DR. I. DE COOMAN - HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. I. DE COOMAN - HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.736.408

Publication

27/12/2013
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

13 DEC, 2013

Griffie

I III 1111111 IIIII

+1319A69~

aloi

u

beh

aa

Be Stai

Ondernemingsnr : 0873.736.408

Benaming (voluit) : Dr. I. De Cooman - Huisarts

it

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gieterijstraat, 7

9620 Zottegern

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

;,Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy, Vancoppernolle te Kortrijk op 11 december 2013, die eerstdaags zal; ;;geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de :¬ buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap; ,onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Dr. I. De Cooman - Huisarts" onder meer dei ;volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag;, 't van honderdtweeënzestïgduizend negenhonderd euro (162.900,00 EUR),?; om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00;; ,EUR), op honderdeenentachtigduizend vijfhonderd euro (181.500,0e =;EUR), volledig te volstorten in geld, zonder uitgifte van nieuwe ,aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Bankattest De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van;; i;162.900,00 euro voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging;, ;,overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen,;; ;;gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Belfius Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op ,:december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd ;,overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten als volgt aan te passen aan:: ;de genomen beslissing en aan de onderhandse beslissing tot,; verplaatsing van de zetel genomen op 25 april 2009:

- Artikel 2 : de eerste alinea van dit artikel wordt vervangen ;door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zottegem,:: Gieterijstraat, 7."

- Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de;;

;i volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdeenentachtigduizend vijfhonderd euro (181.500,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd,;

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

.Voor-beheuden aan het Belgisch Staatsblad



(200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL



Maggy Vancoppernolle

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 11 december 2013; gecoordineerde tekst van de statuten.









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

15 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.736.408

Benaming

(voluit) : DR.I.DE COOMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9260 Zottegem Gieterijstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging naam-statutenwijziging

Uit een akte verleden op 27 maart 2013 voor ondergetekende notaris Anne-marie Keuster te Welteers, dragende volgende melding: volgen de handtekeningen, geregistreerd te Wetteren op 3 april , boek 447, blad 76, vak 20, vier bladen, een verzending, ontvangenvijfentwintig euro, getekend de ontvanger lise De NEEF inspecteur, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burierglijke vennootschap onder de vorm van een Belsoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR.I DE COOMAN,met zetel te 9620 Zottegem, Gieterijstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde onder nummer 0873.736.408 volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato twintig maart tweeduizend dertien aangaande de wijziging van het doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De aanwezige vennoot, vertegenwoordigend het volledig kapitaal en tevens enige zaakvoerder erkent een afschrift van voormeld verslag en staat te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Dit verslag en staat blijven aan onderhavige proces-verbaal gehecht.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door het hierboven in de agenda aangehaalde doel,

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de statuten in het algemeen en meer in het bijzonder de bepalingen opgenomen in de artikelen één, twee, tien, twaalf, vijftien, vierentwintig, vijfentwintig, zesentwintig en dertig te wijzigen, om deze  in overeenstemming te brengen met de vigerende vennootschapswetgeving  aan te passen aan de richtlijnen en voorschriften zoals thans opgelegd door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

1°) Te dien einde beslist de vergadering op de eerste plaats om in de statuten de woorden `geneesheer' en 'geneesheren' te vervangen door respectievelijk 'arts' en `artsen'.

2°) Te dien einde beslist de vergadering op de tweede plaats om artikel één van de statuten aan te passen in die zin dat de naam van de vennootschap voortaan luidt ais volgt: "DR. I. DE COOMAN -- HUISARTS".

3°) Te dien einde beslist de vergadering op de derde plaats om alinea drie van artikel twee van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "De arts-vennoot kan een bijkomende praktijk oprichten, mits voorafgaande goedkeuring door de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan."

4°) Te dien einde beslist de vergadering op de vierde plaats om in de laatste zin van artikel twee van de statuten het woord "voorafgaandelijk" toe te voegen tussen de woordgroepen "dient eveneens" en "aan de Provinciale Raad".

5°) Te dien einde beslist de vergadering op de vijfde plaats om de tweede zin van artikel tien van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 9 van onderhavige statuten.".

6°) Te dien einde beslist de vergadering op de zesde plaats om de vierde zin van artikel tien van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, kunnen vennoot worden.".

7°) Te dien einde beslist de vergadering op de zevende plaats om de voorlaatste en laatste alinea van artikel 90 van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "Indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of

.Jgchtheb_bende slo Y_eteiete_heederig field hezit,Wpreitloiop de. dag van de_med tog.mansie-aandelen efIsede

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ill leltn

ius

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap en die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 9 van onderhavige statuten als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen, dit alles zo-als bepaald in de tweede efi derde alinea van artikel acht van de statuten.

Wanneer deze erfgenamen, legatarissen en/of rechtheb-bende over de onverdeelde aandelen wensen te beschikken en deze bijgevolg overdragen aan een derde-arts, die daarenboven voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 9 van onderhavige statuten, dienen zij de regel van het Burgerlijk Wetboek inzake de mede-eigendom in acht te nemen."

8°) Te dien einde beslist de vergadering op de achtste plaats om in artikel elf van de statuten de woorden "Rechtbank van Eerste Aanleg" te vervangen door "bevoegde rechtbank".

9°) Te dien einde beslist de vergadering op de negende plaats om aan artikel twaalf van de statuten volgende bepaling toe te voegen: "De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.".

10°) Te dien einde beslist de vergadering op de tiende plaats om artikel vijftien van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap voor niet-medische handelingen, miss dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende macht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaak-voerder(s) in geval van overdreven volmacht.".

11°) Te dien einde beslist de vergadering op de elfde plaats om aan artikel vierentwintig van de statuten volgende bepaling toe te voegen: "De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep gedaan te worden op artsen.",

12°) Te dien einde beslist de vergadering op de twaalfde plaats om artikel vijfentwintig van de statuten aan te passen door volgende bepaling toe te voegen als eerste alinea: "Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.".

13°) Te dien einde beslist de vergadering op de der-tiende plaats om artikel zesentwintig van de statuten te vervangen door navolgende bepaling: "Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.".

14°) Te dien einde beslist de vergadering op de veer-tiende plaats om artikel dertig van de statuten te vervangen door volgende bepaling: "Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere venno(o)t(en) in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing en verliest zijn recht op enig ereloon voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuiteit van de verzorging te verzekeren voor patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat de voomoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de Provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven".

15)" Te dien einde beslist de vergadering op de vijf-tiende plaats om een nieuw artikel in te voegen vlak na artikel achttien van de statuten, dewelke luidt als volgt: "Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.".

VIERDE BESLISSING,

De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR ONTLEDEND UZITREKSEL

Anne-Marie Keusters, Notaris

tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte proces-verbaal van algemene vergadering; verslag van zaakvoerder

met staat van actief en passief; gecoördineerde statuten

Anne-Marie KEUSTERS

Notaris

Kerkstraat 37

9230 WETTÈREN

Tel. 09 369 02 11

Fax 09 368 01 48

Op de laatste hW. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aap het ergisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.03.2013, NGL 18.04.2013 13090-0362-014
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0170-013
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.08.2011, NGL 29.08.2011 11447-0476-013
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.08.2010, NGL 30.08.2010 10463-0600-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 30.06.2009 09300-0375-013
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 27.06.2008 08292-0294-013
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 15.06.2007 07222-0322-009
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.05.2015, NGL 29.05.2015 15139-0484-014

Coordonnées
DR. I. DE COOMAN - HUISARTS

Adresse
GIETERIJSTRAAT 7 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande