DR. DOMINIQUE DEBILDE, DERMATOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DOMINIQUE DEBILDE, DERMATOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.253.446

Publication

17/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302212*

Neergelegd

13-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845253446

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. Dominique Debilde

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1981 Zemst, Zustersstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 10 april 2012, dat is verschenen:

Mevrouw DEBILDE Dominique, arts, geboren te Ninove op dertien juni duizend negenhonderdtachtig, rijksregisternummer: 80.06.13-198.67 , echtgenote van de heer SCHROYEN Ben, wonend te 1981 Zemst, Zustersstraat.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel krachtens huwelijkscontract, verleden voor ondergetekende notaris op 16 november 2009, sedertdien ongewijzigd.

Teneinde op te richten vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met de maatschappelijke benaming Dr. Dominique Debilde, dermatoloog, met maatschappelijke zetel te1981 Hofstade , Zustersstraat 18.

met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volstort ten belope van 12.400,00 EUR. Deze som werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door creditering van de rekening nummer 001-6589779-63 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij FORTIS, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door de bankinstelling op 12/12/2011, dat door de notaris zal bewaard blijven in zijn dossier. Voor haar inbreng in speciën wordt mevrouw Debilde Dominique vergoed met 100 aandelen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de genees¬he¬ren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inacht¬name van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder¬meer betref¬fende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelin¬gen verrichten die van aard zijn de verwezen-lijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijk¬aardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de ven¬nootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Jaarvergadering  Oproepingen - Meerderheid

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aange¬tekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inacht¬ne¬ming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling,alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta¬lin¬gen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelij¬ke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven¬nootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in

niet-medische aangelegenheden

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afge¬slo¬ten en maakt

(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de

zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (over¬handigen) de

zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De

jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle door de comparant in naam van de vennootschap sinds 01/06/2011 gedane of afgesloten verrichtingen, zullen worden be¬schouwd als gedaan voor rekening, ten bate en voor risico's van huidige vennootschap.

BENOEMING ZAAKVOERDER

1. Wordt tot zaak¬voerder benoemd: mevrouw DEBILDE Dominique.

2. Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boek¬jaar, aan de criteria bedoeld in de vennootschap¬penwet voldoet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien. VOLMACHT

Aan de heer BAUDEWIJN Rudi, wonend te 2220 Heist-op-den-berg, Boogaardenstraat 10F, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde administratieve en fiscale instanties en het ondernemingsloket teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als burgerlijke vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Hij heeft het recht derden in zijn plaats te machtigen, ter uitvoering van activiteiten waarvoor hij werd gemachtigd. Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Hiermee neergelegd : de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.08.2015, NGL 02.08.2015 15379-0010-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 26.07.2016 16358-0356-012

Coordonnées
DR. DOMINIQUE DEBILDE, DERMATOLOOG

Adresse
SINT-GORIKSSTRAAT 62 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande