DR. A. FEYS, CARDIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. FEYS, CARDIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.423.755

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13374-0530-011
26/04/2012
ÿþ Mod Woud 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch -i. bekend te-malien kopie

na neerlegging ter griffie van " e-akte ` " "

1Jcl wHU12080465* u

v ~ Mi

bef"

aa

Be

Staz





Ondernemingsnr : 0838.423.755

Benaming

(voluit) : Dr. A. Feys, cardiologie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 298 A, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen quasi-inbreng

Neerlegging verslagen :

- Verslag bedrijfsrevisor,

Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2011
ÿþ-

° ' v ' --" ------

\ mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!!1.1!111!1111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiac

C~R;r=i=¬ s:

VAN

- 9 AUG 2011

®~fi~~~~~`~`~r" :"-"~~;~~. Î

Ondememingsnr : 91P 4-t

Benaming : Dr. A. Feys, cardiologie

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 298 A

9300 Aalst

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 28 juli 2011 hebbende als registratierelaas. «Geregistreerd te Aalst I, de 1 augustus 2011, zes bladen geen verzending. Boek 927 blad 12 vak 10.; Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger ai (getekend) J. Patio », blijkt onder meer het volgende:

Mevrouw FEYS Ann Maria, geboren te Torhout op 18 september 1972, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst,. Groenstraat 298 A, heeft een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: een burgerlijke professionele vennootschap met de rechtsvorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Dr. A. Feys, cardiologie".

Zetel : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Groenstraat 298A.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: De uitoefening van de geneeskunde als cardioloog door de,: geneesheer-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de medische deontologie, onder meer betreffende het beroepsgeheim. Dit omvat: - het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit door de geneesheer-vennoten; - het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe;' te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande: praktijkuitoefening mogelijk te maken. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen :' en benodigdheden verwerven of afstaan, kopen of verkopen, huren en verhuren, en alle financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met de praktijkuitoefening. De vennootschap kan, als bijkomstig doel, eigen roerende en onroerende goederen als investering verwerven en beheren. Deze handelingen mogen'' niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en een en ander mag in gene mate: aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De vennootschap mag deelnemen aan alle', ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen'. afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk. één/honderd zesentachtigste (1I186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving  volstorting: op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld door mevrouw Ann voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) waarvoor haar honderd zesentachtig (186):, aandelen worden toegekend die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt. De inschrijver heeft het kapitaal volgestort ten belope van twaalfduizend'' vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij Dexia;' Bank naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd: door voornoemde bank afgeleverd op 28 juni 2011 en werd mij notaris overhandigd.

Winstverdeling  reserves : Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste - afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering zal bij: meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst,:, na de toevoeging aan de wettelijke reserve te verdelen, te reserveren of over te dragen naar het volgend:, boekjaar. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het'' ;: bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen': worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het; netto-actief niet omvatten.:,1 _het nog niet afgeschreven bedrag_ van, çie_ismery van oprichting, en_ uitbreiding; _2_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.4



behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die arts zijn. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. Deze opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen. Is . benoemd tot statutaire zaakvoerder en dit voor de duur van haar medische activiteiten: dokter Ann Feys, wonende te 9300 Aalst, Groenstraat 298A. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en , geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, op de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op vierde vrijdag van de maand juni 2013.

- het eerste boekjaar loopt vanaf datum van heden tot 31 december 2012.

- Mevrouw Ann Feys verklaart de opdracht van statutaire zaakvoerder en dit voor de duur van haar medische activiteiten te hebben aanvaard. Haar opdracht is bezoldigd.

- Zij verleent bijzondere volmacht aan de heer Wim Van De Walle, wonende te 9270 Kalken, Nerenweg 43, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

- In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart zij qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan namens de

vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2011 over te nemen. "

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Danièle Breckpot, te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 13.07.2015 15297-0399-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16573-0560-012

Coordonnées
DR. A. FEYS, CARDIOLOGIE

Adresse
GROENSTRAAT 298A 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande