D.D.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.D.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.277.623

Publication

12/08/2013
ÿþ ModWord ii,i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1 110111 II 11ll III

'13126396*

NEERGELEGD

0 1 AU

S. 2iji3

i2~CHTkif~~n~N K:OOPtf N`)EL TE ClïrtiT

Ondernemingsnr : 0465.277.623

Benaming (voluit) : D.D.C.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Vergeet-mij-nietjeshoek 2 - 9900 Eeklo

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven. Demolder te Eeklo op 22 juli 2013, geregistreerd te Eeklo 6 bladen geen verzendingen. Boek 663 blad 08 vak 03. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) (get) T. GAILLIEZ de E.a. inspecteur ai van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van De vennoten van "D.D.C.", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming "D.D.C. Software", bij akte verleden voor notaris Frank Goethals, te Eeklo op 12 januari 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 28 januari daarna, onder nummer 990128-476, waarvan de statuten meermaals en voor het laatst gewijzigd werden bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jozef Dauwe, te Eeklo' op 27 maart 2007, bekendgemaakt alsvoren op 10 april daarna, onder nummer 07053013.

Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld werden navolgende beslissingen met eenparigheid van stemmen en bij afzonderlijke stemming genomen:

EERSTE BESLUIT -- VOORLEZING FUSIEVOORSTEL.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de over te nemen en de overnemende vennootschap moeten worden vervuld, stellen de aandeelhouders van zowel de over te nemen als de ovememende vennootschap het volgende vast:

a) De zaakvoerders van de overnemende vennootschap, "D.D.C,", heeft samen met de gedelegeerd bestuurder van de over te nemen vennootschap "Synobsys Belgium", op datum van 27 mei 2013, een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd:

- voor de over te nemen vennootschap te Gent op 29 mei 2013 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-06-0710086132.

- voor de overnemende vennootschap te Gent op 29 mei 2013 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-06-0710086131.

b) De voorzitter gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd dat de voomoemde vennootschap "Synobsys Belgium" door fusie wordt overgenomen door de voornoemde vennootschap "D.D.C," naar aanleiding van het verwerven door de' vennootschap "D.D.C," van alle aandelen van "Synobsys Belgium".

Het betreft hier een "geruisloze fusie" waarbij het gehele vermogen van "Synobsys Belgium" zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen door "D.D.C.", vanaf 1 januari 2013;

Alle verrichtingen verwezenlijkt sedert deze datum worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) De zaakvoerders van de ovememende vennootschap en de raad van bestuur van de, over te nemen vennootschap hebben zich ervan vergewist, dat sinds de datum van' opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen; belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

d) De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap verklaarde dat de over te nemen

vennootschap:

- geen publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen;

- geen obligaties heeft uitgegeven

Bylagenliijlié Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervnia

- de volgende zakelijke rechten op de hierna vermelde onroerende goederen bezit, hierna verder omschreven.

TWEEDE BESLUIT  GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

De vergadering van de over te nemen vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Synobsys Belgium" te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de vennootschap "Synobsys Belgium", tot eenzelfde besluit komt.

De vergadering van de ovememende vennootschap keurt het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Synobsys Belgium" over te nemen.

Bijgevolg zal gans het vermogen van de vennootschap "Synobsys Belgium" met alle rechten en plichten overgaan ONDER ALGEMENE TITEL op de vennootschap "D.D.C.". De bestanddelen van het eigen vermogen, en de bestanddelen van activa en passiva worden volgens de gebruikelijke regels aan hun boekwaarde behouden en zullen bij de overnemende vennootschap "D.D.C.", na fusie als dusdanig worden verwerkt.

Gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds vóár de fusie in eigendom toebehoorden aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, had er geen kapitaalsverhoging plaats en werden alle aandelen van overgenomen vennootschap, onmiddellijk vernietigd.

De vennoten van de overnemende vennootschap "D.D.C." verzochten mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en verzocht hen te notuleren dat het overgegane vermogen onder meer de volgende actief- en passiefbestanddelen omvat, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming limitatief mag worden geïnterpreteerd:

1) Algemene omschriivinq van de overgegane vermogensbestanddelen.

Volgens de balans opgemaakt op 31 december 2012, hierna letterlijk overgenomen, omvat het vermogen van de overgenomen vennootschap "Synobsys Belgium", de volgende activa en passiva-bestanddelen: BALANS.

2) Omschrijving van de vermogensbestanddelen onderworpen aan hypothecaire publiciteit.

Beschrijving van de goederen.

Het tijdelijk vruchtgebruik voor een duur van twintig (20) jaar, te rekenen vanaf 18 juni 2002, op het hierna beschreven goed:

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen te 9900 Eeklo, Boelare 108;

DERDE BESLUIT  ONTSLAG  KWIJTING - MACHTIGINGEN.

Ingevolge het voormelde fusiebesluit zal de overgenomen vennootschap "Synobsys Belgium", naamloze vennootschap, opgehouden hebben te bestaan en eindigen van rechtswege de bestuurdersmandaten, in de overgenomen vennootschap van:

- de voornoemde vennootschap "D.D.C.", met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Nina De Lille voornoemd.

- de Heer Dominique De Cock, voornoemd, met dien verstande dat zij wel gelast blijven met de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen.

De beide vergaderingen verleenden tevens met éénparigheid van stemmen kwijting van hun bestuur.

De beide vergaderingen beslisten met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan de zaakvoerders en de bestuurders om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coordineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van de akte van buitengewone algemene vergadering dd 22 juli 2013.

-Historiek.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 10.07.2013 13283-0211-014
07/06/2013
ÿþMod Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

29 MU 2013

RECHT eVAN

KOOPHAN E GENT

Ondernemingsnr : 0465.277.623

Benaming

(voluit) : D.D.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2 te 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van fusievoorstel met oog op de fusie door overname van de N.V, SYNOBSYS BELGIUM, Boelare 108, 9900 Eeklo, ondernemingsnummer 0465.402.238 (overgenomen vennootschap) door B.V.B.A. D.D.C., Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2, 9900 Eeklo, ondernemingsnummer 0465277.623 (ovememende vennootschap).

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 27 mei 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-de ovememende vennootschap D.D.C, B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent onder het ondememingsnummer 0465.277.623.

-de overgenomen vennootschap SYNOBSYS Belgium N.V., met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Boelare 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondememingsnummer 0465.402.238.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergadering:

1.Wettelijke vermeldingen

1.1.Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1.ldentificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

D.D.C. B.V.BA. werd opgericht onder de benaming "D.D.C. Software" op 12 januari 1999 bij akte verleden voor notaris Frank Goethals, kantoor houdend te Eeklo. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad van 28 januari nadien onder het nummer 990128-476; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden meermaals en voor het laatst gewijzigd op 27 maart 2007 bij akte verleden door notaris Jozef Dauwe, kantoor houdend te Eeklo, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 april 2007 onder nummer 2007-04-10 1 0053013

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 EUR Het is verdeeld in 750 aandelen op naam zonder vermeldingen van een nominale waarde, Het kapitaal werd tot op heden volgestort ten belope van 12.400,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

* 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Doel

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland: de inkoop, productie, verkoop,

onderhoud en ondersteuning van software. De inkoop van hardware. Adviesverlening op IT-gebied.

Het optreden ais tussenpersoon in bovenvermelde handel,

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het verlenen van advies, bijstand en hulp onder de meest

verschillende vorm aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op het

vlak van planning en strategie op korte en lange termijn, productie, opslag en logistiek, transport, aankoop,

verkoop, marketing, administratie en financiën, personeelsbeleid. Het leiden van zowel productie- als

dienstverlenende ondernemingen in al deze deelgebieden samen en/of afzonderlijk en dit zowel

operationeel als strategisch. Dit bevat de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven en

dienstverlenende ondernemingen; het verstrekken van operationeel en financieel advies voor de bouw van

machines, bedrijfsgebouwen, uitrusting, het ontwikkelen van productieprocessen, marketing en

verkoopplannen, aankooppolitiek en personeelsorganisatie. Het verlenen van diensten, organisatie en

uitvoering van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stelten van management, het

uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in

deelneming met derden. Het besturen van ondernemingen onder om het even welke vorm, en dit zonder

enige beperking. De vennootschap kan bestuursmandaten opnemen in ondernemingen. De vennootschap

heeft tevens tot doel; het deelnemen in het kapitaal van andere vennootschappen en of eenmanszaken.

De vennootschap mag tevens een onroerend en roerend vermogen opbouwen en beheren op de meest

uitgebreide manier, door aankoop, verkoop, huur, verhuur, leasing van onroerende en roerende goederen

en het vestigen en verlenen van alle zakelijke rechten op deze goederen.

Alle voorgaande opsommingen zijn in de ruimste zin, zonder enigerlei beperking, te interpreteren.

Zij mag zich interesseren bij middel van inbreng, versmelting, overschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of anders, in alle bestaande of toekomstige vennootschappen of ondernemingen in België of in

het Buitenland waarvan het doel gelijkaardig of samenhangend met het hare zou zijn.

Zij mag alle bewerkingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende of onroerende, financiële of

industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks van aard zijn haar maatschappelijke activiteiten te

vergemakkelijken of uit te breiden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door 2 statutaire zaakvoerders:

- De Lille Nina, zaakvoerder

- De Cock Dominique, zaakvoerder

Rechtsperson nregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer

0465.277.623.

Aandeelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-De Lille Nina, Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2, 9900 Eeklo; 400 aandelen

-De Cock Dominique, Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2, 9900 Eeklo: 350 aandelen

1.1.2.Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

SYNOBSYS BELGIUM N.V. werd opgericht op 30 januari 1999 bij akte verleden voor Notaris

Frank Goethals, kantoor houdend te Eeklo. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgische

Staatsblad van 16 februari 1999 onder nummer 1999-02-16 / 257; hierna genoemd de overgenomen

vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden het laatst gewijzigd bij akte verleden op 7 september 2005 voor

notaris Frank Desmet, kantoorhoudend te Eeklo en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

van 28 september 2005 onder het nummer 2005-09-28 / 0136041,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Boelare 108.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100.000,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen op naam

zonder vermeldingen van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel; Het ontwikkelen, produceren, kopen en verkopen, exploiteren van,

adviseren over en de handel in hardware en software, systemen en programma's, complete

ontwerpstations, communicatie-apparatuur, informatie-verwerkende apparatuur en componenten daarvan en

alle overige met het vorenstaande verband houdende zaken, alsmede het terzake exploiteren van

agenturen en verlenen van adviezen en diensten op het gebied van informatieverwerking en

bedrijfsorganisatie.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord en dit zowel in België als in het buitenland,

Optreden als commissionair,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge ~

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen

uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te

begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming. Zij kan zich ten gunste van

dezelfde vennootschappen borgstellen, of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger,

voorschotten toestaan, kredieten verlenen of andere zekerheden verstrekken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door twee bestuurders:

- D.D.C, B.V.B.A, voornoemd als de ovememende vennootschap, gedelegeerd-bestuurder, met als vaste

vertegenwoordiger mevrouw Nina De Lille

-De Cock Dominique, Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2, 9900 Eeklo, bestuurder

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer

0465.402.238.

Aandeelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

B.V.B.A., Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2, 9900 Eeklo: 100;

1.2.Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W,Venn)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te

zijn verricht voor rekening van cie overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013,

1.3.Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten

binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4.Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.5.Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van het tijdelijk vruchtgebruik op het volgende onroerend goed

gelegen te Eeklo, Boelare 108, ten kadaster gekend EEKLO afdeling 2, nummer 43352/11549 dat een

einde neemt op 17 juni 2022. Ingevolge de fusie zal dit vruchtgebruik overgaan naar de overnemende

vennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat op de onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of

was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten

die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het

bodemsaneringdecreet.

Een bodemattest afgeleverd de dato 23 mei 2013 wordt in kopij gevoegd bij onderhavig fusievoorstel,

waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,"

1.6. Statutenwijziging

Het doel van de overnemende vennootschap dient niet te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot

fuseren. Wel zullen de statuten van de overnemende vennootschap waar nodig worden aangepast om ze

in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

2.Bijkomende vermeldingen

2.1.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van

dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke

voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhoudersvennoten alle nuttige inlichtingen

meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

H-16et/.{y i1e-&4 Gd-e_r34s. :

«''vf'c.e"-- r/Cee ef 'te c"  e" -.. í`~7o3`..l"Za'e,3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge





,

2.3.Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 juli 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 27 mei 2013, te Eeklo, in origineel, elk versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Gent overeenkomstig artiKel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap

De Lille Nina

zaakvoerder

De Cock Dominique

zd kvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 22.08.2012 12426-0293-015
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 04.07.2011 11241-0589-015
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 30.09.2010 10557-0410-014
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 21.08.2009 09598-0022-014
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 14.08.2008 08561-0380-015
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 29.06.2007 07303-0161-015
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.05.2005, NGL 03.06.2005 05202-4357-014
08/06/2004 : GEA021471
04/07/2003 : GEA021471
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 30.09.2015 15610-0528-016
28/01/1999 : GEA021471
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16516-0375-014

Coordonnées
D.D.C.

Adresse
VERGEET-MIJ-NIETJESHOEK 2 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande