GYPROX DEGROOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GYPROX DEGROOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.210.620

Publication

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 14.10.2013 13630-0369-010
07/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

reT1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111Elletjalln1

NE ERGE LE

26 -09- 2013

RECHTBANK VAN

.... ..... . _ ....... _

Ondernemingsnr : 0820.210.620

Benaming

(voluit) : GYPROX DEGROOTE

(verkort.):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tijgerlelielaan 7 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECTIFICATIE

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 10107/13 blijkt dat het huisnummer van de maatschappelijke zetel, foutief werd opgenomen, de beslissing om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel over te brengen : van Tijgerlelielaan 7 te 9051 Sint-Denijs-Westrem naar Noorderbiesten 13 te 9810 Eke wordt aldus opnieuw bekendgemaakt.

"' De zaakvoerder

Steve Degroote

. ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Kaam en handtekening.

30/08/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1,~1W-a.E..



2 b Mi 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDFL gfrieNT

,

na neerlegging ter gri

lomitulloil18

Ondernemingsnr : 0820.210.620

Benaming

(voluit) : GYPROX DEGROOTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tijgerlelielaan 7 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte :. Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 10/07/13 blijkt de beslissing om met onmiddellijke ingang de; maatschappelijke zetel over te brengen van Tijgerlelielaan 7 te 9051 Sint-Denijs-Westrem naar Noorderbiesten. 7te9810Eke.

De zaakvoerder

Steve Degroote

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beprekte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Ferdinand Nève, geassocieerd notaris te Gent werd op 11 juli 2012 de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARARAT FOOD" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108 alwaar volgende agenda werd behandeld:

1/ ontslag van de zaakvoerder met onmiddellijke ingang en benoeming van de heer Steve Degroote tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

2/ Bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin bij toepassing van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 19 juni 2012.

3/ Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en vervanging van artikel vier van de statuten, omvattend het maatschappelijk doel door volgende tekst:

"Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

" Het stelten van alle activiteiten in de bouw en renovatiebouw die niet worden beschermd door een gereglementeerd beroep, met in het bijzonder de uitvoer van plamuur en gyprocwerken en dit in hoofd  en onderaanneming;

" De bemiddeling en de adviesverlening betreffende de gestelde activiteiten in de bouw en renovatiebouw; «De aankoop en verkoop van materialen, benodigdheden en machines ter uitvoer van de eigen en andere bouwactiviteiten;

" De investering in roerende en onroerende goederen, zowel in binnen en buitenland, zowel betreffende aankoop en verhuur;

Dit aires in de meest ruime zin.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4/ wijziging van de naam naar BVBA Gyprox Degroote en vervanging van artikel 1 van de statuten door volgende tekst:

"Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «GYPROX DEGROOTE».

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 1t 1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d IUli 1I III IN II

*12132132*

Onderneniingsnr : 0820 210 620 Benaming

(voluit) : ARARAT FOOD (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

web-sites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

5/verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108 naar 9051 Sint-Denijs-Westrem, Tijgerlelielaan 7 en wijziging van artikel 2 van de statuten om het te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Tijgerlelielaan 7. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het

Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoer-der(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland."

6/ Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

7/ Machtiging aan de instrumenterende notaris om over le gaan tot de coördinatie van de statuten

8/ Volmacht.

en volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de zaakvoerder, de heer Wijmeersch Erik, nationaal nummer 70.01.23-079.29, met onmiddellijke ingang te ontslaan. Kwijting van het geleverde bestuur zal hem worden geleverd bij de eerste gewone algemene vergadering. Tevens beslist de vergadering om de heer Steve De Groote nationaal nummer 75.08.07-027.36 te benoemen tot zaakvoerder en vast vertegenwoordiger van de vennootschap, dewelke hier aanwezig is en deze mandaten aanvaardt,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 1 juni 2012, omvattend een omstandige verantwoording van het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgestoten per 19 juni 2012.

Het verslag de dato 1 juni 2012 en de staat actief passief werden ondertekend door de oude, reeds ontslagen, zaakvoerder de heer Wijmeersch Erik. De heer Steve De Groote, tot zaakvoerder benoemd in het vorig besluit, neemt het verslag de dato 1. juni 2012 en de staat actief passief de dato 19juni 2012, over voor zijn rekening en erkent de juistheid ervan.

De vergadering beslist deze stukken goed te keuren.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap en artikel vier van de statuten, omvattend het maatschappelijk doel te wijzigen en het te vervangen door de tekst zoals opgenomen in punt twee van de agenda.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Gyprox Degroote" en wijzigt artikel 1 van de statuten door de tekst zoals opgenomen in het derde agendapunt.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108 naar 9051 Sint-Denijs-Westrem, Tijgerlelielaan 7 en vervangt artikel 2 van de statuten door de tekst zoals opgenomen in agendapunt 4.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van aile genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist de instrumenterende notaris machtiging te verlenen met het oog op het opmaken van de gecoördineerde statuten.

ACHTSTE BESLUIT

Een bijzonder volmacht wordt gegeven aan BVBA THT Boekhoudpraktijk met zetel te 9030 Mariakerken Gaston Gheldolflaan 9 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Thorsten Theys, zaakvoerder, met het oog op het verrichten van aile formaliteiten in verband met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en In verband met de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde. (getekend) F Neve, notaris

samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-là.

b*ehoi~den

aan het

Belgisch

Staalblad

21/12/2011
ÿþr

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111JIIIH1110111111

Ondernemingsnr : 0820.210.620

Benaming

(voluit) : ARARAT FOOD

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 108 - 9050 Gentbrugge

Onderwerp akte : Ontslag 1 benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 15/09)2011 blijkt :

- het ontslag van Maarten Michielssens, wonende te Hagebos 14 te 8490 Jabbeke, als zaakvoerder van de vennootschap;

- dat de nodige kwijting werd verleend aan Maarten Michielssens voor de periode tussen oprichting en 31/12/2010;

- de benoeming van Erik Wijmeersch, wonende te Tulpenstraat 37A te 9100 St-Niklaas als zaakvoerder van de vennootschap;

Erik Wijmeersch

zaakvoerder

~ Use

NEERGELEC3D

41" : ..., " ...n..:..i.. .

9 9 DEC. 2011 _._.

RECI-#TRANK VA!'-;

KOOPHAengfet., `;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.09.2011, NGL 12.10.2011 11578-0476-009
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 11.09.2015 15588-0156-011

Coordonnées
GYPROX DEGROOTE

Adresse
NOORDERBIESTEN 13 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande