DE CLERCQ-LIMBOURG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE CLERCQ-LIMBOURG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.654.397

Publication

03/06/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

23 MEI 2013

Griffie

11111191111011

Vc behc

aar

Belç Staal

ius

Ondernemingsnr : r15 3~

Benaming

(voluit) : DE CLERCQ-LIMBOURG

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GOEZESTRAAT 7 - 9551 HERZELE-RESSEGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

TekstEr blijkt uit de akte verleden op zeventien mei tweeduizend en dertien voor Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

COMPARANTEN:

De heer DE CLERCQ Hans Maria Francisca, NN 620401-067-69  identiteitskaartnummer 590-9115169-08,' geboren te Gent op één april negentienhonderd tweeënzestig, en echtgenote, mevrouw LIMBOURG Ingeborg Maria Emelie, NN 661013-124-69  identiteitskaartnummer 591-6393417-55, geboren te Aalst op dertien oktober negentienhonderd zesenzestig, samenwonende te 9551 Herzele-Ressegem, Goezestraat, 7,

- echtgenoten gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijksovereenkomsten, niet gewijzigd tot op heden alzo verklaard.

Artikel 1.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "DE CLERCQ-LIMBOURG"

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9551 Herzele-Ressegem, Goezestraat, 7.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest enlof het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

Artikel 3,

De Vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor' rekening van derden enlof als tussenpersoon, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

Alle aannemingen van metalen of niet-metalen dak- en gevelbedekkingen evenals het waterdicht maken van aile vormen van bouwwerken met ongeacht welk materiaal o.a. met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en voor het plaatsen van daken van non-ferro-materialen en van zinken dakvensters.

Aile aannemingen van zink, lood en sanitaire werken, het waterdicht maken en bedekken van daken en dakterrassen met o.a asfalt, teer en EPDM.

De nodige en passende behandelingen, omvormingen, herstellingen, reinigingen en onderhoud van diverse soorten dak- en gevelbedekkingen, zink, lood en sanitaire installa-ties zijn evenmin uitgesloten, naast alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de voornoemde soorten aannemingen (alle aannemingen van alle daktimmerwerken en metsel- en voegwerken in de zin van aansluitend op de hoofdactiviteit van dakwerken).

Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, bekleden van gevels met leien, kunststofmaterialen en andere....

Het uitvoeren van alle isolatiewerkzaamheden. Tot de activiteit behoren ook de installatie van zonnepanelen en zonneschermen, het aannemen van alle werkzaamheden in verband met de afwerking, aanpassingen en renovaties van zolders en alle andere delen van bouwwerken.

Het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, vloerbedekkingen en wand- en plafondbekledingen in gebouwen en andere bouwwerken in diverse materialen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

- Het verlenen van dienstprestaties, van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, vertalingwerken, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van manage-ment, marketing, produktieen ontwikkeling en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen,

Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende goederen, materialen en benodigheden, tegoeden en/of vorderingen.

- overgaan tot het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, in huur nemen of leasen van onroerende goederen al dan niet bemeubeld.

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten of vereffenaar van andere vennootschappen kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door een zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder gelijk welke vomi: zij kan zich borg stellen of aval verlenen, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak en in de ruimste zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, uit te breiden of te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder melding van een nominale waarde, onderschreven en volstort bij deze oprichting ten belope van het geheel.

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders,al dan niet vennoot, en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergade-rring te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is zij verplicht één natuurlijk persoon aan te duiden die individueel bevoegd zal zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder kan bepaalde bijzondere machten aan een persoon o Artikel 13.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 15.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende ais verwerende, zullen in naam zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door ieder zaakvoerder. Artikel 17,

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

(er werd geen commissaris benoemd)

Artikel 18.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen,

pdragen.

van bestuur en van beschikking te

van de vennootschap door ieder

Voor-bbhoüderh Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproeping aangeduid de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

aan het Belgisch Staatsblad Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feest-'dag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht -- vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 21.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelij-'ke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgeno-imen voor de vorming van de wettelijke reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Artikel 24.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst', aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog-niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 32. Corporate Governance

In het kader van de bepalingen op de Corporate Govemánce, wordt door de algemene vergadering beslist dat huidige vennootschap voor elke deelneming en/of bestuurdersmandaat bij een andere vennootschap of vereniging, vast en rechtsgeldig zal vertegenwoordigd zijn door de heer DE CLERCQ Hans voornoemd.

- hier aanwezig dewelke verklaart te aanvaarden.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaats hebben in juni tweeduizend vijftien.

2. Benoeming zaakvoerder :

De comparanten stellen vervolgens als niet-statutaire zaakvoerders aan de heer DE CLERCQ Hans en

mevrouw LIMBOURG Ingeborg voornoemd,

- die verklaren te aanvaarden, en die bevestigen dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Dit

mandaat is voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap.

4. Overname van verbintenissen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert vijftien april tweeduizend en dertien.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen,. eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht.

De oprichters geven bij deze uitdrukkelijk volmacht aan ieder zaakvoerder met macht van indeplaatsstellling,

tot het vervullen van de formaliteiten die ten gevolge van deze akte nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of

publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de diensten voor het verkrijgen of wijzigen van

het ondernemingsnummer en de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Edgard VAN OUDENHOVE











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge















Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van de oprichtingsakte dd 17.5.2013











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE CLERCQ-LIMBOURG

Adresse
GOEZESTRAAT 7 9551 RESSEGEM

Code postal : 9551
Localité : Ressegem
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande