D.S. PROFIL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D.S. PROFIL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.275.755

Publication

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.02.2013, NGL 18.03.2013 13067-0332-038
03/01/2013
ÿþVoor-behouder aan het Belgisch Staatsblai

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

GRIFF RFCi-nrl'?¢'énjl<

VAN KOOPHANDEL

2a DEC 2012

DENDERMONDE

ri le

na neerlegging ter griffie van de akt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.275.755

Benaming

(voluit) : D.S. PROFIL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieterrein Hoogveld 90 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - FUSIEAKTE

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Christiaan Van den Bossche, notaris te Buggenhout, notarisplaatsvervanger van Notaris Anne Vander Donckt, te Dendermonde op 17 december 2012, neergelegd ter registratie, dat:

Zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

1/ De aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D.S. PROFIL", waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, Industrieterrein Hoogveld 90, rechtspersonenregister Dendermonde en met BTW-nummer BE 0442.275.755..

Opgericht ingevolge akte verleden voor meester Luc Eeman, destijds notaris te Lebbeke, op dertig november negentienhonderd negentig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december daarna, onder nummer 901212-325.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst ingevolge akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te Dendermonde, op zesentwintig juni tweeduizend en zes, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juli daarna, onder nummer 06120736.

Verder genoemd de over te nemen vennootschap of overgenomen vennootschap.

2/ De aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO KRIPA", waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, industrieterrein Hoogveld 90, rechtspersonenregister Dendermonde en met BTW-nummer BE 0420.141.543.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Anne Vander Donckt op achttien december negentienhonderd negenenzeventig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht januari negentienhonderd tachtig, onder nummer 118-11, Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst ingevolge akte verleden voor genoemde notaris François De Clippel op tien december tweeduizend en negen, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier januari tweeduizend en tien, onder nummer 10000458.

Verder genoemd de overnemende vennootschap.

Na beraadslaging, worden door de vergaderingen van beide vennootschappen, telkens met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel

2, Verslagen

Verslagen bestuursorganen

De vergaderingen nemen kennis van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluiten, in toepassing daarvan, af te zien van de verslaggeving door de bestuursorganen inzake de fusie door overneming.

De vergaderingen verklaren tevens kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Revisorale verslagen

De vergaderingen nemen kennis van artikel 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluiten, in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen nemen vervolgens kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door de commissaris van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8, vertegenwoordigd door de heer Gino DESMET, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Immo Kripa NV, bestaat uit de inbreng van het netto-actief van de firma DS Profil NV per 30 september 2012,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

*de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.588 aandelen van de vennootschap Immo Kripa NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Kortrijk, 13 december 2012

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gino Desmet

Neerlegging verslagen

Een origineel exemplaar van de voormelde verslagen wordt door de voorzitter van de vergaderingen en door mij, notaris, "ne varietur' geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notariële akte in het archief van de overnemende vennootschap worden bewaard.

TWEEDE BESLUIT - FUSIE

AI FUSIEVERRICHTINGEN

I.Ontbinding zonder vereffening

De algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op negentien oktober tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig oktober daarna, onder het nummer 12178423 voor de over te nemen vennootschap en het nummer 12178424 voor de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA".

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL",

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap "D.S. PROFIL", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap "IMMO KRIPA".

De fusie zal plaatsvinden met ingang van heden op basis van de tussentijdse toestand per dertig september tweeduizend en twaalf,

2. Eerste kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap -- Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

2.1. Eerste kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Ais gevolg van de fusie dcor overneming, wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA" in toepassing van artikel 78 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen een eerste maal verhoogd met honderd vijftig duizend achthonderd negentien euro vierentwintig cent (¬ 150.819,24) om het te brengen van honderd negenennegentig duizend euro (¬ 199.000,00) op driehonderd negenenveertig duizend achthonderd negentien euro vierentwintig cent (¬ 349.819,24),

In toepassing van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd kleiner is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil, zijnde zeshonderd achttien duizend honderd tachtig euro zesenzeventig cent (¬ 618.180,76), geboekt als uitgiftepremie.

2.2, Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tengevolge van deze eerste kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van "D.S. PROFIL" worden negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven,

Deze negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) nieuwe aandelen zullen in volle eigendom worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in verhouding tot hun deelname in het kapitaal van de overgenomen vennootschap, te weten:

-negenduizend vijfhonderd zesentwintig (9.526) aandelen aan de voormelde naamloze vennootschap "FIRMA DAM. DE SAEDELEIR";

-tweeënzestig (62) aandelen aan de voormelde naamloze vennootschap "DS TEXTILE PLATFORM",

Er is geen opleg verschuldigd.

Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf één oktober tweeduizend en twaalf,

De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht,

2.3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

De negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "D.S. PROFIL";

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouders toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap met betrekking tot de aandelen van de overgenomen vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de omruiling van de aandelen ingevolge fusie, met vermelding van de datum van het fusiebesluit en dit register vervolgens vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register.

3. Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en twaalf met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Met uitzondering van de statutaire bepalingen omtrent de klassen van bestuurders en meerbepaald de bepalingen inzake de samenstelling van de raad van bestuur (artikel 14 van de statuten), de bijeenkomst, beraadslaging en besluitvorming (artikel 15 van de statuten) en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur (artikel 17 van de statuten), worden er aan de raad van bestuur van de overnemende en overgenomen vennootschap geen bijzondere voordelen toegekend.

BIVASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap "D.S. PROFIL"

Het over te nemen vermogen van de overgenomen vennootschap "D.S. PROFIL" zoals blijkt uit de tussentijdse toestand opgemaakt op dertig september tweeduizend en twaalf, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en passivabestanddelen:

ACTIVA

VASTE ACTIVA ¬ 662.612,81

Materiële vaste activa: ¬ 662.612,81

Terreinen en gebouwen ¬ 662.612,81 VLOTTENDE ACTIVA ¬ 3.574.225,58

Vorderingen op ten hoogste één jaar ¬ 3.539.839,73

Handelsvorderingen ¬ 46.989,73

Overige vorderingen ¬ 3.492.850,00

Liquide middelen ¬ 1.993,10

Overlopende rekeningen ¬ 32.392,75

TOTAAL DER ACTIVA ¬ 4.236.838,39

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN ¬ 1.645.415,56

Kapitaal¬ 769.000,00

Geplaatst kapitaal ¬ 769.000,00

Reserves ¬ 399.328,50

Wettelijke reserves ¬ 76.900,00

Belastingvrije reserves¬ 84.428,50

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beschikbare reserves ¬ 238.000,00

Overgedragen winst ¬ 477.087,06

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN ¬ 43.474,03

Uitgestelde belastingen ¬ 43.474,03

SCHULDEN ¬ 2.547.948,80

Schulden op meer dan één jaar¬ 2.138.920,00

Financiële schulden ¬ 2,138.920,00

Kredietinstellingen ¬ 2.138.920,00

Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 409.028,80

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen ¬ 233.328,00

Handelsschulden ¬ 619,12

Leveranciers ¬ 619,12

Schulden met betrekking tot belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten ¬ 175.081,68

Belastingen ¬ 32.727,97

Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 142.353,71

TOTAAL DER PASSIVA ¬ 4.236.838,39

Aldus bedraagt het overgegane NETTO VERMOGEN één miljoen zeshonderd vijfenveertig duizend

vierhonderd vijftien euro zesenvijftig cent (¬ 1.645.415,56).

2. Algemene voorwaarden van overgang

1/ De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "D.S. PROFIL" gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per één oktober tweeduizend en twaalf over op de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en twaalf met betrekking tot de overgenomen activa-en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrljfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, evenals de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschap en alle daaraan verbonden rechten.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar eventuele werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat, met uitzondering voor wat betreft de overgang van de intellectuele eigendom, enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

5/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

6/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

3. Bijzondere omschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden

De overgenomen vennootschap is eigenaar / titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik, concessie) van nagemelde onroerende goederen, die krachtens de goedkeuring van de fusie overgaan op de overnemende vennootschap:

Stad Dendermonde.- derde afdeling

1.Een nijverheidsgebouw met afhangen en grond, staande en gelegen te Dendermonde, Schaapveld 2, bekend volgens recent kadastraal uittreksel onder Dendermonde derde afdeling Sectie A nummer 884/5/4, groot drie hectare twee en dertig are drie en twintig centiare.

2.Een perceel grond te Dendermonde, Schaapveld, Sectie A nummer 884/C/4, groot drie are veertien centiare (3a 14ca), belast met nabeschreven recht van opstal in voordeel van de naamloze vennootschap "ELECTRABEL".

Volgens titels ter plaatse genaamd 'Driebek' en `Schaapveld' bekend onder Sectie A deel van nummer 884/D/3 en zonder kadastraal nummer en later onder nummer 884/D/3, groot drie hectare vijfendertig aren zeven en dertig centiaren(33.537 m2).

DERTIGJARIGE OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorschreven onroerend goed behoort toe aan de overgenomen vennootschap in deze, de naamloze vennootschap D.S. Profil, om de gebouwen te hebben laten oprichten op de grond door haar te zijn verkregen als volgt:

-deels (hetzij Sectie A deel van nummer 884/D/3, groot drie hectare éénendertig are achtendertig centiare) blijkens akte aankoop verleden voor Notaris Luc Eeman te Lebbeke op dertig november negentienhonderd negentig, overgeschreven ten eersten kantore van hypotheken te Dendermonde op twaalf december volgend, boek 6827 nummer 9bis, jegens de intercommunale maatschappij D.D.S. te Dendermonde.

Aan voornoemde maatschappij D.D,S. behoorde de grond toe blijkens akte aankoop verleden voor het Tweede Comité tot Aankoop van Onroerende Goederen voor Rekening van de Staat te Gent op één oktober negentienhonderd vier en zeventig, overgeschreven alsvoren de twaalfde november volgend, boek 3772 nummer 8, jegens de Stad Dendermonde.

-deels (hefzij Sectie A zonder kadastraal nummer, groot driehonderd negenennegentig vierkante meter vijftig vierkante decimeter), blijkens akte aankoop verleden voor Notaris Luc Eeman te Lebbeke op achttien september negentienhonderd éénennegenfig, overgeschreven alsvoren de tweede oktober volgend, boek 7004 nummer 12, jegens de stad Dendermonde, voorheen de gemeente Sint-Gillis-Dendermonde, die het sedert meer dan dertig jaar ononderbroken in haar bezit had.

Recht van opstal

Bij akte verleden voor notaris Xavier Desmet te Antwerpen, met tussenkomst van notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde, op 25 maart 2011 werd op voorschreven perceel Sectie A nummer 884/C/4 een opstalrecht gevestigd en erfdienstbaarheden met het oog op de exploitatie van een windturbine in het voordeel van de naamloze vennootschap "ELECTRABEL", met zetel in het rechtsgebied van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, te (1000) Brussel, Regentlaan 8. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0403J 70.701. BTW-nummer 403.170.701. Deze akte werd overgeschreven op het 1 ste hypotheekkantoor te Dendermonde onder formaliteitnummer 54-T-13/04/201-4679.

Erfdienstbaarheden

De naamloze vennootschap 'D.S. PROFIL' verklaart dat er bij zijn weten geen erfdienstbaarheden of andere verplichtingen aangaande het goed bestaan dan deze die hierna aangehaald worden of voortvloeien uit zijn eigendomstitel en dat hij zelf er geen heeft toegestaan.

Voormelde akte verleden voor notaris Xavier Desmet te Antwerpen, met tussenkomst van notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde, op 25 maart 2011 vermeldt letterlijk:

'Artikel 2. Erfdienstbaarheden.

Voor de duur van het opstalrecht staat D.S.PROF1L ens volgende erfdienstbaarheden toe, op de onroerende

goederen hierna beschreven, deel uitmakend van:

STAD DENDERMONDE:

Een nijverheidscomplex op en met grond en aanhorigheden, gelegen SCHAAPVELD 2, ten kadaster bekend, derde afdeling (Sint-Gillis), sectie A, volgens titel, deel van nummer 884/D/3 en zonder kadastraal nummer, en thans nummer 884/D/3, met een totale oppervlakte volgens kadaster van drieëndertig duizend vijfhonderd zevenendertig vierkante meter (33.537 m2).

a, Doorgang en toegang,

ELECTRABEL zal zich met de naamloze vennootschap AQUAFIN dienen te verstaan omtrent de doorgang en toegang tot de Windturbine, over het perceel, eigendom van AQUAFIN, met een oppervlakte van duizend vijfhonderd twintig vierkante meter (1.520 m2), zoals nader aangeduid in het geelgroen op het aangehechte plan, zodanig dat de windturbine op nuttige wijze kan gebouwd, uitgebaat, onderhouden, aangepast of hersteld worden en zodanig dat ELECTRABEL, of de door haar ingeschakelde derden, op nuttige wijze met eventueel zwaar technisch materiaal of met onderdelen van de windturbine gemakkelijk de windturbine kan bereiken teneinde er de nodige werkzaamheden of diensten te verrichten.

b. Ondergrondse en/of bovengrondse leidingen.

Een erfdienstbaarheid voor de aanleg en het houden van ondergrondse en/of bovengrondse leidingen (elektrische leidingen, communicatieleidingen, afvoerleidingen,...), waarvan het tracé nader is aangeduid in paarse stippellijn op het aangehechte plan, en een erfdienstbaarheid van toegang en doorgang tot deze leidingen met het oog op de aanleg, het onderhoud, de aanpassing of de herstelling van de voor het bouwen, opereren en exploiteren van de windturbine noodzakelijke leidingen. Het wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat voormeld tracé te allen tijde op nuttige wijze toegankelijk zal zijn voor ELECTRABEL of een door haar

ingeschakelde derde, met het oog op eventuele interventies (onderhoud, herstelling, verbetering,

veiligheid, )

c. Doorgang van elektriciteit.

Een recht van doorgang van elektriciteit, in het bijzonder een recht van toegang tot en doorgang door de

bestaande ondergrondse en/of bovengrondse leidingen, kabels en installaties, met inbegrip van transformatoren, om via deze leidingen, kabels en installaties elektriciteit naar het distributienetwerk te vervoeren. Onverminderd de aansprakelijkheid die D.S. PROFIL te beurt kan vallen uit hoofde van deze elektrische leidingen, kabels en installaties en de exploitatie ervan, blijft D.S. PROFIL exclusief verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de elektrische leidingen, kabels en installaties waarvan zij eigenaar is en waarop de erfdienstbaarheden van toegang en doorgang worden gevestigd; D.S. PROFIL verbindt er zich toe deze bestaande elektrische leidingen, kabels en installaties in perfecte staat van onderhoud en herstelling te houden tijdens de duur van deze overeenkomst.

d. Wertzone en stockageruimte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een erfdienstbaarheid tot het hebben van een werfzone en een stockageruimte tijdens de bouw-, herstellings-, of aanpassingswerkzaamheden, op het perceel met een oppervlakte van duizend honderd drieënnegentig vierkante meter (1.193 m2), zoals nader aangeduid in het blauw op het aangehecht plan.

e. Non aedificandi.

Een erfdienstbaarheid non aedificandi, welke het verbod inhoudt voor D.S.PROFIL om hoogstammige bomen te (laten) planten of te (laten) groeien of enige, zelfs tijdelijke constructie te (laten) bouwen, van meer dan twintig meter hoogte, op de hele oppervlakte van de voormelde gronden, tenzij hiervoor de voorafgaande schriftelijke toestemming van ELECTRABEL wordt bekomen.

f. Recht van overhang,

Een erfdienstbaarheid van recht van overhang, welke inhoudt dat D.S.PROFIL aanvaardt dat de wieken van de windturbine over het perceel met een oppervlakte van vierduizend negenhonderd zevenenzestig vierkante meter (4.967 m2), zoals nader aangeduid in gearceerd roze op het aangehecht plan, hangen en operationeel kunnen zijn.

g. Wijziging van het tracé.

De partijen verklaren dat het tracé van de erfdienstbaarheden voorschreven onder a, b en d, zoals aangeduid op het aangehechte plan, nog kan wijzigen op vraag van ELECTRABEL. De partijen komen overeen dat zij in dat geval opnieuw voor notaris zullen verschijnen teneinde het definitieve tracé van deze erfdienstbaarheden vast te leggen.

De kosten verbonden aan het verwijderen en terugplaatsen van de bestaande opstallen zijn voor rekening van ELECTRABEL. De kosten verbonden aan het verwijderen en terugplaatsen van nieuwe opstallen, geplaatst na deze akte, zijn voor rekening van D.S.PROFIL.

h. Openbaar domein.

Met het oog op de aanleg van ondergrondse en/of bovengrondse leidingen op het openbaar domein, zal

ELECTRABEL zelf alle nodige stappen zetten voor het bekomen van de vereiste vergunningen.

Artikel 3. Andere persoonlijke rechten.

ELECTRABEL en de door ELECTRABEL in het kader van dit Project ingeschakelde aangestelden zullen het

recht hebben om kosteloos:

a) alle nutsvoorzieningen te gebruiken, waaronder water-, of afvoerleidingen die noodzakelijk en/of nuttig zijn voor de uitvoering van het Project, en met name tijdens constructie-, onderhouds-, herstellings- en/of aanpassingswerkzaamheden, evenals tijdens de uitbating.

b) geïnformeerd te worden omtrent de meterstanden van de elektriciteitsproductie van het Project en toegang te hebben tot deze meters.'

De naamloze vennootschap IMMO KRIPA wordt gesubrogeerd in de rechten en plichten van de eigenaar die uit deze bedingen kunnen voortvloeien en verklaart perfekt kennis te hebben van de volledige voorschreven akte de dato 25 maart 2011.

Bijzondere voorwaarden

Dienaangaande wordt hier opgemerkt dat voormelde akte aankoop door de naamloze vennootschap D.S." PROFIL" jegens de intercommunale maatschappij D.D.S, verleden voor Meester Luc EEMAN, Notaris te Lebbeke, op 30 november 1990, volgende bedingen bevat, hier letterlijk aangehaald:

"Er wordt verder nog bedongen als bijzondere voorwaarden dat:

1.De maatschappij-koopster akkoord gaat met de groenaanplanting door haar aan te leggen, zoals deze

aangeduid is op bijgaand plan, hetzij met twee zijdelingse stroken van zes meter, een strook van achttien meter aan de weg, te rekenen vanaf de rooilijn, en een achtertuinstrook van tien meter. Deze stroken moeten voor zestig ten honderd van hun oppervlakte met streekeigen hoogstammige bomen of hoog struikgewas worden beplant binnen een termijn van één jaar na de afwerking van de gebouwen,

2.De koopster verbindt er zich toe op het aangekochte goed een nijverheidsgebouw op te richten waarin volgende bedrijvigheden zullen uitgeoefend worden: de produktie van en de handel in kunststofvezels en vulstoffen voor de textielnijverheid, dit alles in de meest uitgebreide zin en betekenis.

3,De oprichting van hogergenoemde bedrijfsgebouwen op het verkochte goed dient te worden aangevat in

negentienhonderd negentig, en de uitvoering dient zodra zij wordt aangevat op normale wijze en binnen normale termijnen te worden voortgezet en beëindigd. De termijn van beëindiging van deze werken mag niet meer dan drie jaar bedragen, te rekenen vanaf heden.

4.De in punt 2, van deze bijzondere voorwaarden vermelde bedrijfsaktiviteiten moeten een aanvang nemen binnen dezelfde termijn van drie jaar.

5.Indien aan de voorschriften van deze bepalingen niet wordt voldaan, zal uit dien hoofde aan de maatschappij-verkoopster een schadevergoeding verschuldigd zijn van duizend frank per dag vertraging die de aanvang en de afwerking van bedoelde werken, alsmede de aanvang van de bedrijfsaktiviteiten zal hebben ondergaan. Deze schadevergoeding geldt eveneens voor de eventuele vertraging van de in punt 1 bedoelde groenaanplanting.

6,Voorafgaandelijk de bouwaanvraag zal de koopster een inplantingsplan met aanduiding van de bestemming van ieder lokaal, evenals een gevelplan met aanduiding van de te gebruiken materialen aan de maatschappij-verkoopster ter goedkeuring voorleggen,

7.Bepaatde materialen, zoals asbest-cementen golfplaten, ijzeren golfplaten, betonblokken en dergelijke worden niet toegelaten voor de buitenwanden der gebouwen. Zo ook zijn ijzeren golfplaten als dakbedekking niet toegelaten,

8. Overeenkomstig artikel tweeëndertig van de wet van dertig december negentienhonderd zeventig, betreffende de economische expansie, kan de maatschappij-verkoopster of de Staat, vertegenwoordigd door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ministers die Economische Zaken of Streekeconomie en Openbare werken in hun bevoegdheid hebben, de grond terugkopen in het geval dat de koopster de in punt 2. genoemde bedrijvigheden staakt of in het geval dat zij de andere voorwaarden tot gebruik niet naleeft, Nochtans op voorwaarde dat de maatschappij-verkoopster hiermee instemt, zal de koopster het goed weer kunnen verkopen in welk geval de akte van wederverkoop de

hierboven vermelde clausules moet bevatten, Het ontwerp van de akte van wederverkoop zal voorafgaandelijk aan de wederverkoop door de instrumenterende Notaris aan de maatschappij-verkoopster ter

goedkeuring worden voorgelegd.

9. De terugkoop, voorwerp der in punt 8 vernielde clausule, zal geschieden tegen de prijs van de eerste

verkoop door de maatschappij-verkoopster, aangepast overeenkomstig de schommelingen van het door de regering bekendgemaakte indexcijfer van de consumptieprijzen. De infrastruktuur en de gebouwen, met uitzondering van het materiaal en de outillage, die de koopster toebehoren en de op grond zijn gelegen, worden teruggekocht tegen de verkoopwaarde.

Indien echter de verkoopwaarde hoger ligt dan de kostprijs zoals deze in de boekhouding werd opgenomen, verminderd met de inzake belastingen aangenomen afschrijvingen, zal de terugkoop tegen de laatste prijs geschieden, De verkoopwaarde en de aldus bepaalde kostprijs worden door de bevoegde rijksdiensten

vastgesteld.

10, Op de grond mogen geen gebouwen of lokalen dienstig voor bewoning worden opgericht. Bij inbreuk op deze bepaling zal uit dien hoofde aan de maatschappij-verkoopster een schadevergoeding verschuldigd zijn die gelijk is aan het supplementair bedrag dat door de maatschappij-verkoopster aangerekend wordt voor het oprichten van woningen, op het ogenblik van de inbreuk, verhoogd met een bedrag van vijfhonderd duizend frank geïndexeerd overeenkomstig de schommelingen van het door de regering bekendgemaakte indexcijfer van de consumptieprijzen.

11. De maatschappij-koopster verbindt er zich toe haar maatschappelijke zetel in Dendermonde ten arien tijde te behouden, op straffe van een schadevergoeding van honderd duizend frank onmiddellijk invorderbaar door de maatschappij-verkoopster, zonder bijzondere in mora-stelling."

De naamloze vennootschap IMMO KRIPA wordt gesubrogeerd in de rechten en plichten van de eigenaar die uit deze bedingen kunnen voortvloeien voor zover ze nog van toepassing zijn en het goed aanbelangen. Ruimtelijke ordening en Stedenbouw.

A. Bij brief en stedenbouwkundig uittreksel de dato 18 oktober 2012 deelde de Stad DENDERMONDE onder meer hetvolgende mee:

"Plannenregister; Gewestplan Dendermonde. Datum

goedkeuring: 7/11/1978, Bestemming: industriegebied.

Vergunningenregister:

-Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1990/209.

Onderwerp: het bouwen van een bedrijfsgebouw en burelen.

Datum van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: 01-08-1990.

Aard van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: Vergunning.

-Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 19944195. Ondeº%werp: uitbreiden bedrijfsgebouw.

Datum van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag; 03-08-

1994. Aard van de beslissing van het schepencollege over de

aanvraag: Vergunning.

-Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel

1994/263. Onderwerp; uitbreiden bedrijfsgebouw. Datum van de

beslissing van het schepencollege over de aanvraag: 05-10-

1994. Aard van de beslissing van het schepencollege over de

aanvraag: Vergunning.

-Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel

1998/111. Onderwerp verbouwen van bedrijfsgebouw. Datum van

de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: 02-07-

1998. Aard van de beslissing van het schepencollege over de

aanvraag: Vergunning.

-Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel

1999/480. Onderwerp: bouwen bedrijfsgebouw, verbouwen

bestaand bedrijfsgebouw + plaatsen silo's, Datum van de

beslissing van het schepencollege over de aanvraag: 10-04-

2000. Aard van de beslissing van het schepencollege over de

aanvraag: Vergunning.

Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel

2008/321, Onderwerp: oprichten van 2 windturbines. Datum van de beslissing van het schepencollege over

de aanvraag: 24-12.

2009. Aard van de beslissing van het schepencollege over de

aanvraag: Vergunning.

-Bouwmisdrijven 2000/50: Onderwerp: Oprichten van

constructies zonder geldige milieuvergunning. Aard van de

overtreding: Uitvoeren vergunningsplichtige werken zonder

vergunning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Hinderlijke inrichting met exploitatievergunning cfr

ARAB: Ja.

-Hinderlijke inrichting met milieuvergunning; Ja.

-Inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen

veroorzaken: Ja.

- Inbreuken vastgesteld: Nee."

De partijen erkennen een kopie van de brief en het

stedenbouwkundig uittreksel ontvangen te hebben voorafgaand

dezer.

B. De stedenbouwkundige situatie van het goed is de volgende:

1, uitgereikte stedenbouwkundige vergunningen: voormelde

2. de meest recente stedenbouwkundige bestemming: industriegebied;

3. dagvaardingen uitgebracht betreffende stedenbouwkundige handhavings- of herstelmaatregelen, in de zaak geweren beslissingen en verplichtingen om herstelmaatregelen uit te voeren: geen.

4, recht van voorkoop ter verwezenlijking van een ruimtelijke uitvoeringsplan: geen,

5, toepasselijke verkavelingsvergunningen: geen.

6, uitgereikt en gevalideerd as-built attest: Nog niet van toepassing.

C. Onder meer voor het verrichten van bouwwerken, het ontbossen, het vellen van bomen, het wijzigen van het reliëf, het inrichten van opslag- of parkeerplaatsen, het plaatsen van vaste of verplaatsbare constructies die tot bewoning kunnen worden gebruikt, het geheel of gedeeltelijk wijzigen van de hoofdfunctie van het goed, het opsplitsen van een woning of het wijzigen van het aantal woongelegenheden in een gebouw en het aanleggen of wijzigen van recreatieve terreinen, dient voorafgaandelijk een stedenbouwkundige vergunning bekomen te worden bij toepassing van artikel 4.2.1. en volgende van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

OVERHEIDSMAATREGELEN,

A, De naamloze vennootschap "D.S. PROFIL' verklaart dat het goed, bij zijn weten:

- niet ongeschikt is verklaard of zal worden;

- niet het voorwerp uitmaakt van een maatregel of een ontwerp van maatregel tot 1. bescherming van

monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten, of archeologisch patrimonium 2. onteigening 3,

ondergrondse inneming 4. opeising 5. weigering van afgifte van conformiteitsattest 6. verplichting tot uitvoeren

van renovatie-, verbeterings- of aanpassingswerkzaamheden, tot het geven van een andere bestemming of tot

sloping 7. opname op de inventaris inzake heffing op leegstand en verkrotting van bedrijfsruimten, gebouwen of

woningen 8. uitoefening van sociaal beheersrecht 9, bescherming van duingebieden of voor het duingebied

belangrijke landbouwgebieden, 10. bescherming van bossen. 11. uitvoering van een (al dan niet nieuw)

rooilijnplan.

- niet gelegen is in 1. een waterwingebied of beschermingszone, 2, het VEN (Vlaams Ecologisch Netwerk:

GEN (Grote Eenheden Natuur) en GENO (Grote Eenheden Natuur in Ontwikkeling), 3. het IVON (Integraal

Verwevings- en Ondersteunend Netwerk: natuurverwevingsgebieden en natuurverbindingsgebieden), 4, een

natuurreservaat of haar uitbreidingszone of 5. een natuurinrichtingsproject,

- niet gelegen is in een risicozone voor natuurrampen of overstroming, noch in een afgebakend

overstromingsgebied of oeverzone.

- niet gelegen is in een ontginningsgebied voor oppervlaktedelfstoffen.

- niet bezwaard is met een recht van voorkeur, voorkoop of wederinkoop, ter uitzondering van het recht van

wederinkoop ten voordele van de INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ VOOR DE RUIMTELIJKE

ORDENING EN DE SOCIAAL ECONOMISCHE ONTWIKKELING VAN HET ARRONDISSEMENT

DENDERMONDE "DENDER, DURME en SCHELDE".

- niet het voorwerp uitmaakt van enig geschil met om het even wie,

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1- De naamloze vennootschap "D.S. PROFIL" verklaart de naamloze vennootschap "IMMO KRIPA" vóór

het fusievoorstel op de hoogte te hebben gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd dcor de

OVAM op 26 september 2012 in overeenstemming met artikel 101 van genoemd Decreet,

De tekst van deze bodemattesten luidt letterlijk als volgt:

-Voor perceel 08841000004:

"1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 42021 DENDERMONDE 3 AFD/ST-GILLIS

Straat + nr, SCHAAPVELD

Sectie: A

Nummer: 0884/000004

Verder `deze grond' genoemd.

2, Inhoud van het bcdemattest,

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen,

1, Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden

als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is

bezorgd mat melding van de overdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling;

www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of

ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen,26.09.2012'

-Voor perceel 0884/003004:

"1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 42021 DENDERMONDE 3 AFD/ST-GILLIS

Straat f nr: SCHAAPVELD

Sectie: A

Nummer: 0884/00B004

Verder `deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest.

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen.

1, Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden

ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is

bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:

www.overdracht.ovam.be,

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of

ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

Te Mechelen,26.09.2012'

2 - 0e naamloze vennootschap "D.S. PROFIL" verklaart dat op het perceel 884/D/3 een risico-inrichting is of was gevestigd zoals bedoeld in artikel 2, 14° van het Bodemdecreet. In dit verband wordt verwezen naar voormelde stedenbouwkundige inlichtingen waaraan de milieuvergunningen in bijlage werden aangehecht;

3 - De naamloze vennootschap "D.S. PROFIL" verklaart dat zij de verplichtingen opgelegd door artikelen 102 en volgende van genoemd Decreet is nagekomen op de wijze zoals hierna beschreven:

-een oriënterend bodemonderzoek werd uitgevoerd onder leiding van de N.V. Antea Belgium,erkend bodemsaneringdeskundige, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 waarvan het verslag werd gedagtekend op 19 oktober 2012,

-de bedoeling om tot overdracht over te gaan werd aan de OVAM gemeld bij aangetekende brief met postdatum van 24 oktober 2012;bij ditzelfde schrijven werd een verslag gevoegd van het oriënterend bodemonderzoek;

-de OVAM heeft bij brief van 24 oktober 2012 geschreven dat het verslag voldoet als oriënterend bodemonderzoek overeenkomstig artikel 28 van het Bodemdecreet.

4 - De naamloze vennootschap "D.S. PROFIL" verklaart de naamloze vennootschap "IMMO KRIPA" op de

hoogte te hebben gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 26 september

2012 en op 5 november 2012.

De tekst van het bodemattest voor perceel 884/3/4 luidt letterlijk:

"1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 42021 DENDERMONDE 3 AFD/ST-GILLIS

Straat + nr: SCHAAPVELD 2

Sectie: A

Nummer: 0884/003004

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest.

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit.

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1,1. Historische verontreiniging,

Volgens het bodemdecreet moet er geen beschrijvend

bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend

bodemonderzoek van 19/10/2012 en op de hierin opgenomen

bodemkenmerken en functie van de grond.

2,1.2 Extra informatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grand.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 24.04.2001.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging.

Datum: 10.01.2008.

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Oriënterend Bodemonderzoek-NV Ds Profil,

Schaapveld 2 te 9200 Dendermonde.

Auteur; Soresma NV.

Datum: 19.10.2012.

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Oriënterend Bodemonderzoek DS Profil nv, Schaapveld 2, 9200 Dendermonde.

Auteur: Antea Belgium NV.

2.2.2 Extra informatie

Datum: 24.04.2001.

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Verslag van Oriënterend Bodemonderzoek-NV Ds

Profil.

Auteur: Swbo BVBA

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten,

Opmerkingen.

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden

als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is

bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:

www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of

ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. voor inzage van de bovenstaande documenten; www.ovam.be/inzage

Te Mechelen, 05.11.2012.

De tekst van het bodemattest voor perceel 8841C/4 werd opgenomen onder punt 1.

4 - De naamloze vennootschap "IMMO KRIPA" verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en het goed voor wat de bodemtoestand betreft te aanvaarden in zijn huidige staat.

5 - Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Hypothecaire situatie.

De naamloze vennootschap "D.S. PROFIL" verklaart dat voorschreven goederen vrij en onbelast zijn van om het even welke schulden, inschrijvingen, beslagen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd. Een hypothecair getuigschrift werd afgeleverd door de Hypotheekbewaarder te Dendermonde I op 2/10/2012. Een aanvullende staat werd afgeleverd op 12/12/2012.

Zij verklaart met betrekking tot voorschreven onroerende goederen een volmacht tot hypothekeren verleend te hebben in voordeel van ING Belgium bij akte verleden voor notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde op 8 januari 2008 tot zekerheid van 3.500.000 EUR in hoofdsom en 350.000 EUR voor aanhorigheden, wel gekend door de overnemende vennootschap, en welke onverminderd behouden blijven.

Het over te nemen vermogen omvat de zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen. Deze zekerheden en waarborgen gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan hun handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen en mandaten blijven onverkort behouden.

De instrumenterende notaris wijst erop dat de overnemende vennootschap dit hypothecaire mandaat ten hare laste zal moeten dulden en wijst bovendien op alle mogelijke consequenties daarvan en onder meer maar niet uitsluitend op de gevolgen voor de overnemende vennootschap ingeval van uitwinning en op de mogelijke vervroegde opeisbaarheid in hoofde van de betrokken overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de tussentijds toestand opgemaakt per dertig september tweeduizend en twaalf, één miljoen zeshonderd vijfenveertig duizend vierhonderd vijftien euro zesenvijftig cent (¬ 1.645.415,56) bedraagt, en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

-honderd vijftig duizend achthonderd negentien euro vierentwintig cent (¬ 150.819,24) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

Uitgiftepremie

-zeshonderd achttien duizend honderd tachtig euro zesenzeventig cent (¬ 618.180,76) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt initieel geboekt als uitgiftepremie binnen de overnemende vennootschap;

-deze uitgiftepremie zal vervolgens geïncorporeerd worden in het kapitaal van de overnemende vennootschap;

Wettelijke reserves

-zesenzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 76.900,00) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de wettelijke reserves van de overnemende vennootschap; Belastingvrije reserves

-vierentachtigduizend vierhonderd achtentwintig euro vijftig cent (¬ 84.428,50) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de belastingvrije reserves van de overnemende vennootschap;

Beschikbare reserves

-tweehonderd achtendertig duizend euro (¬ 238.000,00) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de beschikbare reserves binnen de overnemende vennootschap;

Overgedragen winst

-vierhonderd zevenenzeventig duizend zevenentachtig euro zes cent (¬ 477.087,06) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT TWEEDEKAPITAALVERHOGING

Vervolgens besluit de vergadering van de overnemende vennootschap het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van zeshonderd achttien duizend honderd tachtig euro zesenzeventig cent (¬ 618.180,76) om het kapitaal te brengen van driehonderd negenenveertig duizend achthonderd negentien euro vierentwintig cent (¬ 349.819,24) op negenhonderd achtenzestig duizend euro (¬ 968.000,00), en dit door inlijving van de naar aanleiding van de fusie ontstane uitgiftepremie ten belope van zeshonderd achttien duizend honderd tachtig euro zesenzeventig cent (¬ 618.180,76), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,

VIERDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJK1NG KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissingen, de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans negenhonderd achtenzestig duizend euro (¬ 968.000,00), bedraagt en vertegenwoordigd is door tweeëntwintigduizend tweehonderd veertig (22.240) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bijgevolg besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd achtenzestig duizend euro (¬ 968.000,00) en is verdeeld in tweeëntwintigduizend tweehonderd veertig (22.240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJF DE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit in toepassing van artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA" uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap "D.S. PROFIL" die nog niet voorzien zijn in het doel van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg besluit de vergadering om artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, handel en verwerking van textielvezels en filamenten, dit in de breedste zin dezer woorden genomen.

De aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het verhuren en huren, beheren en uitbating onder alle vormen van dergelijke goederen;

Het bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen voor aile bestemmingen en met alle technieken;

Het verstrekken van advies, het bemiddelen en verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de twee vorige alinea's uiteengezet, dit alles in binnen- en buitenland als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissaris, als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer voor eigen rekening als voor rekening van derden,

De aankoop, de verkoop en het tot waarde brengen van roerende goederen, in hoofdzaak, doch niet beperkt tot industriële gebouwen, machines en uitrusting, het verhuren en huren, beheren en uitbating onder alle vormen van dergelijke goederen.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ze zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Deze opsomming is enkel verklarend, niet beperkend."

ZESDE BESLUIT NAAMSWIJZIGING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "DE SAEDELEIR TEXTILE ENGINEERING"

Bijgevolg besluit de vergadering om artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: "DE SAEDELEIR TEXTILE ENGINEERING"

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL 14 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de eerste drie paragrafen van artikel 14 van de statuten inzake de samenstelling van de raad van bestuur aan te passen aan de werkelijke situatie docr deze te wijzigen ais volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur van drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, waaronder één bestuurder klasse A, één bestuurder klasse B en één bestuurder klasse C. Zij worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering der aandeelhouders beslist souverain wie zal benoemd worden tot bestuurder en tot welke klasse de te benoemen bestuurders zullen behoren, hetzij klasse A, hetzij klasse B, hetzij klasse C.

Ingeval één of meer plaatsen van bestuurder openvallen wegens overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de algemene vergadering die tot definitieve benoeming zal overgaan. Daartoe moeten zij de nieuwe bestuurder(s) toewijzen aan de klasse waartoe de weggevallen bestuurder(s) behoorde(n):"

ACHTSTE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde maandag van de maand mei om elf uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de derde maandag van de maand mei van het jaar tweeduizend en dertien om elf uur.

Bijgevolg besluit de vergadering om de eerste zin van artikel 20 van de statuten aan te passen als volgt: "De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om elf uur."

NEGENDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 27 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit artikel 27 van de statuten inzake de antwoordplicht van de bestuurders en de commissarissen aan te passen als volgt:

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid Waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen:'

TIENDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 40 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit artikel 40 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening aan te passen als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

e

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

9, voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stem men.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ELFDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN COMMISSARIS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - GOEDKEURING REKENINGEN

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van het voltallige bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap, alsmede van hun vaste vertegenwoordigers, voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode van één januari tweeduizend en twaalf tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De rekeningen van de overgenomen vennootschap over het tijdvak begrepen tussen de datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, zijnde éénendertig december tweeduizend en elf, en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde één oktober tweeduizend en twaalf, zullen worden opgemaakt door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap en worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 718 Wetboek van Vennootschappen.

TWAALFDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende aandeelhouders van de overgenomen vennootschap overeenkomstig de genomen besluiten en deze in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de ovememende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap

aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A;

- Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

- Mevrouw Linde MARTENS en

- Mevrouw Eugénie CARREZ.

BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens hebben de bestuurders zich in raad verenigd met als doel de zetel van de vennootschap te

verplaatsen.

Aldus besluit de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9200 Dendermonde, Industrieterrein Hoogveld 90 naar 9200 Dendermonde, Hoogveld 90, en dit met ingang van heden.

5. VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

1. De voorzitter van de vergaderingen van de respectieve vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elk punt werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de vennootschap "D.S. PROFIL" door de vennootschap "IMMO KRIPA" verwezenlijkt is en dat de vennootschap "D.S. PROFIL" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijK tot twee (2) maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

4. De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de overnemende vennootschap komen wegens deze akte, belopen ongeveer het bedrag van vijfduizend negenhonderd negentig euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

R

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 6. VERKLARINGEN PRO FISCO

1/ Verklaringen in verband met registratie

a.Met het oog op de heffing der registratierechten, bevestigt de vergadering dat de fusieverrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredige registratierecht op inbrengen.

b.De tweede kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap (opgenomen in het derde besluit hiervoor) is vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen overeenkomstig artikel 116 §3 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten,

2/ Verklaringen in verband met de vennootschapsbelasting

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting gebeurt bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelasting.

3/ Verklaringen in verband met de belasting over de toegevoegde waarde

De eigendomsovergang van alle activa en passiva bestanddelen vindt plaats buiten het toepassingsgebied van de Belasting over de Toegevoegde Waarde ingevolge artikel 4 §2 Wetboek houdende de Belasting over de Toegevoegde Waarde, daar beide partijen deel uitmaken van dezelfde BTW-eenheid. In ditzelfde verband deelt de vergadering mee dat de overnemende vennootschap als belastingplichtige voor de toepassing van de Belasting over de Toegevoegde Waarde gekend is onder het nummer BE 0420.141.543 en de overgenomen vennootschap onder het nummer BE 0442.275.755 beide deel uitmaken van de BTW eenheid "Groep De Saedeleir" gekend bij de BTW-administratie met het nummer BE 0844.294.829,

Deze transactie heeft geen gevolgen betreffende de economische, financiële en organisatorische verbondenheidsvereisten, zodat de BTW eenheid verder blijft bestaan. De overgenomen vennootschap zal de vertegenwoordiger van de BTW eenheid, zijnde de voormelde naamloze vennootschap DS Textile Platform, volmacht verstrekken teneinde de administratieve afhandeling opzichtens de BTW-administratie mogelijk te maken welke voortvloeit uit voormelde fusieverrichting.

7. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

Overeenkomstig de bepaling van artikel 700 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals deze door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 derde lid van het Wetboek van vennootschappen,

Op zijn vraag hieromtrent voorafgaandelijk gesteld aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen, hebben deze medegedeeld dat er zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het fusievoorstel opgegeven ruilverhouding en dat er geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschappen zich hebben verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschappen zich verplicht hebben de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden, noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

8. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze akte wordt keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende

vennootschap.

Waarvan proces-verbaal.

Opgemaakt, plaats en datum als boven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten deze akte ondertekend samen met ons

notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2012
ÿþdt

ti

Mod Wand 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFPlE PFr~.H T RANK

VAN KOOPHANDEL

19 OKT. 2012

I *12178423*

DENDERMONDE

Grtttie

Ondernemingsnr : 0442.275.755

Benaming

(voluit) : D.S. PROFIL

(verkort) "

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIETERREIN HOOGVELD 90 - 9200 DENDERMONDE (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 19/10/2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV IMMO KREPA ÉN DE NV D.S. PROFIL

Op 19 oktober 2012 zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "IMMO KRIPA" en van de naamloze vennootschap "D.S. PROFIL", in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap:

De naamloze vennootschap "D,S. PROFIL", met zetel te 9200 Dendermonde, Industrieterrein Hoogveld 90, rechtspersonenregister Dendermonde en met BTW-nummer BE 0442.275.755, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel: de fabricatie, handel en verwerking van textielvezels en filamenten, dit in de breedste zin dezer woorden genomen.

De vennootschap mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die zioh rechtstreeks of onreohtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met het hare staat."

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap "IMMO KRIPA", met zetel te 9200 Dendermonde, Industrieterrein Hoogveld 90, rechtspersonenregister Dendermonde en met BTW-nummer BE 0420.141.543, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het verhuren en huren, beheren en uitbating onder aile vormen van dergelijke goederen;

Het bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen voor alle bestemmingen en met alle technieken;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van advies, het bemiddelen en verlenen van aile bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de twee vorige alinea's uiteengezet, dit alles in binnen- en buitenland ais hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissaris, als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De aankoop, de verkoop en het tot waarde brengen van roerende goederen, in hoofdzaak, doch niet beperkt tot industriële gebouwen, machines en uitrusting, het verhuren en huren, beheren en uitbating onder alle vormen van dergelijke goederen.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Ze zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Deze opsomming is enkel verklarend, niet beperkend."

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "IMMO KRIPA" heeft thans een kapitaal van honderd negenennegentig duizend euro (¬ 199.000,00), vertegenwoordigd door twaalfduizend zeshonderd tweeënvijftig (12.652) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één twaalfduizend zeshonderd tweeënvijftigste (1/12.652ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op vijf miljoen zeshonderd en drie duizend vierhonderd zestig euro (¬ 5.603.460,00).

De waarde van één aandeel wordt aldus met het oog op onderhavige fusie bepaald op afgerond vierhonderd tweeënveertig euro negenentachtig cent (¬ 442,89).

b. De naamloze vennootschap "D.S. PROFIL" heeft thans een kapitaal van zevenhonderd negenenzestig duizend euro (¬ 769.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op vier miljoen tweehonderd zesenveertig duizend vierhonderd negenenzeventig euro (¬ 4.246.479,00).

De waarde van één aandeel wordt aldus met het oog op onderhavige fusie bepaald op afgerond zesduizend achthonderd negenenveertig euro zestien cent (¬ 6.849,16).

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL", worden er aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D.S. PROFIL", in ruil voor hun aandelen van eerstgenoemde vennootschap, negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA" toegekend.

De verdeling van deze negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) aandelen tussen voormelde aandeelhouders zal gebeuren a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL".

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) nieuw te creëren kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap die aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend in ruil voor hun kapitaalaandelen van de overgenomen vennootschap, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouders toekomt;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de ovememende vennootschap en door de

aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tegelijkertijd zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de fusieverrichting in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap inschrijven.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De negenduizend vijfhonderd achtentachtig (9.588) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in het resultaat, zoals de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit vanaf 1 oktober 2012.

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van:

- voor de naamloze vennootschap "IMMO KRIPA": de tussentijdse toestand per 30 september 2012, - voor de naamloze vennootschap "D.S. PROFIL': de tussentijdse toestand per 30 september 2012.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 oktober 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Zoals vermeld onder punt H. hierna, wordt de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL" overeenkomstig artikel 14 van haar statuten, bestuurd door een raad van vijf bestuurders, waarvan twee bestuurders klasse A, twee bestuurders klasse B en één bestuurder klasse C.

De algemene vergadering der aandeelhouders beslist soeverein wie benoemd zal worden tot bestuurder en tot welke klasse de te benoemen bestuurders zullen behoren, hetzij klasse A, hetzij klasse B, hetzij klasse C.

Overeenkomstig artikel 31 van de statuten van de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL', worden de beslissingen van de algemene vergadering inzake de benoeming van bestuurders genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Zelfde clausules zijn opgenomen in de statuten van de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA",

Vermits de statuten van de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL" en van de overnemende vennootschap IMMO KRIPA zelfde clausules bevatten inzake de samenstelling van de raad van bestuur én de benoeming van bestuurders, en vermits meer dan 99% van de aandelen van zowel de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL" als van de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA" in handen zijn van de naamloze vennootschap "FIRMA DAM. DE SAEDELEIR", dienen er naar aanleiding van de fusie geen bijkomende rechten aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL' te worden toegekend.

De nieuwe kapitaalaandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven door de overnemende vennootschap "IMMO KRIPA" en die worden toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, zullen dan ook dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Verder zijn er in de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL" geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalaandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de over te nemen respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de commissaris voor de redactie van dit verslag.

De commissaris van de overnemende vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITI'E BEDRIJFSREVISOREN', met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8, vertegenwoordigd door de heer Gino DESMET, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A, zal het verslag opmaken in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN.

De statuten van beide te fuseren vennootschappen voorzien dat de bestuurders in klassen worden opgedeeld.

Meer bepaald bepalen de statuten van beide te fuseren vennootschappen het volgende:

"Artikel 14. Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van vijf bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, waarvan twee bestuurders klasse A, twee bestuurders klasse B en één bestuurder klasse C. Zij worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar docr de algemene vergadering der aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering der aandeelhouders beslist souverein wie zal benoemd worden tot bestuurder en tot welke klasse de te benoemen bestuurders zullen behoren, hetzij klasse A, hetzij klasse B, hetzij klasse C.

Ingeval één of meer plaatsen van bestuurder openvallen wegens overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de algemene vergadering, die tot definitieve benoeming zal overgaan. Daartoe moeten zij de nieuwe bestuurder(s) kiezen uit de respectievelijke klasse van de weggevallen bestuurder(s).

'Artikel 15. Bijeenkomst - Beraadslaging en besluitvorming

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is en met dien verstande dat minstens één bestuurder van klasse A en één bestuurder van klasse B dient aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. Indien deze voorwaarden niet zijn vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn waarvan minstens één bestuurder van klasse A en één bestuurder van klasse B.

"Artikel 17, Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke.de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door een bestuurder van klasse A en een bestuurder van klasse B samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gemachtigde tot dit bestuur of een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk optredend.

Met uitzondering van hetgeen hiervoor wordt vermeld omtrent de klassen van bestuurders, worden er aan de bestuurders van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen toegekend.

1. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de ovememende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

- het artikel met betrekking tot het kapitaal en aantal kapitaalaandelen zal aangepast worden.

4 ~ ~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangepast worden met ondermeer de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat.

- eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden om het kapitaal in een rond bedrag in euro te verkrijgen.

- andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

J. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 26/09/2012 met betrekking tot volgende onroerende goederen, toebehorend aan de over te nemen vennootschap "D.S. PROFIL", namelijk:

Stad DENDERMONDE, Schaapveld 2

Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gekadastreerd onder

Dendermonde, 3de afdeling, Sint-Gillis, sectie A, nummers:

- 8841B14, zijnde een nijverheidsgebouw op en met de medegaande grond, met een oppervlakte van 03HA 32A 23CA, en

- 884/C/4, zijnde een perceel grond - belast met een recht van opstal -. met een oppervlakte van 03A 14CA. Samen één geheel vormend met een totale oppervlakte van 03HA 35A 37CA; het geheel belast zijnde met erfdienstbaarheden.

De inhoud van BEIDE bodemattesten luidt ais volgt,

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Volledigheidshalve en voor zoveel als nodig verwijzen partijen tevens naar het bodemattest dat door OVAM werd afgeleverd en waarvan de inhoud werd opgenomen in de akte houdende vestiging opstalrecht verleden voor notaris Xavier Desmet te Antwerpen, met tussenkomst van notaris Anne Vander Donckt, te Dendermonde, op 25 maart 2011. Dit bodemattest werd afgeleverd betreffende voormeld onroerend goed (eertijds gekadastreerd onder nummer 8841D13 met eenzelfde oppervlakte als voormeld) door OVAM op 15/03/2011.

De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 10101/2008 en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

Datum: 24.04.2001

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Verslag van Oriënterend Bodemonderzoek -- NV Ds Profil.

Auteur: Swbo BVBA

Datum: 10.01.2008

Type: Oriënterend bodemonderzoek

Titel: Oriënterend bodemonderzoek  NV Ds profil, Schaapveld 2 te 9200 Dendermonde.

Auteur. Soresma NV.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

!4 " w.

t

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad s1OTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ier kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Welboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de' onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar wanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

De gedelegeerd bestuurder

patrick DE SAEDELEIR

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heitil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.Bijlagen bij het..B.elgischStaatsblad 30/1012012  Annexes -du Moniteur belge

23/10/2012
ÿþ74~ Mod Word 41.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iai~a~so*

GRIFFIE ^ECl;MAN; VAN KOOPHANDEL

12 OKT. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.275.755

Benaming

(voluit) : DS PROFIL

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGVELD 90 TE 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 20 november 2011 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen vanaf 20 november 2011 tot de algemene vergadering van 2017

- tot bestuurder klasse A, de Heer Patrick De Saedeleir, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 180a - tot bestuurder klasse B, de Heer Kris De Saedeleir, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat B

Patrick De Saedeleir

Gedelegeerd Bestuurder

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Raad van Bestuur gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 20 november 2011 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen vanaf 20 november 2011 tot de algemene vergadering van 2017

- tot gedelegeerd bestuurder, de Heer Patrick De Saedeleir, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 180a

Hem wordt het dagelijks bestuur van de vennootschap opgedragen.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Patrick De Saedeleir

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0195-034
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 30.05.2011 11136-0432-033
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 26.05.2010 10134-0226-034
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 15.06.2009 09234-0029-035
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 13.06.2008 08227-0386-033
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 14.06.2007 07219-0158-036
21/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 21.11.2005, NGL 19.12.2005 05895-0220-027
22/12/2004 : DE045384
27/02/2004 : DE045384
29/01/2004 : DE045384
05/03/2003 : DE045384
09/07/2002 : DE045384
05/02/2002 : DE045384
08/02/2001 : DE045384
11/10/2000 : DE045384
22/02/2000 : DE045384
13/02/1999 : DE045384
01/01/1997 : DE45384
01/01/1993 : DE45384
01/01/1992 : DE45384

Coordonnées
D.S. PROFIL

Adresse
INDUSTRIETERREIN HOOGVELD 90 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande