DR. M. VOORMOLEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M. VOORMOLEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.935.895

Publication

14/06/2013
ÿþe

r, ï

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 5 .111N1 2013

Griffie

À

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iu11111111111.111,11191111111,1[1111111111111090 82iiu~ii~uwuu~i

"

Ondernemi.ngsnr : Q 531.1 935 `e 9 -``"j

Benaming (voluit) : Dr. Ni. Voormolen

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Astridstraat 9A - 9620 Zottegem

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Op éénendertig (31) mei tweeduizend dertien.

Voor mij, Meester Marc Sobrie, notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Is verschenen:

Dokter Maurits Hendrik Joannes VOORMOLEN (RR, nr. 69.02.18-58547), geboren te Capelle

aan den IJssel (Nederland) op 18 februari 1969, ongehuwd, wonende te 9620 Zottegem, Astridstraat

9A.

VERKLARING VAN OPRICHTING

Deze comparant heeft mij verzocht de authentieke akte te verlijden van de oprichting van de

burgerlijke éénpersoonsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Dr. M. Voormolen" in wording, met zetel te 9620 Zottegem, Astridstraat 9A

waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

EURO) bedraagt.

De vennootschap in wording "Dr. M. Voormolen" verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van

neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel.

Enzovoort..,

INTEKENINGEN  STORTINGEN

Dokter Maurits Voormolen, voornoemd, verklaart in te tekenen op het volledige kapitaal, hetzij op

186 aandelen.

De comparant verklaart op elk ingetekend aandeel in zijn hoedanigheid van onderschrijver de'

som van ongeveer 66,66 euro gestort te hebben, hetzij 2/38 van de fractiewaarde.

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij 12.400,00 euro staat geboekt op een:

speciale rekening nummer ten name van de vennootschap in oprichting, bij de ING Bank.

De comparant overhandigt mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's,

overeenkomstig de wet.

Ik, notaris, zal aan voormelde bankinstelling bericht geven van het verlijden van onderhavige

akte, zodat de vennootschap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken, na de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

)enzovoort...

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de opgerichte vennootschap luiden als volgt:

TITEL I

NAAM DUUR ZETEL DOEL

Artikel één: RECHTSVORM NAAM.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ais burgerlijke vennootschap de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen en wordt opgericht onder de naam; "Dr. M. Voormolen".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme,

Artikel twee: ZITEL

De zetel is gevestigd te 9620 Zottegem, Astridstraat 9A

De zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst in hetzelfde taalgebied bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, mits voorafgaandelijke mededeling aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

Artikel drie: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts voortijdig ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake,

Artikel vier: DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met discipline radiologie door de geneesheer vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medische secretariaat.

De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

De mogelijkheden scheppen om de artsenvennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun disciplines bij te blijven.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De overeenkomsten die de vennootschap wenst af te sluiten met andere artsen of met derden dienen vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen ais een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

TITEL II

KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel vijf: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Gesplitst in 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel zes: AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk. Het bezit blijkt uit een register van aandelen, dat gehouden wordt op de zetel van de vennootschap.

Enkel arts-specialisten in de radiologie kunnen vennoten zijn én mits zij door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen als vennoot aanvaard werden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

a) De enige vennoot van de vennootschap moet geen register van aandelen aanleggen zolang er geen aandelenverrichtingen hebben plaatsgehad. Overdrachten van aandelen daarentegen moeten, om tegenstelbaar te zijn aan derden, worden genoteerd in een register van aandelen; zoniet, wordt de overdrager geacht alle aandelen te bezitten zoals blijkt uit deze akte.

b) De rechten van ieder vennoot in de vennootschap blijken slechts uit deze akte, uit de akten houdende wijziging van onderhavige statuten, alsmede uit het register van aandelen en uit de regelmatige overdrachten van aandelen.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt ingeschreven in het register dat berust op de zetel van de vennootschap en ter inzage ligt van elke vennoot of belanghebbende derde. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend, In geen geval mogen deze certificaten warden opgemaakt aan order of aan toonder,

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Enzovoort..

TITEL III

BESTUUR EN TOEZICHT.

Artikel tien: BESTUUR ZAAKVOERDER(S)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten. Het mandaat van statutair zaakvoerder kan evenwel slechts worden uitgeoefend door natuurlijke personen, tevens vennoot en arts-specialist in de radiologie.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd, tot enige zaakvoerder voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap, Dokter Maurits Voormolen, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien deze tevens vennoot is. Diens opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering het ontslag heeft aangenomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits deze zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en die wordt, zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Artikel elf: BEZOLDIGING

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid wordt vastgesteld en/of bevestigd en dat ten laste komt van de algemene kasten van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Artikel twaalf: INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of daar derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel dertien: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in en

buiten rechte.

TITEL IV

CONTROLE

Enzovoort..

TITEL V

ALGEMENE VERGADERING

Artikel zestien: ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden of

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel zeventien: BIJEENROEPING

a) indien na de oprichting, de vennootschap verscheidene vennoten telt of de enige vennoot ook niet tegelijk de zaakvoerder is, moet(en) de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval ieder commissaris de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Zij zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen op verzoek van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven of voor ontvangst getekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief of voor ontvangst getekend schrijven, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken warden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken

b) Wanneer alle aandeelhouders(s), zaakvoerder(s) (en eventuele commissaris) aanwezig zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het wetboek van vennootschappen werden nageleefd, voor zover zij hier unaniem mee instemt en voor zover zij akkoord gaat met de voorgestelde dagorde.

Artikel _chttien: VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

a) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, kan deze enige vennoot deze bevoegdheden niet overdragen.

b) Indien na de oprichting daarentegen, de vennootschap verscheidene vennoten telt, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Artikel negentien: VOORZITTERSCHAP BUREAU

a) De algemene vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

b) Indien na de oprichting de vennootschap verscheidene vennoten telt, kan de voorzitter, alsdan de zaakvoerder of de oudste zaakvoerder in jaren, een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

Artikel twintig: VERLOOP VAN DE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Indien na de oprichting, de vennootschap verscheidene vennoten telt, geschiedt de beraadslaging en stemming onder leiding van de voorzitter en In overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de

7,

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan evenwel beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel éénentwintig: STEMRECHT

a) Indien na de oprichting, de vennootschap verscheidene vennoten telt, geeft elk aandeel recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid toebehoren aan verschillende personen, worden de daaraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect conform de statuten.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker eveneens geschorst tot dat de aandelen zijn overgedragen aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, conform de statuten.

b) Bij overlijden van een enige vennoot daarentegen worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Onverminderd de rechten van de rechtsopvolger arts-specialist in de radiologie voormeld in artikel 9, blijven de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen geschorst totdat de aandelen zijn overgedragen conform artikel 9.

Artikel tweeëntwintig : BESLUITVORMING

a) Indien na de oprichting, de vennootschap verscheidene vennoten telt, beraadslagen en besluiten de gewone en de bijzondere algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid bepalen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

b) De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris, die er een authentiek procesverbaal van opmaakt, ook indien de vennootschap slechts één vennoot telt. Zo de vennootschap na de oprichting verscheidene vennoten telt, kan de algemene vergadering over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping volgens artikel 286 van het wetboek van vennootschappen nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij de éénparigheid van de stemmen verbonden aan ai de bestaande aandelen heeft verkregen.

Indien de voorgestelde wijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap of op de rechtsvorm, dan moet de buitengewone algemene vergadering eveneens ten overstaan van een notaris worden gehouden, met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 Wetboek van vennootschappen respectievelijk artikel 781 Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI

INVENTARIS - JAARREKENING - JAARVERSLAG - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel drieëntwintig : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvaerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting. Dit is ook het geval zo de enige vennoot tevens zaakvoerder is.

Artikel vierentwintig: BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van de overgedragen verliezen zal jaarlijks ten minste 1120e voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen totdat deze 1/10e van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt, in voorkomend geval, ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, Nochtans kan de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besluiten dat het resultaat of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

TITEL VII

ONTBINDING VEREFFENING

Artikel viifentwintic : BENOEMING VAN VEREFFENAARS

§ 1. De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot vervroegde ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de bedrijfsrevisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waar het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

§ 2. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s), Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,zal een beroep worden gedaan op artsen.

Artikel zesentwintig : BEVOEGDHEID VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

Enzovoort..

v

't

i ` , \

lb

i"

Artikel achtentwintig : TUCHTSTRAF

De professionele aansprakelijkheid van de arts-specialisten in de geneeskunde blijft onbeperkt.

Iedere vennoot dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

De arts-vennoot dient zich voldoende te verzekeren voor zijn medische fouten en tevens dient de aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd te zijn.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

Enzovoort...

Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend aan de heer Luc Backaert, kantoorhoudende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214/2, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het register van de burgerlijke vennootschappen die vorm van een handelsvennootschap hebben aangenomen.

Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen en naar de medische deontologie. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek en de medische deontologie, worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en worden en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparant, voornoemd, bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hem zouden zijn aanvaard of aangegaan van sedert 02 juli 2012, en voor rekening van de vennootschap in oprichting gebeurden.

(Volgen de handtekeningen)

rc SOBR1E

Notaris oordlaan 50 9630 ZWALM

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.01.2016, NGL 15.02.2016 16044-0378-009

Coordonnées
DR. M. VOORMOLEN

Adresse
ASTRIDSTRAAT 9A 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande