ELDEMAR

Divers


Dénomination : ELDEMAR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 400.085.606

Publication

26/05/2014
ÿþo çfflIPRI ModWord11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken !copie na neerIegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel: Lindestraat 13 - 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING FUS1EVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL TUSSEN NV ELDEMAR EN NV ELINVEST CONFORM ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap ELDEMAR (hieronder "ELDEMAR" of "de overnemende vennootschap" genoemd) en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap EUNVEST (hieronder "ELINVEST" of "de overgenomen vennootschap" genoemd) hebben op 14 april 2014 beslist om dit fusleontwerp op te stellen en het in onderling overleg voor te leggen aan hun algemene vergadering van de aandeelhouders conform de bepalingen van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap ELDEMAR, waarvan de zetel gevestigd is te 9240 Zele, Lindestraat 13. Deze vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Gent onder het nummer 0400.085,606.

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Elbeko, bij akte verleden voor Meester Jules Tibbaut op 22 januari '1964 waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari 1964 onder nummer 3069. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij de akte verleden voor notaris Luc Dehaene te Gent-Sint-Amandsberg op 28 januari 2014, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 26 februari 2014 onder het nummer 0051546.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 2.100.000 en wordt vertegenwoordigd door 640 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één zeshonderd veertigste van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

In artikel 3 van de statuten wordt het maatschappelijk doel als volgt beschreven:

1)Het verrichten in binnen-en buitenland van aile handelingen betrekking hebbende op goederen, onroerend van nature, bij inlijving of bij bestemming of roerende goederen afkomstig daarvan, alsook van aile handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals, ten titel van voorbeeld, het aankopen, verkavelen, ruilen, opschikken, huron (gemeubeld of ongemeubeld), vervreemden en vestigen van alle welkdanige zakelijke rechten, beheren, omvormen, bouwen en afbreken van onroerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, studie van onroerende verhandelingen, alle private en publieke aanneming van werken, enzovoort,

2)1-let uitvoeren van algemene private en openbare bouwwerken zoals onder andere het oprichten van woningen, appartementsgebouwen en alle andere gebouwen, alsook aile veranderingen en herstellingswerken aan gebouwen. Tevens zal de vennootschap kunnen optreden ais algemene aannemer in die zin dat zij als metsel-en betonwerken en schrijn-en timmerwerken zelf uitvoert of laat uitvoeren en de overige bouw-en afbouwwerken geheel of gedeeltelijk ofwel zelf uitvoert ofwel door één of meer onderaannemers laat uitvoeren onder haar leiding en verantwoordelijkheid.

.......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0400085606

Benaming

(voluit) : ELDEMAR

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK vAN

KOOPHANDEL GENT

15 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Grl e

1111111 1111 11 11 iJ1j,1j101J 11

Bijlagen bij het Belgisch Staeblad...7.16/_05/21)14,Ann2xes_du_Moniteur-be1ge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3)I-let verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit-consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vorm voorkomen en dit op alle niveaus van probleembeparing tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of In deelneming met derden, van handels-, nijverhelds- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4)Eiernicideling, verkoop, in-en uitvoer evenals aile activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

5)i-let beheer van roerende en onroerende goederen, net nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

6)Het borgstellen ten voordele van enfof ten overstaan van derden, met het oog op commerciëie, financiële of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen, voor zover het geen activiteiten betreffen die onder toezicht staan van of moeten worden goedgekeurd door de Bankcommissie (CBFA).

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln consignatle, In commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in aile vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een geiljkaardig en gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen. De raad van bestuur is bevoegd in deze, de draagwijdte en de aard van het doel van de naamloze vennootschap te interpreteren.

De overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is de naamloze vennootschap EL1NVEST, waarvan de zetel gevestigd is te 9240 Zele, Lindestraat 13. Deze vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Gent onder het nummer 0415.416.356.

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming Erbeho immobiliën bij akte verleden voor Meester Paul Dehaene op 29 september 1975 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 oktober 1975 onder nummer 3835-6. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij de akte verleden voor Meester Luc Dehaene, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg op 5 april 2011gepublIceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 2 mei 2011 onder het nummer 0066248.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 1.100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die eik één/duizend honderdste van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

In artikel 3 van de statuten wordt het maatschappelijk doel als volgt beschrevene

1)1-let verrichten in binnen-en buitenland van alfa handelingen betrekking hebbende op goederen, onroerend van nature, bij inlijving of bij bestemming of roerende goederen afkomstig daarvan, alsook van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals, ten titel van voorbeeld, het aankopen, verkavelen, ruilen, opschikken, huren (gemeubeld of ongemeubeid), vervreemden en vestigen van alle welkclanige zakelijke rechten, beheren, omvormen, bouwen en afbreken van onroerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, studie van onroerende verhandelingen, aile private en publieke aanneming van werken, enzovoort.

2)1-let uitvoeren van algemene private en openbare bouwwerken zoals onder andere het oprichten van woningen, appartementsgebouwen en aile andere gebouwen, alsook alle veranderingen en herstellingswerken aan gebouwen. Tevens zal de vennootschap kunnen optreden als algemene aannemer in die zin dat zij alle metsel- en betwonwerken en schrijn- en timmerwerken zelf ultvoert of laat uitvoeren en de overige bouw- en afbouwwerken geheel of gedeeltelijk ofwel zelf uitvoert ofwel door één of meer onderaannemers laat uitvoeren onder haar leiding en verantwoordelijkheid.

3)Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit-, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vorm voorkomen, en dit op aile niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nljverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4)Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.,

5)1-let beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragon van bestuursmandaten; de vennootschap met onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

g e, ,):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6)Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen. Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij mag namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrilvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, En elle vennootschappen op ondernemingen die geheet of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben ais zijzelf of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen. De raad van bestuur is bevoegd in deze, de draagwijdte en de aard van het doel van de naamloze vennootschap te interpreteren,

Dit alias in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezelijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doe

Economische en financiële motivering van de fusie

Er wordt overwogen dat de vennootschap NV ELDEMAR, de vennootschap NV ELINVEST zal overnemen in het kader van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting of geruisloze fusie conform artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Samenvattend kunnen de voordelen van de voorgestelde verrichting voor de betrokken vennootschappen en haar aandeelhouders als volgt worden omschreven:

1) Economisch:

Gelet de gelijkaardige activiteiten van belde vennootschappen, is het wenselijk de activiteiten van deze twee vennootschappen samen te brengen. Deze nieuwe structuur zal op het vlak van administratie een verbetering zijn door de vereenvoudiging en grotere transparantie, wat zal leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing

2) Juridisch:

De fusie geeft aanleiding tot een volledige juridische en boekhoudkundige integratie, hetgeen het realiseren

van de economische doelstellingen zal vereenvoudigen.

Modaliteiten van de fusie

Venue een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zal de overneming een retroactief effect hebben per 1 januari 2014.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van ELDEMAR vanaf 1 januart 2014,

De geruisloze fusie zal gebeuren op basis van boekhoudkundige staten van ELDEMAR en ELINVEST dle op 31 december 2013 zijn afgesloten.

De aandeelhouder van de over te nemen vennootschap geniet geen bijzondere rechten, en de over te nemen vennootschap heeft geen andere effecten dan aandelen ultgegeven.

Er zal in het kader van de fusie geen enkel bijzonder voordeel worden toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Alle activa en passive van ELINVEST zullen aan ELDEMAR worden overgedragen.

De 1.100 aandelen die het volledige kapitaal van ELINVEST vertegenwoordigen, zijn in handen van ELDEMAR, In gevolge artikel 726, le van het Wetboek van Vennootschappen zal geen enkel aandeel door ELDEMAR worden uitgegeven in ruil voor de 1.100 aandelen van ELINVEST, Er dient geen rullverhouding te worden vastgesteld.

Wijzigingen van de statuten

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap oordeelt het niet noodzakelijk haar statuten te wijzigen zoals wordt voorgeschreven in artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde haar doel uit te breiden in het kader van deze fusie, vermits het de overnemende vennootschap reeds op grond van haar doel is toegestaan het doel en de activiteiten van de overgenomen vennootschap Uit te oefenen.

e .. e:..

..r

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur Mu

Voor-

behouden aan hei Belgisch

Staatsblad

Op grond van de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, als nader bepaald in artikelen 719 tot 727 van het Wetboek van Vennootschappen, is het niet vereist een omstandig schrifelijk verslag van de raad van bestuur, noch een controleverslag van de commissaris op te steilen met betrekking tot het fusievoorstel.

Rekening houdend met de hierboven vermelde elementen stelt de Raad van Bestuur voor aan de Algemene Vergadering om v6ár de fusie door overneming te stemmen zoals gedetailleerd in het fusievoorstel en zoals geformuleerd in de agenda.

Gent, 14 april 2014 De Raad van Bestuur ELDEMAR :



Paul Schauwvlieghe, Gerda De Maerschalck,

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Bert SchauwvIleghe, Tim Schauwvileghe,

Bestuurder Bestuurder

ELIN VEST ;

Paul Schauwvlieghe,

Gedelegeerd bestuurder

Elbert BVBA,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Bert Schauwvlieghe,

Bestuurder

Eltis BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Tim Schauwvlieghe

Bestuurder

Op de laatste biz, van lifik B vermelden : Recto :1\laam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II 11111*1, 1 .11111111.111, IIIR11 uhI

Oridernemingsnr : 0400.085.606

Benaming (voluit) ..ELDEMAR

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Lindestraat 13

9240 Zele

Onderwerp akte :NV: geruisloze fusie door vereniging van alle aandelen

Tekst: Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-

.:

Sint-Amandsberg, ondergetekend op 30 juni 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat

Op zelfde datum gezamenlijk een buitengewone algemene vergadering werd gehouden!

:! van de aandeelhouders van:

!: 1) De naamloze vennootschap ELDEMAR, met zetel te Zele, Lindestraat 13, :! ondernemingsnummer 0400.085.606 RPR Dendermone en B.T.W.-nummer 0400.085.606,

opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid: met benaming ELBEKO, bij akte verleden voor Meester Jules T1BBAUT, destijds Notaris te! Kalken, de tweeëntwintigste januari negentienhonderd vierenzestig, waarvan de statuten! bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht februari! negentienhonderd vierenzestig, onder nummer 3069, waarvan het kapitaal verhoogd werd en de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene:! vergadering van negen februari negentienhonderd vijfenzestig, blijkens proces-verbaal: ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Jules TIBBAUT, op zelfde datum,!: bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari:

: negentienhonderd vijfenzestig, onder nummer 3825, waarvan het kapitaal verhoogd werd!: en de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene:! vergadering van zes juni negentienhonderd negenenzestig, blijkens proces-verbaal ervan!:

! opgemaakt door de genoemde Notaris Jules TIBBAUT, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig juni negentienhonderd

, negenenzestig, onder nummer 1701-7, waarvan het kapitaal verhoogd werd en de statuten:! gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van veertien::: mei negentienhonderd éénentachtig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt doorli Meester Paul DEHAENE, destijds Notait te Gent-Sint-Amandsberg, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes juni negentienhonderd éénentachtig, onder nummer 1117-7, waarvan de benaming gewijzigd werd in ELDEMAe en de rechtsvorm aangenomen werd van naamloze vennootschap, bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van éénendertig maart negentienhonderd!! zevenentachtig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april negentienhonderd zevenentachtig, onder nummer 870429-132, en waarvan de benaming gewijzigd werd in de huidige en de statuten gewijzigd werden biji beslissing van de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig februari negentienhonderd negentig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door del genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het! Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart negentienhonderd negentig, onder nummell

_

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 8 JULI 2014

AFDELING DEVROMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

900323-141, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig januari tweeduizend veertien, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari daarna, onder nummer 14051546,

en

2) De Naamloze Vennootschap ELINVEST, met zetel te Zele, Lindestraat, 13, ondernemingsnummer 0415.416.356 RPR Dendermonde, met B.T,W.-nummer BE415.416.356, opgericht onder de benaming ELBEKO 1MMOB1L1EN bij akte verleden voor Meester Paul DEHAENE, destijds Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, de negenentwintigste september negentienhonderd vijfenzeventig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig oktober negentienhonderd vijfenzeventig, onder nummer 38356, waarvan de statuten gewijzigd werden en het kapitaal verhoogd werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van zesentwintig oktober negentienhonderd zesenzeventig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien november negentienhonderd zesenzeventig, onder nummer 4094-7, waarvan de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van éénendertig augustus negentienhonderd drieëntachtig, blijkens proces- verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september negentienhonderd drieëntachtig, onder nummer 2330-1, waarvan de benaming gewijzigd werd in ELBEKO en de statuten gewijzigd werden ingevolge beslissing van de Buitengewone Algemene vergadering van vier februari negentienhonderd achtentachtig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier maart negentienhonderd achtentachtig, onder nummer 880304-139, waarvan de benaming gewijzigd werd in de huidige en de statuten gewijzigd werden ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig februari negentienhonderd negentig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart negentienhonderd negentig, onder nummer 900323-124, waarvan het kapitaal werd verminderd en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van tien juni negentienhonderd éénennegentig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier juli negentienhonderd éénennegentig, onder nummer 910704-628, waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van zeven augustus tweeduizend en één, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de ondergetekende werkende Notaris Annick DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig augustus

tweeduizend en één, onder nummer 20010831-139, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van vijf april

tweeduizend en elf, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatblad van twee mei daarna, onder nummer 11066248, waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap ELINVEST door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap ELDEMAR.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap ELDEMAR en van de naamloze vennootschap ELINVEST hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum

van het opstellen van de fusievoorstellen en de datum van huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Ieder der aanwezige aandeelhouders erkent een afschrift van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelt vast dal er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

yoor-

ebe oud en

an het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

mod 11.1

de aandeelhouders ; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. De algemene vergadering van vennootschap ELINVEST besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap ELDEMAR besluit tot de fusie doof overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap ELINVEST over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaaisverhoging van de naamloze 'vennootschap ELDEMAR en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per eenendertig december tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap ELINVEST, sedert die datum tot op vandaag zijn voor rekening van de naamloze vennootschap ELDEMAR.

2. Gevolgen

a, Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap ELINVEST met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap ELDEMAR. De aandelen van de naamloze vennootschap ELINVEST in het bezit van de naamloze vennootschap ELDEMAR zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ELDEMAR worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf éénendertig december tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ELDEMAR. De schulden van de naamloze vennootschap ELINVEST gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten kosten en ereionen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ELDEMAR.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat ;

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap ELINVEST, met zetel te Zele, Lindestraat 13, door de naamloze vennootschap ELDEMAR, met zetel te Zele, Undestraat 13, werd verwezenlijkt,

- anderzijds de naamloze vennootschap ELINVEST, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Il. De vergaderingen besluiten dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt nà de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen eenendertig december tweeduizend dertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

III. De vergaderingen beslissen de raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap ELDEMAR te machtigen om de formaliteiten In verband met de fusie te vervullen.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht was te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

Vermits alle aandelen van de overgenomen vennootschap op naam waren, worden aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap aile machten verleend om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd:

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 30 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ilbe,h9udien tan hot Belgisch Staatsblad

26/02/2014 : GE092976
05/07/2013 : GE092976
10/07/2012 : GE092976
23/09/2011 : GE092976
29/06/2011 : GE092976
18/06/2010 : GE092976
14/04/2010 : GE092976
14/07/2009 : GE092976
04/07/2008 : GE092976
28/06/2007 : GE092976
23/08/2006 : GE092976
05/07/2006 : GE092976
05/07/2005 : GE092976
16/06/2005 : GE092976
14/06/2004 : GE092976
02/07/2003 : GE092976
09/09/2002 : GE092976
16/05/2002 : GE092976
10/08/2000 : GE092976
19/07/1994 : GE92976
15/07/1988 : GE92976
01/01/1986 : GE92976

Coordonnées
ELDEMAR

Adresse
9240 Zele

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande