EVENSTUK

NV


Dénomination : EVENSTUK
Forme juridique : NV
N° entreprise : 835.648.763

Publication

27/03/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR11-q-ib HEGHIBANK VAN KOOPHANDEL

I MAZ 2014

DENDERMONDE uriffie

Ondernemingsnr 0835.648.763

Benaming

(voluit): EVENSTUK

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Industrielaan, 27 Erembodegem (B-9320 ErembodegeM) (volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN MONTEA COMM. VA EN EVENSTUK NV

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 26 december 2013, met ais registratievermelding:

"Geregistreerd vijf bladen vier renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 6 januari 2014 Boek 82 blad 40 vak 14 Ontvangen vijftig euro (50¬ ) De Eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) MARCHAL D.", dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "EVENSTUK", waarvan de zetel gevestigd is te B-9320 Erembodegem, industrielaan 27, gekend onder het ondememingsnummer 0835.648.763 RPR Dendermonde is bijeengekomen en ondermeer het volgende heeft besloten

A. Opslorping bij wijze van een met fusie door overneming_ geliikoestelde verrichting van Evenstuk door Montea en vermogensoverciang

De raad van bestuur keurt de opslorping goed van de Vennootschap door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de artikelen 676, 1° juncto 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zoals beschreven in het fusievoorstel, goedgekeurd, neergelegd en bekendgemaakt als voormeld.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap, en wordt de Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

B. Boekhoudkundige datum

De handelingen van de Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor

rekening van de Overnemende Vennootschap sinds 28 juni 2013.

C. Geen nieuwe aandelen

Vermits de voorgenomen opslorping van de Vennootschap door middel van een met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, een rechtshandeling betreft waarbij het gehele vermogen van de Vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de Ovememende Vennootschap, die houdster is van al haar aandelen (en er geen andere effecten dan aandelen in de Vennootschap zijn), zijn de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen van toepassing en dienen er geen nieuwe aandelen uitgegeven te worden.

D. intrekking van aandelen van Evenstuk

De aandelen van de Vennootschap, die allen in het bezit zijn van de Overnemende Vennootschap, zullen worden ingetrokken overeenkomstig artikel 78 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Geliffstijege neerlegging.:

- de expeditie van het proces-verbaal.

11111111e111101111

Op-de-laatstd blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam .en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

25/10/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i 11IcI!En i i

GRIFFIEOOPH RECHTBANK

VAN K

4 6 OKT, 2013

DEND.ONDE

Ondernemingsar : 0835.648.763

Benaming

(voluit) : Evenstuk

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot geruisloze fusie

Bekendmaking bij uittreksel van het voorstel tot geruisloze fusie:

Evenstuk

Naamloze vennootschap

Industrielaan 27

9320 Aalst (Erembodegem)

RPR Dendermonde

BTW BE 0835.648.763

Over te nemen Vennootschap

Montea

Openbare vastgoedbevak onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een

publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan

Industrielaan 27

9320 Aalst (Erembodegem)

RPR Dendermonde

BTW BE 0417.186.211

Overnemende Vennootschap

Voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Montea Comm, VA en Evenstuk NV, overeenkomstig de procedure van artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen ("geruisloze fusie"),

De bestuurders van Evenstuk NV (Evenstuk of de Over te nemen Vennootschap) enerzijds en Montea Management NV, de statutaire zaakvoerder van Montea Comm. VA (Montea of de Overnemende Vennootschap) anderzijds, hebben op 24 september 2013 dit gemeenschappelijk voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen (W,Venn.).

Overeenkomstig artikel 13, § 3 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks (KB Vastgoedbevaks) en de statuten van Montea, zijn de bijzondere voorwaarden van artikel 13, § 2 mutatis mutandis van toepassing op de in artikelen 671 tot 677 en 681 tot 758 van het W.Venn. bedoelde verrichtingen, waaronder de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen. In dit gemeenschappelijk fusievoorstel zal dan ook, voor zover zij van toepassing zijn, naar de voormelde bijzondere voorwaarden worden verwezen.

1.Beoogde verrichting

1,1. Beschrijving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op 28 juni 2013 verkreeg Montea alle aandelen (100 %) in het kapitaal van Evenstuk door middel van een overeenkomst tot overdracht van aandelen.

Montea is voornemens om Evenstuk op te slorpen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676 ÿuncto de artikelen 713 tot en smet 727 W.Vertisº%,

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Evenstuk bevestigen dat Montea op datum van dit gemeenschappelijk fusievoorstel eigenaar is van 100 % van de aandelen uitgegeven door de Over te Nemen Vennootschap. Evenstuk heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen. Indien, om welke reden ook, Montea op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen uitgegeven door Evenstuk, dan kan de procedure, beschreven in de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn., niet meer worden gevolgd.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Evenstuk verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting voorgeschreven door artikel 719, derde lid W,Venn. voor alle bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W.Venn,

Overeenkomstig artikel 722, § 6 W.Venn, is de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap niet vereist voor de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting mits aan bepaalde voorwaarden werd voldaan, behalve indien één of meer aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping zouden vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over de geplande verrichting moet besluiten, en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de bekendmaking van dit fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Evenstuk zullen ten vroegste 6 weken na de publicatie van dit gemeenschappelijk fusievoorstel over de geplande verrichting kunnen beslissen.

1.2. Motivering

Evenstuk is o.m. actief in het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

De kernactiviteiten van Evenstuk zijn nauw verwant met de activiteiten en doelstellingen die Montea nastreeft. De geplande verrichting kadert dan ook perfect in het beleggingsbeleid van Montea, alsmede in de verwezenlijking van haar doel.

De voorgestelde verrichting is hoofdzakelijk ingegeven door een behoefte aan operationele en administratieve vereenvoudiging. Door de activiteiten van Evenstuk, die thans nog slechts beperkte operationele activiteiten uitoefent en geen eigen personeel heeft, onder te brengen binnen de juridische structuur van Montea, wordt de operationele aansturing ervan vereenvoudigd. Hierdoor wordt het mogelijk om schaalvoordelen te realiseren, zowel op het vlak van het administratieve ais van het financiële beheer van beide vennootschappen,

2.ldentificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, lid 2, 1° W.Venn.)

2.1.De Overnemende Vennootschap

Montea is een vastgoedbevak onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27. Het ondernemingsnummer is BTW BE 0417.186.211 (RPR Dendermonde).

Montea werd opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "PAROU", bij akte verleden voor notaris Eric Loncin, te Puurs, vervangende zijn ambtgenoot notaris Leo De Block, te Sint-Amands, op 26 februari 1977, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder nummer 836-1.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Vroninks, in Elsene, op 20 juni 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna, onder nummer 0101481.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van Montea bedraagt EUR 132.290.154,64 EUR en is vertegenwoordigd door 6.587.896 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Overeenkomstig artikel 30 van het KB Vastgoedbevaks wordt de reële waarde van het door de openbare vastgoedbevak en haar dochtervennootschappen gehouden vastgoed door een deskundige gewaardeerd telkens wanneer de openbare vastgoedbevak overgaat tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting. De waardering mag niet eerder dan één maand voor de geplande verrichting worden uitgevoerd. Wanneer het voorstel tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting echter wordt neergelegd binnen vier maanden na de laatste waardering of actualisering van de waardering van het betrokken vastgoed en de deskundige bevestigt dat er geen nieuwe waardering vereist is, zal geen nieuwe waardering vereist zijn.

De waarde van de vastgoedportefeuille van Montea bedroeg op 30 juni 2013 305.328.788 EUR. De statutaire doelomschrijving van Montea luidt als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel het collectief beleggen van uit het publiek aangetrokken financieringsmiddelen in vastgoed, zoals gedefinieerd in de vastgoedbevak wetgeving en waaronder begrepen wordt:

1.onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en zakelijke rechten op onroerende goederen;

2.aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vastgoedbevak;

3.optierechten op vastgoed;

4.aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend;

5.rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed, die zijn ingeschreven op de lijst bedoeld in artikel 129 van de wet van 20 juli 2004;

6.rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Economische Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de voormelde in artikel 129 bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

7.vastgoedcertificaten zoals omschreven in de toepasselijke financiële wetgeving;

8.rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

9.alsook alle andere goederen, aandelen of rechten die als vastgoed gedefinieerd worden door de vastgoedbevak wetgeving.

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 5 van de statuten en in overeenstemming met de vastgoedbevak wetgeving, mag de vennootschap zich inlaten met:

'de aankoop, de verbouwing, het bouwen (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft), de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeeigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven, het verlenen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht;

.het verwerven en uitlenen van effecten conform de toepasselijke reglementering;

" onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing nemen; het in leasing geven van één of meer onroerende goederen met koopoptie mag evenwel slechts ais bijkomende activiteit worden uitgeoefend, behalve indien die onroerende goederen bestemd zijn voor doeleinden van algemeen belang (in dal geval kan de activiteit in hoofdorde worden uitgeoefend);

"de vennootschap mag slechts occasioneel optreden als bouwpromotor.

De vennootschap mag tevens in overeenstemming met de vastgoedbevak wetgeving:

" ten bijkomende of tijdelijke titel, beleggen in effecten die geen vastgoed zijn en niet-toegewezen middelen bezitten. De beleggingen in effecten zullen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, gediversifieerd zijn teneinde een gepaste verdeling van het risico te verzekeren. De liquiditeiten kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie;

" afdekkingsinstrumenten kopen of verkopen, met uitzondering van speculatieve verrichtingen, op voorwaarde dat deze enkel dienen om het rente- en wisselkoersrisico te dekken.

'hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten of deze van de groep;

" kredieten verstrekken, zekerheden stellen of garanties geven ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap.

De vennootschap mag aile roerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover verenigbaar met het statuut van vastgoedbevak, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, gedeeltelijke of volledige splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

In het algemeen wordt de vennootschap geacht het geheel van haar activiteiten en transacties te verrichten in overeenstemming met de regels en binnen de grenzen voorgeschreven door de vastgoedbevak wetgeving en iedere andere toepasselijke wetgeving.

Voor een doelwijziging van de vennootschap is de goedkeuring vooraf van de Autoriteit Financiële Diensten en Markten of "FSMA" vereist."

2,2.De Over te Nemen Vennootschap

Evenstuk is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27. Het ondernemingsnummer is BTW BE 0835.648.763 (RPR Dendermonde),

Evenstuk werd opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "Lumcor", bij akte verleden voor notaris Lucas Neirinckx, in Temse, op 18 april 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 mei daarna, onder nummer 0066378.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, in Aalst, op 17 september 2013. Een uittreksel werd neergelegd ter griffie met het oog op publicatie ervan in de Bistagen bij het Belgisch Staatsblad,

Het maatschappelijk kapitaal van Evenstuk bedraagt 100.000 EUR en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De statutaire doelomschrijving van Evenstuk luidt als volgt,

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

-Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, onder andere het ontwikkelen, oprichten en uitbaten van serviceflats, appartementen en kantoren;

-Alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, hurén of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen In alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3.Datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art. 719, lid 2, 2° W.Venn.)

De handelingen van de Over te nemen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap sinds 28 juni 2013.

Overeenkomstig artikel 727 W.Venn. zal de jaarrekening van de Over te nemen Vennootschap over het tijdvak tussen 1 januari 2013 en 28 juni 2013 door de raad van bestuur van de Over te nemen Vennootschap worden opgemaakt en ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap.

4.Bijzondere rechten en voordelen (art, 719, lid 2, 3° en 4° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over te nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen zullen worden gecreëerd die bijzondere rechten toekennen. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over te nemen Vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de Ovememende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5.Ruilverhouding

Vermits de voorgenomen verrichting een met een fusie gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 W.Venn., worden geen nieuwe aandelen uitgegeven en stelt zich de vraag niet naar de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhoudingen.

6.Wijziging van de statuten van de Overnemende Vennootschap

De statuten van de Overnemende Vennootschap dienen niet gewijzigd te worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

7.Beschrijving van de Over te nemen Vennootschap en de onroerende goederen/rechten die tot haar patrimonium behoren

Tot de activa van de Over te nemen Vennootschap behoort onder andere de concessie op een perceel grond van het Havenbedrijf Gent en gelegen in de Haven van Gent, aan de Hulsdonk, met een oppervlakte van 41.780 m2 met daarop logistieke gebouwen (ca. 23.400 m2), een kantoorgebouw (ca. 750 m2) en 48 autoparkings en 5 truckparkings eigendom van de Over te nemen Vennootschap en een con cessieoptie op een perceel grond van 32.584 m2 palend aan het hiervoor vermelde perceel grond,

Het door de Over te nemen Vennootschap aangehouden vastgoed werd door de vastgoeddeskundige gewaardeerd op 30 juni 2013. De waarde bedroeg 10.710.000 EUR,

8.Bodemattesten

Krachtens artikel 2, 18° f) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het Bodemdecreet) wordt deze met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een "overdracht van gronden" beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

1. Bodemattest A: 20120551676  R: 20120510536  D: 20557 afgeleverd door OVAM op 17 december 2012

4

"1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 44813 GENT 13 AFD

Straat + nr: HULSDONK

Sectie: A

Nummer: 0153100F000

Verder "deze grond genoemd"

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

De OVAM beschikt niet over voldoende informatie om na te gaan of verdere maatregelen noodzakelijk zijn op deze grond

2,1.1 Extra informatie

Het bodemonderzoek van 24.04.1998 wordt voor deze grond niet conform verklaard aan de bepalingen van het Bodemdecreet.

Ce 2.2 Documenten over de bodemkwalititeit

e 2.2.1 Extra informatie

c DATUM: 24,04.1998

X TYPE: Onderzoeksverslag

e TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Moervaart  Sprendonkstraat  Hulsdonk 9042 Gent

b AUTEUR: SORESMA NV

rm

wl

DATUM: 19.03.1999

e TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

d TITEL: Beschrijvend Bodemonderzoek Hulsdonk te Gent

M AUTEUR: SORESMA NV

NDit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

0

in Opmerkingen:

N 1Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

.0 de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

et 2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

et informatie: www.ovam.be/grondverzet

et

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

el 5Voor inzage van de bovenstaande documenten: www. ovam.bernzage

u Te Mechelen, 17,12.2012»

rm

ot

°' 2. Bodemattest A: 20130263449  D: 5086 afgeleverd door OVAM op 11 juni 2013

I:

,~ "1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 19.02.2013

D Afdeling: 44813 GENT 13 AFD

et Straat + nr: HULSDONK

Sectie: A

Nummer. 0153/00N000

Verder "deze grond genoemd"

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

J

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd. 2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het beschrijvend bodemonderzoek van 19.03.1999 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwalititeit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 24.04.1998

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Moervaart -- Sprendonkstraat W Hulsdonk 9042 Gent + Beperkte

aanvulling van het OBO in het kader van strat. 5A (voor percelen 153 N en 153 F) Oordeel Evenstuk, Hulsdonk,

9042 Gent van 28.02.2013

AUTEUR: SORESMA NV

DATUM; 19.03.1999

TYPE; Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend Bodemonderzoek Hulsdonk te Gent

AUTEUR: SORESMA NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

SVoor inzage van de bovenstaande documenten: www. ovam.belinzage

Te Mechelen, 11.06.201 3 »

9.Rechten van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en van de Over te nemen Vennootschap

Iedere aandeelhouder van Montea en Evenstuk heeft het recht om ten minste één maand voordat de fusie van kracht wordt, op de maatschappelijke zetel kennis te nemen, alsook op verzoek kosteloos een afschrift te verkrijgen van;

a)het gemeenschappelijk fusievoorstel;

b)de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van Montea en Evenstuk;

c)de verslagen van de bestuurders en van de commissarissen van de laatste drie boekjaren;

d)de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van Evenstuk, die niet meer dan drie maanden

voor de datum van dit fusievoorstel zijn opgemaakt;

e)het halfjaarlijkse financieel verslag van Montea als bedoeld in artikel 13 van het Koninklijk Besluit van 14

november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot

de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Overeenkomstig artikel 720, § 1, 2e lid W.Venn. wordt uiterlijk één maand voor de datum van de fusieverrichting zoals bedoeld in artikel 719 W.Venn. een afschrift van het fusievoorstel bezorgd aan alle aandeelhouders op naam van respectievelijk Montea en Evenstuk.

Overeenkomstig artikel 722, § 6 W.Venn. hebben één of meer aandeelhouders van Montea, die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het recht de bijeenroeping te vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over de geplande verrichting moet besluiten en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de bekendmaking van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

10.Gelijktijdige operaties

De statutaire zaakvoerder van Montea overweegt om op de dag van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met Evenstuk ook de volgende verrichting te voltrekken: de met een fusie door

overneming gelijkgestelde verrichting met Acer Parc NV, met maatschappelijke zetel in 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27, ondernemingsnummer BTW BE 0846.024.201 (RPR Dendermonde).

11. Kosten

De kosten verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W.Venn, zullen worden gedragen ais volgt:

(a) in de veronderstelling dat dit fusievoorstel in de zin van artikel 719 W.Venn. niet wordt goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap, elk voor gelijke delen.

(b) in de veronderstelling dat dit fusievoorstel in de zin van artikel 719 W.Venn. door alle bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen goedgekeurd wordt, zullen de kosten verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W.Venn. gedragen worden door de Overnemende Vennootschap.

12.Verbintenissen

De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Evenstuk verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

Zij verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar, alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap alle nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit gemeenschappelijk fusievoorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De statutaire zaakvoerder van Montea en de raad van bestuur van Evenstuk verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

13. Neerlegging

Dit fusievoorstel wordt door de bestuurders van de Over te nemen Vennootschap en de statutaire zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel in Dendermonde, in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Opgemaakt op 24 september 2013 in vier (4) exemplaren, waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging ter griffie en twee exemplaren voor de Overnemende en de Over te nemen Vennootschap.

Voor Montea Comm. VA:

Montea Management NV,

statutair zaakvoerder,

vertegenwoordigd door:

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger

Voor Evenstuk NV:

Jo De Wolf BVBA,

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf, vaste vertegenwoordiger

Voor eensluidend uittreksel,

Jo De Wolf BVBA,

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

PSN Management BVBA

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Peter Snoeck, vaste vertegenwoordiger

PSN Management BVBA

bestuurder,

vertegenwoordigd door

Peter Snoeck, vaste vertegenwoordiger

PSN Management BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door Peter Snoeck,

vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2013
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsblal

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.648.763.

Benaming

(voluit) : CORDEEL EVENSTUK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9120 Beveren/Haasdonk, Dennenlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - ZETEL - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 17 september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "OORDEEL EVENSTUK", -met zetel te 9120 Beveren/Haasdonk, Dennenlaan 34, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing: Naamswijziging

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Evenstuk" en de eerste alinea van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap. Zij draagt de naam: "Evenstuk". Tweede beslissing: Adreswijzing

De vergadering beslist de werkelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9120 Beveren/Haasdonk, Dennenlaan 34 naar 9320 Aalst, Industrielaan 27, en de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst, Industrielaan 27."

Derde en vierde beslissing: Ontslag bestuurders  decharge  benoeming van de nieuwe bestuurders:

a) De vergadering beslist met ingang op 28 juni 2013 het ontslag te bevestigen van volgende bestuurders in

de naamloze vennootschap:

-De heer IVENS Paul, wonende te 2560 Nijlen, Broechemsesteenweg 16.

-De heer OORDEEL Dirk, wonende te 9120 Beveren, Dennenlaan 34,

-Mevrouw DE BELIE Bertha, wonende te 9120 Beveren, Dennenlaan 34.

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht.

b) De vergadering beslist met ingang op 28 juni 2013 te benoemen

als nieuwe bestuurders:

1/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JO De Wolf BVBA", met zetel te 1730 Asse, Assestraat 15. ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, Ondernemingsnummer 0478.720.239.

Vennootschap opgericht onder vorm van een Vennootschap onder Firma blijkens onderhandse akte de dato 20 september 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 november daarna, onder nummer 02137516.

Vennootschap omgevormd tot Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Frans Van Achter te Halle, op 27 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober daarna, onder nummer 10148768.

Hier vertegenwoordigd door de heer DE WOLF Jo, wonende te 1730 Asse, Assestraat 15, vaste vertegenwoordiger.

2/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PSN MANAGEMENT', met zetel te 9300 Aalst, Oude Gentbaan 10. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, Ondernemingsnummer 0806.373.668.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Caudron, op 15 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september daarna, onder nummer 08153034.

Hier vertegenwoordigd door de heer SNOECK Peter, wonende te 9300 Aalst, Oude Gentbaan 10, vaste vertegenwoordiger.

VAN KOOPHANDEL

19 SEP. 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij lief lièlgisël Stáatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

i~uH~~umu~o~~m~uum

131 8 25

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TBijlagenbnj7ietBelgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

~"

ÿr~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dit mandaat wordt hen toegekend tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend

zestien.

Vijfde beslissing  machtiging raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Zesde beslissing  coördinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmacht en coördinatie.

Frederix C,AUDRON, Tim HERZEEL

flp de [aae Qigeri. ile ei- to : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso(o)n{en)

Hdgeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalsvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53v

am en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 21.08.2013 13446-0116-015
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 27.06.2013, GGK 20.05.2014, NGL 18.12.2014 14699-0027-023
11/12/2012
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iYv..,.,,...~ ~. ~r Illlll~~'1Fï 4

reehtbai' v _ koophandel ta TONGEREN

311 -11.- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Luik B

uiwiuuuuiflii u

*12199787'

V~

beha

aai

Bel

Staa

i



;j Ondernemingsnr : 0835.648.763

jj Benaming (voluit) : LUMCOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 18

i ; 3730 Hoeselt

i; Onderwerp akte : Naamswijziging - adreswijziging - aanpassing statuten. Uit een akte verleden voor ons, Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 22

november 2812, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :

;; De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"LUMCOR", met maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt, Industrielaan, nummer 18. f

Hebbende ais ondernemingsnummer 0835.648.763.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op achttien april tweeduizend en elf,

k gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee mei daarna, onder nummer

;;11066378 en waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden. '

i; Is samengekomen om over hetvolgende te beslissen :

j; Eerste beslissing : Naamswijziging.

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Cordeel Evenstuk" en de

eerste alinea van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een Naamloze Vennootschap. Zij draagt de naam :

"Cordeel Evenstuk".

,; Tweede beslissing : Adreswijziging.

De vergadering heeft beslist de werkelijke zetel te verplaatsen van Hoeselt, Industrielaan, nummer

;;18 naar 9120 Beveren/Haasdonk, Dennenlaan, nummer 34 en de eerste zin van artikel 2 van de

statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

il "De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren/Haasdonk, Dennenlaan

nummer 34",

i; Derde beslissing : Ontslag bestuurders  décharge  benoeming van de nieuwe bestuurders. :la) De vergadering heeft beslist met ingang van 22.11.2012 het ontslag te bevestigen van volgende

i bestuurder in de naamloze vennootschap :

- de heer CORDEEL Filip, (nationaal nummer 7012.26-035.60), wonende te 9140 Temse,

;; Rotstraat, nummer 16.

De vergadering geeft décharge aan de bestuurder in zijn hoedanigheid van bestuurder, j

j; b) De vergadering heeft beslist met ingang van 22.11.2012 te benoemen als nieuwe bestuurder: '

- Mevrouw DE BELIE Berthe, (nationaal nummer 49.04.01-074.80), geboren te Sint-.

4; Niklaas op één april negentienhonderd negenenveertig, wonende te BeverenlHaasdonk,j

Dennenlaan, nummer 34.

ii Dit mandaat wordt haar toegekend tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in het jaar

ii 2018. l

Vierde beslissing, :_ontslag gedelegeerde bestuurders  décharge.

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de gedelegeerde bestuurders van de

ij naamloze vennootschap : :

-de heer Paul IVENS, (nationaal nummer 69.10.31-091.13), wonende te Lier,;

Broechemsesteenweg, nummer 16. 1;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-de heer Filip CORDEEL, (nationaal nummer 70.12.26-035.60), bestuurder van

vennootschappen, wonende te Temse, Rotstraat, nummer 16.

Er werd décharge verleend aan de gedelegeerde bestuurders in hun hoedanigheid van

gedelegeerde bestuurders.

Vijfde beslissing  machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Zesde beslissing  coordinatie statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5

alinea 2 van de organieke wet op het notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel

- de expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden naah het Belgisch Staatsblad

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12495-0483-016
02/05/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Fnchlbank v. koophandel te TONGEREN

1 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

" 11066378*

Voorbehoud¬

aan hei

Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 3 5 0 6 4 8. 7 6 3

Benaming : Lumcor

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 18

3730 Hoeselt

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 18 april 2011, voor registratie uitgereikt, met ais enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :Een naamloze venn000tschap werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters:

1) De commanditaire vennootschap op aandelen "CORDEEL INVEST", gevestigd te Temse, Eurolaan 7.Hebbende als ondernemingsnummer 0458.393.294.2) De heer CORDEEL Dirk, (identiteitskaartnummer 304 0059188 36 en nationaal nummer 48.12.16-109.18), geboren te Sint-Niklaas op zestien december negentienhonderd achtenveertig, wonende te Haasdonk, Dennenlaan, nummer 34.

De verschijners verklaren een naamloze vennootschap op te richten met een kapitaal van honderdduizend euro (100.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij ingeschreven hebben in geld, als volgt :

1) door de heer Dirk Cordeel, welke verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR) welk bedrag hij op dertien april tweeduizend en elf volledig volstort heeft en waarvoor hem één (1) aandeel zonder nominale waarde wordt toegekend;

2) de commanditaire vennootschap op aandelen "CORDEEL INVEST", welke verklaart in te

schrijven op het kapitaal voor een bedrag van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) welk bedrag zij op dertien april tweeduizend en elf volledig volstort heeft en waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde wordt toegekend.

De verschijners verklaren en erkennen dat de ingetekende aandelen volledig volgestort zijn door een deposito in geld en dat de vennootschap vanaf dertien april tweeduizend en elf kan beschikken over een som van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

STATUTEN.

Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de volgende naam : "Lumcor".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelnota's en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de beginletters "N.V.", leesbaar weergegeven. Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3730 Hoeselt, Industrielaan, nummer 18. Hij kan naar een andere plaats worden overgebracht zelfs bij gewoon besluit van de raad van bestuur, die, de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De raad kan administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtsrersaor ter aanzien ':ar derden te vertegenw^odigen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" ,

Luik B - Vervolg

vermogen, onder andere het ontwikkelen, oprichten en uitbaten van serviceflats, appartementen en kantoren;

 alle studiën en operaties -met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag 'worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Vertegenwoordiging - Toegelaten kapitaal.

Maatschappelijk kapitaal.

' Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR), het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, elk dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of_ rechtspersonen, al of .niet aandeelhouders, benoemd voor_ ten hoogste zes..jaar.door_ de algemene ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordiger

Vest : Na&T e-' nardtetceninz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 13 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering..

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere in de uitnodigingen vermelde plaats, op de derde vrijdag van de maand juni te twintig uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de " commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var derden te verteaenwoardigen

Verso : nlaam er handteveriinc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Deponering van de effecten.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Vertegenwoordiging.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, ai dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden

neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boeklaar  iaarrekeninoen  dividenden  winstverdeling

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

interimdividenden.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding en vereffening.

Verliezen.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene

" vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te

regulariseren.

Ontbinding en vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtseersoor ter aanzie^ var derden te Ere teQenwoordigen

Versr. . Naar." er rne'dte .e.rir.."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Luik B - vervolg

"

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. Vereniging van alle aandelen in een hand.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, 4° van het Wetboek der Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 " van het Wetboek der Vennootschappen.

Ten uitzonderlijken titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen voor vandaag in haar naam tot stand gebracht door de oprichters, voor haar rekening neemt en dit te

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) gevoegd de rechisoersoar ten aanzien var derden te vertegenwoordiger

Vers< . Na? . raar. tererín.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

rekenen vanaf achttien april tweeduizend en elf en dat het zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend en twaalf te twintig uur.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, verklaren verschijners het volgende.

Het aantal bestuurders bedraagt drie. In deze hoedanigheid worden benoemd :

-de heer Paul IVENS, (nationaal nummer 69.10.31-091.13), wonende te Lier,

Broechemsesteenweg, nummer 16.

-De heer Dirk CORDEEL, voornoemd

-De heer Filip CORDEEL, (nationaal nummer 70.12.26-035.60), bestuurder van vennootschappen, wonende te Temse, Rotstraat, nummer 16.

Deze bestuurders aanvaarden deze opdracht. De bestuurders kunnen maximaal voor een periode van zes jaar benoemd worden.

Hun mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering zal de bezoldiging telkenmale bevestigen. De bestuurders worden benoemd vanaf achttien april tweeduizend en elf met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek der Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersonen, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

Overeenkomstig hetgeen hiervoor werd bepaald besluiten de aldus benoemde bestuurders vervolgens, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank met éénparigheid van stemmen, de heer Dirk Cordeel, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en de heer Dirk Cordeel,de heer Filip Cordeel, en de heer Paul Ivens, allen voornoemd, tot gedelegeerde bestuurders te benoemen. De mandaten van de aldus benoemde voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders gaan in op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf achttien april tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek der vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De hiervoor aangestelde bestuurders stellen aan als bijzondere gevolmachtigde : mevrouw Arckens Renilde (nationaal nummer 71.11.03-278.36), wonende te Tongeren, Houbbenstraat, nummer 57, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen en verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen op de dienst BTW en andere administraties.

Voor beknopt uittreksel.

(Get) Notaris Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris. Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van L uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

t'er c : nar-dtehenin:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

C)

~

Coordonnées
EVENSTUK

Adresse
INDUSTRIELAAN 27 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande