DE SMET VERMEULEN ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SMET VERMEULEN ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.984.188

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 10.06.2013 13158-0452-012
28/01/2013
ÿþ mat 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 Egi V V

NEERGELEGD

15 JAN. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDELGURbeNT

Ondernemingsnr : BE0438.984.188

Benaming (voluit) : DE SMET VERMEULEN ARCHITECTEN

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

IF Zetei : Apaste[huizen 9

1

9000 Gent

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Neerlegging afschrift akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 18 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012
ÿþOndernemingsnr : 0438.984,188

Benaming (voluit) : DE SMET VERMEULEN ARCHITECTEN

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Apostelhuizen 9

9000 Gent

Onderwem akte ;Statutenwijziging

Uittreksel uit: een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 17 augustus 2012, afgegeven védr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten heeft onder meer beslist:

1) Het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met ZESENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD; EURO (96.200,00 EUR) en aldus gebracht van HONDERDZEVENTIENDUIZEND EURO (117.000,00 EUR) op'' TWINTIGDU1ZEND ACHTHONDERD EURO (20.800,00 EUR).

Deze vermindering wordt aangerekend op het bij de kapitaalverhogingen van 27 december 2004 en 31 december 2007 werkelijk gestort en nog niet terugbetaald kapitaal, met name:

-kapitaalverhoging van 27 december 2004:

aanrekening op het integraal bedrag van de eerste kapitaalverhoging ad NEGENDUIZEND'; NEGENHONDERDNEGENTIG EURO (9.990,00 EUR) en het integraal bedrag van de tweede; kapitaalverhoging ad NEGENDUIZEND NEGENHONDERDNEGENTIG EURO (9.990,00 EUR);

-kapitaalverhoging van 31 december 2007: aanrekening ten belope van ZESENZEVENTIGDUIZEND: TWEEHONDERDTWINTIG EURO (76.220,00 EUR).

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met evenredige vermindering,; van de fractiewaarde van de aandelen; zij geschiedt door toebedeling in onverdeeldheid aan de vennoten van,: i= de blote eigendom van een onroerend goed, elk in verhouding met hun deel in het kapitaal.

De toebedeling zal slechts kunnen verwezenlijkt worden na verloop van de termijn bepaald bij artikel 317', Wetboek van vennootschappen en nadat aan de voorwaarden van dit artikel voldaan is.

Aan de zaakvoerders, afzonderlijk bevoegd, wordt machtiging verleend om na het verstrijken van voormelde termijn over te gaan tot notariële vaststelling van de effectieve totstandkoming van de uitbetaling.

2) Artikel 5 van de statuten wordt aangepast aan de nieuwe kapitaaltoestand; het luidt voortaan:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (20.800,00 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd dertig (4.630) aandelen zonder vermelding van nominale! waarde."

3) De vennootschap wordt vanaf heden omgezet in een vennootschap die zelf het beroep van architect;;

uitoefent, overeenkomstig de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van:.

architect, zoals gewijzigd door de wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van:

architect in het kader van een rechtspersoon en artikel 169 en 170 van de programmawet (I) van 20 juli 2006.

De statuten worden volledig herwerkt en opnieuw vastgesteld.

Wijzigingen in de te publiceren gegevens:

Artikel 4 Doel

4.1 De vennootschap heeft tot doel :

-het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

-het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel, zoals:

.stabiliteit, bouwtechniek, bijzondere technieken, renovatie, restauratie, programma-analyse,

voorafgaandelijke studies, productontwikkeling, interieurinrichting, meubelontwerp, algemene design, alle.;

expertisen (gerechtelijke en andere), beschrijving en waardebepaling en beheer van onroerende goederen,;;

opmetingen, veiligheidscoördinatie, het uitvoeren van opdrachten als energiedeskundige.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van_de_ akte

1 tn

11111111111

*12151830*

2 9 AU6. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

t,iiftte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.studies'mkbetrekking tot stedebouw en ruimtelijke ordening. .wetenschappelijke en theoretische navorsingen in verband met architectuur, stedenbouw en aanverwante disciplines, publicaties dienaangaande; verspreiden van informatie.

Deze prestaties kunnen worden verricht in België zowel als in het buitenland. Bovenstaande opsomming is niet limitatief.

De vennootschap Is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader, en onder meer aile roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, in ' vruchtgebruik/recht van opstal nemen en geven, ruilen. Het nemen van belangen bij middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke ander wijze, in andere architectenvennootschappen.

De vennootschap zal in de meest ruime zin alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van de aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4,4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Artikel 11 Bestuursorgaan

11.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

11.2 Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

11.3 Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van ' Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te ' voorzien.

11.4 Statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, zijn: de heer architect Henk DE SMET en de heer architect Paul VERMEULEN.

Indien een zaakvoerder al zijn aandelen overdraagt, dient hij ontslag te nemen als zaakvoerder.

De zaakvoerders zullen het grootste deel van hun beroepsactiviteit in de vennootschap uitoefenen.

Artikel 12 Bevoegdheden

12.1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

12.2 Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te =' zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

12.3 Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Artikel 13 Vertegenwoordiginq

13.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

13.3 Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" e,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mal 1 t.1

beroep van 'architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één vin de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van , artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

13.4 Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

13.5 Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, wordt de' vennootschap gebonden dcor de handtekening van een zaakvoerder, of door de handtekening van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde,

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte, tevens bevattende de gecoördineerde statuten.

me,



e Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 12.06.2012 12158-0035-011
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 01.07.2011 11234-0293-010
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 14.06.2010 10169-0062-010
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 01.07.2009 09323-0173-009
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 11.06.2008 08205-0349-009
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 20.02.2008 08040-0301-013
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.06.2005, NGL 12.10.2005 05825-2736-012
25/01/2005 : GET000318
18/06/2004 : GET000318
18/09/2003 : GET000318
14/08/2002 : GET000318
23/07/1999 : GET000318
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16349-0111-014

Coordonnées
DE SMET VERMEULEN ARCHITECTEN

Adresse
APOSTELHUIZEN 9 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande