GUMAMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUMAMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.907.450

Publication

17/04/2012
ÿþ Mod Wor011.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u 1111 I 111111111 IN II N~ GRIFFIE F? ~~

*12074852* VAN i~,OOs ~:;-: :---

-- 4 APR, 2012 1

DCND1==~

~r" iffie-- _ -

be a B Sti





Ondernemingsnr : 0452.9 07.450

Benaming

(voluit) : GUMAMI

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9200 DENDERMONDE, OUDE VEST 86

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING  OMZETTING VAN DE RECHTSVORM IN EEN BVBA  ONTSLAG BESTUURDERS I BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS  AANNEMING NIEUWE STATUTEN - VOLMACHT

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op achtentwintig maart tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

1°) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen om het in overeenstemming te brengen met de financiële noden van de vennootschap, tot beloop van tweeënveertigduizend negenhonderd euro (¬ 42.900, ), om het van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500, ) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, ) te brengen, zonder vernietiging van aandelen, en aan te rekenen op het maatschappelijk en werkelijk gestort kapitaal door terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, onder opschortende voorwaarde van de bepalingen van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel vijf der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast; het zal voortaan luiden als volgt:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, ). Het is verdeeld in driehonderd éénenveertig (341) gelijke aandelen zonder' nominale waarde.".

2°) De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Te dien einde het door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen voorgelegde verslag en de. staat van actief en passief der vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend elf goed te keuren, alsook het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor wiens besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011, die het bestuursorgaan van Gumami NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de nonnen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van EUR 73.952, 93 is EUR 12.452, 93 hoger dan het kapitaal van EUR 61.500, 00.

Onderhavig verslag is opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de omzetting van Gumami NV en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend. Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor.".

Overeenkomstig voorgaande worden alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend twaalf verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Ste° De vergadering beslist met ingang van achtentwintig maart tweeduizend twaalf: a) het ontslag te aanvaarden als bestuurder van: 1) de heer GOOSSENS Koen Robert Alice (bestuurder en gedelegeerd bestuurder), en 2) mevrouw SCHREVEN Michèle Julien Leonie, beiden wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 167, en 3) de naamloze vennootschap GUMAKO ELECTRONICS", met zetel te 9200 Dendermonde, Oude Vest 86, wettelijk vertegenwoordigd door de heer GOOSSENS Gustaaf Wilhelmina, wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 169; hen wordt kwijting gegeven over hun opdracht; b) te Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. benoemen als statutair zaakvoerder: 1) voornoemde heer Gustaaf Goossens; 2) mevrouw DE LEEBEECK Mariette Emiline Maria Theresia, wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 169, en 3) voornoemde heer

. . , Koen Goossens. Ais zaakvoerder-opvolger van voornoemde heer Koen Goossens wordt aangesteld: mevrouw Michele Schreyen, allen voornoemd. De opdrachten zullen onbezoldigd zijn, behalve het mandaat voor voornoemde heer Koen Goossens, en het alles behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

,,,, 41 De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na bespreking artikel per artikel, vast te stellen, bij uittreksel luidend als volgt:

vi. , Handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "GUMAMI", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Oude Vest 86, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

{ De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij Kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle

wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, ), en is verdeeld in driehonderd éénenveertig (341) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire zaakvoerders al dan niet vennoten. Zijn benoemd als statutair zaakvoerder: 1) de heer GOOSSENS Gustaaf Wilhelmina, wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 169; 2) mevrouw DE LEEBEECK Mariette Emiline Maria Theresia, wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 169, en 3) de heer GOOSSENS Koen Robert Alice, wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 167. Is aangesteld ais zaakvoerder-opvolger van voornoemde heer Koen Goossens: mevrouw SCHREYEN Michèle Julien Leonie, wonende te 9200 Dendermonde, Hoofdstraat 167,

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij de vennootschap gezamenlijk optredend.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden ais enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekiaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en' afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

5~' De vergadering beslist bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de aangestelden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DECKER & C°", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsiokeften alle nodige formaliteiten .te vervullen inzake de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen, en d) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het sociaal secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag raad van bestuur  verslag bedrijfsrevisor.

~



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.03.2012, NGL 23.03.2012 12070-0433-013
20/02/2012 : DE049802
07/07/2011 : DE049802
13/09/2010 : DE049802
31/08/2010 : DE049802
22/07/2009 : DE049802
08/07/2008 : DE049802
04/07/2007 : DE049802
16/06/2005 : DE049802
20/04/2004 : DE049802
02/10/2003 : DE049802
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 27.08.2015 15495-0544-013
04/10/2002 : DE049802
20/09/2001 : DE049802
15/09/1999 : DE049802
04/06/1997 : DE49802
05/06/1996 : DE49802
19/04/1995 : DE49802
19/04/1995 : DE49802
09/07/1994 : DE49802

Coordonnées
GUMAMI

Adresse
OUDE VEST 86 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande