ENTEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENTEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 843.512.097

Publication

06/01/2014
ÿþr Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111fil!!illIg111111111

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 4 DEC. 2013

DENDEMeNDE

i.~_~----

Ondernemingsnr: 0843.512.097

Benaming: ENTEK

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9150 Kruibeke, Hogenakkerhoekstraat 1A

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING -- CREATIE CATEGORIE AANDELEN  OMVORMING NAAR NV

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negentien december; tweeduizend en dertien, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENTEK", met maatschappelijke zetel te 91501 Kruibeke, Hogenakkerhoekstraat Opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren op 1 j februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 februari daarna onder I nummer 12042216, waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge proces-verbaal verleden voor j notaris Peter Joossens te Lanaken op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in j de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven november daarna onder nummer 12181558. Zij draagt het ondernemingsnummer BTW BE 0843.512.097 en ressorteert onder het gerechtelijk' arrondissement Dendermonde. Opening van de vergadering  Samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend om zestien uur (16.00u), onder het voorzitterschap van de heer; COLPAERT Peter, hierna genoemd. De voorzitter stelt de E-Cos BVBA, vertegenwoordigd door de heer VAN HAM Benny hierna genoemd, die aanvaardt, aan tot secretaris, Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet verder overgegaan tot de samenstelling van een bureau, Samenstelling van de vergadering  Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig, de hierna genoemde vennoten: 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E-Cos, met zetel te 2520 Ranst, Massenhovensesteenweg 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer, 0820.477.666, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, opgericht ingevolge akte verleden voor I ondergetekende notaris Peter Joossens op 9 november 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het: Belgisch Staatsblad van 23 november daarna onder nummer 09164082, Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN HAM Benny Guido Hendrik Maria, geboren te Brecht op 11 februari 1975, nationaal nummer 75.02.11 257-32, wonende te 2520 Ranst, j

Messenhovensesteenweg 7. 1

Benoemd tot zaakvoerder bij haar oprichting.

Dewelke verklaart vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen in volle eigendom te bezitten,

2/ De heer COLPAERT Peter, geboren te Aalst op 30 april 1970, nationaal nummer 70.04.30 329-78, j

wonende te 9860 Balegem (Oosterzele), Walzegem 12. i

Dewelke verklaart vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen in volle eigendom te bezitten. j

3/ De heer BOGAERT Jan Marc Maurits, geboren te Gent op 29 september 1969, nationaal nummer

69.09.29 462-25, wonende te 9990 Maldegem, Brugsesteenweg 20211,01. j

Dewelke verklaart vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen in volle eigendom te bezitten. I

41 De besloten vennootschap met beperkte aans_prakel kheid Energie-Teéhnolagie-Innovatie jÉ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

PARTNER, afgekort E.T.I. PARTNER, met zetel te 9160 Lokeren, Snepstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0807.242.611, gerechtelijk arrondissement Dendermonde, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 17 oktober 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober daarna onder nummer 08171156, rechtzetting bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 januari 2009 onder nummer 0914113, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 26 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 12 juli daarna onder nummer 12122745.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LO-ADVICE, met zetel te 9160 Lokeren, Snepstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0898.933.444, gerechtelijke arrondissement Dendermonde, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer OST Luc Petrus Maria, geboren te Lokeren op 26 oktober 1967, nationaal nummer 67.10.26 055-60, wonende te 9160 Lokeren, Snepstraat 5.

Dewelke verklaart vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen in volle eigendom te bezitten.

Samen: duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Zaakvoerders:

De BVBA E-Cos, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HAM Benny, Ockham comm. V, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Colpaert, de heer BOGAERT Jan en de BVBA LO-Advice, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer OST Luc, allen voornoemd, verschijnen hier tevens in hun hoedanigheid van statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De hier aanwezige zaakvoerders verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen. Toelichting van de akte

De volledige akte zef door ondergetekende notaris worden toegelicht en het staat de comparant steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte, alvorens deze te ondertekenen.

De comparant erkent een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaart dat al zijn identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

Ondergetekende notaris deelt de comparant mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien hij dit op prijs stelt, alsook indien hij meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld. Hierop verklaart de comparant dat hij van oordeel is dat hij het ontwerp van akte tijdig vôór het verlijden ervan ontvangen heeft en dat hij hiervan kennis heeft genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stelt. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen steeds integraal worden voorgelezen.

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

I. Agenda

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

11 Beslissing tot vermindering van aandelen, bepaling van de rechten eraan verbonden, onder meer stemrecht, winstverdeling en toewijzing van de aandelen.

2f Met het oog op de kapitaalverhoging voorzien in het agendapunt 2 alsook de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap voorzien in het agendapunt 5 en de inschrijving op de alsdan uit te geven aandelen door nieuwe aandeelhouders creatie van categorie van aandelen:

a) omstandig verslag van de zaakvoerders in toepassing van artikel 288 van het Wetboek van vennootschappen.

b) creatie van een categorie van aandelen, genaamd "aandelen categorie A en B", en vaststelling van de rechten.

3/ Kapitaalverhoging met honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) om het kapitaal te brengen op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van vierhonderd tweeëndertig (432) nieuwe aandelen categorie B, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

Inschrijving, volstorting en toekenning van de nieuwe aandelen en vaststelling van hun rechten. 4f Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor,

5/ Kennisname van het verslag van de zaakvoerders en van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap en van een staat van activa en i passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

6/ Omzetting_van de vennootschap in een naamloze vennootchap.waarvan_de naam, het doel en dei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

f Voor-

behouden

aan het

 13-efgïscii

Staatsblad

_



f Voorbehouden aan het viIgisch staatsblad luik B - vervolg

duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap, na de aanpassingen hiervoor, en

waarvan de activa- en passiva-bestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves,

onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen

ondergaat,

Toekenning aan elke vennoot van één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Het kapitaal van honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00) zal vertegenwoordigd

zijn door duizend tachtig (1.080) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

7/ Vaststelling van de statuten ten gevolge van de omzetting in besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

8/ Ontslag van de (statutaire) zaakvoerders.

91 Benoeming van de bestuurders.

10/ Opdracht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en aan de notaris

tot coördinatie van de statuten  volmachten.

II. Verklaring inzake de samenstelling van de vergadering

De voorzitter verklaart:

- dat er duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van de vennootschap werden uitgegeven;

- dat er noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met

medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn;

- dat er op heden geen commissaris(sen) in functie is (zijn);

- dat uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal

is vertegenwoordigd.

- dat alle benoemde zaakvoerders van de vennootschap aanwezig zijn.

Derhalve kan huidige vergadering geldig beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda

staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de

toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

- dat er duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van de vennootschap werden uitgegeven;

- dat er noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met

medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn;

- dat er op heden geen commissaris(sen) in functie is (zijn);

- dat uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal

is vertegenwoordigd.

- dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

Derhalve kan huidige vergadering geldig beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda

staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de

toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

lll. Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem, Bijgevolg zal aan de stemming worden deelgenomen duizend

achthonderd zestig (1.860) stemmen. ,

IV. Vereiste meerderheid

De voorzitter deelt mee dat de agendapunten die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, behoudens wat de agendapunten van de omzetting en de vaststelling van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm betreft, waarvoor een vier vijfde meerderheid van de stemmen vereist is, en dat de agendapunten die geen statutenwijzigingen inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard. Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging -- Besluiten

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT  AANDELEN

De vergadering besluit aandelen te verminderen, meer bepaald van duizend achthonderd zestig (1.860) gewone aandelen naar zeshonderd achtenveertig (648) gewone aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering besluit niet te raken aan de verbonden rechten van de bestaande aandelen en geen verschillende soorten van aandelen te creëren.

Deze vermindering van aandelen zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

Vermits er geen wijziging is aan de rechten verbonden aan de aandelen is er geen toepassing van

artikel 288 van het Wetboek van vennootschappen. ,

De vergadering bevestigt dat ieder aandeel geeft recht op één stem. _______________J







~ _- _______

Luik B - vervolg

Overeenkomstig de statuten en met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek vans vennootschap beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De aandelen worden vervolgens toegewezen als volgt:

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E-Cos voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd: honderd tweeënzestig (162) aandelen, genummerd één (1) tot en met honderd tweeënzestig (162);

- aan de heer COLPAERT Peter voornoemd: honderd tweeënzestig (162) aandelen, genummerd honderd drieënzestig (163) tot en met driehonderd vierentwintig (324);

- aan de heer BOGAERT Jan voornoemd: honderd tweeënzestig (162) aandelen, genummerd driehonderd vijfentwintig (325) tot en met vierhonderd zesentachtig (486);

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.T.1. Partner voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd: honderd tweeënzestig (162) aandelen, genummerd vierhonderd zevenentachtig (487) tot en met zeshonderd achtenveertig (648).

TWEEDE BESLUIT - CREATIE CATEGORIEEN VAN AANDELEN

Met het oog op de kapitaalverhoging en omvorming van de vennootschap in ee naamloze vennootschap voorzien in het agendapunt 2) en 5) en de inschrijving op de alsdan uit te geven aandelen door bestaande aandeelhouders, beslist de vergadering om een bijkomende categorie van aandelen te creëren en om de statuten te wijzigen, zoals hierna volgt.

a) Verslag overeenkomstig artikel 288 W. Venn.

De vergadering ontslaat ondergetekende notaris het verslag van de zaakvoerders voor te lezen

betreffende de voorgenomen creatie van de categorieën aandelen.

De aanwezige aandeelhouders verklaren het verslag goed te kennen om er voorafgaandelijk in het

bezit van gesteld te zijn geweest.

b) Creatie van categorieën van aandelen

De vergadering beslist om categorieën van aandelen te creëren, te weten:

- de aandelen genaamd "aandelen categorie A", zijn de zeshonderd achtenveertig (648) aandelen die I bij de oprichting worden gecreëerd ter vergoeding van de inbreng in geld ten voordele van de oprichters of de aandelen die deze nadien bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen, inschrijving op een kapitaalverhoging,

- de aandelen genaamd "aandelen categorie B", zijnde de vierhonderd tweeëndertig (432) aandelen die zullen worden uitgegeven bij de hierna volgende kapitaalverhoging door inbreng in geld en ingeschreven zullen worden door de nieuwe aandeelhouders, welke categorie van aandelen de rechten en voordelen zullen genieten die hierna vastgelegd worden.

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van vierhonderd tweeëndertig (432) nieuwe aandelen categorie B, zonder nominale waarde, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

Deze vierhonderd tweeëndertig (432) nieuwe aandelen zullen in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven en zij zullen volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle vennoten aan hun voorkeurrecht, verslagen en termijnen voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de vierhonderd tweeëndertig (432) nieuwe aandelen

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt :

1/ De heer BRENNINKMEIJER Anthony Ralph, geboren te Hambourg (Duitsland) op eenendertig maart negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.03.31 495-66, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Chaussée de la Grande Espinette 156A, alhier aanwezig, schrijft in op honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

2/ De heer STERCKX Luc Marie Jan, geboren te Leuven op acht maart negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.03.08 311-77, wonende te 2930 Brasschaat, Ericalaan 8, alhier aanwezig, schrijft in op honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

31 De heer LAFAUT Marc Karel Gerard,eboren te Rumbeke op_ eenentwintig _ april

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

éfgr Eï

Staatsblad

C~

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Bérr W negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 54.04.21 149-92, wonende te 8800 Roeselarj,1 Boskantstraat 37, alhier aanwezig, schrijft in op honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Staatsblad Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1285170-57 op naam van de vennootschap bij ING Bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als volstort, toegekend :

1/ aan de heer BRENNINKMEIJER Anthony voornoemd, die aanvaardt : honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, genummerd zeshonderd negenenveertig (649) tot en met zevenhonderd tweeënnegentig (792).

2/ aan de heer STERCKX Luc voornoemd, die aanvaardt honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, genummerd zevenhonderd drieënnegentig (793) tot en met negenhonderd zesendertig (936),

3/ aan de heer LAFAUT Marc voornoemd, die aanvaardt honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, genummerd negenhonderd zevenendertig (937) tot en met duizend tachtig (1.080). VIERDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING De vergadering verzoekt met unanimiteit ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging volledig ingeschreven is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00), gesplitst in duizend tachtig (1,080) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tachtigste (1/1.080te) van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigt, zijnde zeshonderd achtenveertig (648) aandelen categorie A, en vierhonderd tweeëndertig (432) aandelen categorie B, zonder nominale waarde, en die de rechten en voordelen zullen genieten zoals voorzien in de nieuwe statuten en die in de resultaten zullen delen vanaf I de aanvang van het lopend boekjaar,

ViJFDE BESLUIT KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor, De Mol, Meuldermans & Partners, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor, aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld,

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2850 Mol, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerders van de BVBA ENTEK, heeft met het oog op de opzetting naar een naamloze vennootschap, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 30 september 2013 onderzocht.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de stat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap volgens deze staat van min ¬ 71.073,90 is 89.673,90 euro kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600, 00,

Alvorens tot de omzetting over te gaan, zal het bestaande kapitaal volledig volstort worden. Bovendien zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 150.000,00 om het te brengen op ¬ 168,600,00. Deze kapitaalverhoging zal doorgevoerd worden door inbreng in speciën. Aldus zal het kapitaal E. 168.600,00 bedragen, volledig volstort, waardoor voldaan za! zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een naamloze vennootschap.

Boom, 6 december 2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrffsrevisor".







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het -érgise Staats blad

Luik B - vervolg

ZESDE BESLUIT - OMZETTING IN EEN NAAMLOZE BESLOTEN VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap waarvan de naam,1 het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap, na de aanpassingen hiervoor en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen worden behouden.

Het kapitaal honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00) zal vertegenwoordigd zijn door duizend tachtig (1.080) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette naamloze vennootschap,

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de duizend tachtig (1.080) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1f aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E-Cos, voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, die aanvaardt: honderd tweeënzestig (162) aandelen categorie A, genummerd één (1) tot en met honderd tweeënzestig (162);

2f aan de heer COLPAERT Peter, voornoemd, die aanvaardt: honderd tweeënzestig (162) aandelen categorie A, genummerd honderd drieënzestig (163) tot en met driehonderd vierentwintig (324);

3/ aan de heer BOGAERT Jan, voornoemd, die aanvaardt: honderd tweeënzestig (162) aandelen aandelen categorie A genummerd driehonderd vijfentwintig (325) tot en met vierhonderd zesentachtig (486);

41 aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Energie-Technologie-Innovatie PARTNER, afgekort E.T.I. PARTNER voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, die aanvaardt: honderd tweeënzestig (162) aandelen categorie A, genummerd vierhonderd zevenentachtig (487) tot en met zeshonderd achtenveertig (648);

51 aan de heer BRENNINKMEIJER Anthony: honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, genummerd zeshonderd negenenveertig (649) tot en met zevenhonderd tweeënnegentig (792);

6/ aan de heer STERCKX Luc: honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, genummerd zevenhonderd drieënnegentig (793) tot en met negenhonderd zesendertig (936);

7/ aan de heer LAFAUT Marc: honderd vierenveertig (144) aandelen categorie B, genummerd negenhonderd zevenendertig (937) tot en met duizend tachtig (1.080),

De omzetting geschiedt op grond van:

A/ de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

BI artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt:

STATUTEN

Hoofdstuk I - Aard van de vennootschap  benaming  zetel  doel - duur

Artikel 1 - Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "ENTEK".

Zowel de volledige naam als de afkorting mogen afzonderlijk gebruikt worden.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelformulieren en andere

documenten die van de vennootschap uitgaan, zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk

voorafgegaan of gevolgd door de vermelding 'naamloze vennootschap' Zij moet bovendien vergezeld

worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord

"rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de

rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de

exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9150 Kruibeke, Hogenakkerhoekstraat 1A.

Hij mag naar iedere andere plaats in het Nederlands taalgebied of naar het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden, bij besluit van de raad van bestuur, welke in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad moet bekend gemaakt worden,

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur exploitatie- en

administratiezetels, filialen of kantoren in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- De in- en uitvoer, aan- en verkoop, installatie, onderhoud, financiering en exploitatie van fotofoltaïsche zonnepanelen, andere zonnepanelen en energiebesparende toestellen, alsook alle andere

toepassingen van duurzame energie; "

- De coördinatie van werken door onderaannemers evenals het toezien op de werkzaamheden;

r

Luik B - vervolg

- De installatie van elektrische bedrading en toebehoren, bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, montage en installatie van elektrische toestellen;

- De montage en installatie van centrale verwarming en van aile bijhorende toestellen en onderdelen;

- Het plaatsen van waterleidingen, sanitaire installaties en aile bijhorende toestellen en

onderdelen;

- Het aanbrengen thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, en

dit in en aan gebouwen, bouwwerken en installaties; - De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van gebouwen;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, ondermeer inzake financiële, handels-,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden;

- het voeren van holding-activiteiten, omvattende onder meer: het door middel van

inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten ondernemingen, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland; het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of

anderszins vervreemden van deze participaties of belangen; alle financiële transacties en

financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar;

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

dergelijke.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk

doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in

hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt onder de

voorwaarden en op de wijze voorschreven voor de wijziging van de statuten.

Hoofdstuk Il - Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5 - Kapitaal - Aard van de effecten  Register van aandelen

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd

achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00), gesplitst in duizend tachtig (1.080) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tachtigste (111.080ste) van het geplaatste

kapitaal vertegenwoordigt.

Categorieën van aandelen

Aile aandelen worden onderverdeeld in twee categorieën, genaamd gewone aandelen, aandelen

categorie A en aandelen categorie B, aandelen;

- de aandelen genaamd "aandelen categorie A", zijnde de zeshonderd achtenveertig (648) aandelen, genummerd één (1) tot en met zeshonderd achtenveertig (648), die bij de oprichting worden gecreëerd ter vergoeding van de inbreng in geld ten voordele van de oprichters of de aandelen die deze nadien bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen, inschrijving op een kapitaalverhoging,

- de aandelen genaamd "aandelen categorie B", zijnde de vierhonderd tweeëndertig (432) aandelen, genummerd zeshonderd negenenveertig (649) tot en met duizend tachtig (1.080), die werden gecreëerd ten voordele van externe investeerders naar aanleiding van een kapitaalverhoging of die deze nadien bekomen naar aanleiding van een overdracht van bestaande aandelen, inschrijving op een kapitaalverhoging.

Er zijn momenteel duizend (1.080) aandelen, waarvan zeshonderd achtenveertig (648) aandelen categorie A en vierhonderd tweeëndertig (432) aandelen categorie B.

De categorieën van aandelen genieten de rechten als toegekend bij deze statuten.

Aandelen op naam

Voorbehouden

aan het 13 fgEscri Staatsblad

Luik B - vervolg

De aandelen zijn op naam. i

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen,

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden; 1

4. bij de inschrijving van een aandeelhouder in het register van aandelen, wordt aan hem op eenvoudig verzoek een certificaat van die inschrijving overhandigd. Artikel 6 - Kapitaalverhoging  Voorkeurrecht

In geval van verhoging van het maatschappelijk kapitaal worden de aandelen die in speciën worden onderschreven eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, wordt vastgesteld door de algemene vergadering, en kan niet korter zijn dan vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving,

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd binnen de perken van de j overdraagbaarheid van de aandelen,

De raad van bestuur kan beslissen dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de I aandeelhouders van hun voorkeurrecht, als gevolg heeft dat het proportioneel aandeel van de aandeelhouders, die hun voorkeurrecht reeds hebben uitgeoefend, verhoogt; hij bepaalt ook de wijze van deze inschrijving. In het belang van de vennootschap en onder de voorwaarden conform de wettelijke bepalingen zoals 1 opgenomen in het Wetboek van vennootschappen, kan de algemene vergadering het voorkeurrecht beperken of opheffen. Artikel 7 - Opvragingen van stortingen

De stortingen, te verrichten op de aandelen die gecreëerd worden in geval van verhoging van het I maatschappelijk kapitaal, zullen bepaald worden door de raad van bestuur, die het tijdstip en het bedrag ervan zal vaststellen.

De aandeelhouder die, na bij aangetekende brief betekende opzeg, niet tijdig aan die verplichting' voldoet, dient de vennootschap een intrest te betalen gelijk aan de wettelijke intrest, verhoogd met twee punten, vanaf de datum van eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven, nadat een tweede bericht gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het nog verschuldigd saldo alsook alle gebeurlijke 1 schadevergoeding van hem te vorderen.

De raad van bestuur mag ook de voortijdige volstorting van de aandelen toestaan op de door hem vast te stellen voorwaarden.

Artikel 8 - Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen. Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn I overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende I schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker. Artikel 9  Rechtverkriigenden

De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een effect, in welke handen het ook overgaat. De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder kunnen, onder geen enkel voorwendsel, de verdeling of veiling van de goederen en waarden van de vennootschap vragen, noch zich op enige wijze inlaten met haar bestuur. Wat de uitoefening van hun rechten betreft moeten zij zich neerleggen bij de jaarrekening en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 10 - Verkrijging door de vennootschap van eigen aandelen

Mits naleving van de wettelijke bepalingen zoals opgenomen in het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap, door aankoop of ruiling, eigen aandelen verkrijgen.

indien de raad van bestuur beslist het recht op dividenden te schorsen en die effecten tot het vermogen van de vennootschap blijven behoren kan de vennootschap_ ofwel het dividend, dat aan;

Voor-

behouden

aan het

Staatsklad

t

' Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het deze aandelen toekomt, reserveren ten voordele van de toekomstige verkrijgers, ofwel met deze aandelen geen rekening houden.

Belgisch De aandelen, die door de vennootschap op onregelmatige wijze verworven of behouden worden alsook deze die om niet verkregen worden, zijn rechtens van onwaarde en moeten vernietigd worden. Conform de wettelijke bepalingen zoals opgenomen in het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur beslissen dat de vennootschap haar eigen aandelen kan verkrijgen, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

' I Staatsblad Artikel 11 - Uitgifte van obligaties

De vennootschap mag hypothecaire of andere obligaties uitgeven door een beslissing van de raad van bestuur, die de voorwaarden van de uitgifte bepaalt.

De converteerbare obligaties en de obligaties met voorkeurrecht alsmede de warrants worden uitgegeven bij beslissing van de algemene vergadering die hierover beraadslaagt volgens de voorschriften inzake statutenwijziging.

Het voorkeurrecht van de aandeelhouders, verbonden aan deze obligaties of warrants, kan uitgeoefend worden onder de voorwaarden gepreciseerd in onderhavige statuten voor de inschrijving op nieuwe aandelen.

De algemene vergadering die een beslissing neemt over de uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht of van warrants kan, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht, onder de voorwaarden conform de wettelijke bepalingen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen, beperken of opheffen.

Artikel 12 - Overdracht van de aandelen

12.1. Algemeen

De overdracht van de aandelen is onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

De "overdracht' volgens dit artikel heeft betrekking op elke vorm van vervreemding, inclusief doch niet beperkt tot een verkoop, ook wanneer deze geschiedt bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, fusie, inbreng in kapitaal, splitsing, overdracht van een bedrijfstak of universaliteit, vereffening, overdracht ingevolge de dood van een persoon of ingevolge een echtscheiding.

12.2, Vriie overdracht

De overdracht van aandelen van de categorie A en van de categorie 6 is aan geen verdere beperkingen onderworpen dan de voorwaarden in dit artikel 12.2 opgenomen, indien zij plaats vindt: tussen aandeelhouders van dezelfde categorie;

ten voordele van de echtgeno(o)t(e), of afstammelingen in rechte lijn;

door een aandeelhouder aan een verbonden vennootschap, zijnde een vennootschap (dochtervennootschap) gecontroleerd door de overdragende aandeelhouder, een vennootschap (moedervennootschap) die de overdragende aandeelhouder controleert of een vennootschap (zustervennootschap) die gecontroleerd wordt door dezelfde vennootschap (moedervennootschap) als de overdragende aandeelhouder. De betrokken aandeelhouder dient de controle op eerste verzoek van de andere aandeelhouder(s) te bewijzen. Indien de controle over de overnemende vennootschap na de overdracht wijzigt, wordt deze controlewijziging gelijkgesteld met een overdracht.

Ten gevolge van opslorping, fusie of splitsing van een vennootschap-aandeelhouder, waarbij de overdragende aandeelhouder de controle zoals hierboven gestipuleerd behoudt

mits voorafgaand akkoord van de raad van bestuur, ten voordele van juridische entiteiten die door de betreffende aandeelhouder gecontroleerd worden of naar juridische entiteiten die de betreffende aandeelhouder controleren of naar geassocieerde vennootschappen in de zin van artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen, en op voorwaarde dat de overnemer zich verbindt de aandelen te retrocederen van zodra de controleband niet meer aanwezig is; "controle" moet worden verstaan in de zin van artikel 5 tot en met 9 van het Wetboek van vennootschappen; het niet-respecteren van de retrocessieplicht heeft voor gevolg dat de sancties voorzien in onderhavig artikel van deze statuten worden toegepast voor de betrokken aandelen ten aanzien van de overnemer waarmee geen controle-verhouding meer bestaat;

12.3. Overdracht onder levenden en ten bezwarende titel - Voorkooprecht

! 12.3.1. Iedere andere overdracht van aandelen dan deze bedoeld onder 12.2 onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders van categorie A en de aandeelhouders van aandelen categorie B,

De voorkooprechten gelden evenwel eerst voor de aandeelhouders behorende tot dezelfde categorie van aandelen als de over te dragen aandelen; bij niet(-volledige) uitoefening van de voorkooprechten door de aandeelhouders van dezelfde categorie, gelden deze rechten vervolgens in tweede orde voor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



v

Luik B -vervolg

i de aandeelhouders van de andere categorie. De procedure in de tweede ronde geldt met uitsluiting ! van de categorie die reeds in eerste orde aan bod is gekomen.

Elke ronde verloopt volgens de hieronder beschreven procedure onder 12.3.2 en volgende.

De toepassing van deze procedure van voorkoop mag nooit voor gevolg hebben dat de { 1 onoverdraagbaarheid verlengd wordt met meer dan zes maanden, De raad van bestuur kan zo nodig 1 de termijnen in dit artikel inkorten teneinde binnen deze periode van zes maanden de procedure af tel ronden. 12.3.2. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen, hierna "de kandidaat-overdrager" 4 genoemd, moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan de voorkoopgerechtigde aandeelhouders. Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van s bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het 1 !aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

112.3.3. De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 12.3.2.

112.3.4, De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid I van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd binnen de 1 voorkoopgerechtigde aandeelhouders. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn É voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de ! twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig 12.3.3 hiervoor.

12.3.5. Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel j Ivan hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd binnen de

! voorkoopgerechtigde aandeelhouders. '

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld 's onder 12.3.4. hiervoor.

= 12.3.6. Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop i °: hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij I daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 12.3.5., tweede alinea, de raad van bestuur daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een = verdelingsakkoord getroffen warden waarover zij gezamenlijk de raad van bestuur binnen dezelfde 1 ! termijn inlichten.

112.3.7. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door l I de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval del voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze del mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling ! een waarde bepalen die de "fair market value" van de vennootschap weergeeft bij een vrijwillige! q verkoop. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen. 12.3.8, Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle; door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt de raad van bestuur de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van ' hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder intrest. Deze termijn begint tel lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de raad van bestuur

12.3.9. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor! = alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft: I de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, over tel dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde ~~ i ; voestelde krijs en betalingsvoorwaarden op voorwaarde_ dat de kandidaat-overnemer toetreedt tot i

Voor-

behouden

ean het

Staatsblad

06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

z ~ ,

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aart het ___ __ _________ ___

f."- ' de aandeelhoudersovereenkomst. De raad vanbestuur stelt de aandeelhouders aandeelhouders die hun

Staatsblad voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

12,3.10. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van bovenvermelde alinea's,

moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf

I de postdatum.

1 12,4. Overdracht onder levenden en ten kosteloze titel

$ Iedere andere overdracht van aandelen, dan deze bedoeld onder 12.2., onder levenden en ten

Ikosteloze titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders van

aandelen categorie A en van de aandeelhouders van categorie B. l

1 De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen, hierna "de kandidaat-overdrager" I genoemd, moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere f aandeelhouders, hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd. Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de I identiteit van de kandidaat-overnemer en het aantal aandelen dat wordt overgedragen.

1 De voorkoopprocedure verloopt volgens de principes en op de wijze ais uiteengezet onder 12.3.1. tot ien met 12.3.7.

De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal steeds door een deskundige worden i vastgesteld die in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigde I aandeelhouders wordt aangesteld. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze

e I aangesteld worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet in kort

11

I geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde

venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-

'e loverdrager worden gedragen.

1 Indien na het verstrijken van de voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-

e : overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager

MS i het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, ten kosteloze titel over te dragen

á l aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer, op voorwaarde dat de kandidaat-overnemer

wi

i toetreedt tot de aandeelhoudersovereenkomst De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun

e I voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

j 12.5. Overdracht wegens overlieden.

1 12.5.1. De overdracht van aandelen ingevolge overlijden, is aan geen enkele beperking onderworpen

c in de gevallen als bedoeld onder 12.2.

I11Z5.2. ln alle andere gevallen kunnen de erfgenamen en legatarissen van aandelen van de

I I vennootschap, slechts aandeelhouder blijven mits zij door alle aandeelhouders van de categorie A en

I e I de aandeelhouders van aandelen categorie B als aandeelhouder, met de totaliteit van de hen

I' i krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, toegelaten worden.

1 lei De raad van bestuur zal daartoe, binnen de maand nadat zij kennis heeft gekregen van het overlijden

I 2.

j van een aandeelhouder, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de andere

.. I aandeelhouders over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig

~beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders (andere dan de aandeelhouders-

1 1 erfgenamen/legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

l E i in het geval één, meerdere of alle erfgenamen of legatarissen niet met de totaliteit van hun aandelen

~o : als aandeelhouder worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere 1

°' = aandeelhouders, moeten de aandeelhouders die tegen de toelating hebben gestemd binnen de drie

maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van bijzondere algemene vergadering, de

Iel I aandelen waarvan de overdracht is geweigerd afkopen naar evenredigheid van het deel van het

'~ kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een

Ii I andere verdeling. De aandeelhouders die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan Ievenwel over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd eveneens af te kopen.

Î Î Indien zij van dit voorkooprecht gebruik maken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dan

1 a' 's de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door

I hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

' De prijs waartegen de afkoop dient plaats te vinden za! door een deskundige worden vastgesteld die p in gemeen overleg tussen de erfgenamen/legatarissen en de afkopende aandeelhouders wordt

aangesteld tenzij de afkopende aandeelhouders en de erfgenamen/legatarissen onderling over de

prijs tot een akkoord kunnen komen. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na

_ _______ I zijn2anstelling_ In hit geval_gegn overeenstemming kan bereikt worden over_de deskundige,_ zal deze

IJ Y

' ' Voorbehouden aan het i iîlgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

aangesteld warden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet in kort; geding. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de afkopende I aandeelhouders worden gedragen.

Indien de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd binnen de termijn van drie maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte aandeelhouders zouden zijn gekocht, warden de erfgenamen/legatarissen van deze aandelen onherroepelijk aandeelhouder van de vennootschap, op voorwaarde dat zij toetreden tot de aandeelhoudersovereenkomst.

12.6. Volgrecht

Indien een van de huidige aandeelhouders zijn aandelen aan een derde partij overdraagt, kunnen de 1 resterende aandeelhouders, indien zij geen gebruik maken van hun voorkooprecht zoals geregeld in f voorgaande artikelen, van de verkopende aandeelhouder eisen dat hij deze derde partij de aandelen van de resterende aandeelhouders laat overnemen aan dezelfde voorwaarden en zonder dat de I resterende aandeelhouders verklaringen en waarborgen dienen af te leggen

12.7. Volgplicht k

Als aandeelhouders die minstens 30% van het totaal van de aandelen bezitten hun aandelen wensen I over te dragen aan een koper, die alleen bereid is 100% van de aandelen te kopen, dan zullen de I

andere aandeelhouder(s) verplicht zijn hun aandelen te verkopen aan dezelfde voorwaarden, f

De prijs per aandeel mag echter niet lager zijn dan de initiële aankoopprijs (financiële inbreng) van de 1 desbetreffende aandelen verhoogd met een jaarlijkse meerwaarde van 7.5%. Het voorkooprecht blijft I bestaan in dergelijk geval met een maximum termijn van 4 maanden vanaf het ter kennis stelling aan I alle aandeelhouders .

12.8. Sancties I

Elke overdracht van aandelen waarbij de bepalingen van dit artikel 12 niet werden geëerbiedigd zal I ongeldig zijn en geen uitwerking hebben ten aanzien van de vennootschap; dergelijke overnemer zal niet worden erkend als aandeelhouder en zal niet gerechtigd zijn enige van de rechten behorende aan' de onregelmatig overgedragen aandelen uit te oefenen en zal, zonder dat dit beperkend is, niet f gerechtigd zijn om enige algemene vergadering van aandeelhouders bij te wonen of dividenden tel

ontvangen. I

12.9. Stand stil) I

De aandeelhouders verbinden zich er toe de verworven aandelen te behouden gedurende een periode I van vier (4) jaar die ingaat bij de ondertekening van de onderhandse aandeelhoudersovereenkomst; van achttien december tweeduizend dertien, uitgezonderd bij vrije overdracht, zoals hiervoor

beschreven. I

12.10. Gevolgen van de overdracht op de categorie van de aandelen

De overdracht van aandelen die op geldige wijze tot stand komt in toepassing van dit artikel dertien, 3

heeft voor gevolg: i

- indien de overnemer(s) nog geen aandeelhouder is (zijn): de aandelen categorie A en categorie B Î

behouden hun categorie; I

- indien de overnemer(s) reeds aandeelhouder is (zijn): de overgedragen aandelen zullen van 1 rechtswege converteren naar aandelen van dezelfde categorie als de aandelen die reeds in het bezit i zijn van de overnemende aandeelhouder. Bezit de overnemende aandeelhouder aandelen van verschillende categorie dan zal de conversie plaats vinden naar de categorie waarin de overnemende I aandeelhouder het meeste aandelen bezit.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om deze wijziging van categoriek aan te tekenen in het /

aandelenregister, I

12.11. Top-up I

Indien de aandeelhouders categorie B een exit realiseren middels een verkoop van hun aandelen aan É de aandeelhouders categorie A ("verkoopwaarde") en de aandeelhouders categorie A vervolgens de; vennootschap doorverkopen aan een hogere waarde ("exitwaarde"), dan hebben de aandeelhouders Î categorie B recht op een nabetaling: (a) indien dergelijke verkoop door de aandeelhouders categorie A j plaatsvindt binnen de twaalf (12 maanden) na de verkoop van de aandeelhouders categorie B, dan zijn de aandeelhouders categorie A een bijbetaling verschuldigd gelijk aan 100% van het verschil j tussen exitwaarde en verkoopwaarde; (b) Indien dergelijke verkoop tussen de twaalf (12) en I vierentwintig (24) maanden na verkoop van de aandeelhouders categorie B plaatsvindt, dan zijn de aandeelhouders categorie A een bijbetaling verschuldigd aan de aandeelhouders categorie B gelijk; aan 20% van het verschil tussen de exitwaarde en verkoopwaarde. Na vierentwintig (24) maanden! vervalt het recht op nabetaling voor de aandeelhouders categorie B.

Hoofdstuk III - Bestuur  Controle

Artikel 13 - Samenstelling van de raad van bestuur I

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit maximum zesJJ bestuurders,,

4.;

Luik B - vervolg

i natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, waarvan:

- drie (3) bestuurders op gezamenlijk voorstel van de aandeelhouders van categorie A,

- twee (2) bestuurders op gezamenlijk voorstel van de aandeelhouders van categorie B.

Eventueel kan bijkomend één (1) bestuurder gekozen worden op gezamenlijk voorstel van alle ': aandeelhouders van categorie A en van categorie B, die als onafhankelijke bestuurder zal zetelen. I Deze onafhankelijke bestuurder zal bij voorkeur voorzitter van de raad van bestuur zijn,

Bij afwezigheid van een zesde bestuurder, zal de voorzitter worden gekozen uit een van de P bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter een doorslaggevende stem.

I De bestuurders worden benoemd voor een termijn van ten hoogste vier (4) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

De aandeelhouders van de aandelen categorie A en de aandeelhouders van de aandelen categorie B I zullen een lijst voorleggen met kandidaten, waarvan het aantal minstens twee (2) meer is dan het aantal welke zij mogen voordragen.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien. Daartoe moeten zij de nieuwe bestuurder(s) kiezen uit de lijst van kandidaten welke de ontslagnemende bestuurder bevat of op een nieuwe lijst voorgesteld door de aandeelhouders die de benoeming van de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

Indien een rechtspersoon beheerder of lid van het directiecomité benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, leden van de directieraad, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal betast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de I derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger,

I Artikel 14  Vacature

Ingeval één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature(s) te voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering, die tot de definitieve benoeming overgaat.

S Artikel 15  Voorzitterschap

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter en, in voorkomend geval, een onder-voorzitter. De voorzitter zal bij voorkeur de onafhankelijke bestuurder zijn. Bij gebrek hieraan zal I de voorzitter worden gekozen uit een van de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B.

1Op voorstel van de raad van bestuur mag de algemene vergadering aan de gewezen voorzitters, ondervoorzitters en bestuurders de eretitel van hun ambt toekennen. De raad mag hen derhalve uitnodigen om, ten adviserende titel, aan zijn vergaderingen deel te nemen.

Artikel 16 --- Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minstens twee bestuurders het vragen en dit na bijeengeroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of, bij diens verhindering, de bestuurder die daartoe door zijn collega's werd aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in de plaats in de oproepingsberichten vastgesteld.

I Artikel 17 - Beraadslaging  Besluiten

Behalve in geval van overmacht, oorlog, onlusten en rampen, in welk geval de raad van bestuur geldig i kan beraadslagen zo twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen, indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elk bestuurder mag bij eenvoudige brief, alsook per telegram, telex, telefax of iedere andere wijze van reproductie van een geschrift, volmacht geven aan een ander bestuurder om hem te vertegenwoordigen. Een mandaathouder mag echter niet meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

De besluiten worden met meerderheid van stemmen genomen; in geval van staking van stemmen I geeft de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit, de doorslag; deze laatste bepaling houdt van rechtswege op gevolg te hebben wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad Ivan bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit

l = neemt. Ziin verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang s

Voor-

behouden

ean het

Staatsblad

n R? ]

Luik B - vervolg

I moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen, 1

[ In afwijking van onderhavig artikel 17 vereisen de beslissingen van de raad van bestuur opgenomen in r ! de onderhandse aandeelhoudersovereenkomst van achttien december tweeduizend dertien een 75%- I Imeerderheid van de stemmen binnen elke klasse van zowel categorie A als categorie B.

1 Artikel 18 - Besluiten bij schriftelijk akkoord 1

I In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap 1 zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk

lakkoord van de bestuurders. I

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening. É

i Artikel 19 -- Notulen '

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, die door minstens de 1 Imeerderheid van de aanwezige leden ondertekend warden.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden 1 ondertekend door hetzij de raad van bestuur, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee j

Il bestuurders. I

Artikel 20 - Machten van de raad

I De raad van bestuur heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de I verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Artikel 21  Dageliiks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat alsook het bestuur van een geheel I of een deel van de sociale aangelegenheden toevertrouwen ;

 ofwel aan een of meer van zijn leden die de titel van afgevaardigd bestuurder dragen;  ofwel aan een of meer gedelegeerden van binnen of buiten de raad, In geval van het gelijktijdig bestaan aan meerdere algemene bevoegdheidsdelegaties stelt de raad van bestuur de respectievelijke bevoegdheidstoewijzingen vast 1

1 De raad van bestuur en de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan iedere gevolmachtigde, De raad kan de gevolmachtigden die in de voorgaande alinea's zijn vermeld op elk ogenblik ontslaan. Hij stelt de toekenningen en verlening, de vergoeding of het salaris vast voor de personen aan wie hij I bevoegdheden heeft toevertrouwd; deze uitkeringen kunnen vast of variabel zijn.

!Artikel 22 - Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders { van een verschillende categorie van aandelen, gezamenlijk handelend, of door een speciaal i lasthebber, al dan niet bestuurder, alleen handelend en met dit doel aangesteld door de raad van 1 bestuur,

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen I van hun volmacht.

ÎArtikel 23 - Vaste vertegenwoordiger

Wanneer de rechtspersoon een mandaat uitoefent bij een andere vennootschap, zoals bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, dient deze rechtspersoon een natuurlijke persoon als vaste's vertegenwoordiger te benoemen. Deze vaste vertegenwoordiger dient gekozen te worden onder de vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers van de rechtspersoon.! IDe vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon, en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid als de rechtspersoon zelf. !Indien een vennootschap een voormeld mandaat uitoefent in een andere rechtspersoon, dient hij dei ! identiteit van zijn vast vertegenwoordiger door te geven aan deze rechtspersoon, welke laatste dient te E zorgen voor de bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad. Artikel 24 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt Ivan de bepalingen zoals opgenomen in het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de I verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen die natuurlijke of rechtspersonen kunnen zijn en benoemd worden door de algemene vergadering van I de aandeelhouders.

Î De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoembare commissarissen eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering.

Bij afwijking van de eerste alinea is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht indien de vennootschap beantwoordt aan de wettelijk bepalingen zoals opgenomen in het Wetboek

! j van vennootschappen.

'Voorbehouden aan het IleIgisch Staatsblad

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgieh

Staatsblad

\

Luik B - vervolg

Artikel 25 - Vergoeding -- Bezoldiging

Buiten de terugbetaling van hun kosten mag de algemene vergadering aan de leden van de raad van

bestuur vaste vergoedingen, zitpenningen of tantièmes op de uitbatingsresultaten toekennen; deze

worden aangerekend op de algemene kosten.

De raad van bestuur mag eveneens aan de bestuurders, belast met bijzondere functies of opdrachten,

een bijzondere vergoeding toekennen die aan te rekenen is op de algemene kosten.

De bezoldiging van de commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun

opdracht door de algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld; zij kan niet

gewijzigd worden dan met instemming van de partijen.

Hoofdstuk 1V - Algemene verc_aderinq

Artikel 26  Samenstelling  Machten

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de

aandeelhouders.

Op de vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Zij bezit de machten die haar door de wet en de statuten toegekend zijn.

Artikel 27  Jaarflikse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van december om achttien

uur, op de plaats vermeld in de oproepingsbrief. Indien deze een feestdag is wordt de vergadering

gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in iedere andere plaats

bepaald in de bijeenroepingsberichten.

Artikel 28 - Buitengewone algemene vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag door de raad van bestuur of door de commissaris(sen)

bijeengeroepen worden, telkens als deze het nuttig oordelen. Zij moet warden bijeengeroepen op

verzoek van de aandeelhouders die tezamen het vijfde deel van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 29 -Toelating tot de algemene vergaderingen

De oproepen voor de algemene vergaderingen gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de

bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten

inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat

zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

De houders van obligaties, warrants of certificaten, die met medewerking van de vennootschap

werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 30  Vertegenwoordiging

Iedere aandeelhouder mag aan een derde volmacht geven om hem te vertegenwoordigen.

De mede-eigenaars, evenals de schuldeisers en pandgevers, dienen zich door één en dezelfde

persoon te laten vertegenwoordigen.

De vruchtgebruikers zullen de blote eigenaars vertegenwoordigen, behalve in geval van een

andersluidende overeenkomst of bepaling in de akte die het vruchtgebruik vestigt.

Artikel 31 - Wijze van stemmen  Schriftelijke stemming

De stemming geschiedt door handopsteking, naamafroeping, of door ondergetekende of onder

elektronische vorm biljetten.

In de mate dat de raad van bestuur deze mogelijkheid heeft voorzien in het bericht van de

bijeenroeping, is het iedere aandeelhouder toegestaan per brief te stemmen door middel van een

formulier waarvan de vermeldingen door de vennootschap zijn bepaald en die door de vennootschap

ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Dit formulier bevat de volgende vermeldingen :

 de namen, voornamen, firma of maatschappelijke benaming van de aandeelhouder, zijn woonplaats of zetel;

 zijn handtekening;

 het aantal en de vorm van de aandelen waarmee hij deelneemt aan de stemming;

 het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd;

 de agenda van de algemene vergadering met aanduiding van de te behandelen onderwerpen en de

voorstellen van besluit;

-- de onthouding of de zin waarin zal gestemd worden betreffende elk voorstel;

 de bevoegdheden eventueel aan de voorzitter of een andere persoon verleend met het oog te stemmen in naam van een aandeelhouder aangaande de amendementen of nieuwe beslissingen aan de vergadering voorgelegd.

Er zal__g_een rekening_ gehouden worden met de formulieren die niet bwde vennootschap zijn

' Voor-

behouden

aan het

BeTgíscff

Staatsblad

v

Luik B - vervolg

aangekomen ten laatste drie werkdagen voor de dag waarop de algemene vergadering is vastgesteld. De raad van bestuur mag een schriftelijke stem organiseren onder de elektronische vorm via een of j meer websites. Hij bepaalt de praktische modaliteiten van deze schriftelijke stemming en zorgt ervoor dat het gebruikt systeem de vermeldingen opgenomen in derde lid van huidig artikel toelaat en om de naleving van vierde lid van dit artikel te controleren.

Artikel 32  Bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn i

afwezigheid door de bestuurder die hiertoe door zijn collega's van de raad wordt aangeduid. i

De voorzitter duidt de secretaris aan, die buiten de vergadering mag genomen worden. É

Artikel 33 - Beraadslaging - Besluiten --Stemrecht

I De algemene vergadering beraadslaagt en besluit slechts over de onderwerpen die op de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn en bij i eenparigheid akkoord gaan om over nieuwe punten te beraadslagen en te besluiten.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, beslist de vergadering rechtsgeldig, welk ook heti aantal vertegenwoordigde aandelen is, en worden de beslissingen met meerderheid van stemmen genomen; de stemmen van diegenen die zich onthouden, worden niet meegeteld,

Ieder aandeel geeft recht op één stem, i

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de absolute meerderheid behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die het hoogste getal stemmen hebben behaald. Indien bij een i herbenoeming de stemmen staken, is de oudste kandidaat verkozen.

In afwijking van onderhavig artikel 33 vereisen de beslissingen van de algemene vergadering opgenomen in de onderhandse aandeelhoudersovereenkomst van achttien december tweeduizend dertien een 75%-meerderheid van de stemmen binnen elke klasse van zowel categorie A als categorie ÿ

B. I

Artikel 34  Notulen

De notulen worden door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen,

ondertekend. I

De kopieën of uittreksels, die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden 1 ondertekend door één bestuurder,

Artikel 35 --Verdaging 1

Onverminderd het recht om de vergadering uit te stellen, conform de wettelijke bepalingen zoals; opgenomen in het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur de beraadslaging van j iedere gewone of buitengewone algemene vergadering, voor het geheel of een deel van de agenda, I

op drie weken uitstellen. I

Hoofdstuk V  Boekjaar - Jaarrekening

Artikel 36 --1  Jaarrekening i

Het boekjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. i

Op het einde van het boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening

en het jaarverslag, dit conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. i

Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan! rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of de bepalingen zoals opgenomen in het Wetboek van vennootschappen, wanneer deze

bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping, r

Artikel 37 - Verdaging

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 38 - Bestemming van de nettowinst

Op de jaarlijkse nettowinst wordt vijf procent afgehouden voor het reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft'

bereikt, i

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de aan het overschot van i

de nettowinst te geven bestemming.

Artikel 39 - Uitkering van de dividenden - Interim-dividenden

De raad van bestuur bepaalt de datum en de plaats van uitkering van de dividenden.

De raad van bestuur kan tot de uitkering van interim-dividenden beslissen op het resultaat van het

lopende boekjaar, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Hoofdstuk VI - Ontbindinq  Vereffening

Artikel 40  Ontbindin" - Verefenin"

s

! i

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 0J r

' Voor- Luik B - vervolg

behouden Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij; besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

aan het Voor zover de statuten niet anders bepalen, wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

e g:sc De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Staatsblad De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de reohten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals I bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van j koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief; vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van I

de aandelen terug te betalen. ?

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, behoudens het hierna III bepaalde onder liquidatiepreferentie, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij; voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de I aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Liquidatiepreferentie

Ingeval van exit, trade safe of liquidatie van de vennootschap zullen de aandeelhouders categorie B gerechtigd zijn om, voorafgaand aan de verdeling op basis van de aandelenverhoudingen, een bedrag te ontvangen gelijk aan hun Inleg, Na volledige betaling van het in vorige alinea bepaalde bedrag aan de aandeelhouders categorie B, _ zullen de overblijvende activa en de geldmiddelen eerst aangewend worden ter betaling van de I andere aandeelhouders, tot zij eenzelfde evenredig bedrag per aandeel ontvangen hebben als de I aandeelhouders categorie B in functie van de normale aandelenverhoudingen. Het overblijvende saldo wordt verhoudingsgewijze volgens hun participatie onder alle aandeelhouders verdeeld.

Hoofdstuk VII - Verscheidene bepalingen

Artikel 41 - Keuze van woonplaats

Ieder niet in België wonend aandeelhouder, obligatiehouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen, zoniet zal hij geacht worden deze keuze in de maatschappelijke zetel gedaan te hebben, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen aan hem geldig zullen gedaan worden.

Artikel 42 - Keuze van rechtbank

Voor alle betwistingen met betrekking tot vennootschapsaangelegenheden en de uitvoering van deze I statuten tussen de vennootschap, zijn aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, zijn uitsluitend de rechtbanken van de zetel van de vennootschap bevoegd, tenzij de vennootschap hieraan uitdrukkelijk verzaakt,

Artikel 43 - Wetboek van vennootschappen

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het i Wetboek van vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT  ONTSLAG (STATUTAIR) ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders, de BVBA E-Cos, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HAM Benny, Ockham comm. V, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer I Peter Colpaert, de heer BOGAERT Jan en de BVBA LO-Advice, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer OST Luc, allen voornoemd, verklaren ontslag te nemen als (statutaire) ! zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wegens de omzetting van deze laatste in een naamloze vennootschap. Aan het mandaat van vaste vertegenwoordiger komt! ingevolge de omzetting in een naamloze vennootschap eveneens een einde.

De vergadering stelt dit ontslag vast. Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat,

NEGENDE BESLUIT BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering besluit de volgende personen te benoemen tot bestuurders van de vennootschap, voor een termijn van vier (4) jaar, ingaand op heden: A/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:













M r7 7

Luik B - vervolg

1/ BVBA LO-Advice, Snepstraat 5, 9160 Lokeren met ondernemingsnummer 0898.933.447g

en vaste vertegenwoordiger de heer Luc Ost; i

2/ BVBA E-Cos, Massenhovensesteenweg 7, te 2520 Ranst, met ondernemingsnummer 1

0820.477.666 en vaste vertegenwoordiger de heer Benny Van Ham, voornoemd. i

3/ De heer BOGAERT Jan, voornoemd.

BI op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

1/ De heer LAFAUT Marc voornoemd. i

2! de heer BRENNINNKMEIJER Anthony voornoemd. i

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene I

vergadering. ,

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet i

getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. i

TIENDE BESLUIT -- OPDRACHT TOT COÔRDINATIE  VOLMACHTEN 1

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen' besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en i neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, _ Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde bestuurders, de heer MATTHEESSENS ¬ Pieter, Fruithoflaan 37 bus A2 te Antwerpen (Berchem), en hun aangestelden aan als bijzondere É gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om l alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle I benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van

koophandel, ff

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd met de bedoeling de voorzitter van de raad van

bestuur en de gedelegeerd bestuurder(s) te benoemen en dit voor een duur van vier (4) jaar ingaand

vanaf heden, en zij benoemen met eenparigheid van stemmen: l

- De heer BRENNINNKMEIJER Anthony, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, Î

die aanvaardt; 1

De heer VAN HAM Benny, voornoemd tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De eventuele bezoldiging van de voorzitter van de raad van bestuur en/of de gedelegeerd bestuurder;

zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen. i

WAARVAN PROCES-VERBAAL. '

Gedaan en verleden te Lanaken, op de bovengeschreven dagtekening.

Nà gedeeltelijke voorlezing zoals voormeld en mondelinge toelichting, ondertekenden de comparanten I aanwezig als gezegd, met Ons, Notaris, comparanten op 18 december 2013 en ik, notaris op heden 19 december 2013. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens) Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- staat van actief en passief/verslag van de zaakvoerders en bedrijfsrevisor

- AecoOrdineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsklad

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 18.12.2013 13690-0027-015
22/12/2014
ÿþor' "" )

wu PDF m

In de b bij het Belgisch Staatsblaci bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I I le! L II. I I

-- ----'

----------

Onclernemingsnr 0848.512.097

Benaming (voluit) : Entek

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Hogenakkerhoekstraat 1, 9150 Kruibelçe, België

(volledigadres)

Onderwe!p(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst :

Bij de gewone algemene vergadering van 18 november 2014 werd beslist het ontslag te aanvaarden van Marc Lafaut als bestuurder Bij afzonderlijke stemming wordt hem kwijting vedeænvoorzijnmandaat.

In zijn plaatswordt Ottosun energy Systems BVBA, Boskantstraat 37 te Kortrijk, ingeschreven inhetnechtspersunenneg|stertoKbrthjkondarhetnummerO461.377.S3O,benuemdm|a baotuurdnr. Dmvargadahngnmeotkenn|sdatdmhaary4aocLafaut,zoakvoerder,optneedta|o vaste veitegenwonnd7gor van dezemunnootschap.

E-Cos BVBA

vertegenwoordigd door Ben Van Ham

Gedelegeerd bestuurder

eve

Op de leatie7 ' '''N.&umon hoirffinigheid van de mmmmwotemhU8 persd(dfri(éi1)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzIen van derden te vertegenwoordigen







KOOPHANDELGENT

I 0 DEC 2014

AFDELING



07/11/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging' ter griffie van de akte

#\iEE.NirL_U'.JLEGD

Voor-

behoudei aan het Beigiscl

Staatsbla

11111

" 12101550"

2 5 ONT. 2012

RECHTBANK VAN

<00PHAHNtfeT



Ondernemingsnr : 0843.512.097

Benaming : ENTEK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Balegem (Oosterzele), Walzegem 12

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Peter Joossens, geassocieerd notaris te Lanaken, op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENTEK", met maatschappelijke zetel te 9860 Balegem (Oosterzele), Walzegem 12, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9860 Oosterzele (Balegem), Walzegem 12, naar 9150 Kruibeke, Hogenakkerhoekstraat 1A.

TWEEDIS BESLUIT  VRIJWILLIG ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

De heer COLPAERT Peter voornoemd, verschijner in deze, dient hierbij vrijwillig, met ingang vanaf heden, zijn ontslag in als statutair zaakvoerder van de vennootschap en verklaart geen enkel tegoed meer te hebben jegens de vennootschap.

De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden, De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als décharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige periode van zijn bestuur.

DERDE BESLUIT  BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, de gewone commanditaire vennootschap OCKHAM, met zetel te 9860 Balegem, Walzegem 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0843.293.551, gerechtelijk arrondissement Gent, opgericht ingevolge onderhandse akte van 27 januari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 februari daarna onder nummer 12037294, waarvan de statuten sedertdien niet meer gewijzigd zijn, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer COLPAERT Peter voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat.

De gewone commanditaire vennootschap OCKHAM, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer COLPAERT Peter voornoemd, is alhier mede verschenen en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De vergadering stelt vast, dat de gewone commanditaire vennootschap OCKHAM verder als statutair zaakvoerder het bestuur van de vennootschap zal waarnemen. Hij zal beschikken over de meest uitgebreide macht voorzien bij de wet en de statuten.

VIERDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: 1- Artikel 2. 1e alinea van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9150 Kruibeke, Hogenakkerhoekstraat 9A en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit voor dit artikel van de statuten authentiek te doen vaststellen."

- Artikel 12, 60 alinea tweede zin van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:











__-----J



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

"- de gewone commanditaire vennootschap OCKHAM, met zetel te 9860 Balegem, Walzegem 12, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0843.293.551, gerechtelijke arrondissement Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer COLPAERT Peter, voormeld;"

VIJFDE BESLUIT -- OPDRACHT COORDINATIE - VOLMACHTEN:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutaire zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De vergadering geeft volmacht aan de heer Pieter Matheenssens, Fruithoflaan A2 te Antwerpen (Berchem) om alle formaliteiten inzake B.T.W., Kruispuntbank en ondernemingsloket, alsmede alle overige administraties te vervullen. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter JOOSSENS)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + kopie volmacht

_ gecoördineerde statuten _~_~

I

Voor-

behouden

aan het

 `irélgiscli

Staatsblad

i 

U

21/02/2012
ÿþ Mod wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7'; t~;.; FER, 2012

_." ~,r-L~riff(~ti~~~ \.-7,N

Tr- rr~rT

{~

=iaoaaaie*

Ondernerftingsnr cce3 .5:4 2. .4%?-

Benaming (voluit) Entek

(verkort)

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Walzegem 12 - 9860 Balegem (Oosterzele)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Paul De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op een

februari tweeduizend en twaalf, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap niet

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters,

1.- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-COS", met maatschappelijke zetel te Ranst, Massenhovensesteenweg 7, ondernemingsnummer 0820.477.666.

2.- De heer COLPAERT Peter, geboren te Aalst op dertig april negentienhonderd zeventig, wonende te Oosterzele-Balegem, Walzegem 12, identiteitskaart nummer 590.8583306.93, nationaal nummer, 70.04.30-229.78

3.- De heer BOGAERT Jan Marc Maurits, geboren te Gent, op negenentwintig september negentienhonderd negenenzestig, wonende te Maldegem, Brugsesteenweg 202/1.01, identiteitskaart nummer 591.0895039.25, nationaal nummer 690929-462-25.

4.- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ETI Partner", met maatschappelijke zetel te Lokeren, Snepstraat 5, ondernemingsnummer 0807.242.611.

naam: Entek

zetel: Oosterzele (Balegem), Walzegem 12

doel; - De in- en uitvoer, aan- en verkoop, installatie, onderhoud, financiering en exploitatie van , fotofoltaïsche zonnepanelen, andere zonnepanelen en energiebesparende toestellen, alsook alle andere toepassingen van duurzame energie;

- De coördinatie van werken door onderaannemers evenals het toezien op de werkzaamheden;

- De installatie van elektrische bedrading en toebehoren, bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, montage en installatie van elektrische toestellen;

- De montage en installatie van centrale verwarming en van alle bijhorende toestellen en onderdelen; - Het plaatsen van waterleidingen, sanitaire installaties en alle bijhorende toestellen en onderdelen; - Het aanbrengen thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, en dit in en aan gebouwen, bouwwerken en installaties;

- De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van gebouwen;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden;

- het voeren van holding-activiteiten, omvattende onder meer: het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten ondernemingen, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland; het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen; alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar;

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen

Op de laatste blz van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing; - haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doei, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

maatschappeliik kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/duizend achthonderd zestigste. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de oprichters, als volgt:

t- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-COS", voornoemd, vierhonderd zesennegentig aandelen, hetzij voor vierduizend negenhonderd zestig euro

2.- De heer Peter COLPAERT, voornoemd, vierhonderd zesennegentig aandelen, hetzij voor vierduizend negenhonderd zestig euro

3.- De heer Jan BOGAERT, voornoemd, vierhonderd zesennegentig aandelen, hetzij voor vierduizend negenhonderd zestig euro

4.-- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ETI-Partner", voornoemd, driehonderd tweeënzeventig aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig euro

Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort ten belope van zesduizend tweehonderd door voormelde oprichters op rekening nummer 363-1001513-28 bij ENG op naam van de vennootschap in ' oprichting. Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

' bestuur: door één of meer zaakvoerders, af dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boeklaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

'sarvergadering: op de derde maandag van de maand december om achttien uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien. benoeming: thans worden aangesteld tot statutair zaakvoerders voor de duur van de vennootschap

a) met bezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-COS";

- de heer Peter Colpaert;

- de heer Jan Bogaert;

b) a) met onbezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist: de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LO-Advice".

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig

; met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

a,." Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4.7





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.10.2015, NGL 22.10.2015 15653-0531-017
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.09.2016, NGL 24.10.2016 16664-0579-017

Coordonnées
ENTEK

Adresse
HOGENAKKERHOEKSTRAAT 1A 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande