CHRISPIE DRINKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISPIE DRINKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.479.124

Publication

25/09/2014
ÿþmod 111

I _ek IP- I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 MIRO 11

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDFL GENT

I 6 SEP. 2014

AFDELING DE93MONDE

4

11 Ondememingsnr : 0435.479,124

!

;; Benaming (voluit) :Chrispie Drinks

k

:.

!I (verkort):

Il Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

il Zetel: Gevergemveldbaan 19

9310 Aalst (Moorsel) ,

, , ,

'

Onderwerp akte :Fusie door overneming - proces verbaal overgenomen vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 29 april 2014, geregistreerd te Dendermonde op 15 mei 2014, reg. 6, boek 134 blad 4 vak 18. Ontvangen vijftig euro. De Ontvanger (getekend), blijkt onder meer het volgende

!; Dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperktei !: Aansprakelijkheid Chrispie Drinks, met maatschappelijke zetel te 9310 Moorsel (Aalst), Gevergemveldbaan 19,i !; met ondernemingsnummer 0435.479.124.

i; De vergadering heeft na beraadslaging de volgende beslissingen genomen:

.;

Eerste beslissing: kennisname van documenten en verslagen I. De vergadering neemt kennis en gaat!

!! over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, hier vertegenwoordigd door; !! mevrouw Christel Nuelant, voornoemd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was; sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen. Hat; fusievoorstel werd opgesteld op 13 februari 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "CHRISPIE DRINKS" en van de besloten vennootschap met beperkte

i; aansprakelijkheid "MATFIAN" met zetel te 9310 Moorsel (Aalst), Gevergemveldbaan 19, in toepassing van het,

i; Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te!

Dendermonde op 5 maart 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch!

Staatsblad van 17 maart nadien, onder nummer 14062661. Il. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn:

hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene! !! vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van' j! Vennootschappen. De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand: j! voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de;

j; volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschapopen, te weten: 1° de !! fusievoorstellen; 20 de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de:

fusie betrokken is; 3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren. III. De vergadering verklaart de

;! inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de; voorlezing ervan.

j; Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opstorping  Ontbinding zonder vereffening  ! Overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MATHAN" enï vermogensovergang

!! De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 13 februari 2014 door dei i! zaakvoerders van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "CHRISPIE DRINKS" en! il "MATHAN" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 5 maart;

2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 maart nadien,i

onder nummer 14062661.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATFIAN" met zetel te 9310 Aalst ( Moorsel) Gevergemveldbaan 19, hiernai !i genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISPIE DRINKS" met zetel te 9310 Aalst (Moorsel) Gevergemveldbaan 19, hierna genoemd "de! overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering; ij noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat dei algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomeni

;i-YetinOOISeaP_-Prit121:10SI.QMOnder- _ _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2.Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

4.Bljzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

5.Eigendomsovergang algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar bezoeking, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder die optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, vocrwerp van de optierechten evenals de vcorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 aile intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaling van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

in het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (art. 683 W. Venn.):

1. Omschrijving:

GEMEENTE LEBBEKE  DERDE AFDELING /WIEZE

Een handelshuis met grond en aanhorigheden gelegen Wiezeplein 12, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel Sectie A, nummer 95/G met een oppervlakte van drie are achtennegentig centiare (03a 98ca).

Kadastraal inkomen: duizend achttien euro (1.018,00 EUR).

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap art deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan een handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6.Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgesteld door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de

_overnemendemennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Derde beslissing; Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen. Vierde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere macht aan AB-Consult, met zetel te 9300 Aalst, Marcel de Bisschopstraat 15, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Vijfde beslissing

Vermits elle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen, Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Notariële wettigheidsverklating

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISPIE DRINKS", overgenomen vennootschap, gehouden is.

Verklaringen pm fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISPIE DRINKS", overgenomen vennootschap, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATHAN", overnemende vennootschap, geschiedt met toepassing van:

 artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 en volgende van het Wetboek de Inkomstenbelastingen 1992;

 artikel 11 en 18, §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Notaris Deniète Breckpot te Aalst

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/03/2014
ÿþt

}

Mod Word 11.1

}-i!>!_àt ~z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435.479.124

Benaming

(voluit) : CHRISPIE DRINKS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GEVERGEMVELDBAAN 19 - 9310 AALST (MOORSEL)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

In bijlage is ingesloten het fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vennootschap Mathan BVBA, met zetel te 9310 Aalst (Moorsel), Gevergemveldbaan 19 (ondernemingsnummer

0865.489.527) van de vennootschap Chrispie Drinks BVBA, met zetel te 9310 Aalst (Moorsel),

Gevergemveldbaan 19 (ondernemingsnummer 0435.479.124).

Mathan BVBA

Wettelijk vertegenwoordigd door Christel Nuelant

Zaakvoerder

FIE RECHTBANK

VAN 1(QOPHANDEL

0 5 MARI 2014

DENDERMONDE

iJIIIIu~mu~~m~~~~nu~

190 661*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 17.07.2013 13308-0474-014
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 14.08.2012 12403-0579-014
02/12/2011
ÿþónod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liM1gVI~~~I11VUIll

ber

ac

Be Stai

~"

Ondernemingsnr : 0435.479.124

Benaming

(voluit) : CHRISPIE DRINKS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GEVERGEMVELDBAAN 19 9310 MOORSEL

Onderwerp akte : ONTSLAG WERKEND VENNOOT - WIJZIGING AANDEELHOUDERS

De vergadering dd 31.12.2010 wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw NUELANT CHRISTEL.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig

vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over

de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet

werden nageleefd.

1.ONTSLAG ALS WERKEND VENNOOT

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST:

Wordt ontslagen als werkend vennoot en dit vanaf dd 31.12.2010 :

LAMSRECHT Alfons

Streekbaan 18

9280 Lebbeke

.ew.. ~1 fTJf nPv~:t

~4ni,=F;L:

VAN KOOF'HANDE[.

---

2 2. 11. cG11

DENDERMONDE

lartl7ie

2.KWIJTING WERKEND VENNOOT

DHR. LAMBRECHT ALFONS AANVAARDT ZIJN ONTSLAG. ER WORDT KWIJTING VERLEEND

VANAF 31.12.2010.

3.WIJZIGING AANDEELHOUDERS

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST:

LAMBRECHT Alfons draagt 5 aandelen over van CHRISPIE DRINKS BVBA vanaf 31.12.2010 en dit aan:

MATHAN BVBA

Gevergemveldbaan 19

9310 Moorsel

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevr. Nuelant Christel

CHRISPIE DRINKS BVBA

ZAAKVOERDER

MATHAN BVBA VERTEGENWOORDIGD DOOR

NUELANT CHRISTEL

WERKEND VENNOOT LAMBRECHT ALFONS









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe(soto}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11339-0185-014
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0567-014
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 22.07.2009 09440-0315-014
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 19.06.2008 08244-0289-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 19.07.2007 07427-0286-012
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 17.07.2006 06481-4673-013
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 04.07.2005 05414-5261-012
13/08/2004 : DE057003
15/06/2004 : AA057003
07/06/2004 : AA057003
17/06/2003 : AA057003
19/12/2001 : AA057003
12/06/2001 : AA057003
10/08/1999 : AA057003
27/10/1988 : AA57003

Coordonnées
CHRISPIE DRINKS

Adresse
GEVERGEMVELDBAAN 19 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande