GERBEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERBEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.837.833

Publication

22/07/2013
ÿþ111111,!111,1.1131,11,711111

Eui G.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRUME RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Mod 21

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0445.837.833

Benaming

(voluit) : GERBEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9472 Denderleeuw-Iddergem Parochiestraat 41

Onderwerp akte = BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-AFSLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor meester Peter De Schepper notaris met standplaats Roosdaal op 8 juli 2013, ted Registratie, blijkt dat de algemene vergadering der vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoordvonnis"

De vergadering heeft unaniem beslist de voorzitter tevens vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken zoals deze dooumenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering heeft unaniem beslist eveneens de voorzitter-vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers; afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van: vennootschappen.

Tweede beslissing: Goedkeuring van het vereffenings-verslag en de vereffeningsrekeningen

De vergadering heeft unaniem beslist zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de: vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Derde beslissing: Ontlasting der vereffenaar.

De algemene vergadering heeft algehele ontlasting gegeven, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de' heer ROSSIGNOL Gerben Alfons Maria, geboren te Ninove op 9 juli 1972 (NN 720709 195-29), wonende te 9472 Denderleeuw, Parochiestraat, 41 , voor zijn beheer als vereffenaar der vennootschap.

Vierde beslissing: Sluiting der vereffening.

De algemene vergadering heeft de de afsluiting der vereffening uitgesproken en heeft vastgesteld dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GERBEN", definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar. Zij stelt eveneens, vast dat ingevolge de machten die hem werden toegekend door de buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2011 de vereffenaar bevoegd is voor alle handelingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan ingevolge de sluiting van de vereffening.

Zij heeft besloten dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden ten huize van de heer ROSSIGNOL Gerben, vereffenaar, voornoemd.

De sommen en waarden die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hen niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito en Consignatiekas.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte met aanwezigheidslijst.

Notaris Peter de Schepper

te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 28.07.2011 11340-0167-008
29/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C.', ~(~ ..~- ." , , r" ~_:~it : ,qF, VAN

1 8 APR 2011

DEv`D D E.

*11065577*

Ondernemingsnr : Benaming 0445.837.833

(voluit) GERBEN

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

9472 Denderleeuw-Iddergem Parochiestraat 41

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-VERVROEGDE ONTBINDING BENOEMING VEREFFENAAR- VERSLAGSCHRIFTENVERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR- VERSLAGSCHRIFTEN

Uit een akte verleden voor meester Peter De Schepper notaris met standplaats Roosdaal op 28 februari 2011 geboekt vier bladen twee verzendingen te Asse I op 02 maart 2011; boek 5/628 blad 63 vak 01; Ontvangen: vijfentwintig Euro (25,00 Euro). De ontvanger (getekend) Mn Van Riet (inspecteur), blijkt dat de algemene vergadering der vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste Beslissing Verslagen

Bij eenparigheid heeft de algemene vergadering de voorzitter ontslaan lezing te geven van het verslag van: de zaakvoering, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het wetboek der vennootschappen alsook van het: verslag van de bedrijfsrevisor van de vennootschap, de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", voornoemd, vertegenwoordigd door de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "Dujardin & Partners" vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin opgesteld op 24

januari 2010 betreffende de staat, minder dan drie maanden: 30 november 2010) die erin vermeld staat. "

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen: "De zaakvoerder van de BVBA; GERBEN heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 30 november; 2010 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een; balanstotaal opgeeft van 313,05 EUR en een negatief netto-actief t.b.v. 7.014,62EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

De artikelen 332 en 333 van het wetboek van vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal; slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen dhr Gerben Rossignol bereid is om zijn vordering op de vennootschap niet op te vorderen en dit ten: belope van het voormelde negatieve netto-actief.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele: BTW- en belastingscontroles"

Voormelde staat geeft dan ook, onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer. Wevelgem 24! januari 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Partners,` vertegenwoordigd door dhr. piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

Tweede beslissing: Vervroegde ontbinding

De algemene vergadering heeft beslist bij algemeenheid van stemmen de vervroegde ontbinding van de vennootschap, die enkel nog zal bestaan ten behoeve van de vereffening en spreekt de invereffeningstelling uit: te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing kennisname ontslag zaakvoerder "

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat:

de zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de Heer ROSSIGNOL Gerben Alfons Maria, geboren te

Ninove op 9 juli 1972 (NN 720709 195-29), wonende te 9472 Denderleeuw, Parochiestraat, 41 .

Vierde beslissing: Benoeming der vereffenaar(s)-Bezoldiging.

De algemene vergadering heeft aangesteld bij algemeenheid van stemmen als vereffenaar, de zaakvoerder,

de heer ROSSIGNOL Gerben, voornoemd, voornoemd, die aanvaard heeft.

De vergadering heeft beslist dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd zal zijn.

Vijfde beslissing: Bevoegdheden en emolumenten der vereffenaar(s).

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwem akte

Op de !natste blz. van Lu !c BB vermelden : Recto: Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

voop

hehouden aan het Belgisch

Staatsblad

gen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergaderingaan de enige vereffenaar de meest uitgebreide hovongdhmdemÓoagakand voorzien in artikels 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in het wetboek der vennootschappen, zonder de machtiging ;hw moeten verkrijgenvan de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Hij kan de ! grondpandbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, ^ )voonmchten, hypnthokan, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder |botaUng van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire ovwrsuhrijv|n8, bau|aglegginA, verzet of andere ! .

~be|etse|en. 'hetaan de vereffenaar in naam van de'

. De~'m='^~^~`~~^~~': geeft'bijzonderde^'~~'~~'^~' i vennootschap de akte van vroegtijdige ontbinding van de handelshuur te tekenen.

Hij wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. !

; Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of; ;nmeardona mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde | !henn~n~

'

' Hetmandmo*von vereffenaar is kosteloos.

'

i De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naart het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van ' vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een! ! omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten verzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andwe de wntvangsten, de uitgaven en de! ! uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de i !vomefféning dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de~~w overzonden te worden. De ; vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift- van artikel 190 Wetboek von! vennootschappennmnbUgwxolgxoormleerdoxenæffeningaf te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank ; van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord i moeten voorlmAgwn

~

Zesde beslissing: "

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de vereffenaar teneinde de vervulling van dmi formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de hnuioAu~bonk van OndwmaminAenendoogoma(èndbÜ Administratie van d~Ad~n|~idmBelastingovar

daToo~axmeQde'

. ~waardmte verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

. ~

gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte met aanwezigheidslijst. Notaris Peter de Scheppe

te Roosdaa

---' ' ' `----------------'--'--------'---------------------'--' '

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd derechtspersoon ten aanzien van derden »evertegenwoordigen

Verso :

Naam en handtekernng

24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 21.09.2010 10545-0430-012
13/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2010, NGL 09.09.2010 10538-0172-012
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08465-0308-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 02.07.2007 07315-0137-014
12/12/2006 : BL552637
04/07/2006 : BL552637
04/07/2005 : BL552637
09/06/2005 : BL552637
27/07/2004 : BL552637
07/08/2003 : BL552637
05/03/1998 : BL552637
01/01/1995 : BL552637
14/12/1991 : BL552637

Coordonnées
GERBEN

Adresse
PAROCHIESTRAAT 41 9472 IDDERGEM

Code postal : 9472
Localité : Iddergem
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande