FRELI FRUIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRELI FRUIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.552.242

Publication

18/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iioi111 1Ij1,11,116mi wmi

NEERGELEGD

Û ? JUNI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN 'E GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderrtemingsnr: d S 3 5~

Benaming (voluit) : Fréli Fruit

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 159b bus 1

9810 Nazareth (Eke)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 5 juni 2013 dat:

1, De heer LAMPENS Dirk Maurice Mark, geboren te Gent op 5 mei 1963, echtgenote van mevrouw De WULF Cecilia Zulma Joseph, wonende te 9840 De Pinte, Grote Steenweg 77 en de heer LAMPENS Frederik, geboren te Gent op 2 juli 1992, wonende te 9840 De Pinte, Grote Steenweg 77, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam Fréli Fruit, met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Steenweg 159b bus 1.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben opgericht als volgt:

- De heer LAMPENS Dirk, voor HONDERD EURO (¬ 100,00), volledig volstort en waarvoor hem een (1) aandeel wordt toegekend;

- De heer LAMPENS Frederik, voor ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 18.500,00), volstort ten belope van ZESDUIZEND HONDERD EURO (¬ 6.100,00) en waarvoor hem honderdvijfentachtig (185) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE95 0016 9589 5658 bij de bank BNP Paribas Fortis, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fréli Fruit" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 mei 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon

- Kleinhandel, groothandel, invoer en uitvoer van groenten en fruit, algemene voedingswaren, alcoholische en niet-alcoholische dranken en huishoudelijke artikels;

- Het vervaardigen, leveren en/of plaatsen, in roerende en onroerende staat, het herstellen, reinigen, onderhouden en afbreken geheel of ten dele van aile binnen- en buitenschrijnwerk voor gebouwen, alsook het uitvoeren van de nodige aanpassingswerken voor het plaatsen of herstellen van het binnen- en buitenschrijnwerk;

- Het plaatsen van binnendeuren; afwerken van ramen met hout; plaatsen van laminaatvloeren, plaatsen van planchetplafonds, plaatsen van tussen- of voorzetwanden, plaatsen van gyproc, bekleden van dragers, muren en plafonds en de herstelling ervan in gipsplaten, isoleren van daken en tussenwanden;

De vennootschap mag alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerend, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen te kunnen leveren of de afzet van haar producten te kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven en verhuren of huren, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens bestuursmandaten of toezicht en controle uitoefenen bestaande uit het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen in eigen naam of voor rekening van derden.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen, groeperingen en organisaties die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

De vennootschap mag alle investeringen en financiële verrichtingen uitvoeren met voorbehoud van deze welke door bijzondere wetten aan de depositobanken en aan private spaarkassen voorbehouden zijn.

Zij kan zich ten gunst van derden borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheiden verstrekken.

Het geven van management en consultancy, adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Deze lijst is niet limitatief en niet beperkend. De vennootschap zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd

benoemd) is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerder met een onbezoldigd mandaat: de heer LAMPENS Frederik, voornoemd en zijn mandaat aanvaardend.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de vijftiende (15°) dag van de maand juni om 11.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

" TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende (15e) dag van de maand juni 2015 om 11.00 uur,

3, Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 april 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. 4. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de CVBA Bartofis, te 9870 Zulte, Rijksweg 118 bus 3, vertegenwoordigd door de heer DHEEDENE Martin Medard.

,;, _.



, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad













Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoÇo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15559-0333-015

Coordonnées
FRELI FRUIT

Adresse
STEENWEG 159B, BUS 1 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande