FIRST SERVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FIRST SERVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.994.536

Publication

30/10/2013
ÿþmod 11,1

I `ji In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : G S4O CR `-1 S fo

Benaming (voluit) : First serve

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belfortstraat 12

9000 Gent

Onderwerp akte : NV: oprichting

jaar.

van het saldo van de nettowinst. ;3

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur,

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene,! vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan;; tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om?. de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten:; overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en:i 187 van het Wetboek vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening



NEERGELEGD

21 OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEf rifÎIeCENT



IIiiNi~Aoi64i985<u~ini

1 1

IRI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris Destelbergen, op 18 oktober 2013, dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt :

Naam : First serve

Zetel : 9000 Gent Belfortstraat 12

Duur : Onbepaald.

Vennoten : 1. De Heer Vermeulen, Marc Alfons,[Rijksregister nummer : 65.04.17-;

011.96], wonend te 9080 Lochristi, Bosakkers 42; 2. De Heer Schellens, Hugo Victor Adelin, [Rijksregister nummer : 47.10.20-223.40], wonende te 9070 Destelbergen, Ten Bosse 3.

Alle onderschreven aandelen werden volledig volgestort.

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) en wordt{; vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : tweehonderdvijftigduizend euro (£ 250.000,00).

Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven voor volstorting in geld.

Boekjaar : van één april van elk jaar tot en met éénendertig maart van ieder daaropvolgend;;

Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze;; afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk!{ kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming;,

mod 11.1

ir

De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De benoeming van vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel bij de oprichting of op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt, alsmede aan de commissarissen indien er zijn.

De raad van bestuur zal deze verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang opnemen in haar notulen en verder de nodige omschrijvingen uitvoeren met het oog op de publicatie ervan bij de jaarrekening, dit alles overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek vennootschappen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

BEVOEGHEID VAN TWEE BESTUURDERS SAMEN HANDELEND.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur voorzien in ; artikel 16, zijn twee bestuurders, samen handelend, bevoegd om de vennootschap in alle handelingen en in rechte te vertegenwoordigen

BEVOEGDHEID VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER.

Onverminderd de machten toehorend aan de raad van bestuur (artikel 16) en de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan twee bestuurders (artikel 17), kunnen één of verschillende bestuurders aangeduid worden om ieder de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen. De bestuurder(s) aan wie, binnen de raad van bestuur, deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, dragen de naam gedelegeerd bestuurder.

DWECTIECOMLTE, LASTHEBBERS, BEZOLDIGING.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden gekozen worden in zijn schoot of erbuiten, en waarvan hij de samenstelling, de bevoegdheden, de macht en de bezoldiging bepaalt.

De raad van bestuur mag lasthebbers aanstellen en bijzondere volmachten verlenen,

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen van diegene aan wie hij volmacht of delegatie verleend heeft.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren:

- het geven van advies en consulting in de ruimste betekenis van het woord, het maken van studies en opstellen van plannen voor industriële en commerciële toepassingen;

- het ontwerpen, ontwikkelen, begeleiden, informeren, adviseren en analyseren van hard- en software;

- de aan- en verkoop van software en hardware,

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand augustus om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op 31 maant 2015.

Eerste jaarvergadering : in het jaar 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de

oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

De Heer Vermeulen, Marc Alfons, [Rijksregister nummer : 65.04.17-011.96], wonend te 9080

Lochristi, Bosakkers 42.

De Heer Schellens, Hugo Victor Adelin, [Rijksregister nummer : 47.10.20-223.40], wonende te

9070 Destelbergen, Ten Bosse 3.

die hebben aanvaard.

De opdracht van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering

van het jaar 2020.

EERSTE RAAD VAN BESTUUR.

En vergaderd in raad van bestuur, hebben de voornoemde bestuurders met eenparigheid van

stemmen beslist te benoemen:

Tot gedelegeerd bestuurder: De Heer Vermeulen, Marc Alfons [Rijksregister nummer : 65.04.17-

011.96], voornoemd, die dit mandaat aanvaardt; en aan wie de machten voorzien in artikel 18 van

de statuten, worden toegekend;

Tot voorzitter van de raad van bestuur: De Heer Schellens, Hugo Victor Adelin, [Rijksregister

nummer : 47.10.20-223.40], voornoemd; die dit mandaat aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie akte oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

09/12/2014
ÿþmodili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

28 NOV, 2014

RECI-14»Ii< VAN

KOOPHAWMi.ei-B GENT

g

111111111!111pjF111111101

Ondernemingsnr : 0540.994.536 Benaming (voluit) : First serve

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bejfortstraat 12 9000 Gent

Onderwerp akte ;NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,;

op vierentwintig november tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "First serve" volgende beslissingen heeft genomen :

A. de benaming van de vennootschap te wijzigen in "n365".

Daartoe wordt artikel "I der statuten aangepast.

B.volgende wijziging aan te brengen in de statuten ingevolge de hierboven genomen beslissingen:

De eerste alinea van artikel "I der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "n365".

C.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal Niek Van der Straeten

- coördinatie der statuten. Notaris

Clà DL

TO'

1.

N

DL

Clà

e

X " -

e

Clà

Clà

g q

eq

g q

^9

z



P:

Clà :DL =11 Clà

P:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
FIRST SERVE

Adresse
BELFORTSTRAAT 12 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande