CINDY'S

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CINDY'S
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.829.138

Publication

06/06/2014
ÿþHad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Verslag Bijzondere Algemene Vergadering Cindy's

Heden, donderdag 1 mei 2014, is er een bijzondere algemene vergadering eenparigheid van stemmen beslist om;

-Het maatschappelijk adres van Cindy's vof te verplaatsen van Schoolstraat 67C, 9140 Temse naar Wilfordkaai 16A, 9140 Temse

Mohlberg Dimitri

Zaakvoerder.

LA.; ~, ER3~1O?Y1DE

0508.829.138

GRIFFIE RcC;-i ï`~;,-;ivI:\ Vr,iV 

KOOPI-IANC?E

1_ GENT

Z 7 MEI 2011,

Griffie

QI^rIC7 ,~.~ ..

Voor-behoude aan he Belgisc Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Cindy's

Vennootschap onder firma Schoolstraat 67C, 9140 Temse

Wijziging Maatschappelijk adres.

bijeengeroepen die met

15/01/2013
ÿþ Mbd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN K-00-P1 1ANPCL



1111

*13008948*

0 2 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : Sp~ $ ! g a3 ó

Benaming

(voluit) : Cindy's

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : SCHOOLSTRAAT 67 BUS C, B-9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden 1 januari 2013 aanwezig mevrouw Cindy Suys en de heer Dimitri Mohfberg, hebben verklaard hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarbij zij de statuten hebben vastgelegd als volgt;

1. Benaming, zetel, doel en duur

Artikel 1: De rechtsvorm van de vennootschap is een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming "Cindy's".

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Schoolstraat 67 bus C. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel

Het uitbaten van één of meerdere kapsalons en gelnagelstudio's.

Het wassen, kleuren, knippen en stylen van haren bij de klant thuis.

Het plaatsen van kunst- en geinagels, aanbrengen van make-up en dit bij de klant thuis,

Groot- en kleinhandel in haarverzorgings en cosmetica producten.

Groot- en kleinhandel in lingerie, ondergoed en badmode.

Het uitbaten, huren en verhuren van elle onroerende goederen,

De vennootschap mag in België alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel, Zij

mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving en anderszins, in aile ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen die in een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel

van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borgstellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. zij begint te werken op 2 januari 2013.

il. Vennoten

Artikel 5: alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van ieder vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niet te min lastens de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile mede-vennoten toetreden, zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamelijke beroepsuitoefening deel te nemen,

Artikel 7: de vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten overdragen of afstaan en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

gezamelijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is in artikel 21.

Artikel 8: Ieder vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking 6 maanden na verzending van dit schrijven Bij overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet door de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten in gevolge van blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9: Bij de oprichting van de vennootschap wordt er geen maatschappelijk kapitaal vastgelegd. Er zijn honderd (100) deelbewijzen, elke vennoot schrijft in op vijftig (50) aandelen elk.

IV. Bestuur- vertegenwoordiging- contrôle

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamelijk beraadslagen. de vennoten die als zaakvoerder optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties. Beide oprichters, mevrouw Cindy Suys en de heer Dimitri Mohlberg worden benoemd als niet statutaire zaakvoerders.

Artikel 11: Iedere vennoot afzonderlijk handeld in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechten als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt dus tegenover derden rechtsgeldig alle dagen van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot doel van de vennootschap behoren..

Artikel 12: Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij ondermeer het recht heeft ten alle tijden ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artikel 13: De algemene vergadering rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigd alle vennoten. De algemene vergadering beslist ondermeer over

1. Aanvaarding van nieuwe vennoten

2. Goedkeuring van de jaarrekeningen, aanwending van de winst.

3. Wijziging van de statuten.

Artikel 14: De beslissing van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 19.

Artikel 15: Iedere vennoot heeft recht op één (1) stem.

Artikel 16: De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende dag van de maand december te tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven een buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten tenminste 14 dagen op voorhand bij aangetekend schrijven tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeld de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt bij notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar- jaarrekening- resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2013, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto- winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waarde correcties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op het verwezelijken van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII. Ontbinding- terugtrekking van een vennoot

Artikel 19: De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) schorsing van één vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van 2/3 der aanwezige stemmen.

Artikel 20: in geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikkel 181 vennootschapswet, onverminderd de toepassing van artikel 179 vennootschapswet en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21: In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) inzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende nog gedurende 3 achtereenvolgende jaren (36 maanden) een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste 12 maanden voor het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens laatst vermelde periode verichte prestaties. De vergoeding van de vernielde periode van 3 jaar wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en ter kwadertrouw de voortzetting heeft belet.

Artikel 22: In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot af aan de zicht terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 23: Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld;

Werkverdeling;

Verlofregeling;

Wachtregeling;

Vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekt of verlof;

Aanleg van dossiers en vaststelling van een uniforme regeling hiervoor;

Aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap;

Werking van het secretariaat en regeling van andere administratieve aangelegenheden;

Organisatie van de boekhouding

Artikel 24: Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepaHngen van het gerechtelijk wetboek.

Artikel 25: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar de vennootschapswet.

Opgesteld te Temse, 1 januari 2013 en na voorlezing door comparanten getekend.

07/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0508829138

Benaming

(voluit) : Cindy's

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Wilfordkaai 16 A 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING

Bijzondere algemene vergadering van 31.12.2014 bijgeroepen op de maatschappelijke zetel.

Uit het verslag van de buitengewone algmene vergadering dd, 31.12.2014 blijkt:

1, Kennisname van het verslag van de zaakvoerder,

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders 30.12.2014 betreffende; het voorstel tot

ontbinding van de vennootschap,

2. Ontslag en kwijting van de zaakvoerders Mohlberg Dimitri en Suys Cindy,

De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van de zaakvoerders Mohlberg Dimitri en Suys Cindy wonende te 9140 Temse Wilfordkaai 16 A, de heer Mohlberg Dimitri geboren op 25,12.1983 en mevrouw Suys Cindy geboren op 01,10.1991, en verleent hun volledige en onbeperkte kwijting voor de door hen vervulde opdrachten gedurende het begin van de vennootschap tot op heden,

3. Beslissing om over te gaan tot ontbinding en vereffening in één akte conform art. 184,§5 W, Venn.

De vergadering beslist om over te gaan tot ontbinding en vereffening in één akte conform art. 184,§5 W. Venn. Hiertoe dienen volgende voorwaarden te zijn voldaan ;

A, er is geen vereffenaar aangeduid;

B, er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

C, alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

4. Evaluatie en beslissing over de voorwaarden tot ontbinding en vereffening in één akte conform art, 184,§5, W, Venn.

A. Afwezigheid van aanduiding van vereffenaar

De vergadering beslist om geen vereffenaar aan te stellen,

B. Afwezigheid van passiva op de staat van activa en passiva

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva op 31.12.2014, zoals toegevoegd aan het

verslag van de zaakvoerder en stelt vast dat er geen passiva aanwezig zijn.

C. Aanwezigheid van alle vennoten ;

Gezien alle vennoten aanwezig zijn en besluiten met éénparigheid van stemmen, zijn alle voorwaarden van artikel 184, §5 van het wetboek van vennootschappen vervuld om heden over te gaan tot de goedkeuring van de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

5. Beslissing* tot ontbinding en vereffening in één akte conform art! 184,§5 W, Venri,* Gelet op de vaststellingen In beslissingspunt 4, waaruit blijkt dat alle voorwaarden om over te gaan tot ontbinding en vereffening in één akte conform art, 184,§5 W. Venn, zijn voldaan, besluiten de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen tot de goedkeuring van de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

6, Vaststelling dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding en vereffening, de Vennootschap onder Firma Cindy's met ondernemingsnummer 0508.829.138, definitief heeft opgehouden te bestaan.

7. Bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven

op nagemeld adres, Wilfordkaai 16 A 9140 Temse,

8. Volmacht tot afhandeling van de administratieve formaliteiten

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan NV AKANTA & PARTNERS Kapelstraat 299 9140

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

UlA

Mod Word

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e akte ^

GRIFFIER

Koo0wANDEL GENT

2 5 UT 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

NPI

>15050122*

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

*Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Steendorp, KRO 0466.872.777 voor de vervulling van alle nuttige of noodzakelijke administratieve

formaliteiten, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor

Ondernemingen, sociale verzekeringskas en de directe belastingen alsook om de formaliteiten i.v.m. de

fiscale aangiften te verrichten~

9. Toebedeling van het resterend actief

Het resterend actief wordt verdeeld onder de vennoten.

De vergadering wordt geheven om 16.45 uur,

Tegelijk hiermee neergelegd; het bijzonder verslag van het college van bestuurders + staat van actief en

passief

Steendorp 31 december 2014

Mohlberg Dimitri Suys Cindy

Zaakvoerder zaakvoerster

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CINDY'S

Adresse
WILFORDKAAI 16A 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande