DR. RAHIMI KHASHOEI FARIBA, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RAHIMI KHASHOEI FARIBA, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.667.802

Publication

24/11/2014
ÿþVoorbehoud aan hr Belgis Staatst

MOd 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie - de akte

OMM

Ondernemingsar: 0508.667.802

Benaming

(voluit) : Dr. Rahimi Khashoei Fariba, huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkesteestraat 20 9900 Eeklo

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder+wijziging maatschappelijke ztel

lijkens uittreksel verslag van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap dd. 30/06/2014 neemt zij niet éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen met ingang van 30/06/2014

-Het ontslag als zaakvoerder van de heer Esteki Niariman wonende te 9002 Gent, Lauriestraat 6 te aanvaarden. Er wordt kwijting gegeven voor uitoefening van zijn mandaat tot en met 30/06/2014.

- De maatschappelijke zetel te wijzigen naar Schietspoelstraat 14 te 9900 Eeklo.

Rahimo Khashoei Fariba

zaakvoerster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

n.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2013
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

III

1 002387*

K

2 1 DEL2012

~-~VA~I RECI-ITR I

e

OnPHA\hFi T

TNEEELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ©Aó . bbc

Benaming

(voluit) : Dr. Rahimi Khashoei Fariba, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Kerkesteestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op 20 december 2012, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming,

De vennootschap wordt opgericht onder een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

venncotschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam 'Dr. Rahimi Khashoei Fariba, huisarts".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9900 Eeklo, Kerkesteestraat 20.

3. Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

4. Vennoten  oprichter(s).

Mevrouw RAHIMI KHASHOE1 Fariba, geboren te Iran (Islamitische repu-bliek), Iran, op zesentwintig juni

negentienhonderd eenenzestig, wonende te 9900 Eeklo, Kerkesteestraat 20.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten belope van de totaliteit zodat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

6, Doel.

De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van de huisarts-geneeskunde in het algemeen met inachtname van de regels van de medische plichtenleer.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten  geneesheren. ZIJ beoogt de uitoefening van het beroep door de vennoten te vergemakkelijken en de kwaliteit der prestaties en de doeltreffendheid der vereende diensten te verbeteren. Te dien einde mag zij technisch verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor voornoemde praktijk aankopen, huren of invoeren. Zij mag een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de verdeling der erelonen. Zij mag optreden als lesgever en organisator van voordrachten, seminaries en opleidingen.

Zij mag aile financiële activiteiten en alle onroerende handelingen ver-richten, die rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, doch erover wakend dat het burgerlijk ka-rakter van de vennootschap behouden blijft.

In dit kader mag de vennootschap deelnemen in verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in overeenstemming met de deontologische en administratieve voorschriften volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline; meer in het bijzonder waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte kollusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van de door hem beoefende specialiteit, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. De geneesheer-vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen. Overeenkomsten die door geneesheren niet mogen worden gesloten, hetzij met andere geneesheren, hetzij met derden, mogen ook door de vennootschap niet worden aangegaan.

Het doel omvat :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline; dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. - het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan patiënten.

De vennootschap heeft ais bijkomstig doel : het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer ais goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel na-streven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

7. Bestuur  Vertegenwoordiging.

7.1. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die arts is. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor een of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeen-stemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

7,2. Vertegenwoordiging :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

8. Jaarvergadering,

leder jaar wordt een algemene vergadering van aandeelhouders gehou-den op de maatschappelijke zetel of

op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste zaterdag van de maand juni om zestien uur.

9. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

10. Winstverdeling.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

11.Ontbinding  vereffening.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

pe zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.,

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belang-hebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

E3ij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

12. Deontologie.

IDe arts-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming zaakvoerders

0.Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten, wordt benoemd:

Mevrouw Rahimi Khashoei Fariba, wo-nende te 9900 Eeklo, Kerkesteestraat 20.

0.1-ot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van zes jaar, wordt be-noemd:

-De Heer Esteki Nariman, geboren te Iran (Islamitische republiek), Iran, van Iraanse nationaliteit, ongehuwd,

wonende te 9052 Gent, Laurier-straat 6.

2. Eerste jaarvergadering eerste boekjaar :

IDe eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni tweeduizend en veertien, om zestien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

3. Commissaris

Paar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4.Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

IDe comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één juli tweeduizend en twaalf.

5. Huishoudelijk Reglement

Ais enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap "Dr. Rahimi Khashoei Fariba,huisarts", verbindt voornoemde Mevrouw Rahimi Khashoei Fariba er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

IDe vennootschap die, de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer-vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot zijn geleverde prestaties.

6. Volmacht

IDe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECK", met zetel te 9900 Eeklo, Rene Verrnaststraat 2, vertegenwoordigd door de Heer De Baerdemaeker Peter of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de E3.T.W, en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

c, '

7 Voorbehouden (Getekend) Frank DESMET

aan het ' Belgisch Staatsblad Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 20/12/2012





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. RAHIMI KHASHOEI FARIBA, HUISARTS

Adresse
KERKESTEESTRAAT 20 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande