FABRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FABRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.575.591

Publication

28/01/2014
ÿþna neerlegging ter griffie

imilmmllg11111

NEERGELEGD



13 JAN, 2014

b RECHTBANK VAN

KOOI'HANDgiTeGENT

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

TEUR BEL + E

-01- 2014 CH STAAT" BL

Ondernemingsnr : 0827.575.591

Benaming

(voluit) : FAbrick

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Vijverwegel 90

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging doel - Kapitaalverhoging

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Notaris Marc VAN CAUWENBERGHE met standplaats te, Deinze op zestien december tweeduizend en dertien en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te DEINZE op achttien decembertweeduizend en dertien, Boek 511, Blad 66, Vak 1. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Voor De ea. Inspecteur, Getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel, assistent."

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FAbrick" waarvan de zetel gevestigd is te 9090 Melle, Vijverwegel 90, onder meer. beslist:

I.het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden door de tekst van artikel 4 van de statuten te' vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-- alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten (vruchtgebruik, erfpacht,; recht van opstal en andere zakelijke rechten) en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, consultancy, bemiddeling, de huur en verhuur, de onderhuur en onderverhuur, de ruiling, het opsplitsen en verkavelen, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen of zakelijke rechten en alle roerende eigendommen of rechten;

 het lesgeven van financiële, technische, commerciële, economische en administratieve vakken en het verlenen van advies in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen; activiteiten in verband met secretariaat, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, beheer van onroerende en roerende eigendommen en rechten, verkoop, productie, management en' algemeen bestuur,

 het huren, verhuren, in het algemeen in renting geven, aan- en verkopen van personen- en bedrijfswagens,' alle industrieel en bureelmateriaal, alsook van alle andere materialen, goederen en installaties en dit zowel van roerende als onroerende aard. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met, het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze investeert, inbrengt of een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

alle activiteiten welke zowel rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben, in de ruimste zin van het woord, op:

Dhet aan- en verkopen, vervaardiging, afhalen en leveren van consumptie-ijs. Verkoop aan de toog of via, telefoon, fax, internet, zowel groothandel als detailhandel.

Ohet aan- en verkopen, bakken, afhalen en leveren van wafels en pannenkoeken. Vervaardiging deeg voor wafels en pannenkoeken. Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, zowel groothandel als detailhandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ohet aan- en verkopen, bakken, vervaardiging, afhalen en leveren van brood, broodjes, verse cakes, koffiekoeken, taarten, sandwiches, beschuit, koekjes, biscuit, peperkoek en ander banketbakkerswerk. Verkoop 'aan de toog of via telefoon, fax, internet, zowel groothandel als detailhandel.

Ohet aan- en verkopen, vervaardiging, afhalen en leveren van versnaperingen, zoet dan wel gezouten. Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, zowel groothandel als detailhandel.

Ohet aan- en verkopen, vervaardiging, afhalen en leveren van groente- en fruitsappen en zuiveldranken. Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, zowel groothandel als detailhandel.

Ohet aan- en verkopen, verwerking en conservering, afhalen en leveren van fruit. Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, zowel groothandel als detailhandel.

Ohet aan- en verkopen, productie, afhalen en leveren van uit groenten bestaande voedingsmiddelen. Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, Internet, zowel groothandel als detailhandel.

ode detailhandel in rookartikelen, alcoholische en niet-alcoholische dranken, in producten van suikergoed (snoep) en ijscrème.

Ode detailhandel in dag- en weekbladen, tijdschriften, in fastfood, in kleine snacks, in koffie, in geschenkartikelen, in voeder voor katten en honden.

Ode uitbating van een restaurant, café, bar, hotel, ijssalon, pizzeria, sandwichbar en overige eetgelegenheden met beperkte bediening.

Ohet inrichten van vertoningen, recreatie- en ontspanningsgelegenheden, seminaries, congressen en overige evenementen,

Ocatering.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, in vruchtgebruik geven en nemen, in erfpacht geven en nemen, recht van opstal verlenen en verkrijgen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en met inbegrip van de uitbating van alle industriële, commerciële of residentiële eigendommen of zakelijke rechten, en van de uitbating van intellectuele rechten, licenties en octrooien.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

2.het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend euro (30.000,00 EUR) om het kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) te verhogen tot vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door Inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van dertigduizend (30.000) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

3.op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, als volgt:

a) door de heer Frederick De Koninck, voornoemd, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

b) door mevrouw Alexandra Coppens, voornoemd, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

Voormelde ingebrachte gelden werden ten bedrage van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) v56r heden gestort op een bijzondere rekening nummer BE44 7450 7030 3245 op naam van de vennootschap blijkens bewijs van storting afgeleverd door de Naamloze Vennootschap KBC Bank op heden, voorafgaandelijk aan deze, welk bewijs door ons, notaris, zal bewaard worden, zodat de som van dertigduizend euro (30,000,00 EUR) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Vergoeding voor de gedane inbreng

- De inbreng door de heer Frederick De Koninck wordt vergoed door de creatie van vijftienduizend (15.000) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend,

- De inbreng door mevrouw Alexandra Coppens wordt vergoed door de creatie van vijftienduizend (15.000) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

4.stelt vast, en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), vertegenwoordigd door dertigduizend zeshonderd (30.600) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

5.artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaalvan de vennootschap bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR). Het is verdeeld in dertigduizend zeshonderd (30.600) aandelen zonder vermelding van waarde."

6.de vergadering verleent aan ondergetekende notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7.De Algemene Vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

8.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte , aansprakelijkheid Accountantskantoor Caenepeel met zetel te 9260 Wichelen, Paepestraat 81, BTW 6E0426.649.649 RPR, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot ' indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag hij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

M. Van Cauwenberghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie wijzigingsakte;

- verslag zaakvoerder + balans

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 28.05.2013 13145-0420-009
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.05.2012 12133-0562-009
22/08/2011
ÿþVoor-

behouder

aan ha.

Bs.gisch S:aa~blad

Moa 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Or clernemrgsr..r : 0827575591

(voluit): FAbrick

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetei : Vijverwegel 90, 9090 Melle

Onclen,ie:rp 4s, : Ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 8 augustus 2011 wordt het ontslag als zaakvoerder van Coppens Alexandra, wonende te Vijverwegel 90, 9090 Melle aanvaard en dit met ingang van 08/08/2011.

llI 111RIIl IN I11III*11128431*

' VVI

ll

l~YEEIRGEl~,~~i

o ~ -08- W;:

De Koninck Frederick zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
FABRICK

Adresse
VIJVERWEGEL 90 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande