COMPO CONSUMER BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMPO CONSUMER BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 607.946.213

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305125*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607946213

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

COMPO Consumer Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op zestien maart 2015 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1. De vennootschap naar Luxemburgs recht  COMPO Acquico S.à.r.l. , met zetel te Luxembourg (Groot-Hertogdom Luxemburg), 2C, rue Albert Borschette Building K2-D1, ground floor,

2. De vennootschap naar Duits recht  COMPO GmbH , met zetel te Münster (Duitsland), Gildenstrasse 38, met ondernemingsnummer bis 0558.945.177,

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : "COMPO Consumer Benelux". Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Filliersdreef 14.

Doel. De vennootschap heeft ten doel :

De fabricatie, opzakken en stockage, de vertegenwoordiging en in het algemeen, de nijverheid en de handel in de meest uitgebreide zin van alle chemische produkten van alle aard, in het bijzonder van chemische produkten voor land- en tuinbouw, grondsubstraten, meststoffen en plantbeschermingsmiddelen, potgronden en alle produkten en gereedschappen welke in de land- en tuinbouw gebruikt worden, zulks in de meest brede zin van het woord en het leveren van diensten aan de groep en aan derden.

Zij mag deze verrichtingen doen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zij mag opslagplaatsen inrichten hetzij in één van haar zetels, hetzij bij derden.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen, zulks en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, met inbegrip van wetenschappelijk en technisch onderzoek en ontwikkeling, leasing, verwerven en afstaan, toekennen en gebruiken zonder om het even welke vorm van licenties, brevetten en technische informatie. De vennootschap mag voorzien in bet beheer en de supervisie van alle geassocieerde vennootschappen en filialen en deze adviseren en controleren. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Zij mag insgelijks alle leningen toestaan of alle door derden aan geaffilieerde vennootschappen toegestane leningen waarborgen. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het doel van de vennootschap, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken zo in België als in de vreemde, op alle wijzen die zij best geschikt zou achten.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderdzestig aandelen

Onderwerp akte :

Filliersdreef 14 9800 Deinze

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

(2.460) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/tweeduizend vierhonderdzestig (1/2460ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ze zijn genummerd van 1 tot 2.460. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd zestig (2.460) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een tweeduizend vierhonderd zestigste (1/2.460e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen werden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1. door de voornoemde comparante sub 1, ten belope van tweeduizend vierhonderd negenenvijftig aandelen, hetzij voor eenenzestigduizend vierhonderd vijfenzeventig euro (¬ 61.475,00) ;

2. door de voornoemde comparante sub 2, ten belope van één (1) aandeel, hetzij voor vijfentwintig euro (¬ 25,00) ;

Totaal: tweeduizend vierhonderd zestig (2.460), vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

BANKATTEST: De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de de Commerzbank AG, Louis Schmidtlaan 29, 1040 Brussel. Een bewijs van deze deponering de dato 12 maart 2015 werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder, die voor ten hoogste drie jaar door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Directiecomité. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheid overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks Bestuur. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders. Ingeval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de eventuele vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Bijzondere lasthebbers. De raad van bestuur, het directiecomité en de gedelegeerde van het dagelijks bestuur kunnen, ieder voor wat betreft hun respectievelijke bevoegdheden, bijzondere lasthebbers aanstellen aan wie zij bepaalde aangelegenheden kunnen opdragen. Vertegenwoordiging. De vennootschap wordt in al haar handelingen, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen dienen te handelen, zonder dat bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten worden geleverd.

Indien een directiecomité wordt ingesteld, overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap, in en buiten rechte, eveneens geldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, die samen dienen te handelen, zonder dat bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité moeten worden geleverd.

Voor wat betreft het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de persoon belast met het dagelijks bestuur, alleen optredend, zelf indien er meerdere personen worden belast met dit dagelijks bestuur.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

ALGEMENE VERGADERING. De Algemene Vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsberichten is vermeld.

De Jaarvergadering moet bijeenkomen op de laatste donderdag van de maand januari, om achttien uur dertig (18.30u). Is die dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Iedere eigenaar van een aandeel mag zich op de Algemene Vergadering door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen, al dan niet aandeelhouder.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die het aanwijst en binnen de termijn die het vaststelt. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. WINSTVERDELING. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst.

Van die winst wordt vooraf een afneming gedaan van ten minste vijf procent om de wettelijke reserve te vormen. Die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende deel van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die, op voorstel van de Raad van Bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

De betaling van dividenden geschiedt op de tijdstippen en plaatsen die door de Raad van Bestuur worden aangeduid. Deze laatste mag beslissen tot de betaling van interimdividenden, overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING. Na betaling van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder al de aandelen verdeeld.

SLOTBEPALINGEN:

Benoemingen:

a) Werden tot bestuurders benoemd voor een duur van 3 jaar tot onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2018 :

- de heer Walter Stevens, geboren te Brasschaat op 15 juni 1963, wonende te 9150 Kruibeke,

Kamiel De Cockstraat 11, en

- de heer Stefan Hütwohl, geboren te Hannover op 2 oktober 1964, wonende te Keulen, Duitsland,

Auenweg 31.

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen werd geen commissaris

benoemd.

Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

- Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2015.

- Eerste gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016, overeenkomstig de

statuten.

VOLMACHT. De heer Jan Van Gysegem, de heer Bram Van Dael, en iedere andere advocaat

werkzaam op het kantoor Claeys en Engels CVBA, met maatschappelijke zetel te Vorstlaan 280,

1160 Brussel, werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling

en de bevoegdheid alleen te handelen, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving

van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via

een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, twee volmachten.

Fr. DEPUYT, geassocieerd notaris.

22/05/2015
ÿþd

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111e11111jktlitul

NEERGELEGD

î 2 -05- 2015

RECHTBANK VAN KOOPHA. GefieTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0607946213

Benaming (voluit): Compo Consumer Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Filliersdreef 14

9800 Deinze

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE-GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-lans-Molenberk, op 30 april 2015 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COMPO Consumer Benelux", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9S00 Deinze, Filliersdreef 14, beslist heeft

:, 1. de naam van de vennootschap te wijzigen in COMPO Benelux.

2. de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de tweede zin van artikel 1 door de volgende tekst; "De : naam ervan Iuidt COMPO Benelux,"

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, twee volmachten, twee verzakingen, historiek coSrdinatie.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COMPO CONSUMER BENELUX

Adresse
FILLIERSDREEF 14 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande