HANROB

Société en commandite simple


Dénomination : HANROB
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.100.181

Publication

19/09/2011
ÿþ"

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11141039*

1111

be a

&

stz

Bij-lagen bij het Beigisch Staatsbiad 19U..0.9/20.11- Annexes du Moniteur_ belge

Ondernemingsnr : O$i- . -SA . -l$s.

Benaming

(voluit) : Hanrob

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel :DAM 26 9950 WAARSCHOOT

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/07/2011

1 juli 2011

Is opgericht:

De gewone commanditaire vennootschap "HANROB", met als vennoten

1. De heer DHOORE MARC, geboren te LOKEREN op 15/07/1981, ongehuwd, wonende te DAM

26, 9950 Waarschoot.

Optredende als beherend vennoot

2. Mevrouw VAN BOSBEKE AN, geboren te DEINZE op 23/08/1983, ongehuwd, wonende te DAM

26, 9950 Waarschoot

Optredende als stille vennoot

Zij verklaren deze Comm V opgericht te hebben onder de naam "HANROB", waarvan het geplaatste kapitaal duizend (1000,00) euro bedraagt en dit is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde.

Inbreng in geld

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal geplaatst is als volgt:

1. door MARC DHOORE, voornoemd sub 1.: op vijfenzeventig (75) aandelen. Zij betaalde hierop zevenhondervijftig (750,00) euro.

2. door AN VAN BOSBEKE, voornoemd sub 2.: vijfentwintig (25) aandelen. Zij betaalde hierop

tweehondervijftig (250,00) euro, optredend als stille vennoot.

Samen: honderd (100) aandelen, vertegenwoordigend de totaliteit van het aantal uitgegeven en

ingeschreven aandelen.

Ieder der aandelen is volledig volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op een rekening onder nummer

860-1139162-73 bij CENTEA NV geopend ten name van "HANROB" in oprichting,

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

STATUTEN

TITEL I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en haar

naam luidt: "HANROB",

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t t!t t [ - vervolg Men 2.0

Artikel 2

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage tot Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van makelaarsverrichtingen en vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen in de ruimste zin van het woord

- het optreden van expert in schadegevallen en in alle dossiers met betrekking tot verzekeringen en aanverwante activiteiten

- het verstrekken van advies en informatie, het verlenen van diensten en het optreden als tussenpersoon met betrekking tot verzekeringen en alle aanverwante activiteiten

- uitbating van een dienstenkantoor, in het bijzonder een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- en verzekeringsaangelegenheden.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen.

- het uitvoeren van managementopdrachten

Dit alles voor zover de vennootschap voldoet aan alle wettelijke en reglementaire bepalingen met betrekking tot de gereglementeerde beroepen en activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting.

TITEL Il: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend (1000,00) euro en

dit is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde.

TITEL VI: INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 12: Jaarrekening.

Het boekjaar loopt van één juli tot en met dertig juni.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te worden indien daartoe overeenkomstig de wet aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat alle gegevens, bedoeld in de relevante artikelen van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te DAM 26 - 9950 WAARSCHOOT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

- varvolg Mod 2.6

B. Boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 30 juni 2012.

De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december

2012 om achttien uur.

C. Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken.

Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op heden.

Evenwel worden alle in naam en voor rekening van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. Alle bewerkingen die door de oprichters sedert 1 april 2011 gesteld en afgesloten werden in naam van de vennootschap zullen vanaf heden beschouwd worden als zijnde gedaan voor rekening van deze vennootschap op haar risico en te haren laste, wat uitdrukkelijk aanvaard wordt door de comparanten.

Overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen zal de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgen met de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

D. Benoemingen.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde heer Dhoore Marc, die deze opdracht aanvaardt. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf heden met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf heden tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap.

Krachtens artikel 9 van de statuten is haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

E. Bezoldiging van de zaakvoerder.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Malschaert-Verbraeken", met zetel te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 25, vertegenwoordigd door Els Verbraeken wonende te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 27, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om alle verrichtingen te doen teneinde: - de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening. Gelezen en goedgekeurd door oprichters

DHOORE MARC

zaakvoerder

Op rie laatste blz van Luik B vernielden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenter?.nee notaris. hetzij van de perso{o)ninnj

bevoegd de rechtspersoon ten asinien van Herden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
HANROB

Adresse
DAM 26 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande