DOKTER GERAEDTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GERAEDTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.514.340

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 31.10.2013 13650-0202-013
23/09/2011
ÿþai

1111011111111111111I IIII

X1113838`

Voor behouc aan h Belgis Staatsb

~._.__.

:._.# "

.

:

"

"

Mod 2.1

L ,,Jrimi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0836.514.340

Benaming

(voluit) : DOKTER GERAEDTS

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Sinaaistraat 1, 9160 Lokeren

nderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 22 augustus 2011

Er wordt beslist om te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder voor niet-medische prestaties BVBA BGIM BV (0475.314.747) vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Dr. Joost Geraedts, Sinaaistraat 1, 9160 Lokeren en dit voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van LujjsR vermelden : Reçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vebo.: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

GERAEDTS JOOST zaakvoerder

GF+IFFtt r,tL" r I :iHlNlt VAN KOOPHANDEL

1 3. 09. 2011

D E N D E FiMVi C?_N~D E'

07/06/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luit(~:



" 11086864" IIII

bet



Be Sta



Ondernemingsnr : Z6 SA LI 39 o

Benaming

(voluit) : DOKTER GERAEDTS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Sinaaistraat 1

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op negenentwintig april! tweeduizend en elf, gewijzigd ingevolge akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op twintig mei tweeduizend en elf, blijkt dat de heer Geraedts Joost, wonende te 9160 Lokeren,; Sinaaistraat 1, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Dokter Geraedts" heeft opgericht.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, opgericht onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "DOKTER GERAEDTS".

ln alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande,' moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "burgerlijke; vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of door de afkorting "Burg.Venn. opgericht onder de rechtsvorm van een B.V.B.A.", met de nauwkeurige! '; aanduiding van de zetel van de vennootschap en de plaats en nummer van inschrijving in het Register der; Burgerlijke Vennootschappen.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter:_ griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap kan ontbonden worden bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt: zoals bij een wijziging in de statuten.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Sinaaistraat 1. De zetel van de vennootschap mag: : verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel: hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van; zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf mee te delen aan de provinciale Raad van de Orde! der Geneesheren.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels oprichten in België wanneer en waar hij het nodig acht, mits inachtneming van alle wetten en! taaldecreten die daaromtrent bestaan en mits voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de; Orde der Geneesheren.

ARTIKEL 4 : DOEL. "

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door middel van haar: leden op het stuk van de algemene genees-, heel- en verloskunde, met specialisatie in de cardiologie,; geneeskundige zorgen te verstrekken aan de patiënten, en te dien einde alle materiële voorwaarden te! scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De geneeskunde wordt; evenwel uitgeoefend door de geneesheren-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan.:

Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap. "

De geneesheren-vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap. Dit kan omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in hel bijzonder, die nuttig of nodig zijn: voor de uitoefening van voormelde activiteit;

" - de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties,! inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen vans een geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten;

Op de laatste blz.

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge



~~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- het scheppen van de mogelijkheden om een geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk uitoefening mogelijk te maken.

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene genees-, heel- en verloskunde, met specialisatie in de cardiologie.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten ontvangen een normale vergoeding voor het door hen gepresteerde werk, dewelke vergoeding moet worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan niet dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, en zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren in zowel roerend als onroerend goed, al dan niet extern gefinancierd, en die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is nog niet volledig volstort; de niet-volstorte inbreng bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

ARTIKEL 15 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer lasthebbers, als volgt:

-voor medische prestaties wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-natuurlijke personen, te benoemen onder de vennoten-geneesheren, specialist in de cardiologie.

-voor niet-medische prestaties wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, die geen geneesheer dienen te zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in de tijd.

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is, met dien verstande dat medische prestaties enkel kunnen worden uitgeoefend door een vennoot-geneesheer, specialist in de cardiologie.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor de handelingen waarvoor hij bevoegd is.

ARTIKEL 19 : JAARVERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de vijftiende van de maand september om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Hij kan wel schriftelijk stemmen.

De jaarvergadering, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

ARTIKEL 28 : BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

ARTIKEL 29 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

Voor-

betRouf n aan hét Belgisch

etaatsbiad

A. BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS.

Wordt tot zaakvoerder bevoegd voor medische en niet medische prestaties benoemd, voor de duur van

diens medische activiteiten: de heer GERAEDTS Joost, voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze

benoeming verzet.

B. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand september tweeduizend

dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig maart tweeduizend dertien.

C. BIJZONDERE VOLMACHT.

Aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, Accountantskantoor Geert Dupont, met zetel te 8500 Kortrijk, K. Leopold 1-straat 22, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luifc B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 13.10.2015 15647-0552-014
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 15.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0243-014

Coordonnées
DOKTER GERAEDTS

Adresse
SINAAISTRAAT 1 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande