DE MYTHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MYTHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.756.579

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 21.06.2013 13203-0260-010
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 08.06.2012 12160-0018-011
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 01.07.2011 11246-0315-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 15.07.2010 10308-0456-011
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 17.06.2009 09240-0140-011
07/05/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mol Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IiJl/ImW~ui~m~~~mmi~m NIEERGELIEGD

15 698 2* 2 4 -04- 2015

RECHT ANK

GENT

KOOPH:~



Ondernemingsvr : 0444.756.579

Benaming

(voluit) : DE MYTHE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Heerweg Noord 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afschaffing nominale waarde der aandelen  afschaffing bestaande statuten  aanneming nieuwe statuten -» machten bestuursorgaan

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 16 april 2015 door Meester Charlotte Van Haverbeke, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MYTHE", met zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Heerweg Noord 33, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de nominale waarde per aandeel af te schaffen en te herleiden tot een fractiewaarde, zodat de vennootschap in totaal vijfenzeventig (75) aandelen op naam heeft, zonder nominale waarde, die ieder één] vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestaande statuten af te schaffen.

Zij besluit de volgende statuten aan te nemen, rekening houdend met voorgaande beslissing en de thans geldende wettelijke bepalingen.

Dientengevolge verzoekt de vergadering Ons, de ondergetekende notaris, de statuten van de vennootschap als volgt notarieel vast te leggen:

"Hoofdstuk I

Artikel 1  Rechtsvorm -- naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is "DE MYTHE".

De woorden "cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening;

-Het uitbaten van restaurants, cafés, spijshuizen, drankgelegenheden en alle aanverwante uitbatingen,

-Het verhuren, in leasing geven en in het algemeen ter beschikking stellen aan derden mits vergoeding van alle roerende goederen; het verlenen van deskundig advies, het presteren van technische en administratieve diensten in verband met alle takken van horeca en het ter beschikking stellen van personeel,

-Het verzorgen van publicaties en transport voor derden in al zijn vormen.

-Iedere vertegenwoordiging.

-De dienstverlening in het algemeen: het verlenen van diensten in verband met videoreportages, reclamefotografie en cinematografie, en alles wat hiermee betrekking heeft.

-Het uitbaten van groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer van meubelen en aanverwante, tapijten, huisraad, huishoudartikelen, textiel, lederwaren en allerlei non-food-artikelen ; alsmede allerlei food-artikelen. -Het makelen van verzekeringen van alle aard als tussenpersoon,

-Het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en eveneens het verhuren van rollend materiaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-In verband met het onroerend goed alle bouw-, verbouwings-, dak-, loodgieters-, timmer-, schrijnwerken alsook karwei-, afbraak-, terrein-, tuinwerken dit alles zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming met derden als door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon en tevens, zowel in België als in het buitenland.

-In België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts bet kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen ondernemingen waarin ze belangen heeft.

-Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

-Alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen, en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele noodzakelijke machtiging en aanvaardingen. De vennootschap kan alle roerende materialen en Installaties kopen, huren, verhuren produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

-Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

Dit alles in de uitgebreidste zin van het woord.

De vennootschap mag aile burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen stellen of laten stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Zij mag alle bedrijvigheden uitoefenen die de verwezenlijking van haar sociaal oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n bedrijvigheid deelnemen.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdrager tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) en is verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Artikel 9  Overdracht van aandelen

Zonder afbreuk te doen aan de dwingende wettelijke bepalingen, kunnen de aandelen slechts het voorwerp uitmaken van een overdracht die voorafgaandelijke goedkeuring heeft genoten van de raad van bestuur.

Indien, binnen de drie maanden te rekenen vanaf de verzending van de aanvraag tot goedkeuring, de raad van bestuur haar goedkeuring geweigerd heeft of indien ze geen andere overnemer heeft voorgesteld, dan kan de aandelenoverdracht geschieden zoals voorgesteld en met inachtname van de dwingende wettelijke bepalingen zoals voorzien door artikel 366 van het Wetboek van vennootschappen.

Een overdracht van aandelen tussen vennoten is slechts toegelaten voor zover de ovememer aandelen van dezelfde categorie verkrijgt.

Artikel 13  Uittreding of terugneming van aandelen

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden,

Een vennoot kan alleen met instemming van het bestuursorgaan uittreden of aandelen of stortingen terugnemen.

Artikel 18  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur, die samengesteld is uit maximaal vijf leden, ai dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 19  Raad van bestuur

De Raad van Bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens één maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering.

De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als eenieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen met unanimiteit van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt,

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders, Artikel 21  Bevoegdheden

De Raad van Bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels Il en III van BOEK VII van het Wetboek van Vennootschappen, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doe! van de vennootschap.

De Raad van Bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 22  Bevoegdheden tot delegeren

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties, Artikel 23  Vertegenwoordiging van de vennootschap

Is er slechts één bestuurder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer bestuurders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, die het door de algemene vergadering vastgestelde bedrag niet overschrijden. Bij gebrek aan een door de algemene vergadering vastgesteld bedrag of in het geval de vennootschap dient vertegenwoordigd te worden in handelingen die het vastgestelde bedrag overschrijden, wordt de vennootschap, onverminderd bijzondere delegaties, tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Artikel 26 Oproeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 18. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op elke laatste zaterdag van de maand juni om 11 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd,

.e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vernield in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Artikel 29  Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort. Artikel 32  Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 33  Jaarverslag

Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 18, overeenkomstig de bepalingen

toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden

overgelegd, '

Eén maand váór de algemene vergadering overhandigt dit orgaan de documenten, samen met een verslag, aan de commissarissen) of de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Hij (zij) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen. Vijftien dagen vóór de vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen (of vennoten belast met de controle) ter beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Artikel 34  Winstverdeling

Op de netto-winst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle,

Artikel 35  Ontbinding en Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd' is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden,

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten eventueel in volgorde van voorkeur voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan,

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een

" it

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap, De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaan om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen uit die in mindere mate werden volgestort of dien ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 36 Slotafrekening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld,

DERDE BESLUIT

De vergadering verklaart en verduidelijkt dat, ingevolge de nieuw aangenomen statuten, het mandaat als 'zaakvoerder', thans waargenomen door mevrouw Carole Florin voornoemd ingevolge beslissing door de algemene vergadering de dato 10 oktober 2005, wordt geherkwalificeerd tot mandaat als 'bestuurder',

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorafgaande besluiten uit te voeren. VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan het bestuursorgaan en aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fibo Consulting Slock & Partners", te 9050 Gent (Gentbrugge), Henri Pirennelaan 22, haar zaakvoerders, bedienden of aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe aile verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Charlotte Van 1-laverbeke.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 01.07.2008 08317-0288-014
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 19.06.2007 07236-0011-014
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 17.07.2006 06482-1003-012
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 29.06.2005 05374-2550-011
03/08/2004 : GE162179
09/07/2003 : GE162179
05/07/2002 : GE162179
06/07/2001 : GE162179
13/07/2000 : GE162179

Coordonnées
DE MYTHE

Adresse
HEERWEG-NOORD 33 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande