

Derde beslissing  wijziging van het boekjaar

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, om het te laten lopen van één juli tot dertig juni

van het daaropvolgende jaar.

De algemene vergadering beslist het huidige boekjaar, dat is aangevangen op één april tweeduizend elf, te

verlengen tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

Vierde en vijfde beslissing  verslaggeving omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, KOSLOWSKI BEDRIJFSREVISOR & CO BVBA (met ondernemingsnummer 0479.095.668, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 63, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor), over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011 en

het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven aan onderhavige akte gehecht.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, KOSLOWKI BEDRIJFSREVIOR & CO BVBA,

voornoemd, luiden als volgt:

Besluit :

Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief,

zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30-09-2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft

opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verstag op te stellen bij

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft

plaatsgehad. Het netto actief volgens deze staat is ¬ 1.810.612,87.

Opgemaakt op 8-12-2011.

Koslowski Bedrijfsrevisor & C° vertegenwoordigd door Georges Koslowski, bedrijfsrevisor.

Zesde beslissing - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a)De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van vennoten.

b)De naam van de vennootschap blijft ongewijzigd.

c)De zetel van de vennootschap wordt niet verplaatst.

d)Het doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd.

e)Het kapitaal van de vennootschap zal één miljoen zevenhonderdnegentig duizend euro (¬ 1.790.000,00)

bedragen, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

f)De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één (1) aandeel in de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één (1) aandeel in de oude naamloze

vennootschap.

g)Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal

de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

h)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder

de vennootschap is gekend.

De vergadering neemt kennis van het feit dat volgende vennoten deel zullen uitmaken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUTTEQUIET BEHEER" :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G.H.B., gevestigd te 9120 Beveren, Bosdamlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0444.302.065, zonder B.T.W.-nummer, voornoemd;

2. De naamloze vennootschap P.H.B., gevestigd te 9120 Beveren, Oude Zand-straat 25, ingeschreven in

het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0444.301.768, zonder B.T.W.-

nummer, voornoemd;

Zevende beslissing - aanneming van de statuten

De algemene vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN

Artikel 1  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: HOUTTEQUIET BEHEER.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25 A.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden,

voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer,

administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van

vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering

en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

-elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en

communicatie in het bijzonder;

-het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van

ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee

rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook

de opleiding daarvan;

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderdnegentig duizend euro (¬ 1.790.000,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15  Samenstelling bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de

benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Artikel 19 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overtreft.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 21 - Verantwoordelijkheid

Als eenvoudige gelastigde van de vennootschap wordt door een zaakvoerder, wegens zijn functie, geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vennootschap. Een zaakvoerder is slechts verantwoordelijk voor de ontvangen lastgeving.

Artikel 24  Gewone, bijzondere en buitengewone Algemene vergadering

De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde donderdag van de maand september om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of door de cornmissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die, alleen of gezamenlijk, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 31 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen vôôr de stemming om verzoekt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding "ja", "neen" of "onthouding".

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de titularis-pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van vennootschappen voorziene gevallen.

Artikel 33  Boekjaar  Jaarrekening  Jaarverslag

Het boekjaar begint op één (1) juli en eindigt op dertig (30) juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een persoon hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan.

Behoudens onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 34 - Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 42 - Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alla aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen niet stemrecht.

Achtste beslissing  ontslag bestuurders en kwijting

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van alle bestuurders van de naamloze vennootschap, te weten:

-De vennootschap G.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3, met s ondernemingsnummer 0444.302.065, RPR Dendermonde, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste

" vertegenwoordiger, de heer Geert Houttequiet.

-De vennootschap P.H.B. BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, met ondernemingsnummer 0444.301.768, RPR Dendermonde, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter Houttequiet.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende bestuurders algehele kwijting voor het door hen gevoerde mandaat.

Negende beslissing  benoeming zaakvoerders en voorzitter bestuursorgaan

De algemene vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap: -De heer Dirk Houttequiet, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Vossekotstraat 79;

-De heer Geert Houttequiet, wonende te 9120 Beveren-Waas, Bosdamlaan 3;

-De heer Peter Houttequiet, wonende te 120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25 bus 1.

De heer Geert Houttequiet wordt benoemd tot voorzitter van het bestuursorgaan.

Tiende beslissing  opdracht aan notaris en machtiging aan bestuursorgaan

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Elfde beslissing  volmachten

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te " Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer David Franssens, mevrouw Cindy Vervaet en mevrouw Eveline Smet, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met . mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDNEEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 25.09.2011, NGL 27.09.2011 11553-0303-017
18/01/2011
ÿþMod 2.1

Ondernemingsnr : 0438.914.310

Benaming

(voluit) : HOUTTEQUIET BEHEER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

A

Zetel : Oude Zandstraat 25 te 9120 Beveren-Waas

Onderwerp akte : MEDEDELING - VERKLARING DOOR RAAD VAN BESTUUR IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 602, § 3 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

verklaring door de raad van bestuur van de vennootschap HOUTTEQUIET BEHEER NV in toepassing van artikel 602, § 3 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

G.N.B. BVBA P.H.B. NV

bestuurder bestuurder

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Geert Houttequiet Peter Houttequiet

vaste vertegenwoordiger vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 !e 01. 2011

DEN DERMONDE

Griffie

111111M11,11,ttIVIMII

be

a B+ St:

(ka LrEn

03/01/2011
ÿþ Mud 2.1

Lrif~ '~ ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIJI1 IIII 11111111111111111111 IllI IJI 1111111

*ii000sas*

GRIFFIE RECHTBANK V A I`? vr,.-. -, -J h r. Ir, F. L

2 3. 12. 2010

p E N l] E 131=

Ondernemingsnr : 0438.914.310

Benaming

(voluit) : HOUTTEQUIET BEHEER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Zandstraat 25/a te 9120 BEVEREN

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering -

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - VERBETERING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats le Beveren op 17 december 2010, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HOUTTEQUIET BEHEER", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Oude Zandstraat 25/a, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0438.914.310

Identificatie van de vennootschap

Opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren op veertien november negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht december daarna, onder nummer 891208-286.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

VERKLARING

De vergadering verklaart dat zij de akte kapitaalverhoging verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op drieëntwintig november tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 15 december 2010 onder nummer 20101215-0181660, wensen te wijzigen. Uit hoofde hiervan wordt de toenmalige agenda en de althans genomen beslissingen als nietig beschouwd en wordt dit vervangen door de hierna volgende agendapunten en de hierna genomen beslissingen.

Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

1. Eerste beslissing :

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de duur van de vennootschap te herformuleren en dientengevolge de tekst van artikel 4 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

2. Tweede beslissing :

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijke kapitaal ad twee miljoen vijfhonderd duizend oude Belgische Frank (2.500.000 BEF) om te zetten in euro zodat het kapitaal voortaan éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38) bedraagt.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 5 van de statuten integraal le schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

3. Derde beslissing :

Er wordt kennis genomen van het waarderingsverslag gedateerd op 15 oktober 2010 van de bedrijfsrevisor ERNST & YOUNG & PARTNERS BVBA, kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, ondernemingsnummer 0438.703.284, rechtspersonenregister Dendermonde, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, nopens de aandelen van de naamloze vennootschap HOUTTEQUIET, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondernemingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde, waarvan de conclusie luidt als volgt:

"De indicatieve waarde van de aandelen van de NV Houttequiet werd bepaald op basis van het gewogen gemiddelde van de hiervoor beschreven waarderingsmethodes.

Rekening houdend met het voorgaande kan de indicatieve waarde van de NV Houttequiet bepaald worden op afgerond ¬ 8.532.000,00.

Rekening houdende dat het maatschappelijk kapitaal van de NV Houttequiet wordt vertegenwoordigd door 97.000 aandelen kan de indicatieve waarde per aandeel als volgt worden bepaald:

weerhouden waarde

aantal aandelen

¬ 8.532.000,00 = ¬ 88,00 afgerond"

97.000

Het huidig waarderingsveslag werd opgesteld in het kader van de bepalingen van het artikel 602,§2,2° en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 15 oktober 2010 door Ernst & Young & Partners BVBA-bedrijfsrevisorenkantoor  die de vorm van een BVBA heeft aangenomen met mandaatdrager : getekend Marleen Hoste, bedrijfsrevisor.

Kennisname bijzonder verslag van de raad van bestuur

Er wordt vervolgens kennis genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van de

vennootschap waarvan de beslissing luidt als volgt:

"De raad van bestuur beslist dat de inbreng van 19.626 aandelen in de vennootschap HOUTTEQUIET NV

zal vergoed worden door 490 nieuw te creëren aandelen."

Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist om het huidige maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen kapitaal mei veertigduizend vierhonderd achtentachtig euro zeventig cent (¬ 40.488,70) om het kapitaal te brengen van eenenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38) op honderd en tweeduizend vierhonderd tweeënzestig euro acht cent (¬ 102.462,08) door uitgifte van vierhonderd negentig (490) nieuwe aandelen, toe te kennen als vergoeding voor de inbreng van negentien duizend zeshonderd zesentwintig (19.626) aandelen van de naamloze vennootschap HOUTTEQUIET, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Oude Zandstraat 25, ondememingsnummer 0476.386.301, rechtspersonenregister Dendermonde. Deze vierhonderd negentig (490) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf de datum van kapitaalsverhoging.

Inbreng

Onmiddellijk worden negenduizend achthonderd dertien (9.813) aandelen van de naamloze vennootschap HOUTTEQUIET, voornoemd, ingebracht voor een inbrengwaarde van achthonderd drieënzestig duizend vijfhonderd vierenveertig euro (¬ 863.544,00) door de heer Geert Houttequiet, voornoemd, en negenduizend achthonderd dertien (9.813) aandelen van de naamloze vennootschap HOUTTEQUIET, voornoemd, ingebracht voor een inbrengwaarde van achthonderd drieënzestig duizend vijfhonderd vierenveertig euro (¬ 863.544,00) door de heer Peter Houttequiet, voornoemd.

Aangezien de totale inbrengwaarde van de aandelen één miljoen zevenhonderd zevenentwintigduizend achtentachtig euro bedraagt, wordt een bedrag van veertigduizend vierhonderd achtentachtig euro zeventig cent ingeschreven in de boekhouding van de vennootschap onder het 'kapitaal' en één miljoen zeshonderd zesentachtigduizend vijfhonderd negenennegentig euro dertig cent als uitgiftepremie op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng van aandelen worden aan de heer Geert Houttequiet, voornoemd, die aanvaardt, tweehonderd vijfenveertig (245) nieuwe aandelen van de vennootschap toegekend en aan de heer Peter Houttequiet, die aanvaardt, tweehonderd vijfenveertig (245) nieuwe aandelen van de vennootschap toegekend.

4. Vierde beslissing :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met één miljoen zeshonderd zesentachtigduizend vijfhonderd negenennegentig euro dertig cent (¬ 1.686.599,30) om het kapitaal te brengen van honderd en tweeduizend vierhonderd tweeënzestig euro acht cent (¬ 102.462,08) op één miljoen zevenhonderd negentig duizend éénenzestig euro achtendertig cent (¬ 1.789.061,38) door incorporatie van de gecreëerde uitgiftepremie ad één miljoen zeshonderd zesentachtigduizend vijfhonderd negenennegentig euro dertig cent (¬ 1.686.599,30) zonder creatie van nieuwe aandelen.

5. Vijfde beslissing :

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met negenhonderd achtendertig euro tweeënzestig cent (¬ 938,62) om het kapitaal te brengen van één miljoen zevenhonderd negenentachtig duizend éénenzestig euro achtendertig cent (¬ 1.789.061,38) op één miljoen zevenhonderd negentig duizend euro (¬ 1.790.000,00) door incorporatie van overgedragen resultaat.

6. Zesde beslissing :

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, beslist de algemene vergadering om artikel 5 van de statuten

integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderd negentig duizend euro (¬ 1.790.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd veertig (1.240) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

7. Zevende beslissing :

De algemene vergadering beslist om de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan aandelen op naam zullen zijn.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 8 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

8. Achtste beslissing :

De algemene vergadering beslist om een nieuw artikel 9bis in de statuten toe te voegen houdende de statutaire bepalingen inzake de overdracht van de aandelen.

Dit nieuw artikel 9bis, welke dient toegevoegd te worden onmiddellijk na het artikel 9 van de statuten, zal luiden als volgt:

"Overdracht van aandelen onder levenden

Indien de vennootschap meer dan twee aandeelhouders telt, zullen de aandeelhouders, zelfs aan een mede-aandeelhouder, hun aandelen niet mogen afstaan, noch geheel, noch gedeeltelijk, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun mede-aandeelhouders aangeboden te hebben. De aandeelhouder die aandelen wenst over te dragen, verzoekt de raad van bestuur een algemene vergadering bijeen te roepen, waarin de mede-aandeelhouders zich dienen uit te spreken over het aanbod dat hen wordt gedaan. Deze aankoop moet zo nodig geschieden in verhouding met het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. Wordt het voorkooprecht van de mede-aandeelhouders niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend, dan kan overdracht van aandelen vrij aan derden gebeuren mits deze derde wordt aanvaard door alle andere aandeelhouders. De weigering van toestemming blijft zonder verhaal.

Indien de vennootschap slechts uit twee aandeelhouders bestaat, zal de overdracht van aandelen onder levenden sowieso slechts toegestaan zijn mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van de andere aandeelhouder. De beslissing van deze laatste moet aan de gebeurlijke overdrager meegedeeld worden door een bij de post aangetekende brief binnen de maand na het voorstel tot overdracht. De weigering van toestemming blijft zonder verhaal.

De toestemming is eveneens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

Indien een aandeelhouder onbekwaam verklaard wordt of zich in staat van faling of onvermogen bevindt, is hij verplicht zijn aandelen af te staan aan zijn mede-aandeelhouders, waarbij de bepalingen van onderhavig artikel van toepassing zijn.

Volgrecht

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen, dient van de potentiële verkrijger de verbintenis te verkrijgen dat deze tevens de aandelen van de overige aandeelhouders zal overnemen, indien deze laatsten dit zouden wensen, en dit aan dezelfde voorwaarden en modaliteiten.

Overdrachtsprocedure

De overdrager die alle of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, richt hiertoe een aangetekend schrijven aan het bestuursorgaan, waarin hij mededeelt: (i) welke aandelen hij wenst over te dragen (de "betrokken aandelen"), (ii) de identiteit van de potentiële verkrijger (iii) de wijze van overdracht en (iv) tegen welke prijs en welke voorwaarden de betrokken aandelen zullen worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Het in dit lid bedoelde schrijven, wordt hierna de "mededeling" genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap slechts uit twee aandeelhouders bestaat, zal het bestuursorgaan de mededeling, binnen de vijftien dagen na ontvangst ervan, overmaken aan de andere aandeelhouder. Deze zal zijn beslissing inzake de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, via een ter post aangetekende brief aan de overdrager meedelen binnen de dertig dagen na ontvangst van de mededeling.

Indien de vennootschap uit meer dan twee aandeelhouders bestaat dient het bestuursorgaan, overeenkomstig onderhavige statuten, een algemene vergadering bijeen te roepen die dient te beraadslagen en te besluiten omtrent de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling. Deze algemene vergadering dient bijeen te komen binnen een termijn van dertig dagen na ontvangst van de mededeling. Deze algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de mededeling indien alle aandeelhouders, andere dan de overdrager, aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beslist over de mededeling bij éénparigheid van stemmen en zij dient deze beslissing per aangetekend schrijven aan de overdrager en het bestuursorgaan mee te delen binnen een termijn van vijftien dagen na datum waarop de beslissing werd genomen. Indien de algemene vergadering geen beslissing neemt binnen de gestelde termijn en/of haar beslissing niet meedeelt binnen de gestelde termijn, wordt de overdracht geacht te zijn geweigerd door alle aandeelhouders.

Ingeval van weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, door de algemene vergadering, kunnen de betrokken aandelen niet worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Bij weigering van toestemming verplichten de aandeelhouders, die zich tegen de overdracht verzetten, zich ertoe de aandelen aan te kopen tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig onderhavig artikel. De andere aandeelhouder mogen, indien zij zulks verlangen, aan deze koop deelnemen. De verdeling zal dan geschieden a rato van het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. De aandeelhouders die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen dan gezegd pro rata overnemen.

Ingeval van goedkeuring van de overdracht, vermeld in de mededeling, door het bestuursorgaan, dienen de betrokken aandelen te worden overgedragen aan de potentiële verkrijger tegen de in de mededeling vermelde voorwaarden binnen een termijn van dertig dagen na datum waarop de beslissing van de algemene vergadering werd genomen, bij gebreke waaraan de procedure van dit artikel opnieuw moet worden gevolgd.

Overdrachtsprijs van de aandelen

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen vennoten, zal de prijs van iedere eventuele overdracht vastgesteld moeten worden door een algemene vergadering.

Deze waarde wordt vastgesteld op voorstel van de zaakvoerder(s) en er wordt voor haar berekening aangenomen dat er rekening gehouden werd met de reserves en waardeverhogingen, als met de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen. Zolang zij niet door een latere vergadering wordt gewijzigd zal deze waarde als basis dienen voor elke overdracht van aandelen die zich zou voordoen.

Indien echter, ten gevolge van gelijk welke omstandigheden gezegde basiswaarde, vastgesteld door de laatste algemene vergadering met meer dan tien ten honderd stijgt of daalt, mogen de zaakvoerder(s) een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, teneinde een nieuwe overdrachtprijs te bepalen.

Bij gebreke daaraan, zal de waarde vastgesteld worden door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij, door de betrokkene zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, welke waardebepaling imperatief zal gelden als basis voor de overdracht, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Overdracht van aandelen bij overlijden

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Indien de vennootschap slechts twee leden zou tellen, zal bij overlijden van één van hen over de aanvaarding van nieuwe vennoten beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten medegedeeld worden door een bij de post aangetekende brief, binnen de drie maanden na het overlijden.

Blijven er verscheidene overlevende vennoten over, dan worden zij, binnen de maand na het overlijden, door de zaakvoerder(s) of bij diens afwezigheid door de oudste vennoot in algemene vergadering bijeengeroepen. De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de bijeenroeping. De beslissing over de aanvaarding wordt aan de belanghebbenden medegedeeld door een bij de post aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Deze instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

Bij weigering van aanvaarding - weigering die zonder verhaal blijft - geschiedt de terugkoop door de vennoten, overeenkomstig onderhavige statuten.

De waarde der aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel tien van onderhavige statuten."

9. Negende beslissing

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de samenstelling van de raad van bestuur te herformuleren in die zin dat de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders dient te bestaan wanneer er slechts twee aandeelhouders zijn. Tevens wordt de verplichting tot aanduiding van een vaste vertegenwoordiger wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, voorzien.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 10 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De [eden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor ten hoogste zes jaar, zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een bestuurder is verplicht om, na zijn ontslag, zijn mandaat verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien. Het mandaat van een aftredende bestuurder neemt een einde bij de sluiting van de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In geval één of meer plaatsen van bestuurder openvallen hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de volgende algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst."

10. Tiende beslissing :

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de machten van de raad van bestuur te wijzigen in die zin dat de raad van bestuur de voorafgaande toestemming van de algemene vergadering nodig heeft voor de overdrachten van financiële vaste activa van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 12 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voor de beslissingen aangaande de overdrachten van de financiële vaste activa eigendom van de vennootschap, heeft de raad van bestuur evenwel de voorafgaande goedkeuring nodig van de algemene vergadering, beslissend met de aanwezigheids- en meerderheidsquora als voor een statutenwijziging."

11. Elfde beslissing :

De algemene vergadering beslist om de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt in en buiten rechte door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 14 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door de raad van bestuur."

12. Twaalfde beslissing :

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande het stemrecht van de

aandeelhouders te herformuleren.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 22 van de statuten integraal te schrappen en te

vervangen door de hierna volgende tekst:

"Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen."

13. Dertiende beslissing :

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en vereffening van

de vennootschap te herformuleren en aan te passen aan de huidige wetgeving hieromtrent.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 27 en 28 van de statuten integraal te schrappen

en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Artikel 27. - Ontbinding

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Artikel 28. - Vereffening

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders van rechtswege de vereffenaars. De algemene vergadering kan ten allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek Vennootschappen. De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is gehomologeerd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet 1e plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

" Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in hel vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn. dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht."

14. veertiende beslissing :

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

15. Vijftiende beslissing :

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen-Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaaiveld 41D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Carine Dhaen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, notulen van Raad van Bestuur, verslag van d bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

" -Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2010 : DE058866
08/10/2010 : DE058866
27/10/2009 : DE058866
06/10/2009 : DE058866
14/10/2008 : DE058866
04/10/2007 : DE058866
03/11/2006 : DE058866
28/10/2005 : SN058866
07/10/2004 : SN058866
26/03/2004 : SN058866
28/10/2003 : SN058866
11/06/2003 : SN058866
03/03/2003 : SN058866
03/03/2003 : SN058866
14/02/2003 : SN058866
23/10/2002 : SN058866
07/11/2001 : SN058866
10/11/2000 : SN058866
29/10/1999 : SNT000172
19/11/1997 : SNT172
22/09/1990 : SNT172
13/04/1990 : SNT172
08/12/1989 : SN47833

Coordonnées
HOUTTEQUIET BEHEER

Adresse
OUDE ZANDSTRAAT 25A 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande