GHECOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHECOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.532.455

Publication

28/05/2013
ÿþmod 11.1

liEll*11111,1,111.1p'!'111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 6 MO 1013

RECl<ii`FfIA;ifK VAN

KOOPHANDEL E. ENT

Ondernemingsnr : O ~ ~ ~ ~ 4 5S

Benaming (voluit) : GHECOM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidebergenpark 7

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op drie mei tweeduizend dertien, ter neerlegging vôÔr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door;

Mevrouw dE SCHIPPER, Catharina Leonore Elizabeth, geboren te Papendrecht (Nederland) op dertig oktober negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergenpark 7, thans niet gehuwd.

De naam van de vennootschap luidt: "GHECOM".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergenpark 7.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

i De vennootschap heeft tot doel

Consulting en adviesverlening met betrekking tot operationeel beheer van

vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

af het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

bi het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

cl het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

dl het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

e/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel;

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies,

Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vijftigduizend euro (4.050.000,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in veertigduizend vijfhonderd (40.500) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/veertigduizendvijfhonderdste (1/40.500ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in natura,

Mevrouw Catharina de Schipper heeft in de vennootschap ingebracht:

A. drieënzestig (63) van de honderd vijfentwintig (125) bestaande aandelen van de naamloze vennootschap 'POINT-VIRGULE', met zetel te 9890 Gavere, Legen Heirweg 7A, ondernemingsnummer 0464.468.358, RPR Gent.

De drieënzestig (63) ingebrachte aandelen van genoemde naamloze vennootschap 'POINT-VIRGULE' worden gewaardeerd tegen een miljoen negenhonderdduizend euro (1.900.000,00 EUR).

B. vierentwintigduizend negenhonderd negenennegentig (24.999) van de vijfentwintigduizend (25.000) bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SERENGETI', met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergenpark 7, ondernemingsnummer 0865.785.079, RPR Gent.

De vierentwintigduizend negenhonderd negenennegentig (24.999) ingebrachte aandelen van genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SERENGETI' worden gewaardeerd tegen twee miljoen honderdvijftigduizend euro (2.150.000,00 EUR).

De ingebrachte goederen hebben aldus een netto-inbrengwaarde van in totaal vier miljoen vijftigduizend euro (4.050.000,00 EUR), zoals beschreven in het aangehechte verslag van de

bedrijfsrevisor. .

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende bewoordingen:

"5. BESLUIT

De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Uit onze controles blijkt dat :

1, de beschrijving van de gedane inbreng in natura, namelijk 63 aandelen (51%) van de NV Point-Virgule en 24.999 aandelen (99,99%) van de BVBA Serengeti, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. de toegepaste waarderingsmethode voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord is. De gebruikte methode leidt tot een waarde die minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding in aandelen, zodat mag worden gesteld dat de inbreng niet is overgewaardeerd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

., r,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

h

J

r. mod 1 i.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



3, dat de werkelijke vergoeding als tegenprestatie van de inbreng in natura bestaat uit 40.500

volledig volgestorte aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `GHECOM';

4. dat de rechten en verplichtingen van de partijen duidelijk vastgesteld zijn.

Opgemaakt te Kuurne,

op 30 april 2013

De Burgerlijke Vennootschap idvv B.V.B.A.

`Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte."

Het kapitaal is volgestort ten belope van vier miljoen vijftigduizend euro (4.050.000,00 EUR).

Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van vier

miljoen vijftigduizend euro (4.050.000,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor onbepaalde duur werd door de oprichters tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder benoemd;

mevrouw Catharina de Schipper, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergenpark 7.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies

en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de

aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte

stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter,

dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar

vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het

wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van

vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van

het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig

december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank

van koophandel en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur op de

maatschappelijke zetel.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden om achttien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van oprichtingsakte van 03/05/2013, met verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag

van de oprichter.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GHECOM

Adresse
HEIDEBERGENPARK 7 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande